Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Achia super pamiątki robisz sobie
Flowwer Szymon cudny
Ja wracając do pzu to ja dostałam kasę za cały pobyt w szpitalu za 77 dni czyli za te dni po porodzie też.
Kurcze ja miałam ciężka noc, no i klasycznie Zosia od 5 to tylko przysypia żeby matka mogła psychicznie zaakceptować że zaczynamy już dzień hehe Boże te dni są takie długie bo noce takie krótkie
Widziałam wczoraj koleżankę z córką co ma 4 miesiące, kurcze ale duża, moja taka mała jeszcze mimo iż to prawie 5 kg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6114caf81ac7.jpg
Któraś chciała zobaczyć mate to taka, oczywiście zabawki tylko tak powiększone żeby zobaczyć czy Zosia zainteresowanaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2018, 07:47
Kaczorka, Luna1993, Jeżowa, Emiilka, Flowwer, Lunaris, veritaserum, Rucola, Lusesita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPatrycja kciuki i czekamy na dobre wieści i zdjęcie
Bajeczko- ciekawe jak będzie sie je oglądać jak je wywołam i włożę do albumu
Co do wielkości dzieci- mam koleżankę która rodziła w tym samym roku co mój siostrzeniec się rodził, ale w maju, i jak jej córka miała 4/5 mcy to była taaak duża, taaka ciężka że szok. wiem,że mwówi się że nie ma brzydkich dzieci ale ona wtedy naprawdę nie była zbyt urodziwa.ale długo była taka "nabita". teraz ma 7 lat i wracają jej proporcje i na szczęście z tego wyrosła, rośnie ładna dziewczynkatylko rozpieszczona tak że ojej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2018, 08:16
Patrycja20 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitamy się w DONOSZONEJ CIĄŻY
Nie wierzę, że się nam udało! Tyle tygodni nawet nie marzyłam, żeby rodzić po 37 tygodniu, a dziś zaczynamy 38! Nie wiedziałam, że tak będę się cieszyć
Tosi brakowało parę dni, a Zuzia mimo wszystkich przeciwności pokazała, jaka silna z niej babka
]
(Nie cytujcie proszę)
Kate, Emilka Wam też z całego serca gratuluję :* dziś świętujemy
Flower Szymuś jest przerozkoszny
Achia na to zdjęcie Oskara mogłabym patrzeć godzinamico do kocyka, to nazwę kojarzę, chyba sama się zastanawiałam nad tą firmą, ale nie wiem jak rzeczywiście się prezentują
Patrycja kciuki za wizytęWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2018, 14:45
Kaczorka, Madzik34, Patrycja20, Achia, lamka, KateHawke, olik321, Fozzie Bear, Jeżowa, Siwulec, Emiilka, Aga9090, Flowwer, JustynaG, Bajkaaa, Lunaris, Yoselyn82, veritaserum, Karma88, -Mamunia-, Rucola, Lusesita, Sanka, Bobisia, Nadzieja22, Lena21, Amal, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuna- gratulacje!!
ślicznie wyglądaszco do kocyka- zobacze na żywo na targach, ale pewnie z pustymi rękoma stamta nie wyjdę-czy to kocyk czy co innego będzie
a zawsze to odpada koszt wysyłki.i można pomacać.ale mają takie ładne teraz o nazwie jesień/zima- wizulanie mi się bardzo podobają.
Bajka- bardzo fajna ta matapisałaś że kinderkraft? sprawdza sie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2018, 08:20
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lunka !!! Wielkie gratulacje
Flo - Szymek wspaniały i jaki radosny
Patrycja - kciukasy za wizytę
Ja dziś oddałam krew i mocz na badania, jak mi wyskoczą jakieś czerwone wykrzykniki w wynikach to nieśmiało zgłoszę się do Was z prosba o interpretacje. wizytuje w poniedziałek i robimy połówkowe UsG
Miłego dzionkaPatrycja20, Flowwer, Luna1993, Bajkaaa, KateHawke, Rucola, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kate Emilka no i oczywiście nasza dzielna Luna, ale z Was donoszone ciężaróweczki!!! Zobaczymy, które dziecię najszybciej opuści Wasze brzuszki
Dzięki za tę markę Texpol, ich kocyki 75x75cm są w Empiku po 16 zł (gładkie) lub 25 zł (ze wzorami). Zamówiłam jeden na próbęsą też większe 120x120cm ale wtedy kosztują już 50 zł.
Lamciu dziękuję za chęci, ale już chyba nie będę domawiać z Ali, zobaczę tę polską markę
Luna wyglądasz ślicznieczyli dobrze mi się jednak wydawało, że masz ten całoroczny kocyk - cieszy mnie dobra opinia o nim!!!
Amal wszystko wskazuje na to, że Twoje ciało po prostu nie jest wystarczająco "grube", by bezboleśnie znosić szaleństwa Nadiijesteś bardzo szczuplutka, a córcia jest idealnie w normie, nie jest analogicznie malutka jak Ty... Współczuję, bo jeszcze troszkę przed Tobą. Inna sprawa, że potem, gdy już jest ciaśniej, to dziecko mniej kopie, a bardziej wypycha różne części ciała - nie wiem czy będzie Ci z tym lepiej czy gorzej, oby lepiej!
