X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • malka Autorytet

Wysłany: 28 września 2018, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KatrKum jak tam u Ciebie? Nie zaglądam niestety na dinusie z braku czasu więc nie jestem na bieżąco. Fajnie Cię tu widzieć :)

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 28 września 2018, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello Kate <3 :)

Rucola obłędnie wyglądasz! nigdy bym nie powiedziała że dopiero urodziłaś! Laseczka <3

Rucola lubi tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Karma88 Autorytet

Wysłany: 28 września 2018, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola <3 pięknie wyglądasz. :)

Rucola lubi tę wiadomość

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2018, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co mi nawaliło w zmywarce jeśli po programie ja ją otwieram a tam na dole pełno pian?;/

• Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 28 września 2018, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ło jesu, musiałam iść spać, bo jak zaczęłam robić obiad, to sobie prawie pół ręki odkroilam!

Melevis - przede wszystkich chciałabym Ci powiedzieć, że ogromnie Ci współczuję. Ciężkie dni przed wami, musisz być silna, bo to będzie wasza rodzinna wspólna walka!

Luna/albo Achia? U mnie cc raczej od początku była przesadzona, ale to badanie miało 50% wartości, więc biorąc pod uwagę, że dalej mam dziurę w bliźnie po cc, to daje mi pewność co mnie czeka. A ja w sumie się cieszę, znam "wroga" wiem na co się szykować a ja lubię mieć wszystko poukładane.

Co do wczorajszego pytania, napisów do chirurgów nie bylo, ale rozumiem ok 80%, więc po co czekać? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2018, 15:48

• Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 28 września 2018, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola ale pięknie wyglądasz. :)

Luna kciuki mocne za jutro!!! :)

Luna1993, Rucola lubią tę wiadomość

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 28 września 2018, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech, dziewczyny, okropnie się czuję... Myślę, że wyjdzie z tego tylko katar, nic poważnego, ale czuję, jak mam zawalone wszystko, gardło boli, uszy bolą... I jak to w ciąży - najbardziej boli wizja, że praktycznie nic nie można brać, żeby sobie ulżyć :( do tego po wczorajszym KTG w końcu rozumiem, co to jest skurcz, bo pisały się takie w granicach 60 - nie są bolesne, ale jak już wiem, że to to, to częściej je zauważam.

Z dobrych wieści - Agatka chyba wczoraj odsapnęła, bo dzisiaj ma zdecydowanie bardziej aktywny dzień <3 a wieczorkiem dostaniemy klucze do mieszkania, więc jutro i pojutrze PRZEPROWADZKA!

Rucola cudownie wyglądasz! <3

Achia cieszę się, że nie ma u Ciebie okulistycznych przeciwwskazań :)

Lamka mam nadzieję, że Runa "tylko" się denerwuje i wyczuwa zbliżające się zmiany i że nic poważnego się z nią nie dzieje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2018, 15:49

Rucola, Siwulec, JustynaG lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • moniśka... Autorytet

Wysłany: 28 września 2018, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W esotiq jest promocja 25% na wszystko ale tylko stacjonarnie.
    Co do wygladu to ja w pewnym momencie po porodzie stwierdziłam ze tak nie moze byc bo wpadne w depresję przez swoj wygląd, tez kupilam majtki wyszczuplajace, codziennie zaczelam tuszem rzesy robic, zawsze to cos. Kupilam tez lampe do paznokci i zaczęłam bawic sie w hybrydy, zawsze lepiej sie czulam majac pomalowane paznokcie ale jednak co 2 dzien malowac to już czasochlonne, a tak raz na 1.5 tyg siadam jak dzieci spia i mam pol godz dla swoich paznokci. Od razu lepiej sie wtedy czuje

Lena21, Rucola, pilik lubią tę wiadomość

• Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 28 września 2018, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    co mi nawaliło w zmywarce jeśli po programie ja ją otwieram a tam na dole pełno pian?;/
    W moim przypadku zazwyczaj oznacza to, że Stanisław stwierdził, że wciśnięcie "stop" to dobry pomysł :)
    Wg mojej fachowej wiedzy po tatusiu, to są dwie opcje - programator, albo pompa

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2018, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmieniłam zdjęcie, żeby już się nie myliło

Misiu ja pytałam, jeśli Cię to nie martwi to nawet lepiej, że już wiesz co i jak :)

Co do skurczy... Od godziny mam. Nieregularne ale taki konkret jakiego w tej ciąży nie czułam.

