Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Fozzie Bear wrote:O mam dla was rade, jak nie prowadzić gry wstępnej jak małż już śpi.
1. Nie budz
2. Nie zaczynaj od "widziałeś kiedyś smoka? Nie? A chciałbyś zobaczyć? Bo niektórzy o tym marzą, a Ty możesz pobzykac nawet"
Koniec.
Fozzie, rozumiem, że się nie dał skusić?
-
nick nieaktualnyDziękuję
ale mnie zawstydzacie! Nie uważam się w ogóle za żadną piękność.
Fozzie czyli Twój mąż nie jest fanem Gry o tron?tam podobno głównie smoki i seks.
Melevis od grudnia już nie ma dredów
Kochane ile magnezu bierzecie przy twardnieniach brzucha? 3x200mg będzie ok?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2018, 11:21
-
Lamka piękne zdjęcie, takie.. mroczne. Totalnie w moim stylu...
Achia mnie denerwowało na koncówce ciąży ciągłe pytanie się, czy już urodziłaś? I dlatego, jeśli dane mi będzie być jeszcze raz w ciąży to będe podawac termin porodu miesiąc w przód ^^ Za to teraz jak dzwonią i pytają co u lewka, to z przyjemnością odbieram i opowiadam
Co do mam/teściowych do pomocy to ja sobie nie wyobrażam, ale gdybym miała mniej upierdliwą mamę (nie wiedziałam, ze taka jest póki się lewko nie urodził) i normalną teściową to moze czasem bym skorzystała. Tymczasem wolę obcą osobę, która zastosuje się do moich instrukcji a nie będzie urzadzac samowolę wychowawcza...
pilik lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Lamka, ja brałam Asmag forte 2 razy dziennie, a w nim jest aż 500 mg, więc myślę że 3x200 na początek powinno być ok.
-
nick nieaktualnyNo to się cieszę że Was nie denerwujemy
ale tak myślałam,że to się odnosi właśnie do osób, które całą ciążę nic,a na datę porodu się aktywują. Coś czuję że tak będzie z moją mamą...
Lamka- ja mam asmag B i biore 3xdziennie 2tabletki plus w witaminach dla ciężarnych mam też chyba 100mg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2018, 11:34
Melevis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySummer tylko w asmag forte jest 500mg związku magnezu, z czego 35mg jonów magnezu, a w magne b6 forte jest 100mg jonów. Jeśli dobrze kojarzę.
stąd moje zakręcenie odnośnie dawki.
Rucola też uwielbiam taki klimat, większość zdjęć z tej sesji będzie w takim stylu. -
Ja bym sesję zdjęciową chciała na plazy i nad klifami..po prostu cudowne widoki
Lena21, lamka, KateHawke lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Dzisiaj mija pół roku od głównej kwalifikacji
pilik lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Wpadło mi dziś w ręce w odmętach internetow i jakoś mi się skojarzyło odnośnie spięć z Emkami - moim zdaniem w punkt
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8dd824bb32c7.jpgsummer86, Nadzieja22, Jeżowa, KateKum, Lusesita, Aga9090, Morusek, ibishka, KateHawke, Bajkaaa, pilik, olik321, Emiilka, Lunaris, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLamka- myślę że zobacz jak się czujesz po takiej dawce. Ja mam to asmag B i czuję się ok. Nie wiem jak będzie dalej, jak nie będzie wystarczało to kupię wtedy to magne b6 forte
Właśnie spłakałam się jak głupia. Obejrzałam filmik o bezdomnym panu Rafale, który przygarnął psiaka. Mieszka w przyczepie, ktoś go zgłosił że nie zajmuje się psem, a jak Tow Opieki nad zwierzętami przyjechało to okazało się,że pies ma wszystko, w lodówce jest tylko psie jedzenie, ma książeczkę szczepień... i widać miłość tego psiaka .Została zorganizowana zbiórka i znaleźli się ludzie którzy chcą postawić mały domek dla tego pana i tego psiaka. Mogę Wam wrzucić linka, ale chusteczki będą potrzebne. I chyba w PNŚ miała być rozmowa o reakcji pies - człowiek w związku z tym.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2018, 11:47
Jeżowa, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLamka ja brałam magne b6 x 6 tabletek dziennie. Co chwilę wracam do Waszego zdjęcia i się jaram
Fozzie zazdroszczę Ci tak zgrabnej piłeczki, mi to się ulało w dupsko, boczki i uda
Jak mi powiecie jak to urodzę i bardzo chętnie dostarcze Wam tych emocji
Mnie denerwuje co innego. Dzwonię do mamy/babci a te zaczynają rozmowę od "uf, myślałam że już rodzisz"może nie denerwuje co rozbawia, bo przecież poród w 40 tc to chyba nic nadzwyczajnego
Współczuję spięć z emkami. Pamiętacie jak u nas było nerwowo... Dlatego doskonale rozumiem jak to frustruje -
Dzień dobry
Melduję, że czuję się lepiej niż wczoraj, dzięki za rady!
Kaczorka udanej sesji. Pochwal się zdjęciami jak dostaniesz
Veritaserum, dobrze, że się obrazila, trochę spokoju będziesz miała
Lamka cudne zdjęcie
Fozzie, mąż taką sexi smoczycę odrzucił?! Hańba!
Lena brawo Ty!
Summer też tekst męża dobryKaczorka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKoleżanka się zgodziła zrobić nam sesje:) za tydzień w sobotę - też ma być piękna pogoda więc już zacznę zaciskać kciuki żeby się nie zepsuła
i ona ma też koleżankę, która robi profesjonalne sesje i może uda się pożyczyć sukienkę
to jest nasza znajoma co już pisałam-od której mamy całą wyprawkę ciuszków, rożek, śpiworek do gondoli( wzięła za wszystko 50zl) zapytałam czy coś by chciała za te zdjęcia, to mówi, że "co łaska"-jak myślicie ile to może być?
pilik, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mam pytanie bo jak wczoraj oisalam mojej koleżance udał sie transfer a dzisiaj mi napisała ze wylecialo z niej cos takiego jak galaretka, male to, i troszkę lutki wyplynelo i pyta sie mnie czy to nie mógł być zarodek. No chyba zarodek to nie mogl być co nie?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Yos, przy lutce śluz czasem się zbija w glutka. Trzeba się przyzwyczaić, że przy luteinie różne rzeczy czasem wypływają.
A ja posłałam męża do rossmanna po skarpetki z absem. I kupił coś extra
Rozczulają mnieMorusek, KateHawke, Yoselyn82, Achia, Aga9090, Bajkaaa, Lusesita, pilik, Lena21, Nadzieja22, KateKum, Rucola, lamka, Emiilka, Lunaris, Kaczorka, Bocianiątko lubią tę wiadomość