X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Karma88 Autorytet

Wysłany: 5 października 2018, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna kurcze kompletnie tu nien widac, ze jedziesz prawdopodobnie rodzic.

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2018, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karma88 wrote:
    Luna kurcze kompletnie tu nien widac, ze jedziesz prawdopodobnie rodzic.
    dokładnie :) chciałam zapytać jakie zdjęcie brzuszkowe :P a serio-Luna,naprawdę wyglądasz super :)
    pamiętaj że czekamy na wieści ze szpitala ;)

• JustynaG Autorytet

Wysłany: 5 października 2018, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Veritaserum, a jakich pieluch używasz?
    Czasami one są przyczyną podrażnień.

Rucola lubi tę wiadomość

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2018, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola napisałam Ci priva ;-)

Rucola lubi tę wiadomość

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 5 października 2018, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna wyglądasz lepiej w 9 miesiącu ciąży niż ja wyglądałam kiedykolwiek!!! Powodzenia kochana, daj znać co i jak!

Lamka super, że zakupy się udały :) tęsknię za tamtym lumpem :(

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 5 października 2018, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny melduję że właśnie czekam na wizytę u ginekologa hehe :) nie wiem jak mama z Zosia daje rade mam nadzieję że jeszcze śpi kruszynka bo te kolki nas wykoncza a powiedzcie mi czy kolki się mogą nasilac?
    Aha idziemy w poniedziałek do pediatry się pokazać z tym naczyniakiem i z tymi kolkami bo być może to jest spowodowane ta bakteria co miałam w ciąży bo coś doktor kiedyś wspomniał...

Kurcze nie mogę doczekać się aż zaczniecie rodzic :) szczerze mówiąc to poród mega bolesny ale w sumie piękny :) fakt że potem życie wywraca się do góry nogami ale jednak poród to coś wyjątkowego :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/16a2f060c469.jpg
    A to Zosia z okazji 2 miesięcy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2018, 18:19

Jeżowa, Aga9090, Yoselyn82, StaraczkaNika, Achia, Lena21, Lusesita, Kaczorka, Amal, Patrycja20, -Mamunia-, olik321, Anna Stesia, Lunaris, KateHawke, Rucola, Nadzieja22, blue00, JustynaG, KateKum, Luna1993, malka, malka, Madzik34, Emiilka, Malwas lubią tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 5 października 2018, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak z innej beczki czy wiecie może co u Czarnej?

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2018, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna i Ty tak wyglądasz chwile przed porodem?! Piękna:)

A ja sie zaczynam zastanawiać, bo na ostatnim usg termin porodu wyszedł na 24.12.. I teraz kminie od której daty beda odliczać.. Gin mówił, że takie ciąże jak moja rozwiązuje sie w 38 tygodniu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2018, 18:26

• pilik Autorytet

Wysłany: 5 października 2018, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena21 wrote:
    Pilik kochana miałam pytać jak Ninka znosi podróże na rehabilitację? Przed nami dziś pierwsza podróż sam na sam :) mam stresa jak nie wiem :p jeszcze emek mnie nakręca bo dzwoni co godzinę powiedzieć, że mam jechać ostrożnie - mam ochotę go udusić, choć wiem że się martwi to to mi nie pomaga ;)
    Nawet nie mów o podróży... za każdym razem jak wsiadamy do auta mam ochotę wrócić do domu. Ninka całą podróż w aucie płacze/krzyczy. Na rehabilitacje mamy ok. 20-25 minut i przestaje zwykle raz na pół minuty coby energia wróciła... nienawidzi jazdy autem :( mnie to tak stresuje, że ciagle w domu siedzę, z nikim się nie widuje i ogólnie mam z tego same kryzysy, ale jak Ona tak z tylu tak strasznie płacze, aż potem chrypi i krztusi się śliną to nie umiem pojechać dla swoich przyjemności...

Luna kciuki dalej zaciśnięte! Możesz powiedzieć że plamiłaś, wtedy raczej też zbadają (choć u nas to taka norma na IP jak ciężarna przy godzi to badanie, ktg, usg i decyzja... a jak było ktg zajęte to podsłuchała tętna żeby wiedzieć ze możemy poczekać )

Amal a myślałam ze u nas trzeba dużo przywieźć...

Bajka cudna Zosia <3

ds022el.png

u4uGp2.png
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 5 października 2018, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik współczuję :( ja planuje wybrać się do koleżanki która poznałam w szpitalu właśnie 30min autem tylko bardziej stresuje mnie to że ona tam będzie niespokojna bo w aucie raczej lubi jeździć i oby jej się nie odwiedziło

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 5 października 2018, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik to faktycznie okropne, współczuję Ci bo Franio raczej zasypia, a ja i tak się stresuje :/ mam nadzieję, że może jakoś się uspokoi <3

Ja siedzę u teściów - zapraszali nas na niedzielę, ale w swej przebiegłości namówiłam męża żeby przyjechać dziś (dziś beddiemybtu max 2h a w niedziele musiałabym tu kwitnąć przez pol dnia) im mniej tym lepiej :) dla własnego zdrowia psychicznego...

