X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2018, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunka trzymam kciuki, żeby na ip Cię poważniej potraktowali...

Jeszcze dokumentacja łowów - pierwszą ciachnę z długości i pójdzie do porodu, bo ma wycięcie do pasa, więc będzie super do kangurowania. I nie będzie żal wyrzucić, bo jest za duża ;-)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/05495a99f1a0.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2018, 15:15

Yoselyn82, Aga9090, Luna1993, Siwulec, Lusesita, Lunaris, JustynaG, Nadzieja22, Patrycja20, Phnappy, Rucola, KateKum, Morusek, -Mamunia-, Emiilka, veritaserum, Madzik34, Bajkaaa, pilik, Anna Stesia, KateHawke, blue00, malka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2018, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka jestem zakochana w środkowej <3 przepiękna!

Lenka tak sobie tłumacze, jeśli zapis wyjdzie dobrze, a skurczy nie będzie to mnie odeślą do domu, a jeśli cokolwiek będzie nie tak to najwyżej zostanę i zobaczymy. Jestem tylko przerażona że znowu ktoś zbagatelizuje mój strach o jej serce

A i powiedzcie mi proszę, pojadę, powiem że od rana nie czułam ruchów czy że rusza się dużo mniej? Bo jak na złość Zuzia się dzisiaj cały czas przewraca w brzuchu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2018, 15:23

lamka lubi tę wiadomość

• Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 5 października 2018, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka tez mi sie podoba srodkowa :) super wygladasz

lamka lubi tę wiadomość

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2018, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka zgadzam się z dziewczynami, środkowa super :)

lamka lubi tę wiadomość

• Lena21 Autorytet

Wysłany: 5 października 2018, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka świetnie wyglądasz ! Tez chce takiego lumpka w okolicy :)

lamka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2018, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka super łowy! Nie będę oryginalna, środkoea jest super :) chyba sama wybiorę się do lumpka w przyszłym tyg ,może też coś się uda znaleźć - zwłaszcza do poródu :p

lamka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2018, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny, też jestem zakochana w środkowej, chociaż w tej po prawej również dobrze się czuję. :-)

Lunka myślę, że możesz powiedzieć, że mniej się rusza.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2018, 15:31

• ibishka Autorytet

Wysłany: 5 października 2018, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna ja też uważam że ktg to badziew. Leżałam na porodówce pod oxy od 10 że skurczami kurewskimi jak diabli aparat nic nie pisał i ordynator przyszedł i mówi że chyba kończymy bo nie ma skurczyc mimo że ja mówię że są. Ale zaraz wpadła moja lekarka i kazała mi powiedzieć w którym momencie czuję i wtedy na skurczu badala brzuch i powiedziala że są skurcze jak się patrzy więc mają mnie nie tykać bo mi obiecala rano że tego dnia urodzę . Dziewczyny dobrze mówią powiedz że nie czujesz ruchów alelbo że Ci wody pociekly

qdkkjw4zawimnwp4.png
    klz9ej285vh7zkgy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2018, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy któraś z Was się orientuję jak to jest z tą nietolerancja u takich maluchów ?

Moja Ania od kilku dni robi bardzo wodniste kupki. Przy kazdym karmieniu i krótko po ma kupke wodnista. Odstawiłam juz nabiał ale za bardzo poprawy nie ma. Nie wiem czy to wirus ale pediatra mówi że jesli dziecko nie ma gorączki, jest pogodne, ładnie śpi itp i nie ma innych objawów to wyklucza. A ma jedynie te biegunki. Przybiera na wadze bo ja ważę. Pediatra kazał mi włączyć do karmienia delicol ale powiem Wam że bardzo się boję że będzie jeszcze gorzej i aż się boję próbować. Podałam jej dwa razy mm i kupa od razu była inna dużo grudek no i większą.

Zastanawiam się po prostu czy po karmieniu piersią kupy nie są rzadkie i tyle i tak to zostawić. Bo lekarze od razu alergia i specjalne mleko a ja od pocArku jadłam wszystko i było okej. Stało się to zupełnie nagle.

• Rucola Autorytet

Wysłany: 5 października 2018, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    reset wrote:
    Amal, wiem, że tego nie zdradzisz, bo już kilka razy Cię dziewczyny pytały, ale ciśnie się jednak na usta: w jakim dzikim kraju Ty mieszkasz?!
    Ja się domyślałam i na 99% mam racje :P ale nie napisze publicznie, bo Amal jakby chciała to by napisała :)

