Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
To ja dorzucę: Maks, Paweł, Alan, Aleks, Ariel, Artur, Borys, Eryk, Filip, Jacek, Jerzy, Kacper, Kamil, Karol, Leon, Marcel, Marek, Michał, Olaf, Oskar, Piotr
-
Lusesita wrote:Dziewczyny ale sobie poplakałam jak teraz na tvn mowili o tym Szymonku , ktory urodził się w 25tc z waga 400g.
Jadranka wstawiala tu link dzisiaj.
Kurczę normalnie łzy same leciały. -
Dzieki Dziewczyny za podpowiedzi mamy jeszcze sporo czasu, zobaczymy co to będzie jak wpadne na jakis fajny pomysł to Wam napiszę, bo z imion które podpowiadacie mi podoba sie tylko Olaf, ale mój emek kreci nosem wiec sytuacja jasna
Anna Stesia lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Hej dziewczyny, ja dzisiaj byłam a wizycie, malutka rośnie bardzo, 230g już waży, a stópka ma 2,5cm! Niesamowicie jak szybko dzieciątko rośnie. I dzisiaj pierwszy raz czuje delikatne kopniaczki. Zostaje u nas dziewczynka, więc będzie Ninka
JuicyB, olik321, summer86, Lusesita, Ruth, Rucola, Jadranka, Anna Stesia, mi88, malka, Agniechaaaa, JustynaG, Flowwer, agnieszka00, Sarna84, Mini89, Amy333, Izolda90, aiwlys lubią tę wiadomość
-
pilik wrote:Hej dziewczyny, ja dzisiaj byłam a wizycie, malutka rośnie bardzo, 230g już waży, a stópka ma 2,5cm! Niesamowicie jak szybko dzieciątko rośnie. I dzisiaj pierwszy raz czuje delikatne kopniaczki. Zostaje u nas dziewczynka, więc będzie Ninka
-
Rucola wrote:Tez mi sie tak wydaje. Ale z imieniem dla chlopca serio nie bedzie prosto, kompletnue nie mamy tropu. Na razie wiemy ze nie chcemy Jasia, Stasia, Henia, Frania, Antka, Adasia, Kacperka ani innych aktualnie modnych imion. Marzy mi sie cos krotkiego, tym bardziej, ze mamy długie, 12toliterowe nazwisko. Córa będzie Róża a synek?? Myslelismy o czyms typu Aron, Eryk, ale to nie do konca jest to. Caly czas smiejemy sie, ze bedzie Lew
Ostatnio chodzi mi po głowie IgorRucola, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
pilik wrote:Hej dziewczyny, ja dzisiaj byłam a wizycie, malutka rośnie bardzo, 230g już waży, a stópka ma 2,5cm! Niesamowicie jak szybko dzieciątko rośnie. I dzisiaj pierwszy raz czuje delikatne kopniaczki. Zostaje u nas dziewczynka, więc będzie Ninka
Teraz to już mała-wielka stópka
pilik lubi tę wiadomość
-
A tak jeszcze żartobliwie zdjęcie macie :p Mała dzisiaj pozwijana jogę chyba ćwiczyła (kolona do czoła i takie tam :p) i cięźko było o dobre ujęcie to mi gin zrobiła nogę, haha
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7389851e7aea.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2018, 20:17
JuicyB, Jadranka, olik321, Anna Stesia, Yoselyn82, malka, Flowwer, PodwojnaMamaWdwupaku, Sarna84, aiwlys lubią tę wiadomość
-
Nina to mała gimnastyczka!! Śliczności!
Lusesita, ja to średnio nadaję się do oglądania takich filmików, bo wyję jak bóbr. Najgorzej na mnie jednak działa to, że gdy wchodzę na jakikolwiek portal to bez przerwy muszę czytać o tragediach, które spotykają maleństwa, i to często umyślnie powodowanych przez dorosłych. Ostatnio nawet dałam sobie bana na portale informacyjne, bo zawsze musi mi się coś takiego rzucić w oczy, po czym nie mogę spać.
pilik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaa, mówisz i masz:
Ada, Agata, Anna, Anita, Beata, Berta, Bogna, Bona, Dagna, Dalia, Dana, Daria, Diana, Dora, Edyta, Elena, Eliza, Elza, Ewa, Gaja, Hanna, Ida, Inga, Ilona, Inka, Julia, Kaja,Klara, Ksenia, Laura,Lena, Lidia, Lilia,Liwia, Luiza, Maja, Maria,Marta, Nela, Nika, Nina, Olga, Paula, Pola, Róża, Sara, Wanda, Zofia, ZytaBocianiątko, pilik, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
-
Agniechaaa, moim faworytem od zawsze była Kornelia - Nela, ale mamy już w rodzinie 3-miesięczną gwiazdeczkę o tym imieniu, więc fawotyt nam odpadł
Nina była na drugim miejscu, ale przez forum zwątpiłam bo robi się mega popularne, ale jest piękne.
Ostatnio przez myśl przeszła Lidia-Ida, ale nie miałam czasu i odwagi tego przemyśleć -
Agniechaaaa wrote:To ja poproszę o podrzucenie krótkich imion żeńskich narazie zaklepała Ninę dla malutkiej ale moze cos mi sie spodoba
Mnie się zawsze podobało imię Klara i mieliśmy takie właśnie zaplanowane, gdyby to była córcia. Po czym okazało się, że pewien znany piłkarz tak nazwał dziecko i zaczeliśmy sie obawiać, że będzie dużo Klar. A inne ładne krótkie imiona to, wg mnie oczywiście, Blanka, Łucja, Eliza, Rita, Wanda. Podoba mi się też Celinka, Kalina, Dorota i Aniela.