X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Ruth Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniecha to jest nas dwie, leżymy i pachniemy ;-) studia nie zając ;-)

Agniechaaaa, Rucola lubią tę wiadomość

f2w3rjjgkyeh1vkk.png
  • Amy333 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniecha, studia zaczekają, a Ty teraz odpoczywaj i niczym się nie martw:)

Agniechaaaa, Rucola lubią tę wiadomość

14 cs- suplementacja M- udało się w ostatnim dniu roku!
    2 cykl po sono HSG- polecam każdemu przeczyścić rurki;)
    3i49hdgeac44oma5.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniecha dobrze że już sytuacja opanowana . Inna 14.02 to piękna data będzie prezent na walentynki

innamorata88, Agniechaaaa, Rucola lubią tę wiadomość

cf409fc7e7.png
  • malka Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniecha dobrze, że już w porządku. Ale strachu się najadłaś na pewno. Odpoczywaj!

Agniechaaaa lubi tę wiadomość

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • innamorata88 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pawojoszka wrote:
    Agniecha dobrze że już sytuacja opanowana . Inna 14.02 to piękna data będzie prezent na walentynki
    Oj tak :) chociaz wolałabym dociągnąć do terminu i rodzic naturalnie :D
    Agniechaaa cieszę się, że wszystko ok! Niestety ciąże bliźniacze to jazda bez trzymanki od początku do końca :/

Mikołaj 25.04.2011

08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
    27.02 3480g Michaś 56cm długości <3
  • Sarna84 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko, Agniecha, wyobrażam sobie jaki stres przeżyłas, najważniejsze,  że z Maluchami wszystko dobrze, dobry pomysł z ta dziekana.

Aiwlys, fajnie ze mieliście w nocy te parę godzin dla siebie. KP idzie dobrze?

Inna, nie wiedziałam że rozważasz sn :) Spokojnie, masz trochę czasu na podjęcie decyzji, a pewnie i tak wszystko uzależnisz od szacowanej wagi Michałka. O rajuśku, już tak blisko!!!!

Agniechaaaa, aiwlys lubią tę wiadomość

Yru0p1.png
    yusqp1.png
  • JuicyB Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniecha, udanego odpoczynku życzę. Studia poczekają :)

age.png
  • Izolda90 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaa, odpoczywaj. Najważniejsze są maluszki :)

Ja dzisiaj miałam test PAPPA z USG. Wychodzi wszystko ok :) ale jeszcze wizyta u genetyka żeby zdecydować czy powinnam robić amniopunkcję. Maluch mierzy już 64 mm :) i prawdopodobnie będzie chłopak, mój Małż zwariował na tą wieść ;)

JuicyB, Yoselyn82, innamorata88, Ruth, staraczka1111, Sarna84, Agniechaaaa, Flowwer, Anna Stesia, Jadranka, olik321, malka, Barbarka1984, pawojoszka lubią tę wiadomość

gannsek2imer0qlf.png
    1,5 roku starań
    02.2017 II -> w 12tc info zespół Turnera-> 17tc poronienie [*]
    27.11.2017- beta 230,60 :)
    10.2017 zielone światło dla starań
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, to najadlas się stresu! Już drugi trymestr a tu znów taka akcja! Ale masz rację, studia nie zając. Za to zając to zając, a Ty masz aż dwa do wyhodowania! Będzie dobrze!

Izolda, super, że dobre wyniki! To zawsze wielka ulga! A 64 mm to kawał chłopaka!

• Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    innamorata88 wrote:
    Oj tak :) chociaz wolałabym dociągnąć do terminu i rodzic naturalnie :D
    Agniechaaa cieszę się, że wszystko ok! Niestety ciąże bliźniacze to jazda bez trzymanki od początku do końca :/

Inna, a mogę zapytać, jak rodziłas Mikołaja i czy on też był większym chłopcem? Bo Michaś rośnie jak na drożdżach! Pewnie te ostatnie tygodnie to już poważny ciężar do dźwigania.

• JuicyB Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izolda super! U mnie na tym etapie tez już coś tam między nogami wychodziło i tak zostało do tej pory :)

age.png
  • innamorata88 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Stesia wrote:
    Inna, a mogę zapytać, jak rodziłas Mikołaja i czy on też był większym chłopcem? Bo Michaś rośnie jak na drożdżach! Pewnie te ostatnie tygodnie to już poważny ciężar do dźwigania.
    Mikiego próbowałam sn, niestety 14h bez postępu skończyło się cc - młody miał 4kg :) oj plecy już dają się we znaki i szczerze chciałabym już mieć to za sobą :)

Sarna, strasznie szybko to zleciało a trema przed porodem coraz większa. :)