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 5 października 2018, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Veritaserum kupki mogą być mega wodniste przy kp. tak jak powiedziała pediatra, jeśli nie ma zadnych innych objawów to odczep się od kupek :P im bardziej wodnista tym łatwiej wychodzi :P
    Mi położna mówiła, ze kupki tym rzadsze im więcej mleka pierwszej fazy a ponoć nie ma mleka pierwszej/drugiej fazy wiec ja już nikogo nie słucham. jak dziecko jest pogodne to wszystko jest dobrze :) I odstaw tylko mleko a przetwory mleczne jedz smiało :)

veritaserum lubi tę wiadomość

Synek 💚 31.08.2018r.
  • KateKum Autorytet

Wysłany: 5 października 2018, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka świetnie wyglądasz :)

lamka lubi tę wiadomość

xnw4lbete8c7uekt.png

10.2017 [*] 8tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2018, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emek wrocil i dobrze mu poszlo, także dziękujemy za kciuki :) kolejne dwa ma w niedzielę, jeszcze 6 przed nim i jak wszystko zda to za rok studia, będę z niego bardzo dumna (już jestem, że po 10 latach przerwy próbuje). Idę na ciepłą kąpiel i jedziemy do tego szpitala, dam Wam znać :*

lamka, Patrycja20, Morusek, Karma88, Aga9090, Achia, Phnappy, Emiilka, Nadzieja22, Jeżowa, JustynaG, Bajkaaa, Fozzie Bear, Lusesita, Yoselyn82, Lena21, Kaczorka, Anna Stesia, Lunaris, KateHawke lubią tę wiadomość

• reset Autorytet

Wysłany: 5 października 2018, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola wrote:
    Ja się domyślałam i na 99% mam racje :P ale nie napisze publicznie, bo Amal jakby chciała to by napisała :)

Dlatego powiedziałam, że wiem, że Amal nie odpowie, jedynie szokujące jest dla mnie, że gdzieś każą pakować do szpitala własną pościel. Miałam styczność ze służbą zdrowia także poza Polską (np. podczas Erasmusa) i nigdzie większych dziwów niż w Polsce nie widziałam, a tu jednak!

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 5 października 2018, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunka to trzymamy kciuki, jeśli Cię coś zaniepokoi a nie będą chcieli Cię przyjąć to pamiętaj o odmowie na piśmie. To zawsze działa

Lamka mi też ta środkowa najbardziej się podoba

lamka lubi tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 5 października 2018, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle to witajcie!!!
    Ja dziś w totalnym biegu, miałam gościa, potem spacer, zakupy, teraz obiad :)
    lewcio aktualnie grzecznie śpi, czeka na tatkę :P
    Ja dziś w sumie spałam 4,5 godziny ale na studiach zdarzało się mniej, więc sobie tylko odświeżam taki tryb zycia :) mam wrazenie, ze mój organizm wskoczył na jakis inny tryb, bo jak na tak mało snu, to naprawdę dobrze funkcjonuję :)

Synek 💚 31.08.2018r.
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 5 października 2018, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka super wyglądasz!!!! moze keidyś będzie dane mi zobaczyć twoją twarz, bo na razie tylko ją sobie wyobrażam :P
    a tak w ogóle to z kim się kontaktowac, bo chciałabym dołączyć do was na fb :)

lamka, Bajkaaa, Bocianiątko lubią tę wiadomość

Synek 💚 31.08.2018r.
  • reset Autorytet

Wysłany: 5 października 2018, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola wrote:
    Lamka super wyglądasz!!!! moze keidyś będzie dane mi zobaczyć twoją twarz, bo na razie tylko ją sobie wyobrażam :P
    a tak w ogóle to z kim się kontaktowac, bo chciałabym dołączyć do was na fb :)

Pisz do Lamki :)

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2018, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola wrote:
    Veritaserum kupki mogą być mega wodniste przy kp. tak jak powiedziała pediatra, jeśli nie ma zadnych innych objawów to odczep się od kupek :P im bardziej wodnista tym łatwiej wychodzi :P
    Mi położna mówiła, ze kupki tym rzadsze im więcej mleka pierwszej fazy a ponoć nie ma mleka pierwszej/drugiej fazy wiec ja już nikogo nie słucham. jak dziecko jest pogodne to wszystko jest dobrze :) I odstaw tylko mleko a przetwory mleczne jedz smiało :)

Ja się w pieluchę wpatruje jak nienormalna. Tylko problem jest taki że troche ma odparzona dupkę od tych wodnistych stolców. No i trochę śluzu się pojawiło. Ech no chyba ten temat odpuszczę bo się boję że jej tylko zaszkodzę. A pediatra już mowil coś o tych mlekach specjalnych :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2018, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem jak się dzisiejszy dzień skończy więc wrzucę Wam być może ostatnie zdjęcie brzuszkowe z okazji rozpoczecia 40 tc
    ]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2018, 20:43

Aga9090, Amal, reset, Achia, Patrycja20, veritaserum, Nadzieja22, olik321, Jeżowa, Karma88, JustynaG, Morusek, lamka, Madzik34, Lusesita, Yoselyn82, malka, Bajkaaa, pilik, Lena21, Kaczorka, -Mamunia-, Anna Stesia, Lunaris, Bocianiątko, KateHawke, Kotowa, Rucola, ibishka, Kargo31, blue00, KateKum lubią tę wiadomość

‹‹ 2020 2021 2022 2023 2024 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