Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja teściowa nie jest w porządku. Niby nie szkodzi ale jest toxic. Moja mama z kolei nadopiekuńcza i rozpuscilaby mi Małego że go Ho. Pomijam fakt że ma swoje dziwne teorie (jak ta o foteliku) i chory kręgosłup więc nie pozwolę żeby dźwigała Małego. Na początku pewnie zainwestujemy w nianię a potem się zobaczy, żłobek myślę najwcześniej jak będzie miał 1,5 roku i musimy poszukać z wegetariańskie opcją#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
witam Was wieczorową porą
Luna już dzisiaj melduję, że kciukam jutro za Ciebie wszystkie kciuki !!! POWODZENIA
Jeżowa - łączę się w bólu, też mnie gardło drapie i uszy mam zatkane, wypiłam już cały dzbanek herbaty z cytryną, imbirem i sokiem malinowym
Achia - z Twoim "bólem" też się łącze, cały dzień bardzo intensywny, dopiero mogłam przyjąć pozycję półleżącą (aktualnie moją ulubioną) w enei spędziłam dziś 2h !! bo Panowie elektrycy kazali mi jakieś zgody załatwić na zerwanie plomb na głównym zasilaniu (nie ma to jak wysłać babę żeby załatwiła coś czego nie rozumie i na czym się kompletnie nie zna ! - po niedzieli się okaże czy będą usatysfakcjonowani )
Rucola - wyglądasz obłędnie !! nic tylko rodzić dzieci
Nadzieja - super ciuszki, jutro i w niedzielę w Poznaniu sklep Pati i Max organizują jakieś targi, mam nadzieję że gardło odpuści i będę mogła się wybrać, zobaczyć co tam ciekawego będzie
Kate i Morusekfajnie że jesteście
Rucola, Luna1993, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Eh...i jak ja mam wrócić do wagi sprzed ciąży, jak ja mam nieograniczone możliwości jedzeniowe
Dzisiaj pochłonęłam dwie milki, jedna Oreo druga z nadzieniem jogurtowo-truskawkowym. A teraz na kolację śledzie w śmietanie z cebulą i jabłkiem, kiełbasę czosnkową, pomidora i ogórka kiszonego i do tego trzy kromki chleba. A najlepsze jest to, że wcale się jakoś mocno nie najadłamLena21, summer86, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Malka ja właśnie zrobiłam sobie herbatkę z konfiturą z malin by trochę oszukać brzuch ;p
ale wcześniej wciągnęłam dwa jajka na miękko i 2 tosty z kiełbą, serem żółtym i oscypkiem
cały czas myślę, czy w tej sukience z gatty, co pokazała reset dałoby się karmić ;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2018, 20:50
Lena21, Rucola, reset lubią tę wiadomość
-
Malka, Olik nawet nie mówcie
ja wciagam jak odkurzacz, poprosiłam Mka żeby mi kupił monte a on mi kupił takie z kaszką i byłam tak niepocieszona, że zjadłam dwa i zagryzłam całą Milką
Nieśmiało poproszę o malutkiego kciuka (duzy jest dla Lunki i Zuzi) na jutro dla Frania, na 13 idziemy do neurologa - jestem taka spięta tym, a później mam wyrzuty sumienia, że wątpię w swoje dziecko i jestem okropną mamą - także po ciąży huśtawka nastroju nie mija...
Rucola idę oglądać gatki, żeby czym zająć głowę (siedzę sama, bo mój mąż geniusz umówił się na dzisiejszy wieczór na piwko z kolegami, bo przecież będą pic za zdrowie Franusia) dzięki za cynkRucola, veritaserum, pilik, summer86, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Luna1993 wrote:KateHawke kochana jak u Was sytuacja? Wszystko w porządku?
podglądam Was tutaj ale jakoś psychicznie zaliczam lekki zjazd więc nie chcę wam tu truć poopska. To to oczekiwanie na jakiekolwiek symptomy zbliżającego się porodu - nie dosyć że nic się nie dzieje to ogólny dyskomfort ciążowy też się zmniejszył, gdyby nie plecy skakałabym jak sarenka. Zero skurczy przepowiadających, zero czopu, zero wód. Dobrze że chociaż Nat fika. Zaczęłam sie indukować domowo i staram się zmęczyć trochę ale efekt to tylko ból pleców (nic nowego).
