Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
JustynaG wrote:Luna,cieszę się, że Cię uspokoili i będziesz mogła spać spokojnie.
AnnaStesia, no bo przecież "nie noś bo przyzwyczaisz"! to Ty tego nie wiesz?
moja mama zaskoczyła mnie pytaniem "Co robisz jak płacze?" Serio! Bo przecież tulenie własnego dziecka i próba zaspokojenia jego potrzeb to wychowawcza porażka, a jakże.
Może nie jestem zbyt bystra, bo teść mi to ciągle powtarza, a ja ciągle nie chcę tego przyjąć do wiadomościNo i co powiedziałaś mamie? Mnie czasem tak osłabiają te teksty, że nie wiem, co powiedzieć - przecież nie zeklnę starszej osoby, a tłumaczyć i niuansować nie mam ochoty ani siły.
-
Luna ty gruba?! Ło matko ty wyślij eMka do okulisty
Natalka to jest chyba mega dokładna w terminach
może zechce wyskoczyć dokładnie w TP
Fozzie teraz patrzę na to twoje ciśnienie, o matko! Odpoczywaj dziewczyno bo ja bym już chyba na dziale leżała z takim niskim ciśnieniem.Luna1993 lubi tę wiadomość
-
Dobra, właśnie coś ogarnęłam... Dzisiaj zdecydowanie NIE JEST wtorek, WTF? Byłam przekonana, że tak i Kate masz dwa dni na urodzenie, a jak nie to cesarka. Dlatego tak się podjarałam
Halo, poproszę o zwrot mojego mózgu!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2018, 21:26
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustyna a pomyśleć że jeszcze niedawno to właśnie babcie i dziadkowie nosili wnuki swoje ,bo jak inaczej, a teraz , że to rozpieszczanie..
Gratuluję sukcesów w KPI!
Mi dziś ciąży brzuch.. w sensie że czuje jego ciężar.a jak Oskar jeszcze czasem nacisnie na pecherz albo szyjke (mam wrażenie, że na szyjkę) to uklucia dochodzą. I chodze średnio co 15min na siku. Miałam jutro jechać z mężem na taki jeden wykład pod wieczór,ale czuję że nie dam rady. Raz, że nie wysiedze,a dwa - jak mam wstawać co 15min do łazienki to dziękuje bardzo.. mam się nastawic że będzie tylko gorzej?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2018, 21:32
-
Jeżowa wrote:Dobra, właśnie coś ogarnęłam... Dzisiaj zdecydowanie NIE JEST wtorek, WTF? Byłam przekonana, że tak i Kate masz dwa dni na urodzenie, a jak nie to cesarka. Dlatego tak się podjarałam
Halo, poproszę o zwrot mojego mózgu!Jeżowa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny u ginekologa ok wszystko ładnie zagojone jajniki czyste cytologia pobrana
Mama ogarnęła Zosie ja oczywiście po lekarzu prosto do domu z sercem na ramieniu że płaczę a ta się bawiła na macie...
Aha emek powiedział że skoro u gina wszystko ok to mam dać znać kiedy dni płodne będę miała... Ale się mu żarty trzymająAnna Stesia, Lusesita, Jeżowa, pilik, Emiilka, Luna1993, JustynaG, Nadzieja22, Lunaris, Morusek lubią tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:Kurczaki, od ok 17 dziecko mi co trochę buszuje w brzuchu. Nie za dużo tej aktywności? Martwić się?
zawsze tak mam. Jak w jeden dzień fika tak że mam wrażenie że przebije brzuch to na drugi dzień to odsypia i jest leniwa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKateHawke wrote:Nie martw się, jutro na złość będzie o wiele bardziej leniwe
zawsze tak mam. Jak w jeden dzień fika tak że mam wrażenie że przebije brzuch to na drugi dzień to odsypia i jest leniwa
KateHawke lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moja jest leniwa z natury. Jeszcze się jej nie zdarzyło wiercić tyle czasu. A jak czasem pieprznie w prawy jajnik to aż podskakuję na łóżku
I tak obie coś nie możemy zasnąć
-
Czuję się już lepiej, moje standardowe ciśnienie to 85-90/60 po kawie, dzisiejsze było już po dwóch
póki co leżę i pachne
ja wam mówię, to z braku seksu - na bank!
