X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 5 października 2018, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustynaG wrote:
    Luna,cieszę się, że Cię uspokoili i będziesz mogła spać spokojnie.

AnnaStesia, no bo przecież "nie noś bo przyzwyczaisz"! to Ty tego nie wiesz?
    moja mama zaskoczyła mnie pytaniem "Co robisz jak płacze?" Serio! Bo przecież tulenie własnego dziecka i próba zaspokojenia jego potrzeb to wychowawcza porażka, a jakże.

Może nie jestem zbyt bystra, bo teść mi to ciągle powtarza, a ja ciągle nie chcę tego przyjąć do wiadomości ;-) No i co powiedziałaś mamie? Mnie czasem tak osłabiają te teksty, że nie wiem, co powiedzieć - przecież nie zeklnę starszej osoby, a tłumaczyć i niuansować nie mam ochoty ani siły.

• KateHawke Autorytet

Wysłany: 5 października 2018, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna ty gruba?! Ło matko ty wyślij eMka do okulisty :D Natalka to jest chyba mega dokładna w terminach ;) może zechce wyskoczyć dokładnie w TP :D

Fozzie teraz patrzę na to twoje ciśnienie, o matko! Odpoczywaj dziewczyno bo ja bym już chyba na dziale leżała z takim niskim ciśnieniem.

Luna1993 lubi tę wiadomość

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 5 października 2018, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, właśnie coś ogarnęłam... Dzisiaj zdecydowanie NIE JEST wtorek, WTF? Byłam przekonana, że tak i Kate masz dwa dni na urodzenie, a jak nie to cesarka. Dlatego tak się podjarałam :P

Halo, poproszę o zwrot mojego mózgu!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2018, 21:26

Luna1993 lubi tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2018, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna a pomyśleć że jeszcze niedawno to właśnie babcie i dziadkowie nosili wnuki swoje ,bo jak inaczej, a teraz , że to rozpieszczanie..
    Gratuluję sukcesów w KPI! :)

Mi dziś ciąży brzuch.. w sensie że czuje jego ciężar.a jak Oskar jeszcze czasem nacisnie na pecherz albo szyjke (mam wrażenie, że na szyjkę) to uklucia dochodzą. I chodze średnio co 15min na siku. Miałam jutro jechać z mężem na taki jeden wykład pod wieczór,ale czuję że nie dam rady. Raz, że nie wysiedze,a dwa - jak mam wstawać co 15min do łazienki to dziękuje bardzo.. mam się nastawic że będzie tylko gorzej?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2018, 21:32

• KateHawke Autorytet

Wysłany: 5 października 2018, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa wrote:
    Dobra, właśnie coś ogarnęłam... Dzisiaj zdecydowanie NIE JEST wtorek, WTF? Byłam przekonana, że tak i Kate masz dwa dni na urodzenie, a jak nie to cesarka. Dlatego tak się podjarałam :P

Halo, poproszę o zwrot mojego mózgu!
    Hihi a ja poproszę przy okazji o swój bo czytam twój post i myślę że jest niedziela więc "ten" tydzień już właściwie się zaczyna :D

Jeżowa lubi tę wiadomość

f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
  • StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 5 października 2018, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczaki, od ok 17 dziecko mi co trochę buszuje w brzuchu. Nie za dużo tej aktywności? Martwić się?

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 5 października 2018, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny u ginekologa ok wszystko ładnie zagojone jajniki czyste cytologia pobrana

Mama ogarnęła Zosie ja oczywiście po lekarzu prosto do domu z sercem na ramieniu że płaczę a ta się bawiła na macie...

Aha emek powiedział że skoro u gina wszystko ok to mam dać znać kiedy dni płodne będę miała... Ale się mu żarty trzymają :/

Anna Stesia, Lusesita, Jeżowa, pilik, Emiilka, Luna1993, JustynaG, Nadzieja22, Lunaris, Morusek lubią tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 5 października 2018, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaraczkaNika wrote:
    Kurczaki, od ok 17 dziecko mi co trochę buszuje w brzuchu. Nie za dużo tej aktywności? Martwić się?
    Nie martw się, jutro na złość będzie o wiele bardziej leniwe :D zawsze tak mam. Jak w jeden dzień fika tak że mam wrażenie że przebije brzuch to na drugi dzień to odsypia i jest leniwa ;)

f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2018, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena przyjmij mnie do psiapsiółek i napisz wiadomość :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2018, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateHawke wrote:
    Nie martw się, jutro na złość będzie o wiele bardziej leniwe :D zawsze tak mam. Jak w jeden dzień fika tak że mam wrażenie że przebije brzuch to na drugi dzień to odsypia i jest leniwa ;)
    Oj też tak mam! Dziś np cały dzień spokój i tak od godziny zaczęły się tańce, hulańce.a potem w nocy nie mam jak się ułożyć, bo jak leżę na boku to czuję jego ruchy jak łaskotki, na drugim boku niewygodnie.a na plecach w ogóle się nie da :p

KateHawke lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2018, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Lena przyjmij mnie do psiapsiółek i napisz wiadomość :-)
    A właśnie chciałam napisać- to jest jakaś tajna grupa na FB? Bo piszecie czasem o tym,a ja w sumie nie wiem co to ;)

• StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 5 października 2018, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja jest leniwa z natury. Jeszcze się jej nie zdarzyło wiercić tyle czasu. A jak czasem pieprznie w prawy jajnik to aż podskakuję na łóżku :/ I tak obie coś nie możemy zasnąć

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 5 października 2018, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czuję się już lepiej, moje standardowe ciśnienie to 85-90/60 po kawie, dzisiejsze było już po dwóch ;) póki co leżę i pachne ;) ja wam mówię, to z braku seksu - na bank!