Anna Stesia lubi tę wiadomość

Mikołaj 25.04.2011

• Sarna84 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    innamorata88 wrote:
    Mikiego próbowałam sn, niestety 14h bez postępu skończyło się cc - młody miał 4kg :) oj plecy już dają się we znaki i szczerze chciałabym już mieć to za sobą :)

Oj tak, o tej tremie to coś wiem :)

Z sn prawdą jest to, że bol i wysiłek, ktory sie jednak z czasem zapomina. Tylko kurcze, gdy kolejny sn się zbliża to jakoś się wszystko nagle zaczyna przypominać z najmniejszymi detalami.

innamorata88, Anna Stesia lubią tę wiadomość

Yru0p1.png
    yusqp1.png
  • Sarna84 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izolda90 wrote:
    Agniechaaa, odpoczywaj. Najważniejsze są maluszki :)

Ja dzisiaj miałam test PAPPA z USG. Wychodzi wszystko ok :) ale jeszcze wizyta u genetyka żeby zdecydować czy powinnam robić amniopunkcję. Maluch mierzy już 64 mm :) i prawdopodobnie będzie chłopak, mój Małż zwariował na tą wieść ;)

Izolda wspaniałe wiadomości! Moim synom tez na tym etapie wyraźnie coś dyndało i tak już było do końca. A eMkowie z ta dumą na syna są przezabawni :)

Yru0p1.png
    yusqp1.png
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaa, współczuje przeżyć :( Bardzo się cieszę, że jednak wszystko jest ok! Dziekanka to najlepsze wyjście. Odpoczywaj i dbaj o siebie <3

Izolda, cudownie że prenatalne wyszły ok!

Rucola, Agniechaaaa lubią tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • innamorata88 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarna84 wrote:
    Oj tak, o tej tremie to coś wiem :)

Z sn prawdą jest to, że bol i wysiłek, ktory sie jednak z czasem zapomina. Tylko kurcze, gdy kolejny sn się zbliża to jakoś się wszystko nagle zaczyna przypominać z najmniejszymi detalami.
    I to mnie przeraża, bo na samą myśl już mnie boli :P

Mikołaj 25.04.2011

• Flowwer Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga i koniec z pomocą przy remoncie masz odpoczywać !!!

Inna i Sarna ja jeszcze jestem nie świadoma tego co mnie czeka na porodówce, z drugiej strony dobrze bo podziwiam położne, to nie zawód dla mnie.....

Izolda to świetna wiadomość !!! ale ostatnio same chłopaki :D ja czekam na potwierdzenie u mojej fasolki klejnotów rodzinnych. Zedecydujesz się na punkcję ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 20:00

innamorata88, Sarna84, Agniechaaaa lubią tę wiadomość

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    innamorata88 wrote:

Oj, to się umęczyłaś! Niby teraz tak się zaleca vbac i mówi, że przy dużym odtsępie czasu jest to bezpieczne, ale jeśli Michaś będzie miał rozmiary brata to podziwam, że w ogóle bierzesz pod uwagę SN.

A co do pleców to nie wiem, jak ja będę dawała radę w 9 miesiącu - zaczęłam w końcu fizjoterapię, bo szczerze mówiąc nie mogę już prawie chodzić. A ten słodki ciężar do dźwigania dopiero się zaczyna :-)

innamorata88 lubi tę wiadomość

• innamorata88 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Stesia wrote:
    Oj, to się umęczyłaś! Niby teraz tak się zaleca vbac i mówi, że przy dużym odtsępie czasu jest to bezpieczne, ale jeśli Michaś będzie miał rozmiary brata to podziwam, że w ogóle bierzesz pod uwagę SN.

A co do pleców to nie wiem, jak ja będę dawała radę w 9 miesiącu - zaczęłam w końcu fizjoterapię, bo szczerze mówiąc nie mogę już prawie chodzić. A ten słodki ciężar do dźwigania dopiero się zaczyna :-)
    Kochana, to nie odwaga, a raczej strach o ranę po cc. :P Wcześniejsze przeżycia skutecznie zniechęciły mnie do porodu tą drogą. Ale jak nie będzie dało rady inaczej to się poddam, ważne, że walczyłam jak lwica. :P Mi plecy dały się we znaki dopiero po 30 tygodniu, więc i tak długo wytrzymałam. ;)

Anna Stesia, Sarna84 lubią tę wiadomość

Mikołaj 25.04.2011

• olik321 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izolda cieszę się z tak dobrych wieści, my na prenatalne w poniedziałek idziemy i też potwierdzą, czy coś dynda między nóżkami <3

Agniecha to teraz tylko lezeć i pachnieć! dobra decyzja ze studiami, zające są ważniejsze <3

Rucola, Anna Stesia, Agniechaaaa lubią tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
‹‹ 191 192 193 194 195 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