X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Melevis Autorytet

Wysłany: 3 października 2018, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna idź pod prysznic, mi to na maksa rozkręciło akcję :) trzymam mocno za Was kciuki!

l22nj48ay1qfqnoi.png
    klz9jw4z9e5d3ouc.png
    qb3cg7rfn0fbukfn.png
    02.2017 [*] 6tc
    01.2019 [*] 10tc
  • admiralka Autorytet

Wysłany: 3 października 2018, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Ja już po śniadaniu, kawie i serialu :) Co za okropna pogoda dziś! Dobrze, że chyba nie muszę dzisiaj nigdzie wychodzić.

RESET brzuszek dla Ciebie zwolni się już lada moment, tak coś czuję <3

reset, pilik lubią tę wiadomość

atdc9vvjhr7v1l6t.png

h84f9vvj1bgblfir.png

03.08.2017 - Nasze cuda 8tc [*]
    16.12.2017 - Marysia 15tc [*]
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 3 października 2018, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna trzymam kciuki, żeby to było TO! Po tylu tygodniach bóli zasługujesz już na to, by pocierpieć ostatni raz i poznać Zuzię <3 nigdy nie rodziłam, więc w interpretacji bóli nie pomogę, ale jest tu więcej kompetentnych osób na szczęście. Powodzenia kochana <3 w miarę możliwości informuj nas na bieżąco!

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2018, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry...
    Dobiliśmy do 1:00. O 5 pobudka. Oczywiście M wstawał ;D i do 8 dosypianie.
    U nas tv chodzi cały dzień. Co lepsze młody jest telemaniakiem i jakby go nie odwracać, zakrywać, tak się wywierci że dopnie swego by zobaczyć tv.
    Ja bez tv w ciągu dnia nie potrafię funkcjonować. Niestety bycie samą bez M tak się objawia, że musi do mnie coś gadać.
    Młody w dzień dużych problemów ze spaniem nie ma. Nawet przy tv. Od Polanicy w końcu jest zarys jakiegoś harmonogramu dnia co jest sukcesem. Tylko to spanie do 30min.
    Mam nadzieję że się to utrzyma, chociaż w domu mamy często wyjścia, wyjazdy i sami robimy rozgardiasz bo wtedy on nie śpi o tych samych porach.

Co lepsze, zauważyłam że jak M nie ma to młody potrafił zasnąć o 21. Ale do rana było pierdyliard pobudek. M go na pewno bardzo pobudza ale potrafi też uspać na rękach czego ja nie potrafię. U mnie działa tylko cyc w łóżku i spanie do momentu jak chcę się odkleić...

Dzisiaj mamy badanie słuchu. M karmi a ja leżę i myślę czy wziąć ten test do łazienki czy nie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2018, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania ty jeszcze go nie zrobiłaś ?!

Achia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2018, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja witam się już przy drugiej herbacie z pracy. Kac - ciąg dalszy.

Lina trzymam kciuki za Ciebie dziewczyny dobrze piszą weź prysznic bądź ciepła kapiel

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2018, 13:57

• Lusesita Autorytet

Wysłany: 3 października 2018, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna kciuki zaciśnięte.
    Idź pod prysznic tak jak mówi Melevis.
    Wszyscy czekamy na Zuzie :-)

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 3 października 2018, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamunia biję się w pierś, bo wczoraj zapomniałam napisać - ALE Z CIEBIE SEXY KOBIETA! No Twoje zdjęcie mnie poraziło!!! <3

Ania wiesz dobrze, że tu same fanki sikania na testy, innej odpowiedzi niż "idź i sikaj" tutaj nie usłyszysz :)

-Mamunia- lubi tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • Lusesita Autorytet

Wysłany: 3 października 2018, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamunia nie załapałam się na Twoje zdjęcie wczoraj. Na zdjęcie Yos też nie.
    Ale wierzę że wyglądacie obłędnie. Dziewczyny na tym forum nie maja w zwyczaju zachwycac się bez powodu ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2018, 08:43

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • Melevis Autorytet

Wysłany: 3 października 2018, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja widziałam zdjęcie Mamuni i z wrażenia aż nie napisałam - wyglądasz obłędnie! A pewność siebie bije od Ciebie na kilometr, bomba! :)

Odnośnie sikania to u mnie, mimo, że zero szans na ciąże w tym cyklu ( <3 4 dni po owulacji) to nasikałam dzisiaj na test. Oczywiście wiedziałam, jaki będzie wynik, ale jakoś tak miło było mi znowu zacząć ten etap :)

l22nj48ay1qfqnoi.png
    klz9jw4z9e5d3ouc.png
    qb3cg7rfn0fbukfn.png
    02.2017 [*] 6tc
    01.2019 [*] 10tc
  • Lusesita Autorytet

Wysłany: 3 października 2018, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melevis ja po leżącej ciąży, milionie dyskomfortow różnorakich i cc które było trauma, chciała bym jeszcze raz przejść etap 2 kresek, serduszka i tej całej otoczki :-)
    Ech kto zrozumie kobietę.