Do nas wczoraj zawitali rodzicemuszę więc zwlec się zaraz z łóżka, choć nie mam na to zbytnio ochoty... Wzięłabym mamę do jakiegoś lumpa, bo samej mi się nigdy nie chce, ale nie bardzo mam pomysł, co by wtedy robił tata
Życzę miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2018, 08:38
Luna1993, Emiilka, KateHawke lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmal ja się trochę przeraziłam nawet Twoją wagą i czytałam 3 razy- 42 kg przy 165 cm to strasznie mało, nawet wg BMI to już jest poniżej normy...nie zrozum mnie źle,myślę, że te parę kilo więcej to na zdrowie Tobie wyjdzie:) mam nadzieję,że dasz radę i wytrzymasz te parę tygodni !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2018, 08:46
-
Achia cudnie wyglądasz!!!
I jeszcze Flo masz chyba najszczęśliwszego bobasa! Jest taki rozanielony na zdjęciesuper, że u Was wszystko w porządku
wpadaj częściej, jak tylko będziesz miała czas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2018, 08:53
-
Cześć dziewczyny, witam się przy śniadaniu. Najchętniej to bym pospała ale jednak zjeść coś trzeba. Dlatego korzystam z faktu, że udało mi się uśpić małą. W nocy miałam 2 pobudki, każda trwała koło 2h.
Lunka , ogromne gratulacje! Dla Ciebie i Twojej córeczki. Czasami wydaje nam się, że sytuacja jest beznadziejna (np. Bajka i jej pobyt w szpitalu i walka o każdy dzień) a potem się okazuje, że los nam płata figla
Trzymam kciuki by Zuzia poczekała przynajmniej do przyszłej niedzieli. Może się rodzić w Dzień Chłopaka
Bajka , a może Twoja córeczka to takie typowe "high need baby"? Na ten temat sporo wie Frezyjciada bo jej starszy synek jest bardzo absorbujący więc jakbyś chciała się czegoś dowiedzieć na ten temat to złap ją na dinusiach.
Achia , wczoraj mówisz coś o diecie bo dużo przytyłaś a dziś dodajesz fotkę na której wyglądasz rewelacyjnie! Chcesz kopniaka za gadanie głupot?I żeby nie było, nie będę Cię kopać ale spróbuję się dogadać w tej kwestii z Oskarem :d
Flower , ta fotka to chyba po kąpieli. Naprawdę zazdroszczę Ci tej radości. Anulka ryczy jakby obdzierali ją ze skóry. Ale staram się zaakceptować to, że jestem złą matką bo przebieram pampersy na czyste, zmieniam ciuszki na czyste, kąpię dziecko.
No i trzymam kciuki za wszystkie wizytujące i oczekujące na wyniki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2018, 08:56
Achia, Luna1993, Patrycja20 lubią tę wiadomość
-
Justyna ach Ty zła matko! Pozwól leżeć dziecku w kupach
Luna,Emilka, Kate dziewczyny GRATULACJE! Donoszone ciężarówki
Lunka piękny uśmiech na twarzy pięknej mamy
Patrycja kciuki wizytowe!KateHawke, Emiilka, JustynaG, Luna1993, Patrycja20 lubią tę wiadomość
-
Lunaris wrote:Justyna ach Ty zła matko! Pozwól leżeć dziecku w kupach
KateHawke, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny Kochane!
I my się witamy w donoszonej ciąży!Kate, Lunka, ogromne gratulacje!
Dziękujemy za wszystkie kciuki i słowa wsparcia
Z tej okazji zdjęcie, tylko nie cytujcie
Miłego dnia Mamusie!
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2018, 12:24
Aga9090, KateHawke, Achia, Lunaris, Yoselyn82, veritaserum, Luna1993, Karma88, -Mamunia-, Madzik34, Lusesita, Siwulec, Patrycja20, Kaczorka, Malwas, Bobisia, ibishka, Nadzieja22, Jeżowa, Lena21, Amal, Bocianiątko lubią tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
nick nieaktualnyEmilka, wybacz zapomniałam o Tobie... Śliczna Ty :* Gratuluje również..
Edit : i to się nazywa budyń z mózgu... Post wyżej gratulowałam już... Matko gdzie ja mam głowę?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2018, 09:18
Luna1993, Emiilka, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
Helloł
Ja dziś z doskoku tylko bo wizyta popołudniu więc jadę na cały dzień do rodziców.
Emilcia, Lunka, Buko donoszona! Yupppii
Edit: Emilka wyglądasz przepięknie! Noo mamuśka jak malowana
Flo twój Szymcio ma tak szczęśliwą buźkę że aż mnie rozczulił na całego
Patrycja kciukasy za wizytę &&&
Siwulec u ciebie kciuki za wyniki! &&&
Achia a ty to zawsze możesz być w ciążyprzepięknie wyglądasz
Jeżowa tatę też weź, będzie miał jeszcze większą frajdęWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2018, 09:18
Luna1993, Emiilka, Siwulec, Patrycja20 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny