Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Lusesita wrote:Flower super wieści
A Ty dziś za położna robisz przy suni ?Jadranka, Anna Stesia, innamorata88, olik321, Lusesita, pilik, Sarna84 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Po cichu gratuluje mały kwiatuszek ❤️Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualnyDziecZyny opowiem Wam od początku akcje: uczelnia
Dostałam dzis emaila ze mam niezlaiczony 1rok-pamiętacie jak nie byłam na egzaminie bo miałam punkcję? I chwaliłam sie w październiku ze zdałam? Wiec profesorek zapomniała zrobić wpis..(co za burdel) po aferze załatwia z profesorem wpis a co do reform roku to dziekanka odpada-bo można ja wziasc tylko odnpazezierbika, półroczny urlop-trzeba płacić czesne
Doradzili mi abym napisała do każdego profesora e-mail z moją sytuacją moze uda sie ze pójdą mi na rękę w kwestii egzaminów np napisze jakieś prace itp a obronie sie po wakacjach lub opcja ostateczna zrezygnować teraz i zapisać doe od nowa w październiku tylko na 2 rok( przynajmiej nie musiała bym płacić)
Zaczynam pisać emaile i mam nadzieje na wyrozumaialosc wykładowców
Flo coz za zdjęcia cudownie!
-
Agniecha a urlop studencki? Jest coś takiego jeszcze? Brałam kilka lat temu i z tego co pamiętam nie musiał się zaczynać w październiku. Ale pewnie mogą być też różnice na różnych uczelniach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2018, 17:03
-
Aga zobaczysz trzeba wierzyć że wszystko się ułoży a czasem jak to mówią nie ma złego co by na dobre nie wyszło!!
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Anna Stesia wrote:właśnie przeczytałam o tym Twoim plamieniu, miałaś wczoraj badanie? Bo jeśli tak to może rzeczywiście nic groźnego, zwłaszcza że czasem może też w pochwie jakieś naczynko peknąć chociażby przy wypróżnianiu.
Tak Anna, wczoraj miałam badanie, mam nadzieje, ze coś tam gin uszkodził paluchem w jego trakcie. Wiem, że 35+3 to już nie tragedia, ale nie tak miało być, miałam go jak najdłużej w sobie zatrzymać, podtuczyc. Oby to jeszcze nie było to.
Flower pięknie! Bardzo się ciesze, no i cudnie, że już wiesz, że Kwiatuszek jest najprawdopodobniej dziewczynką
Czekamy na psiaki
Agniecha trzymam kciuki za wyrozumiałość wykładowców.
-
nick nieaktualny
-
Sarna niech synek z 2 tyg jeszcze poczeka ja też miałam wczoraj po badaniu służ zabarwiony więc się nie przejmuje.
Sarna84 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