Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
pawojoszka wrote:Agniecha dobrze że już sytuacja opanowana . Inna 14.02 to piękna data będzie prezent na walentynki
chociaz wolałabym dociągnąć do terminu i rodzic naturalnie
Agniechaaa cieszę się, że wszystko ok! Niestety ciąże bliźniacze to jazda bez trzymanki od początku do końcaAgniechaaaa lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
O matko, Agniecha, wyobrażam sobie jaki stres przeżyłas, najważniejsze, że z Maluchami wszystko dobrze, dobry pomysł z ta dziekana.
Aiwlys, fajnie ze mieliście w nocy te parę godzin dla siebie. KP idzie dobrze?
Inna, nie wiedziałam że rozważasz snSpokojnie, masz trochę czasu na podjęcie decyzji, a pewnie i tak wszystko uzależnisz od szacowanej wagi Michałka. O rajuśku, już tak blisko!!!!
Agniechaaaa, aiwlys lubią tę wiadomość
-
Agniechaaa, odpoczywaj. Najważniejsze są maluszki
Ja dzisiaj miałam test PAPPA z USG. Wychodzi wszystko okale jeszcze wizyta u genetyka żeby zdecydować czy powinnam robić amniopunkcję. Maluch mierzy już 64 mm
i prawdopodobnie będzie chłopak, mój Małż zwariował na tą wieść
JuicyB, Yoselyn82, innamorata88, Ruth, staraczka1111, Sarna84, Agniechaaaa, Flowwer, Anna Stesia, Jadranka, olik321, malka, Barbarka1984, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
Aga, to najadlas się stresu! Już drugi trymestr a tu znów taka akcja! Ale masz rację, studia nie zając. Za to zając to zając, a Ty masz aż dwa do wyhodowania! Będzie dobrze!
Izolda, super, że dobre wyniki! To zawsze wielka ulga! A 64 mm to kawał chłopaka!Agniechaaaa lubi tę wiadomość
-
innamorata88 wrote:Oj tak
chociaz wolałabym dociągnąć do terminu i rodzic naturalnie
Agniechaaa cieszę się, że wszystko ok! Niestety ciąże bliźniacze to jazda bez trzymanki od początku do końca
Inna, a mogę zapytać, jak rodziłas Mikołaja i czy on też był większym chłopcem? Bo Michaś rośnie jak na drożdżach! Pewnie te ostatnie tygodnie to już poważny ciężar do dźwigania. -
Anna Stesia wrote:Inna, a mogę zapytać, jak rodziłas Mikołaja i czy on też był większym chłopcem? Bo Michaś rośnie jak na drożdżach! Pewnie te ostatnie tygodnie to już poważny ciężar do dźwigania.
oj plecy już dają się we znaki i szczerze chciałabym już mieć to za sobą
Sarna, strasznie szybko to zleciało a trema przed porodem coraz większa.Anna Stesia lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
innamorata88 wrote:Mikiego próbowałam sn, niestety 14h bez postępu skończyło się cc - młody miał 4kg
Sarna, strasznie szybko to zleciało a trema przed porodem coraz większa.
Oj tak, o tej tremie to coś wiem
Z sn prawdą jest to, że bol i wysiłek, ktory sie jednak z czasem zapomina. Tylko kurcze, gdy kolejny sn się zbliża to jakoś się wszystko nagle zaczyna przypominać z najmniejszymi detalami.innamorata88, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Izolda90 wrote:Agniechaaa, odpoczywaj. Najważniejsze są maluszki
Ja dzisiaj miałam test PAPPA z USG. Wychodzi wszystko okale jeszcze wizyta u genetyka żeby zdecydować czy powinnam robić amniopunkcję. Maluch mierzy już 64 mm
i prawdopodobnie będzie chłopak, mój Małż zwariował na tą wieść
Izolda wspaniałe wiadomości! Moim synom tez na tym etapie wyraźnie coś dyndało i tak już było do końca. A eMkowie z ta dumą na syna są przezabawni -
Agniechaaa, współczuje przeżyć
Bardzo się cieszę, że jednak wszystko jest ok! Dziekanka to najlepsze wyjście. Odpoczywaj i dbaj o siebie
Izolda, cudownie że prenatalne wyszły ok!Rucola, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
-
Sarna84 wrote:Oj tak, o tej tremie to coś wiem
Z sn prawdą jest to, że bol i wysiłek, ktory sie jednak z czasem zapomina. Tylko kurcze, gdy kolejny sn się zbliża to jakoś się wszystko nagle zaczyna przypominać z najmniejszymi detalami.Mikołaj 25.04.2011
-
Aga i koniec z pomocą przy remoncie masz odpoczywać !!!
Inna i Sarna ja jeszcze jestem nie świadoma tego co mnie czeka na porodówce, z drugiej strony dobrze bo podziwiam położne, to nie zawód dla mnie.....
Izolda to świetna wiadomość !!! ale ostatnio same chłopakija czekam na potwierdzenie u mojej fasolki klejnotów rodzinnych. Zedecydujesz się na punkcję ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 20:00
innamorata88, Sarna84, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
innamorata88 wrote:Mikiego próbowałam sn, niestety 14h bez postępu skończyło się cc - młody miał 4kg
Sarna, strasznie szybko to zleciało a trema przed porodem coraz większa.
Oj, to się umęczyłaś! Niby teraz tak się zaleca vbac i mówi, że przy dużym odtsępie czasu jest to bezpieczne, ale jeśli Michaś będzie miał rozmiary brata to podziwam, że w ogóle bierzesz pod uwagę SN.
A co do pleców to nie wiem, jak ja będę dawała radę w 9 miesiącu - zaczęłam w końcu fizjoterapię, bo szczerze mówiąc nie mogę już prawie chodzić. A ten słodki ciężar do dźwigania dopiero się zaczynainnamorata88 lubi tę wiadomość
-
Anna Stesia wrote:Oj, to się umęczyłaś! Niby teraz tak się zaleca vbac i mówi, że przy dużym odtsępie czasu jest to bezpieczne, ale jeśli Michaś będzie miał rozmiary brata to podziwam, że w ogóle bierzesz pod uwagę SN.
A co do pleców to nie wiem, jak ja będę dawała radę w 9 miesiącu - zaczęłam w końcu fizjoterapię, bo szczerze mówiąc nie mogę już prawie chodzić. A ten słodki ciężar do dźwigania dopiero się zaczynaWcześniejsze przeżycia skutecznie zniechęciły mnie do porodu tą drogą. Ale jak nie będzie dało rady inaczej to się poddam, ważne, że walczyłam jak lwica.
Mi plecy dały się we znaki dopiero po 30 tygodniu, więc i tak długo wytrzymałam.
Anna Stesia, Sarna84 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
Izolda cieszę się z tak dobrych wieści, my na prenatalne w poniedziałek idziemy i też potwierdzą, czy coś dynda między nóżkami
Agniecha to teraz tylko lezeć i pachnieć! dobra decyzja ze studiami, zające są ważniejszeRucola, Anna Stesia, Agniechaaaa lubią tę wiadomość