Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Sarna84 wrote:A ja tej szyjce chyba coś wykrakałam, plamię dziś na brazowo, dzwoniłam do gina, mówi ze być może podrażnienie po badaniu, kurde, czy naprawdę ten stres na finiszu jest konieczny?
Słuchaj lekarza i nie panikuj. A nawet jeśli już by się coś zaczynało to jest już bezpiecznie, maluch prawie donoszony. Nie martw się na zapas.Sarna84 lubi tę wiadomość
-
Aaeemm wrote:Dzięki za pomoc, czekam na wyniki. Beda dzis po południu. A ja juz wariuje oczywiście. W temacie „ bladziochy czy zwidy „ wrzuciłam zdjecia testu gdybyście chciały ocenić.
Zerknelam i jest tam faktycznie bladziutka, druga kreska. Czekaj na wyniki bety.
Sarna to już 36tc. Więc tak jak Jadranka pisała. Jest już bezpiecznieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2018, 10:23
Aaeemm, pilik, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Sarna84 wrote:
AnnaStesia, a Wy jakie imię wybraliście dla synka?
Myśmy imiona wybrali jeszcze przed ślubem - po 5 na każdą płeć (nie że tyle planowaliśmy dzieci ), teraz dokonujemy wyboru z tych pięciu. Zobaczymy, na czym stanie.
Edit: właśnie przeczytałam o tym Twoim plamieniu, miałaś wczoraj badanie? Bo jeśli tak to może rzeczywiście nic groźnego, zwłaszcza że czasem może też w pochwie jakieś naczynko peknąć chociażby przy wypróżnianiu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2018, 10:29
Sarna84 lubi tę wiadomość
-
olik321 wrote:dziewczyny o której Flo ma wizyte?
-
nick nieaktualnyMy dziś wychodzimy już ze szpitala.
malka, Aaeemm, Sarna84, Lusesita, Anna Stesia, Izolda90, Karolina90, Jadranka, Ruth, Barbarka1984, Agniechaaaa, Flowwer, olik321, Yoselyn82, Amy333, pilik, JustynaG, Bocianiątko, -Monika-, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Aiwlys, tak się cieszę! Dobrze się czujesz? A maluszek?
Wczoraj dopytywałam o godzinę wizyty Flo, ale chyba nawet na styczniówkach nie mogłam znaleźć tej informacji. No nic, kciuki trzymam cały dzień, choć wczorajszy widok jej bąbelka bardzo krzepiaiwlys lubi tę wiadomość
-
Bajkaaa wrote:Dziewczyny jak myślicie szum w uszach zawsze doprowadza do omdlen? Bo nie wiem czy zwalniać się z pracy czy nie...
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Ale miała nerwy z rana przez moją uczelnie aż szkoda gadać do tego pokłóciłam sie z namą tez z powodu uczelni maaaaasakra
Mi sie dla dziewczynki podoba: Nina, Nela, łucja, Wiktoria ale jakos z M nie możemy sie zgrać
Ale udało się z dziekanką? -
A któraś pytała o krótkie to kiedyś bardzo popularne a dziś nie to imię Ewą i Ania,
A ja mam np bardzo proste polskie imię a jest ich bardzo mało wszędzie
Ja już w domu jestem, ogólnie zastanawiam się co robić z tą pracą, bo ja dopiero od stycznia mam umowę na pełen etat, a chorobowe jest płacone dopiero po pierwszym miesiącu więc wypada żebym przepracowala do końca stycznia conajmniej,
A tak z innej beczki to chciałam pracować do prenatalnych żeby wiadomo było że jest wszystko dobrze wtedy ze spokojem siedziała bym w domu, nie wiem czy któraś mnie rozumie,mi88 lubi tę wiadomość
-
Ja po prenatalnych i jak na razie wyglada wszystko dobrze z dzidziuśiem.
Doplacilam i mam płytkę ♡♡
No i na 70 % dziewczynka ale jeszcze nic nie przesądzone.
Przyjechałam i druga sunia właśnie rodzi więc hardkor mam dziśKarolina90, Ruth, Bajkaaa, JuicyB, Lusesita, Jadranka, Anna Stesia, innamorata88, olik321, malka, Agniechaaaa, summer86, Izolda90, Amy333, pilik, Justaaa, Sarna84, Barbarka1984, Bocianiątko, staraczka1111, 91Ewela09, Rucola lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