Achia, KateHawke, Anna Stesia, Lusesita, Jeżowa, pilik, Emiilka, JustynaG, Nadzieja22, olik321, KateKum lubią tę wiadomość
-
Wow, Justyna, genialne wyniki! Ania nie dość, że ucztuje, to jeszcze ma zapasy na czarną godzinę
Sprawdź tylko może, czy będzie chciała w ogóle pić rozmrożone mleko, bo ono zmienia nieco zapach i smak. A nasza Juicy powinna się przekwalifikować na cdl!
Czasem myślę, że powinnam Wam pokazać mój ciążowy brzuch, a Wy powinnyście pokazać go swoim emkom. Wtedy nie przyjdzie im do głowy mówić czegokolwiek na Wasze gabaryty.
Pilik, no to rzeczywiście nie masz pola manewru. Ja ostatnio złamałam nawet przepisy, gdyż w trakcie jazdy wyjęłam małego i zapchałam mu buzie piersią, bo przeraźliwie się darł i miałam wrażenie, że taksówkarz, choć bardzo spokojny, za chwile wyrzuci nas na ruchliwą ulicę i tyle go będę widziała. Nie zawsze gdy jade z tyłu to cokolwiek nam pomaga, ale mam ze sobą też żelazny zestaw zabaweczek i je w kółko rotuję, tj. gryzako-grzechotkę Bolli, pacynke lemurka z Lilliputiens, dwa gryzaki mombelli, grzechotkę misia Isaaka z Tiny Love (to działa najlepiej, potrafi nawet na minute-dwie odciągnąc syna od doskonałego pomysłu informowania całego Krakowa, że dzieje się mu krzywda) i żyrafkę Zosię. Pewnie też masz swoje zabawki, które Ninka lubi najbardziej, ale może coś Ci się spodoba i co najważniejsze - zadziała! Łączę się w bólu i współczuję!
Bajeczko, świetnie, że wszystko w porządku. A emek dowcipny no...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2018, 21:41
Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
Nadrobiłam dzisiejszy dzień.
Luna dobrze, ze pojechałaś na IP i się uspokoilas. Szkoda tylko, że musisz się na końcówce tak męczyć i stresować.
Kate o Łubinowej słyszałam same pozytywne opinie. Ale trzymam kciuki, żeby się zaczęło samo.
Pilik szkoda, że Ninka takie cyrki robi. Mam nadzieję, że jej to z czasem przejdzie.
Lamka wysłałam Ci zaproszenie, jak jest taka opcja to ja też chcę na FB. Przygarniecie mnie?
A Fela dzisiaj kończy 3miesiace
Właśnie wracamy do domu. Tak pięknie było nad morzem i mega mi szkoda wracać. Zwłaszcza, że u nas już ponoć mega smogaż się boje jak Fela będzie na to powietrze reagiwać.
-
No to od jutra wszystkie widzimy sie na fb
a forum zamiera
haha
malka lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Moja jest leniwa z natury. Jeszcze się jej nie zdarzyło wiercić tyle czasu. A jak czasem pieprznie w prawy jajnik to aż podskakuję na łóżku
I tak obie coś nie możemy zasnąć
ale np gadałam z moją mamą twinsów i ona mówi,że z jej 1 córką miała podobnie- nie odczuwała mocnych ruchów,a okazało się ,że mała miała krótką pępowine po prostuza to twinsy nadrobiły z nawiązką- kopały jak szalone i ona to mooocno odczuwała.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2018, 21:42
-
Justyna, mam nadzieję, że się nie obrazisz za porównanie do tego słodkiego zwierzaka poniżej
Brawo i teraz życzę litra dziennie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c82e7715ef41.png
Yoselyn82, KateHawke, Anna Stesia, Aga9090, Jeżowa, pilik, Rucola, Luna1993, JustynaG, Bajkaaa, Nadzieja22, Lena21, Lunaris, Morusek lubią tę wiadomość