No to ponarzekałam jednak
Lunka póki pamiętam to życzę ci jutro napisania całego egzaminu i to na komplet punktów! &&&A Zuzinek niech wychodzi w niedzielę jak już
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
Ja za to wciągnęłam Big Maca! Teoria brzmi - chemia w tym świństwie zabije moje "zarazki"
a tak serio to miała być romantyczna randka, a wyszło jak wyszło, bo pilnie szukaliśmy toalety dla mojego pęcherza
a zaraz dopchnę herbatką z sokiem malinowym, bo mi Olik zrobiła smaka konfiturą!
-
Jeżowa wrote:Ja za to wciągnęłam Big Maca! Teoria brzmi - chemia w tym świństwie zabije moje "zarazki"
a tak serio to miała być romantyczna randka, a wyszło jak wyszło, bo pilnie szukaliśmy toalety dla mojego pęcherza
a zaraz dopchnę herbatką z sokiem malinowym, bo mi Olik zrobiła smaka konfiturą!
Big Mac to będzie pierwszy posiłek jak odstawię KpJeżowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya ja chyba będę wymiotować
buuuu,a mąż pojechał pomóc w przeprowadzce mojej byłej współlokatorce ,która w zamian ma nam dać fit muffinki -robione na cukrze kokosowym..
Lena- oczywiście,że kciuki za Was tez potrzymamy
Trójmiasto! przypominam,że w ten weekend targi i promocje w akpol baby na jaskowejmoże się wybierzemy przed/po urodzinach teściowej...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLena jeśli już wyjdę z sali o 13 (pewnie tak, emek przepowiada że już wtedy będę w drodze na porodówkę) to będę mocno trzymać kciuki za Frania :*
Kate cholerka mam nadzieję, że się samo u Ciebie zacznie, u niektórych jest jak u mnie, pierdyliard objawów przed, a jednak dalej w dwupaku, a u innych cisza i nagle się zaczyna, więc oby tak było u Was :*
Kochane dziękuję, uciekam się kąpać i spać, torby do szpitala już w samochodzie, materiał powtórzony a mnie boli koszmarnie żołądek. Odezwę się jutro, wiem że Wasze kciuki mają mocnawet jak nie zdam to będę z siebie dumna, że tyle czasu poświęciłam na naukę, przerobiłam wszystko i spróbowałam, mimo że uczyłam się tylko 1,5 miesiąca. Dobranoc :*
KateHawke, Lusesita, Achia, Bajkaaa, JustynaG, Nadzieja22, Karma88, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Kate kochana to się ciesz brakiem dyskomfortu! Wiem, że też pewnie już bardzo chcesz poznać swoją córeczkę, ale na pewno Nat wyjdzie, jak tylko będzie gotowa
ja na bolące plecy ostatnio przyłożyłam sobie termofor (taki rozsądnie ciepło) i powiem Ci, że jedna taka kuracja i od tamtej pory mnie plecy nie bolą
może też spróbuj?
Luna kciuki jutro mocne, pamiętaj, masz dwa mózgi, któż mógłby mieć lepiej niż Ty?Powodzenia!!!
Lena za Frania też kciuki!obyście usłyszeli same dobre wieści
ale dokładnie tak, jak mówisz - po ciąży pojawiają się nowe stresy i już nigdy tak naprawdę nie bedziesz spokojna!
Dziewczyny, niech te wszystkie słodycze idą w cycki/biodra/włosy - gdzie tam potrzebujecie trochę dodatkowej objętościna zdrowie!!!
