Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny,wczoraj i ja wizytowałam,ale jestem poniekąd trochę rozczarowana.Ogólnie jest dobrze,szyjka długa,twarda i wygieta do tyłu.Miałam robione usg ale niestety nie dowiedziałam się ile nasz maluch wazy,bo tak schował nogi,że nie dało się je pomierzyć.Mam dużo wód,leży główką w dół i wymiarami w dalszym ciągu wyprzedza o tydzień.Doktor się pytała czy wciąż chcę rodzić naturalnie i pochwaliła moją decyzję(marzę o kolejnym porodzie sn).Na kolejnej wizycie zostanie pobrany wymaz na gbs.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2018, 09:21
Lunaris, Aga9090, -Mamunia-, KateHawke, Lusesita, Emiilka, Patrycja20, Kaczorka, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Emilka, wyglądasz obłędnie
Emiilka lubi tę wiadomość
-
Emilka
jaka piękna mama
i śliczny pokoik szykujecie! aż normalnie mam ochotę jednak przejąć pokój brata i go przerobić...
Emiilka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny gratuluję donoszonych ciąż
moja właśnie na tym etapie się zakończyła
Achia tak to kinderkraft tylko ten materiał taki śliski pewnie dobry do czyszczenia ale takie trochę dandetneale mało kosztowało to da radę
Ja zamówiłam otulacz od mamy ginekolog i zobaczymy czy taki fajny jak mówią a ze 29zl to warto sprawdzićEmiilka lubi tę wiadomość
-
Achia ślicznie wyglądasz!!! :*
Luna gratuluję donoszenia. Teraz tylko czekać na poród!
Emilka i dla Ciebie gratulacje. Przepięknie wyglądasz.
Byłam rano w Lidlu i na szczęście maty żadnej nie było. Dobrze, bo mój portfel z gumy nie jest.Emiilka lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Emilka, widzę Cie pierwszy raz, ale dokładnie tak sobie Ciebie wyobrażałam
Ciepła, sliczna i pogodna buzia idealnie pasuje do Twoich postów!!
Lunka, Zuzia zrobiła Ci meeega niespodziankę. Myśle, ze spokojnie urodzisz przynajmniej 3kg Pannicę, chociaz po twoim brzuszku tego nie widaći nie wiem gdzie te 70kg u Ciebie...
Achia, świetnie wygladasz. Masz piękny kształtny brzuszek i super pamiatki będziesz miała z tych zdjęć!!!
No i nasz Szymcio...... Miodzio. No i jestem pod wrażeniem tej wagi. Mamcia skrzetnie ukryła te fałdki pod ręcznikiemFlo wpadaj częsciej i chwal się Synkiem!!!
Patrycja kciuki za wizytę, chociaz już jest po wizycie ale będe wyczekiwać informacji po.
Amal wierzę, ze Ci ciężko. Musisz jakoś dać radę, dla dobra malutkiej. Wypoczywaj jak najwięcej. Zobaczysz, czas minie szybciutko
Innych informacji nie pamiętam, za co serdecznie żałuję i postanawiam poprawe a Was drogie Dziewczyny proszę o kciuki za przetrwanie tego dnia, bo Młody dał mi w palnik w nocy a teraz oblega łóżko w sypialni... zresztą ostatnio robi to bez przerwy ^^Emiilka, Patrycja20, JustynaG, KateHawke lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnysummer86 wrote:Mamunia, jakie dostałas zalecenia odnośnie szyjki?
-
nick nieaktualny
-
Mamunia, powinnaś już mieć L4, dużo leżeć i brać luteinę dopochwowo. Może skonsultuj to jeszcze z jakimś lekarzem?
Aga9090 lubi tę wiadomość
-
Już po
dziękuje za kciuki
Wszystko jest super doktor będzie miał nowy sprzęt we wtorek i zaprosił mnie na usg 4dtakże będę miała więcej zdjęć
a tym czasem witamy się :*
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a3fe204e424b.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e80f2bf0eb20.jpgAga9090, Rucola, Siwulec, Lunaris, lamka, JustynaG, -Mamunia-, Achia, Bajkaaa, Kaczorka, Karma88, ibishka, Luna1993, Emiilka, Lena21, Jeżowa, KateHawke, Yoselyn82, Lusesita, Nadzieja22, Madzik34, KateKum lubią tę wiadomość
-
Emilka i Kate
serdecznie przepraszam :* :* umknęło mi to że Wy również dziś macie wielkie święto
gratuluje !!! I ciesze się przeogromne
Mamunia polubiłam za wagę maluszka I trzymam kciuki za szyjkę
Wszystkie Wy jesteście pięknete ciąże Wam bardzo służą
chyba przestane Was lubić
Patrycja ciesze się ze wszystko u Was dobrze
Blue, jeszcze chwila i tez będziesz tulić takie maleństwoPatrycja20, Emiilka, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Rucola wrote:Patrycja wyglasz obłędnie. Przyznaj się, uprawiasz jakiś sport bardziej niż amatorsko? albo chociaz siłownia?
W sumie nawet jak nie uprawiasz to powiedz, że tak (albo, że walczysz godzinami na siłowni). Inaczej za takie ciało Cię znienawidzimyA tak to będziemy wierzyć, że jakbyśmy ruszyły tyłki z kanapy to też tak byśmy mogły
Patrycja20, Aga9090, summer86, JustynaG, Rucola, Emiilka, Jeżowa, KateHawke, Lusesita lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Blue to będziecie z siostrą razem dryndać
wspólne dywanowanie i spacerki, fajnie! Nie przejmuj się trójką- u mnie zaraz będzie czwórka!
Mamo jak Wy super wyglądacie dziewczyny! (Patrycja). Czuję się staro
ja już nigdy nie będę taka fit i ładna i patrzę trochę z zazdrością na Was
choć też wiem że ze mnie taki trochę typ chłopczycy i raczej męczy mnie poprawa mojego wizerunku z rana
Patrycja20 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny