Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
lamka wrote:Reset wrzuć od razu linka do tych rajtek.
Te są najlepsze i najtrwalsze:
https://www.gatta.pl/pl/rajstopy-total-slim-10-fusion.html
Ale te też są niezłe:
https://www.gatta.pl/pl/rajstopy-lift-up-20-den.html
Przy zapisaniu się do newslettera - 15% rabatu
A ja zachorowałam na tą sukienkę (nie pytajcie jak szukając linku do rajstop, zabłąkałam się na podstronę z kieckami), tylko wypadłoby zaprzestać jeść, pić i oddychać, żebym w niej dobrze wyglądała
https://www.gatta.pl/pl/sukienka-amber.htmlRucola lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Reset ja mam bardzo podobna z zara, już chyba 2lata i jest to moja ulubiona. Ta z gatty z jakiego jest materiału? Może bym sobie sprawiła. Ja mam większość dopasowanych sukienek i garniturów, a w spodnie już coraz gorzej się dopinam.
-
A ja chciałam jeszcze pokazać, że Ali Express nigdy nie zawodzi. Literki zamówiłam, jako dekoracja na babyshower, no ale jak wiecie imprezka nie była tak huczna, jak to sobie zaplanowałam pierwotnie. Ale literki wykorzystam na pewno do dekoracji pokoju, bo są zbyt ładne, by się kurzyły w kartonie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6d429909284e.jpg
Kate super Cię tutaj widzieć kochanaja na Dinusiach głównie czytam, nie piszę, bo taki słaby że mnie Dinuś, ale wierz mi, że moje serce się uradowało, gdy zobaczyłaś dwie kreseczki
a te dwie kreseczki mają teraz piękne serducho! Życzę Ci spokojnej i bardzo nudnej ciąży, no i oczywiście mam nadzieję, że będziesz tutaj na ex testerkach stałą bywalczynią, bo przecież w pełni na ten tytuł zasługujesz!
Reset dziękuję za rajtki,na pewno kupię po ciąży! A sukienka odlotowaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2018, 16:55
Achia, Aga9090, Karma88, Lunaris, KateKum, Patrycja20, Nadzieja22, Rucola, Emiilka, KateHawke, Siwulec lubią tę wiadomość
-
KateKum wrote:Reset ja mam bardzo podobna z zara, już chyba 2lata i jest to moja ulubiona. Ta z gatty z jakiego jest materiału? Może bym sobie sprawiła. Ja mam większość dopasowanych sukienek i garniturów, a w spodnie już coraz gorzej się dopinam.
skład mało kuszacy: 97% poliamid, 3% elastan
za to cenę ma dość kuszącą, bo 89.90 zł !
A ja mam ze dwie bluzki z gatty i jedną spódnicę i noszą się całkiem fajnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2018, 16:55
Rucola lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Co do rajstop to polecam z całego serca Marylin Tonic 20 den. Jest to cieniutka microfibra, idealnie matowe, ale dużo trwalsze niż zwyczajme rajstopy.
-
olik321 wrote:Reset extra ta kiecka.. kurde no. A jak rozmiarów wypada w gattcie?
Mniej więcej standardowo. Ja biorę M, głównie dlatego, że jednak wolę rzeczy ciut dłuższe, a S jest mi zbyt nad kolano (ale to kwestia mojego skrzywienia, koleżanka z pracy zawsze się z tego śmieje).
Tu jest tabelka rozmiarów (zjedź sobie na sukienki):
https://www.gatta.pl/pl/tabela-rozmiarow-.html
summer86 wrote:Co do rajstop to polecam z całego serca Marylin Tonic 20 den. Jest to cieniutka microfibra, idealnie matowe, ale dużo trwalsze niż zwyczajme rajstopy.
Fakt! Kupuję je (za jakieś śmieszne pieniądze w porównaniu do bardziej znanych marek) w jednym Auchan w Krakowie (nie wiem czemu nie ma ich wszędzie?!) i też lubię za trwałość!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2018, 17:03
summer86, KateKum lubią tę wiadomość
Dziewczyny z Trójmiasta. Może któraś będzie chciała skorzystać.
Szczegółowe informacje
W imieniu Urzędu Marszałkowskiego Województwa Pomorskiego
i Zarządu Spółki Szpitali Pomorskich zapraszamy na Konferencję poświęconą promocji i wspieraniu karmienia piersią
KARMIENIE PIERSIĄ OD A DO Z
Zapraszamy rodziców oczekujących narodzin dziecka, matki karmiące piersią, położne, pielęgniarki, lekarzy sprawujących opiekę nad noworodkami i matkami w okresie okołoporodowym na spotkanie poświęcone tematyce laktacyjnej, podczas którego odbędzie się przekazanie przez Urząd Marszałkowski Województwa Pomorskiego poradników „Początki karmienia piersią. Jak dobrze zacząć” autorstwa Zuzanny Kołacz – Kordzińskiej.