KateHawke lubi tę wiadomość
-
Dobry wieczór Lasencje
Rucolka, Ty seksownico!Pięknie wyglądasz! W życiu bym nie powiedziała, że w tym miesiącu urodziłaś! I ośmielę się powiedzieć, że nie jest to do końca zasługa gatek!
KateHawke, przybij piąteczkęRównież nie czuję NIC i zaczynam rozumieć, że codzienne telefony w stylu: „czy to JUŻ?”, mogą faktycznie irytować. W poniedziałek wizytuję i już słyszę, że szyjka nadal twarda, zamknięta, nieskrócona i zero rozwarcia... Dobrze, że Domin, tak jak Nat, kręci się... Ehh, któraś mi kiedyś powiedziała, że przenoszę - po tym, jak ta moja szyjka się niby skróciła - i teraz mocno w to wierzę. Pewnie w ogóle będę ostatnia, bo Domiś będzie chciał być gentlemanem i puści Panie przodem
Uwaga, ważne info dot. fotelików samochodowych. Ku przestrodze. Dostaliśmy bezwypadkowy fotelik od szwagierki. Kupiony w 2013 r., górna półka cenowa, norweskiZ tej samej firmy, mam pas do samochodu. Dwoje dzieci jeździło. Emek zabrał się dzisiaj za naprawę daszku, bo jedna śrubka się obluzowała i co się stało? Pękł styropian, na całej szerokości fotelika (!). Aż mnie zmroziło... To się mogło zdarzyć w naszym samochodzie. Jutro jedziemy kupić nowy.
Oglądam meczyk, jak pewnie większość z WasMiłego seansu i nocki
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
No i oczywiście, również tutaj, spieszę napisać, że trzymam najmocniej kciukasy za moją młodszą siostrzyczkę Lunkę! Kochana, dla mnie już wygrałaś. Swoim zaparciem, ambicją i niezłomnym charakterem! Podziwiam, że zdajesz wstępny, w 39 tc (!). Niezależnie od wyniku, jesteś wielka. Prawnica z powołania - takich nam potrzeba
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Luna! Trzymam kciuki za Was jutro! Jeden jest Twój, a drugi Zuzi! A jeśli mówisz, że o 13 będziesz już po, to pozwól, że wtedy zacisne jeden za Frania!
Wpadłam dzisiaj w jakiś szał zakupowy. Po aptece natchnelo mnie i zrobiłam spore zakupy w Smyku (ciągle miałam tam trochę kasy w ekartach) i tym Sposobem, zamówiłam zestaw butelek, podgrzewacz do mleka, smoczki, wanienke, trochę kosmetyków. I jakoś mi tak lepiej na sercu się zrobiło.
Trochę chyba zaczynam się stresować, bo w poniedziałek wizyta, nie wiem czy to możliwe, ale "wewnetrznie" czuję, że mała przekroczyła już 1 kg.
I naszły mnie wątpliwości co do imienia. Nie mogę przebolec tych Lewandowskich! Chodzi mi po głowie zmiana imienia na Anię.
Czas chyba iść spać,bo z tych moich rozmyślań nic dobrego ostatnio nie wychodzi a może chociaż się wyśpię?
Dobranoc!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2018, 22:10
-
Fozzie zmieniając Klarę na Anię to za daleko się od Lewandowskich nie oddalasz
summer86, Siwulec, olik321, Aga9090, Lusesita, pilik, Achia, JustynaG, Nadzieja22, malka, Rucola, Emiilka, Fozzie Bear, lamka lubią tę wiadomość
-
Jeżowa wrote:Fozzie zmieniając Klarę na Anię to za daleko się od Lewandowskich nie oddalasz
Miałam to samo napisaćale Anie to fajnie dziewczyny!
Choć u nas mało kto mówi na małą Ania, ja często mówię Panna Anna, moja mama Anulka lub Anusia a eMek ciągle jakieś przezwiska wymyśla.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2018, 22:19
Jeżowa, JustynaG, Emiilka lubią tę wiadomość