Achia, KateHawke, Anna Stesia, Lusesita, Jeżowa, pilik, Emiilka, JustynaG, Nadzieja22, olik321, KateKum lubią tę wiadomość

• Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 5 października 2018, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow, Justyna, genialne wyniki! Ania nie dość, że ucztuje, to jeszcze ma zapasy na czarną godzinę :-) Sprawdź tylko może, czy będzie chciała w ogóle pić rozmrożone mleko, bo ono zmienia nieco zapach i smak. A nasza Juicy powinna się przekwalifikować na cdl!

Czasem myślę, że powinnam Wam pokazać mój ciążowy brzuch, a Wy powinnyście pokazać go swoim emkom. Wtedy nie przyjdzie im do głowy mówić czegokolwiek na Wasze gabaryty.

Pilik, no to rzeczywiście nie masz pola manewru. Ja ostatnio złamałam nawet przepisy, gdyż w trakcie jazdy wyjęłam małego i zapchałam mu buzie piersią, bo przeraźliwie się darł i miałam wrażenie, że taksówkarz, choć bardzo spokojny, za chwile wyrzuci nas na ruchliwą ulicę i tyle go będę widziała. Nie zawsze gdy jade z tyłu to cokolwiek nam pomaga, ale mam ze sobą też żelazny zestaw zabaweczek i je w kółko rotuję, tj. gryzako-grzechotkę Bolli, pacynke lemurka z Lilliputiens, dwa gryzaki mombelli, grzechotkę misia Isaaka z Tiny Love (to działa najlepiej, potrafi nawet na minute-dwie odciągnąc syna od doskonałego pomysłu informowania całego Krakowa, że dzieje się mu krzywda) i żyrafkę Zosię. Pewnie też masz swoje zabawki, które Ninka lubi najbardziej, ale może coś Ci się spodoba i co najważniejsze - zadziała! Łączę się w bólu i współczuję!

Bajeczko, świetnie, że wszystko w porządku. A emek dowcipny no...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2018, 21:41

Bajkaaa lubi tę wiadomość

• malka Autorytet

Wysłany: 5 października 2018, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobiłam dzisiejszy dzień.

Luna dobrze, ze pojechałaś na IP i się uspokoilas. Szkoda tylko, że musisz się na końcówce tak męczyć i stresować.

Kate o Łubinowej słyszałam same pozytywne opinie. Ale trzymam kciuki, żeby się zaczęło samo.

Pilik szkoda, że Ninka takie cyrki robi. Mam nadzieję, że jej to z czasem przejdzie.

Lamka wysłałam Ci zaproszenie, jak jest taka opcja to ja też chcę na FB. Przygarniecie mnie?

A Fela dzisiaj kończy 3miesiace :D

Właśnie wracamy do domu. Tak pięknie było nad morzem i mega mi szkoda wracać. Zwłaszcza, że u nas już ponoć mega smog :/ aż się boje jak Fela będzie na to powietrze reagiwać.

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 5 października 2018, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to od jutra wszystkie widzimy sie na fb :D a forum zamiera :D haha

malka lubi tę wiadomość

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2018, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaraczkaNika wrote:
    Moja jest leniwa z natury. Jeszcze się jej nie zdarzyło wiercić tyle czasu. A jak czasem pieprznie w prawy jajnik to aż podskakuję na łóżku :/ I tak obie coś nie możemy zasnąć
    Oskar też do najruchliwszych nie należy. a nawwet jeśli to nie czuję go jakoś bardzo mocno- co wydawało mi się dziwne jako że mam łożysko na tylnej ścianie.
    ale np gadałam z moją mamą twinsów i ona mówi,że z jej 1 córką miała podobnie- nie odczuwała mocnych ruchów,a okazało się ,że mała miała krótką pępowine po prostu :) za to twinsy nadrobiły z nawiązką- kopały jak szalone i ona to mooocno odczuwała.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2018, 21:42

• malka Autorytet

Wysłany: 5 października 2018, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Veritaserum przy kp kupki mogą być bardzo wodniste. Fela ma czasem bardzo rzadkie. Jeśli poza tym jest wszytsko ok to nie ma się co martwić.

veritaserum lubi tę wiadomość

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • JuicyB Autorytet

Wysłany: 5 października 2018, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna, mam nadzieję, że się nie obrazisz za porównanie do tego słodkiego zwierzaka poniżej :D
    Brawo i teraz życzę litra dziennie ;)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c82e7715ef41.png

Yoselyn82, KateHawke, Anna Stesia, Aga9090, Jeżowa, pilik, Rucola, Luna1993, JustynaG, Bajkaaa, Nadzieja22, Lena21, Lunaris, Morusek lubią tę wiadomość

age.png
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 5 października 2018, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy się chwalilam, ale mam też potwierdzoną już oficjalnie przepukline kresy białej. Od pępka po same cycki (a raczej miejsce ich naturalnego wzrostu - podobno inne kobiety je mają ;) )

‹‹ 2023 2024 2025 2026 2027 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