Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kate, Kochana! Bardzo mocno gratuluję urodzin Natalki! Jejku, jak dobrze, że byłaś w szpitalu i wszystko dobrze się skończyło! Odpoczywaj teraz i ciesz się córeńką
Przepiękne zdjęcie!
Aż mnie ciarki przeszły, jak przeczytałam o tym krwawieniu. Cholibka, tyle rzeczy się może zdarzyć. Modlę się, by jutro na ktg coś się zadziało, bo do piątku (mam wtedy być w szpitalu), to ja chyba osiwieje... Żadne naturalne metody póki co na nas nie działają.
Miłego dnia DziewczynyKateHawke lubi tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Kate kochana MEGA GRATULACJE!!
a Nat jaka sliczna!!
zdrowka dla was!
KateHawke lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Olik udanej imprezy zycze
Patrycja super wygladasz
bishka widoki masz przepiękne!
Luna fajnie że macie spokój, oby juz wszystko bylo dobrze
Patrycja20, Luna1993 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Kate gratulacje!
Nie zazdroszczę przeżyć, ale mam nadzieję, że najgorsze za Tobą.
Anna Stesia - są kojce 100x100cm - może taki Wam się zmieści? My kupimy na pewno, bo mały już czołga się jak rambo i ma radar wyszukujący najmniej odpowiednie rzeczy w jego zasięgu. On nie raczkuje, ale rozkminił, że jak się wystarczającą ilość razy odwróci z pleców na brzuch i z powrotem to jest w stanie się tak doczołgać wszędzie. Też tak kiedyś go znalazłam pod oknem balkonowym, a byłam tylko na siusiu.
Z kojcami jest tak samo jak np. z leżaczkiem - jeśli używa się z głową i sporadycznie to warto to mieć. U nas leżaczek idzie w ruch kilka razy w tygodniu, najczęściej właśnie jak musiałam się wykąpać, gdy synek nie śpi albo jak trzeba coś w kuchni zrobić przez 10 minut, a synek jest w swojej szczytowej fazie ruchowej
Co do mat - to ja dziś bym nie kupowała żadnej maty takiej materiałowej z pałąkami wiszącymi nad głową. Mieliśmy taką i używaliśmy rzadko, bo bardzo trudno utrzymać to w czystości z dwoma kotami. Mimo prania, odkurzania, obierania z sierści (wierzcie mi mam super narzędzia do tego) to i tak wszędzie kłaki, a kładzenie pieluszki pod małym rambo działa na 1 minutę i potem wszystko jest pozwijane. To co polecam to maty piankowe - my mamy 180x180cm i turlania się nie ma końca + taki stojak z zabawkami, najlepiej taki, gdzie zabawki można wymieniać. My kupiliśmy na szybko coś na allegro i miałam potem poszukać czegoś lepszego. Nigdy to nie nastąpiło, bo ten "tani" nam się sprawdza idealnie. https://allegro.pl/stojak-gimnastyczny-edukacyjny-dla-niemowlat-i7449662511.html?snapshot=MjAxOC0wOC0yMlQxNjo0Mjo0MS43MzlaO2J1eWVyOzM4NTdkODVlZjFjNGE0OTNlNThjMDAwNjljMGE0MWYwZjZhM2VjNmU5OWI0NGI2MzhjMTI3ZGMxZWZlYzFmYTk%3D
Stojak można przenieść wszędzie i u nas często na rozłożonej kanapie leży tak aby mały się bawił.KateHawke, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMamusie kochane co na ropiejące oko ? Ania obudziła się z mega zaropialym okiem aż otworzyć nie mogła
Nie chcę zapeszac ale kupy się uspokoiły. Ania od wczoraj 21 zrobiła dwie normalne kupy !! Nie myślałam że tak się będę cieszyc na to. Wysypka ciągle jest ale najważniejsze że nie jest większa. Tylko to oczko dziś.lamka, pilik, Emiilka, Luna1993 lubią tę wiadomość
-
KateHawke - jakie ona ma cudne włoski
Piękna córcia - wynagrodzi Ci wszystko złe co Cię w szpitalu spotkałoTrzymaj się dzielnie, mamuśka. Pewnie niedługo przyniosą Ci małą - będzie pięknie!
