Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Lusesita między mną a moim bratem też jest 11 lat. Podziwiam decyzję o kolejnym dziecku po tak długim czasie, mi by się chyba już najnormalniej w świecie nie chciało
Summer dziękujemy!
Lunka wskakuj pod ten prysznic, powoli zaczyna się rozkręcaću mnie co prawda od razu było regularne, prysznic dodatkowo nasilił częstotliwość i ból, ale odczucia bólowe miałam takie, jak piszesz, czekamy!
-
nick nieaktualnyWłaśnie nie mam piłki, nie myślałam że kiedykolwiek będzie mi potrzebna
skoro dalej siedzę na telefonie to naprawdę aż tak mnie nie boli, nie chce się nakręcać że to już, bo tyle razy przechodziło. Ale fakt, brzmi obiecująco
Patrycja zdrowia dla starszaka i uważaj żeby się nie zarazić
Achia jestem w szoku!!! Może coś sobie przemyślała wreszcie
Ok ok idę !Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2018, 09:18
Achia, Patrycja20, olik321, Karma88, pilik, Emiilka, Morusek lubią tę wiadomość
-
Co do L4 to ja po powrocie do pracy weszłam w system 8h (pon-pt). Rano z Franiem była Mama a po południu zmiana-ja z pracy ona do pracy. Także nie było potrzeby za bardzo brać L4 ale brałam przy temperaturze u dziecka. Potem F poszedł do przedszkola i się zaczęło na maxa! tyle że ja wróciłam na zmiany 12h( dniówki i noce). W nocy mama była a ja starałam się zamieniać dyżury żeby mieć więcej wolnego. Jednak w większości przypadków (pierwszy rok w przedszkolu mieliśmy 3 razy ostre zapalenie ucha po 3 tyg od pazdziernika do marca) bez zająknięcia szłam na L4. Nikt na szczęście nie komentował.
Teraz łatwiej bo mama już ma emeryturę ale i tak w planie mam wychowawczy i będę się starała nie korzystać z pomocy jeśli nie będzie takiej potrzeby. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Luna ja w oczekiwaniu na teściową, czyli dokładnie 38 minut przed tym, jak Lena wyskoczyła, rozmawiałam z klientem i sprawdzałam, że zaksięgowano mu pierwszą ratę, także tego...
Fozzie ta skubana to zawsze wyglada dobrze, nie wiem, po kim to ma...
Odnośnie L4 jestem na własnej DG i sama normuję godziny i dni pracy, więc problemu z tym nie mam. Ale gdybym pracowała normalnie na etacie, to pewnie w pierwszej kolejności byłby telefon do babci, a dopiero dalej L4. Ale wiem, że nie zawsze możliwość z babcią jest.Luna1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Kochane
Lunka powodzenia, trzymam kciuki, żebyś dzisiaj przytuliła Zuzinka!
Achia kciuki za usg, mam nadzieję, że okaże się, że wszystko jest ok.
Melevis zdrówka dla Lenki.
Ania sikaj.
U mnie dzisiaj ciąg dalszy domowego SPA, bo jutro sesja zdjęciowamuszę jakoś wyglądać.
Runa dostała z tej okazji nową smycz i obróżkę, nie może mnie przyćmić na zdjęciach swoją urodą.
p.s. witamy się w 32tc i 8mcWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2018, 09:40
Achia, Lunaris, Rucola, Aga9090, Jeżowa, KateHawke, Nadzieja22, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Melevis, a ja wiem po kim
po pięknej mamie!
Fozzie Bear, pilik, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Melevis podziwiam i szanuję
Ja raczej zostanę przy 1 dziecku, co prawda mąż gada o dodatkowej 2 ale ja na tą chwilę zostaje przy 1 dziecku
Ja po macierzyńskim będę szukać pracy także to będzie wyzwanie
A powiem wam że jesień ledwo się zaczęła a ja już chcę wiosnę
Dziewczyny to kciuki za Lune no i by ten dzień przyniósł same dobre wiadomości
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f9a8552a7368.jpg
A to moja kruszynkaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2018, 09:41
Lunaris, Patrycja20, Rucola, Aga9090, StaraczkaNika, Kaczorka, Achia, lamka, blue00, Lena21, pilik, veritaserum, moniśka..., Yoselyn82, Luna1993, Karma88, KateHawke, JustynaG, Nadzieja22, Emiilka, Ania1003, Anna Stesia, -Mamunia-, Morusek lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2021, 16:17
summer86, Luna1993 lubią tę wiadomość
Małgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm -
Księżniczka Zosia jak cudna
Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Zajrzałam w poszukiwaniu nowych dzieciaczków i widzę, że mam komu kibicować. Luna kciuki, aby to było to i poszło szybko i sprawnie
Pozdrawiamy z Hubem, który nauczył się już najważniejszego słowa na świecie. Wprawdzie nie kuma jeszcze co ono oznacza, ale jak tak mi "mamamamamamamamamamamamamamama" to ja już się rozpływamLunaris, Patrycja20, Aga9090, Achia, Kaczorka, lamka, summer86, Lena21, pilik, Bajkaaa, KateHawke, JustynaG, Nadzieja22, Emiilka, Morusek, Flowwer lubią tę wiadomość
-
To i ja się pochwale moim chorowitkiem
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1b15ce49e435.jpgAga9090, Achia, Lusesita, Jeżowa, Kaczorka, lamka, summer86, StaraczkaNika, pilik, Yoselyn82, Luna1993, Karma88, KateHawke, Lunaris, Bajkaaa, KateKum, Nadzieja22, JustynaG, Emiilka, Izape_91, -Mamunia-, admiralka, Morusek, Flowwer lubią tę wiadomość