Lunka czekamy na info

Bajeczko powodzenia na samolocie ;) mam nadzieję, że Zosia nie da babci popalić :D

• olik321 Autorytet

Wysłany: 5 października 2018, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena Ty przebiegła synowo ;)

Lunka czekamy na info i trzymamy mocno kciuki!!

Pilik współczuję, że Ninka tak reaguję na auto, to bardzo dużo utrudnia. U nas jak auto jedzie jest ok. Jak stanie to nudy i zaczyna się marudzenie.

Bajka powodzenia, ale pewnie wszystko ok. Zosia piękna!

Dziewczyny 19 godzina i ciemno na dworze.. przeraża mnie to trochę, za chwilę będzie tak o 17

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2018, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka powodzenia u lekarza, odpisałam Ci na wiadomość. ;-)

Bajkaaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2018, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane moje wracamy do domu, zupełnie inne podejście na ip niż w tej poradni szpitalnej, najpierw miałam ktg, zapis prawidłowy (między 120 a 180) więc rano to było jednorazowe, ale bardzo się cieszę, że sprawdziliśmy. Później badanie na fotelu- rozwarcie bez zmian 2 cm więc będziemy z emkiem uskuteczniać <3 co by się ruszyło, później usg i wszystko z malutka dobrze, zdrowa, lekarz zwrócił uwagę na wagę (ale ze mnie polonistka), ale wyjaśniłam że ona zawsze na 10 centylu i nic nie mówił. Wszyscy byli bardzo mili i pomocni, jakby mnie coś niepokoiło to mam przyjeżdżać :) jedyne co to lekarz zwrócił uwagę, że szpital ma 2 stopień referencyjnosci, więc jakby coś było nie tak z serduszkiem to małą przewiozą, ale mówił też że zapis ktg nie wskazuje na zła kondycję serca, kontrola miesiąc po porodzie tak jak mówiła lekarka z łodzi.

Bardzo Wam z emkiem dziękujemy za wsparcie i pomoc, widocznie taka moja uroda że mam takie bóle @. Nadrobię w domu, bo jedziemy po Tosieńkę

Yoselyn82, Aga9090, lamka, Achia, StaraczkaNika, pilik, Fozzie Bear, Bajkaaa, Lusesita, Kaczorka, Patrycja20, KateHawke, Jeżowa, Amal, Siwulec, Lunaris, Nadzieja22, Morusek, olik321, Karma88, moniśka..., Anna Stesia, blue00, JustynaG, KateKum, Lena21, malka, Bocianiątko, Rucola, Emiilka, Madzik34 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2018, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna cieszę się,ze pojechałaś i badania Cię uspokoiły. Przykro mi jedynie, że takie bóle nie oznaczają porodu i musisz się z nimi męczyć. Ale najważniejsze, że z Zuzią wszystko dobrze, a Ty weekend spędzisz spokojna, że nic złego się nie dzieje. Działajcie z Emkiem, przyjemności ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2018, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna i to jest podejście:) mam nadzieję, że się uspokoiliście:) to teraz działaj z emkiem :)

• Lusesita Autorytet

Wysłany: 5 października 2018, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna przynajmniej jesteście spokojni. Teraz <3 <3 <3 i na porodowke :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2018, 19:33

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 5 października 2018, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna cieszę się ze jest dobrze <3

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 5 października 2018, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna, dobrej zabawy przy rozkręceniu akcji porodowej ;)

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2018, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny z 3City czy któraś chętna na spotkanie? Wnoszę na razie wolny wniosek. Jestem pon-śr skłonna spotkać się gdzieś w okolicach Skweru Kościuszki. Jak którejś pasuje to niech napisze. Mamy pełny grafik na razie, ale jak ktoś coś zaproponuje, to może akurat będę mogła. Najpewniejszy wtorek- M będzie na seminarium a mam przyjść tylko do niego do Mariota na obiad. Więc reszta dnia moja. Pon i śr będziemy latać po Gdyni i ciężko mi określić konkretną godzinę.

PS. Aaaa oczywiście zabieram Bubusia ze sobą- czyli nic nie zjem ;D chyba że ktoś mnie będzie karmił.

PS 2. Kawy nie pijam wcale. Nie powinnam zjeść nic z laktozą co w restauracjach jest a wykonalne więc i tak mogę wcisnąć rozgrzeszający kawał ciasta ;D Zadrapię się potem jedynie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2018, 19:51

‹‹ 2021 2022 2023 2024 2025 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