X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Karma88 Autorytet

Wysłany: 6 października 2018, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma to jak laboratorium czynne 15 minut pozniej. A ciezarna siedzi glodna. :-)

Kaczorka powodzenia na sesji.

Do nas dzis tescie wpadna. Przywioza troche ciuszkow od znajomych i to co sami kupili. Znowu bede prac i ukladac.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2018, 08:11

Kaczorka lubi tę wiadomość

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2018, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrzucam jedno zdjęcie z sesji, przed południem usunę :-) tu akurat w moim szczęśliwym sweterku :-D

Proszę nie cytujcie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2018, 11:21

KateKum, Jeżowa, Patrycja20, Lena21, 91Ewela09, veritaserum, pilik, StaraczkaNika, Bajkaaa, Amal, ibishka, olik321, summer86, Morusek, Aga9090, Luna1993, Siwulec, Achia, Lunaris, Ania1003, moniśka..., Madzik34, blue00, malka, Anaaa90, Lusesita, Cabrera, KateHawke, Yoselyn82, Rucola, Karma88, Nadzieja22, JustynaG lubią tę wiadomość

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 6 października 2018, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Veritaserum jeśli do teściowej by coś dotarło, to można by powiedzieć, że kłótnia przynajmniej była po coś... Ale skoro wyjeżdża obrażona to domyślam się, że wciąż widzi tylko czubek własnego nosa. Oni wszyscy chcą dobrze, tylko jakoś im nie wychodzi... Dobrze, że jedzie, to przestaniesz się stresować przez nią!

Kaczorka powodzenia na sesji!

Mój mąż też właśnie zawozi moją mamę na dworzec. Ja z pobytu mamy naprawdę jestem zadowolona, bez niej to mieszkanie by nie wyglądało tak, jak wygląda teraz... Ale mężowi jednak jej obecność troszkę przeszkadzała jak sądzę. Wczoraj mama wieczorem pilnowała dzieci mojego brata, więc też mieliśmy wolny wieczór i jak mąż gadał przez telefon z kolegą i powiedział, że "w końcu może się z Jeżową rozpakowywać sam", to aż mi się głupio zrobiło.

U nas dzisiaj kolejny strasznie zabiegany dzień będzie, ale mam ochotę na taki :) Już bardzo nie mogę doczekać się narodzin Agatki, ale cały czas mam z tyłu głowy, że gdy to nastąpi, to świat się przewróci do góry nogami i już nie będziemy tak mogli zarządzać czasem, jak teraz. Więc cieszę się wolnością, póki ją mam, a potem z miłością będę zajmować się córeczką <3

Miłego dnia dla Was wszystkich, grzecznych dzieciaczków dla mam, a dla ciężarnych jak najmniej dolegliwości :) mnie mdli od rana, a właściwie to od nocy...

Edit:
    Lamciu śliczne zdjęcie!!! <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2018, 08:27

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 6 października 2018, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Veritaserum teściową się nie przejmuj :) ja swojej w takich wypadkach mówię, że ona już miała okazję się wykazać przy wychowaniu swojego syna a miałabym jednak kilka zastrzeżeń

PS wczoraj jak Franio mi u nich przysnął po 18 to jak się ruszał po 20 minutach to go wzięłam na ręce (on ok 19:30-20:00 chodzi spać wiec nie chciałam, żeby się wyspał, bo posypałby się mam cały ciężko wypracowany rytm) to usłyszałam: niedobra mama, brzydka mama budzi biednego Franusia. Odwróciłam się i równie słodko powiedziałam piskliwym głosem do synka: jak babcia będzie takie pierdoly opowiadać to do niej więcej nie przyjedziemy tiu tiu tiu

Jeżowa, lamka, pilik, Bajkaaa, ibishka, summer86, Morusek, olik321, Aga9090, Luna1993, Lunaris, blue00, Lusesita, KateHawke, Karma88, Rucola, Nadzieja22, Anna Stesia, JustynaG, Emiilka, Sarna84, Kaczorka lubią tę wiadomość

• Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 6 października 2018, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka śliczne zdjęcie <3

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 6 października 2018, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena :D :D :D

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 6 października 2018, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka pięknie <3 jesteś petarda mamusia !!!

• 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 6 października 2018, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    Lamka, ależ Ty jesteś piękna i zgrabna ❤️
    A u nas kp marnie idzie, mąż stwierdził że Anastazja chce się poprzytulac do piersi a nie jeść. Niby bierze do buzi sutka ale płytko i zaraz wypluwa. A jak chce ją nakarmić to się drze. Nerwowe to moje dziecko.
    A dodatkowo dzisiaj z podłym humorem.
    Ciężki dzien mnie czeka :/

Nasze najważniejsze i największe szczęście ❤❤❤
    klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • pilik Autorytet

Wysłany: 6 października 2018, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka pięknie wyglądasz!
    Kaczorka pięknego dnia i udanej sesji!
    Lena o jejku, jak ja tego nienawidzę! Serio nic mnie bardziej nie wścieka niż teściowa mówiąca, że ktoś jest be, niedobry, a tylko babcia kochana. Takie granie na emocjach od małego.

ds022el.png

u4uGp2.png
  • JuicyB Autorytet

Wysłany: 6 października 2018, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna co do jedzenia mrożonek to trudno mi powiedzieć, ale chyba rzeczywiście lepiej poczekać. Zostaw sobie gdzieś z boku te 3-4 najstarsze mrożonki i podaj jedną za tydzień i potem kolejne po każdym tygodniu. Ja bym chyba tak zrobiła.
    Mleko może inaczej pachnieć i smakować, ale póki nie jest kwaśne jest ok.

