Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Luna, jak Twoja torebka? Melduję, że w Krakowie bez większych problemów kupiłam o 17 taki model jak chciałam
Rucola, pilik lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Taka piękna pogoda że na forum pustawo
Zapomniałam Wam napisać, że spałam dziś od 22.30 do 8.30 z trzema krótkimi przerwami na karmienieod 4tej spaliśmy juzy w trójkę na 120 cm ale wszyscy wyspani i radośni
pilik, Lunaris, Nadzieja22, Lusesita lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyAchia myślę że 150 możecie jej dać. A Runka była z nami na zdjęciach, mam nadzieję że chociaż jakieś jedno z nią wyszło ostre.
Morusek nie martw się, ja do 15tc byłam dwa kilo na minusie a Domin ma się dobrze.
Ewela coś czuję, że to sama prawda.
Dziękuję za podpowiedzi odnośnie magnezu i jeszcze raz dziękuję za komplementy co do zdjęcia.nie możemy się doczekać kolejnych.
Wracamy już od teściowej i nawet mnie tak bardzo nie wkurwiała, tylko trochę, ale to później Wam smaczki poopowiadam.
Edit: dziewczyny wiem, że było mówione, ale kiedy twardnieniami brzucha trzeba się zacząć martwić? Bo nie wiem czy już mam panikować i jechać na IP.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2018, 19:11
-
nick nieaktualnyReset nie byliśmy w Lidlu, bo torebka która wybrałam nie mieści a4, więc mimo tego że bardzo mi się podoba to bez sensu. Sporbuje znaleźć coś większego w tym kolorze
pokaż która wybrałaś :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2018, 19:11
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLamka jak jest więcej niż 10, jak są bolesne, jak nie mijają mimo nospy/ magnezu. Co się dzieje ?
Też mam pytanie, od wczoraj boli mnie na dole, sama nie wiem, spojenie? Jakby mi się tam wszystko rozszerzało, przy każdym kroku straszny ból (dlatego właśnie nie pojechałam zobaczyć torebek, bo po spacerze myślałam że zejdę). Coś znaczy czy kolejny objaw z serii nie nastawiaj się?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2018, 19:17
-
Kurcze współczuję tych twardnien brzucha
Co do teściów to moi będą u mnie jutro tylko szkoda że zawsze przychodzą jak nie ma emka w domu tylko w pracy... No ale wolę by oni przyszli niż bym ją tam jechała.
Piękna mamy jesień prawda? Dziewczyny korzystacie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLamka kochana połóż się w domu i daj znać jak po nospie. Może to stres wywołany wizyta u teściowej
Aga jeśli dzięki temu sam poród będzie mniej bolesny to nie mam nic przeciwko, jak leżę to nie bolimoże dlatego ból wywoływanego porodu był tak koszmarny, bo to wszystko działo się od razu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2018, 19:25
-
nick nieaktualny
-
summer86 wrote:Kaczorka, udanej sesji! Nie mogę sie doczekać zdjęć Aluśki
My dzis idziemy na imprezę roczkową.
Lamka, pięjnie wygladacie.
Lena, uwielbiam za postawę wobec teściowej!
AnnaStesia, mój kryzys to nie tylko zmęczenie i brak czasu.. za bardzo wybiegam myślami co będzie za kilka miesiecy i nie umiem tego rozsadnie poukladać w głowie, a w zasadzie powinnam skupić się na tym co jest tu i teraz. Ze mnie jest niestety taki control freak, i o ile do tej pory będąc we dwójkę 90% życia dalo sie planować tak teraz jest tyle niewiadomych.. Chciałabym mniej myśleć i rozważać, ale z trudem mi to przychodzi.
Chcialabym żeby czas zwolnił i te chwile z mała trwały jak najdłużej.
Polubiłam za to ostatnie zdanie, nie za rozterki. Stresujesz się tym, co będzie po powrocie do pracy? Przyznam, że podziwiam każda mamę, która łączy pracę zawodową z macierzyństwem. Najtrudniejsze są tu chyba te emocje, że maluch nie jest już ciągle z nami i że trochę oddajemy wychowawczego pola innym. Co nie zawsze może iść po naszej myśli.