Rucola lubi tę wiadomość

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 3 października 2018, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Ania : SIKAJ, SIKAJ, SIKAJ! (to miał być doping :D widać mimo ciąży mania testowania nas nie opuszcza).

Lunka też będę miała tak jak Ty- poród był indukowany więc czuję się w temacie "zaczęło się" jak dziewica :P życzę Ci żeby się już zaczynało i abyście w krótkim czasie poznali Waszą córeczkę.

Melevis zazdroszczę trochę a jeszcze więcej podziwiam Cię. Jeszcze Staś się nie urodził a myślę o kolejnym choć raczej u nas już więcej nie będzie. Jak sobie przypomnę swoje umęczenie przy jednym Franku to wieeeeelki szacun że masz cheć zajmować się trzecim przy dwóch małych szkrabach. Z drugiej strony dzieci są takie booosssskie <3

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Melevis Autorytet

Wysłany: 3 października 2018, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusesita chyba tylko druga kobieta :D u mnie wymioty do 18 tygodnia, wtedy roczniak na pokładzie, rwa kulszowa i kosmiczny poród, a też chcę przeżyć to jeszcze raz. Mimo dwóch maluchów na stanie. Nie mam pojęcia, jak i czy sobie poradzę, ale mam tak silny instynkt macierzyński, że to szok!

Lunaris zawsze marzyłam o trójce, a przy małej różnicy wieku szybciej się „odbiję”, nie wchodząc z powrotem po kilku latach w pampersy itd. No i za 10 lat podrzucimy dzieci do dziadków i wyjedziemy na 2 tygodnie do Tajlandii :D

U nas gile po pachy, kaszel, gorączka i wychodzące cztery jedynki na raz... słabe połączenie. Od 5:30 się nosimy.

969684ac8a4f44b6med.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2018, 09:02

summer86, Lusesita, Luna1993, Lunaris, Madzik34, Amal, Rucola, Lena21, Yoselyn82, KateHawke, Nadzieja22, Emiilka, Anna Stesia, admiralka, -Mamunia- lubią tę wiadomość

l22nj48ay1qfqnoi.png
    klz9jw4z9e5d3ouc.png
    qb3cg7rfn0fbukfn.png
    02.2017 [*] 6tc
    01.2019 [*] 10tc
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 3 października 2018, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odnosnie kolejnych dzieci.. ja cały czas się obawiam czy uda mi się połączyć pracę i macierzynstwo. Wiem, że wiele kobiet daje radę, ale biorąc pod uwagę ile czasu zajmuje obecnie opieka nad dzieckiem - jestem przerażona.
    Mamusie starszych dzieciaczków, jak Wy sobie z tym radziłyście? Czy w przypadku choroby dziecka brałyście L4 czy udawało się jakoś inaczej to zorganizować?

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 3 października 2018, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melevis, lubię za piękne foto Lenki i instynkt macierzyński.. życzę Lence dużo zdrówka!

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2018, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer ja nie brałam l4 na dzieci tylko albo teściowa albo siostra pilnowały

summer86 lubi tę wiadomość

• Lusesita Autorytet

Wysłany: 3 października 2018, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melevis również polubiłam za śliczna Lenke <3
    Mówisz o pampersach po latach? U mnie miedzy dziewczynkami 11 lat roznicy :-D

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2018, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4 lekki skurcz, każdy co 15 minut. Ale naprawdę są dosyć delikatne. Pojawi się 5 to idę pod prysznic, narazie cicho leżę żeby Tosi nie budzić. Nie sądziłam, że będę tak myśleć, ale niech mnie zacznie już porządnie boleć :D

Melevis zdrówka dla księżniczki <3 i doskonale Cię rozumiem, sami chcemy trzeciego malucha i ciężko mi z tym, że to dopiero za ok 5 lat

lamka, pilik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2018, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna wygląda na to,że się rozkręca :) a masz piłkę?:p

ps.u mnie siostra napisała i zapytała "co słychać" i "kiedy masz badanie?za 3 tyg chyba mówiłas?" jestem w takim szooku że nie wiem co odp :P tylko z badaniamia popłynęła-za tydz usg 3 trym a za 2 tyg wizyta u mojego lekarza,no ale skąd ma wiedzieć jak wcześniej nie pytała ;p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2018, 09:13

• Karma88 Autorytet

Wysłany: 3 października 2018, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie jako teoretyk wydaje mi sie, ze moze sie rozkrecac. :-) nam polozna mowila, ze jak beda regularne co 5 minut to do szpitala.

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
‹‹ 1988 1989 1990 1991 1992 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