Każdy z uczestników konferencji otrzyma poradnik.
Spotkanie odbędzie się w czwartek 4 października 2018 w sali konferencyjnej w godz. 12.00 – 14.30
Ramowy program konferencji:
12.00 – 12.10 Uroczyste otwarcie spotkania
12.10 – 12.20 Wystąpienie przedstawiciela Urzędu Marszałkowskiego Województwa Pomorskiego
12.20 – 12.30 Prezentacja poradnika „Początki karmienia piersią. Jak dobrze zacząć?” – Zuzanna
Kołacz-Kordzińska, autorka poradnika
12.30 – 12.50 „Karmienie naturalne – to takie PROSTE !!! ??? – Ewa Michalik, Ordynator Oddziału
Neonatologii Szpitala Specjalistycznego w Wejherowie
12.50 – 13.10 „Przygotowanie do karmienia piersią w okresie ciąży. Fakty i mity” – Sandra
Wincz-Formela, położna Oddziału Położnictwa i Neonatologii Szpitala Specjalistycznego
w Wejherowie (Szkoła Rodzenia 3planety)
13.10 – 13.30 „Jak rozpocząć karmienie piersią i pokonać problemy laktacyjne?” – Aneta Kunz, Ewa
Mische, Oddział Neonatologii Szpitala Specjalistycznego w Wejherowie
13.30 – 13.50 „Bank mleka kobiecego w Szpitalach Pomorskich” – Ewa Borowska, położna Oddziału
Neonatologii i Intensywnej Terapii Noworodka Szpitala Morskiego im. PCK w Gdyni
13.50 – 14.10 „Jeśli nie karmienie piersią to co?” – lek. med. Adam Hermann, specjalista pediatrii,
Ordynator Oddziału Pediatrii Szpitala Specjalistycznego w Wejherowie
14.10 – 14.30 „Karmienie a rozwój dziecka” – lek. med. Patrycja Kostecka, specjalista pediatrii,
Oddział Pediatrii Szpitala Specjalistycznego w Wejherowie
Zapisy do 03.10.2018r.:
email: [email protected]
lub tel. 58 72 60 407.
Liczba miejsc ograniczonalamka, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
-
A ja mam kotka... Jak nie ściągnę rajtek zaraz po wejściu do domu to będzie po nich. I wtedy też nie mogę zostawić rajtek byle gdzie, bo kot je dopadnie i zamorduje. Serio, ten sierściuch ma jakiś radar! Albo może prowadzi życiową wendettę przeciw rajstopom... Przez to już prawie całkiem się przestawiłam na spodnie.
-
StaraczkaNika wrote:A ja mam kotka... Jak nie ściągnę rajtek zaraz po wejściu do domu to będzie po nich. I wtedy też nie mogę zostawić rajtek byle gdzie, bo kot je dopadnie i zamorduje. Serio, ten sierściuch ma jakiś radar! Albo może prowadzi życiową wendettę przeciw rajstopom... Przez to już prawie całkiem się przestawiłam na spodnie.
Widzisz, Twój kot walczy z rajstopami, a mój jeż jest chyba rajstopowym fetyszystą, bo jak tylko zostawię na noc na podłodze, to rano są wciągnięte do jego kocyka...Rucola, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTeż lubię marylin za pończochy samonośne z szeroką koronką.
https://e-marilyn.pl/p/ponczochy-paris-03-p-21617
U mnie na szczęście w najbliższym centrum handlowym jest całe stoisko Marilyn.
A te wyszczuplające fajne Reset, na pewno skorzystam. -
nick nieaktualnyale dziś padam na twarz- okulista, zakupy, obiad zrobiony, posprzątane po obiedzie, zamiotłam psie kłaki i już się cieszyłam na sobotę z mężem,a on przypomina,że teściowa ma jutro urodziny...i żebyśmy pojechali na chwilę...a jakkolwiek jest miła i w ogóle ale ona tak lamentuje nad swoim wiekiem, że to już jej niewiele zostało itp ..mam nadzieję,że juto jednak odpuści takie gadanie..
-
nick nieaktualnyAchia, ahh te teściowe... Moja dziś do mnie zadzwoniła i spytała jak się czuje, to jej powiedziałam,ze byłam u lekarza, że z łożyskiem sa problemy, ze mogę macice stracić, a ta " ale dziś ładna pogoda i tak ciepło" nosz ku### powiedziałam "no faktycznie,musze kończyć,bo zadanie z Wiktorem robię"... Ręce mi opadły i przykro mi się zrobiło...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No ja juz jestem na imprezie pielegniarskiej
lamka, summer86, Nadzieja22, KateHawke, Rucola, Aga9090, Lena21, Emiilka, pilik, Lunaris lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️