Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Lunka ja się kiepsko znam na takich rzeczach, ale niestety mam wśród znajomych kilka przypadków, które niestety się źle skończyły. Myślę, że pojechałabym tam od razu po powrocie emka i trochę podkoloryzowała. Lepiej nie ryzykować, tym bardziej, że czujesz się kiepsko.
-
Nadzieja22 wrote:Achia, dzięki! Ta isla zielona, niebieska czy fioletowa?
Mam w domu Argentin T. On niby lepszy od Tantum verde i ponoć w ciąży można. Głupia jestem, że o nim nie pomyślałam
Tantum verde teź można stosować w ciąży -
Achia wrote:Szczerze to kolor chyba zależy tylko od smaku?:p ja zawsze miałam fioletową :p no i te produkty prenalen są dla kobiet w ciąży
http://pantabletka.pl/prenalen-analiza-serii/
Kate, już wiem, Achia pisała, ale mam w domu Argentin i całkiem o nim zapomniałam -
nick nieaktualnyNadzieja, a widzisz. czyli mleko z czosnkiem też da radę
jak ja byłam przeziębiona w LIPCU to właśnie brałam isle, tantum, inhalacje i domowe mikstury - mleko, miód, cytryny, czosnek. i się wyleczyłam
a na gardło to hallsy też dziewczyny polecały tutajWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2018, 13:58
-
nick nieaktualnyLunka dziewczyny dobrze mówią, wracaj tam jak będzie eMek. Mam nadzieję, że niedługo Zuzia będzie już z Wami.
Phnappy jeśli nifty wyszło dobrze, to nie martw się. Może grochy będą miały po prostu małe noski.
Jeżowa chciałam Ci serdecznie podziękować dobra kobieto za polecenie tego lumpa w naszych stronach. Kupiłam tam dzisiaj trzy kiecki ciążowo-karmieniowe (z czego jedną chcę użyć na poród) i zapłaciłam, a w zasadzie mąż zapłacił, 13,90PLNz Next, Oasis i Mamas&Papas. Jestem mega zadowolona!
Lusesita, olik321, Achia, Karma88, Lena21, Lunaris, Jeżowa, Rucola, pilik, Anna Stesia, KateHawke lubią tę wiadomość
-
U mnie połączenie mleko i czosnek nie przejdzie, kiedyś mi mama zrobiła i ledwo tego łyka utrzymałam
Ale jakby tylko mleko, miód i cytrynę, a czosnek osobno, np w maśle czosnkowym na grzance. Mogłabyś napisać ile czego dać w tym mleku?
-
nick nieaktualnygrzanka z czosnkiem też brzmi spoko
)
a ile to szczerze nie wiem, ja dawałam na oko
z tym ze mleko z miodem, a herbate piłam z miodem i cytryną
i dużo cytrusów, wit C zawsze dobrze sobie zaaplikować
zobacz jak Ci najbardziej smakuje i pij na zdrowie!
chyba że dziewczyny mają jakieś przepisy na miksturyNadzieja22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUdało mi się porozmawiać bezposrednio z moim lekarzem, akurat był w gabinecie. Powiedział że takie wahania są zbyt duże, są do 170/180 są w normie jak dziecko się rusza (a podczas ktg mała się ruszała) ale nie 90-198. Był zdziwiony że lekarz nawet mnie nie widział, szczególnie że to wychwalany przez wszystkich szpital. Powiedział że może być to jednorazowa anomalia ale lepiej to sprawdzić, mam liczyć ruchy ale jutro pojechać na ip i powiedzieć (ściemniać) że czuję słabsze, bo wtedy muszą zrobić ktg. Jak emek wróci to pojedziemy, koło 18/19. Strasznie się zdenerwowałam że nawet on się zaniepokoił
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
chlebek z czosnkiem też brzmi uwielbiam albo z sosem czosnkowym
Luna kciuki mocne.. Oraz kciuki dla eMka za egzamin!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2018, 14:41
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyLuna1993 wrote:Pytanie teraz czy nie trafię na tą samą zmiane... To ktg miałam w szpitalnej poradni, nie mam pojęcia czy jadąc na ip robią je gdzieś indziej czy też tam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2018, 14:43
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lunka wszystko będzie dobrze, ale lepiej żebyś była już pod kontrolą - moim zdaniem przychodnia przyszpitalna a IP to powinna być zupełnie inna obsługa. Przynajmniej w naszym szpitalu tak jest, tam pracują zupelnie inni lekarze. U nas jest tak, że jak nie ma akcji to zostawiają na patologii, bo tam jest najwiecej urządzeń do ktg, tętna itd. Z reszta nawet jakby była ta sama to bym się nie przejmowała - powiedziałabym, że czuję się jeszcze gorzej i po konsultacji z lekarzem prowadzącym otrzymałam nakaz przyjazdu na IP i już
-
nick nieaktualny
-
Amal wrote:opowiem Wam kawał... do mojego szpitala na liście jest żeby zabrać ze sobą... POŚCIEL... 2 komplety... Wyobrażacie sobie ??
Amal, wiem, że tego nie zdradzisz, bo już kilka razy Cię dziewczyny pytały, ale ciśnie się jednak na usta: w jakim dzikim kraju Ty mieszkasz?!
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.