U nas teraz raz dziennie MM, aby mały się przyzwyczajał. Póki co je HIPPa, bo próby podania Capricare zakończyły się porażką. To mleko tak śmierdzi, że w sumie się nie dziwie, że mały tym pluł.

age.png
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 6 października 2018, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka, udanej sesji! Nie mogę sie doczekać zdjęć Aluśki <3
    My dzis idziemy na imprezę roczkową.

Lamka, pięjnie wygladacie.

Lena, uwielbiam za postawę wobec teściowej!

AnnaStesia, mój kryzys to nie tylko zmęczenie i brak czasu.. za bardzo wybiegam myślami co będzie za kilka miesiecy i nie umiem tego rozsadnie poukladać w głowie, a w zasadzie powinnam skupić się na tym co jest tu i teraz. Ze mnie jest niestety taki control freak, i o ile do tej pory będąc we dwójkę 90% życia dalo sie planować tak teraz jest tyle niewiadomych.. Chciałabym mniej myśleć i rozważać, ale z trudem mi to przychodzi.
    Chcialabym żeby czas zwolnił i te chwile z mała trwały jak najdłużej.

Anna Stesia, Kaczorka lubią tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2018, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena kocham Cię :D <3

Lamka gapie się na Wasze zdjęcie i aż mi brak słów, przepiękne <3!!!

Kaczorka udanej sesji :*

Bajeczko niestety nie rodzę, ale czuję pełnię szczęścia- spałam do 9 <3

Emiilka, Kaczorka lubią tę wiadomość

• 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 6 października 2018, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna, ja przed porodem nie spałam trzy noce, wiec współczuję. Wiem jak to męczy, teraz śpij ile możesz.
    Ja pamiętam że w przerwie między skurczami zasypiałam, byłam zmęczona, głodna i zła.
    Podziwiam mamy które mają dwójkę, trójkę dzieci, skąd biorą siłę na wszystko... Ja przy Nastce czasem nie mam czasu iść do łazienki, a przy dwójce musi być jeszcze trudniej.

Nasze najważniejsze i największe szczęście ❤❤❤
    klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2018, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2018, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my dzisiaj kończymy 13 tygodni... kiedy to zleciało. Zaraz stukną 3 miesiące.

Lena21, Lunaris, Jeżowa, KateHawke, JustynaG, Emiilka, Nadzieja22, Anna Stesia lubią tę wiadomość

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 6 października 2018, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Ja mam dziś w domu komplecik więc zapewne będę tylko podczytywać ale póki chłopaki śniadanie montują to mogę coś kliknąć :)

Lamka <3 <3 <3 jak Ty ślicznie wyglądasz! I z brzuszkiem i ogólnie! Wyobrażałam sobie Ciebie zupełnie inaczej a tu taka boska laseczka!

Veritaserum teściowa masakra! niech ona sama sobie rumianek pije :P a dzieci swoje wychowała -miała szanse się wykazać teraz nic jej do tego!
    Nie znoszę też tekstów "mama/tata zła, niedobra" ciekawe jak by te wszystkie babcie/dziadki się czuły jak my byśmy tak o nich do dzieci mówili? nie wolno wbijać dziecku do głowy takich tekstów- nawet niemowlakom :/

Kaczorka wspaniałej sesji! A wszystkim pozostałym cudownego dnia! Ma być słoneczko i ciepełko :)

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Siwulec Autorytet

Wysłany: 6 października 2018, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Lamko WOW <3

Kaczorka - udanej zabawy podczas sesji :)

Ja chyba zaczynam dziś 6 miesiąc :D

Miłego dnia Kochane!!!

StaraczkaNika, Patrycja20, Lunaris, KateHawke, pilik, Rucola, lamka, Nadzieja22, Emiilka, Aga9090, Anna Stesia, Kaczorka lubią tę wiadomość

relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 6 października 2018, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle to Franek ma dziś 16 tygodni :O

Jest sobota i nikt nie rodzi ? :D

pilik, JuicyB, Yoselyn82, summer86, Rucola, Anna Stesia, Emiilka, Nadzieja22, Aga9090, olik321 lubią tę wiadomość

• summer86 Autorytet

Wysłany: 6 października 2018, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odnośnie tekstów mam/teściowych.. podrzucę coś bardziej żartobliwego. W ubiegły weekend robiliśmy kolejną turę sprzątania poremontowego na domku, moja mama zajmowała się na piętrze małą a my z mężem szorowaliśmy płytki. Nagle słyszę zawołanie z góry "Mama masz kupę w pieluszce" - mój mąż od razu podłapał, że nie wiedział że pieluszki noszę, więc się prawie popłakaliśmy ze śmiechu.

Jeżowa, ibishka, Lena21, KateHawke, pilik, JuicyB, Rucola, Anna Stesia, Nadzieja22, JustynaG, Emiilka, Aga9090, Kaczorka lubią tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 6 października 2018, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka pieknie <3

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
‹‹ 2025 2026 2027 2028 2029 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