A myśmy dziś mieli wspaniały dzień- synek niewiele płakał, śmiał się w głos, dużo się przytulalismy, nosilismy i bawiliśmy. Byliśmy nawet 2 godziny na spacerze (w chuscie, do której może się w końcu przekona) - absolutny rekord! Oby te dni pełne płaczu i marudzenia były już przeszłością!Luna1993, pilik, Rucola, summer86, JustynaG, Bajkaaa, Nadzieja22, KateHawke, Kaczorka, Lusesita, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuna poród wywoływany przez oxy boli strasznie (tez miałam podane)... W poniedziałek moja koleżanka urodziła ( ta z Niemiec co sie o ciąży w 20 tygodniu dowiedziała) był to jej 3 poród sn i pierwszy wywołany i powiedziała jedno - najgorszy poród z wszystkich, bo wywołany. Mam nadzieję, że u Ciebie będzie to szybki i bezbolesny
-
nick nieaktualnyBajeczko oby tak było, ale wczoraj wieczorem rozwarcie było bez zmian, boleć zaczęło w sumie późnym wieczorem (może ten lekarz badając szyjkę coś tam ruszył- mam taką nadzieję). Na pewno urodzę w ciągu 3 tygodni, innej opcji nie ma
Aga dlatego właśnie się zmartwiłam, że mimo bólu @ rozwarcie się nie zmienia, bo obawiam się kolejnego podawania oksytocyny. Bardzo bym chciała żeby poszło samo
Rucola oby więcej takich nocy
AnnaStesia cudownie czytać, że tak miło spędziliście dzieńja dziś na spacerze miałam łzy w oczach ze szczęścia, że wreszcie mogę wychodzić i spędzać czas z rodziną na świeżym powietrzu
Anna Stesia, pilik, Rucola lubią tę wiadomość
-
Lamka, ja już nic mądrego nie dodam poza tym co napisały dziewczyny, ale mam nadzieję, że Ci szybko przejdzie.
Luna, Aga, macie rację. Ja wprawdzie nie mam porównania, bo nie rodziła z samoistnie rozpoczęta akcja, tylko z indukcja z balonikiem, 4 wlewami oksytocyny i przebicie pecherza, ale ból był nieziemski. Możliwe, że właśnie przez to wywoływanie. -
nick nieaktualny
-
My meldujemy sie po całym dniu chodzenia. Trochę po sklepach i trochę w lesie
Kupiliśmy w końcu lampy do domu..szał
W esotiq jest promocja-30zl na zakupy powyżej 100.
A w hm-20% na wszystko tez powyżej 100zl
Reset pokaż torebkę
Luna kolejny etap. Mnie tak bolało że nie mogłam ani siedzieć ani leżeć. Myślałam ze oszaleje i chodziłam po korytarzu w szpitalu cala noc.
Dziewczyny też coraz częściej myślę o powrocie do pracy.. dzis misiek kończy 7 tygodni a mi sie wydaje że wczoraj rodziłam..
Boję się jak to będzie. Teraz tęsknię za nim jak to ktoś na dłuższy spacer wezmie. Ale z drugiej strony z jednej wypłaty będzie ciężko..Anna Stesia, Lena21, Rucola lubią tę wiadomość
-
Luna, Olik- już pokazuję! Wzięłam nudny, klasyczny model, ale właśnie podobna dokonała u mnie żywota, a potrzebuje do pracy coś, co pomieści wszystko, co niezbędne i jeszcze np. jakieś cienkie akta. Zazwyczaj do sądu chodzę z aktówka, ale są sprawy, gdzie nie ma wiele do noszenia i wtedy taka torebka mi się bardzo przyda
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1935714ed7cc.png
Luna1993, Anna Stesia, lamka, olik321, Emiilka, KateKum, malka, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Dobry wieczór wszystkim.
W temacie indukcji potwierdzam- było mnie słychać przez 3 pietra
Aga pocieszyłaś mnie: myślałam że każdy poród tak boli a teraz myślę że może być inaczej chociaż znowu pewnie tego nie doświadczę.