Rucola chce tak pięknie wyglądac po porodzie jak Ty <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2018, 15:55

Rucola lubi tę wiadomość

• Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 28 września 2018, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna i teraz to ja Cię poznaje! <3

Luna1993, Rucola lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2018, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie Bear wrote:
    W moim przypadku zazwyczaj oznacza to, że Stanisław stwierdził, że wciśnięcie "stop" to dobry pomysł :)
    Wg mojej fachowej wiedzy po tatusiu, to są dwie opcje - programator, albo pompa
    szlag :/

• reset Autorytet

Wysłany: 28 września 2018, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, które mają konto w ING. Sprawdźcie sobie wiadomości od banku w Waszym profilu albo wygooglajcie hasło "ing UOKIK kara" - jak któraś zakładała konto w okresie 2014 - 2017r i nadal tam to konto ma (a któreś na pewno mają, chyba Rucola, co?) to trzeba udać się do banku od 1 października do 30 listopada, podpisać aneks, a wtedy bank zwróci na Waszą korzyść różnice z regulaminów, o których informował w sposób wadliwy!
    Nie kopiuję wszystkiego tutaj, bo nie wszystkich to interesuje, ale polecam się zainteresować- zawsze to może trochę kasy wpaść do kieszeni ;)

Lunaris, Ania1003, Aga9090, Bajkaaa, Rucola, KateHawke lubią tę wiadomość

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • KateKum Autorytet

Wysłany: 28 września 2018, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola wyglądasz bosko :)
    Ja cały czas Was podczytuję, ale jakoś tak nie mam śmiałości, trudno mi uwierzyć..... muszę małymi literkami pisać bo jak Reset zobaczy to po głowie dostanę ;)

Pamietam jak kiedyś kupiłam sobie rajstopy podnoszące pośladki. Przy ubieraniu zatrzymałam się na łydkach.

Rucola, malka lubią tę wiadomość

xnw4lbete8c7uekt.png

10.2017 [*] 8tc
  • reset Autorytet

Wysłany: 28 września 2018, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateKum wrote:
    Rucola wyglądasz bosko :)
    Ja cały czas Was podczytuję, ale jakoś tak nie mam śmiałości, trudno mi uwierzyć..... muszę małymi literkami pisać bo jak Reset zobaczy to po głowie dostanę ;)

Pamietam jak kiedyś kupiłam sobie rajstopy podnoszące pośladki. Przy ubieraniu zatrzymałam się na łydkach.

Dobrze, że masz tego świadomość ;)
    A co do rajstop - ja uwielbiam wyszczuplające z gatty! Są genialne :)

KateKum lubi tę wiadomość

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 28 września 2018, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reset DZIEKI! ja mam i cała moja familia! :*

...wiecie co, wstyd się może przyznać ale ja uwielbiam chodzić rozczochrana w dresach albo pidżamie do południa- po porodzie będę czuła się usprawiedliwiona :P chyba dobrze że mam 2 chłopaków bo nie byłabym za dobrym przykładem dla dziewczynki...

Luna piękny avatarek :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2018, 16:39

reset lubi tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 28 września 2018, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateKum, Reset ja kiedyś kupiłam wyszczuplające na imprezę służbową, tanie nie były. Dobrze, że zawsze mam w zwyczaju noszenie zapasowych w torebce i po pół godziny w nich leciałam do kibelka, żeby jak najszybciej je z tyłka zdjąć.

Reset, czytając wczoraj Twój wpis o grubych rajstopach, aż się uśmiechnęłam, bo też mnie cieszy że w końcu można je zacząć nosić ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2018, 16:25

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • reset Autorytet

Wysłany: 28 września 2018, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer- moja mama miała tak samo na ostatnim weselu... Ja zaś w tych z gatty smigam do pracy na cały dzień, co więcej - są tak trwałe, że wytrzymują kilkadziesiąt założeń i prań, co mnie szokuje osobiście, bo wiecznie mi leciały oczka i to niezależnie, czy kupowałam rajtki firmowe czy no name.

relgmg7ymfbmxgyl.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2018, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reset wrzuć od razu linka do tych rajtek. ;-)

KateKum, Morusek, witamy na wątku i proszę przestać się czaić ;-)

Rucola lubi tę wiadomość

• Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 28 września 2018, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam się pochwalić, że zrobiłam zamówienie na Gemini. Doszłam do wniosku że muszę to i tak ogarnąć zakupy do końca października, bo w listopadzie czeka mnie kupowanie prezentów pod choinkę i finansowo padne ;)
    .... Last krismas aj gejw ju maj hart :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2018, 16:31

reset, Lunaris, summer86, Jeżowa, Emiilka, pilik lubią tę wiadomość

‹‹ 1944 1945 1946 1947 1948 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