Patrycja - zjawiskowa jesteś
Juicy - też mam stojakPiękny, drewniany za 35 zł z olx. Uwielbiam ten portal. I babybjorna tam wczoraj kupiłam za 150 - tyle to mogę dać, bo zamierzam używać tylko w razie konieczności (np konieczności wzięcia prysznica).
Do tego jestem w trakcie wytwarzania ręcznie mobili do wieszania na owym stojaku, tylko mi nie idzie...
JuicyB, Patrycja20, KateHawke lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKateh co za radość! Gratuluję! Ważne że już po wszystkim, jestes super dzielna razem ze swoja córeczką.
Patrycja ślicznie! Szukam takiej sukieneczki gdzie kupiłaś?
Ja ogarniam dom, mąż do mnie że posprzątane dół ja schodzę szczęśliwa patrzę A on tylko odkurzył. Ręce opadają. Taki piękny dzień! Trzeba jakoś wykorzystać!!! Bo w pracy niestety się ostatnimi promykami nie naciesze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2018, 10:40
Patrycja20, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Co do leżaczków, mat to dziecko kolejny raz i w tym temacie mi pokazało co jest istotne. To co kupiłam w czasie ciąży było w stonowanych kolorach, jak najmniej pstrokatych. Teraz wszystko mamy super kolorowe, oczojebne, a to co jednolite leży gdzieś zapomniane
Rucola, Rucola, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
KateHawke przede wszystkim gratulacje zdrowej córeczki, pierwsze co pomyślałam- tak jak wiele tu osób ALE SZCZĘŚCIE ŻE ZOSTAWILI CIĘ W SZPITALU! Ten 13-sty był dla Was jednak szczęśliwy, że wszystko skończyło się w ten a nie inny sposób. Zapewne niebawem dostaniesz Natkę do tuleniaswoją drogą jest śliczna! Dużo zdrówka dla Was. Wracaj do sił!
Luna piękne zdjęcie parkowe z CalineczkąJesteś mega śliczną mamą!
Patrycja fiu, fiu ciąża Ci służy!
Kolejny dzień pięknej pogody przed nami więc wybywamy z domu po śniadaniu. Miłego dnia wszystkim!Patrycja20, Luna1993, KateHawke lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2020, 20:09
Patrycja20, KateHawke lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
A ja mam pytanie co zrobić z dzieckiem gdy nie śpi w ciągu dnia w domu a chce ugotować obiad albo posprzątać cokolwiek? Gdzie dać dziecko jeśli w łóżeczku płaczę?
Już nie wspomnę o zrobieniu czegokolwiek dla siebie bądź jeśli chodzi o prasowanie bo tego nie trzeba ale pranie robić czy sprzątać cokolwiek trzeba...
Aha jeśli chodzi o chuste to boję się tego bo kupić mogę ale Wien że wiązać nie będę umiałaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2018, 10:50
-
Kate gratulacje!! Coś nad nami jednak czuwa... Ty, Lena, ja... najważniejsze że dzieciaczki zdrowe, a Ty do siebie dochodzisz. Oby bez komplikacji. Zaraz na pewno nedziesz tuliła Nat!! A zachowanie lekarzy bym zgłosiła chyba, szczególnie jak to częste... biedne kobiety, jakby nie miały innych stresów
Patrycja wyglądasz przepięknie!
Ibishka niesamowite widoki..!
AnnaStesia - wczoraj mężowi mówiłam ze przydałoby się coś wymyslic wielkości maty właśnie,
Jakieś ogrodzenie. Ale to raczej nierealne. A szkoda... mój brat w kawalerce jak musi coś zrobić to po prostu mały ląduje w łóżeczku. U nas też tak pewnie będzie.
Juicy, a mały nie przewraca tego stojaka? Mnie wkurza mata z pałąkami, ale Ninka lubi te zabawki wiszące, może taki stojak byłby lepszy...
Jezowa ja tez zrezygnowałam z bujaczka, nad czym bardzo ubolewam ale u nas i neurolog i fizjoterapeuta wyraźnie zabronili. Jak rozmawiałam z fizjo, mówiła że jak dziecko jest bezproblemowe w kwestii napięcia mięśniowego, a rodzic będzie z głową używał to krzywdy dziecku nie zrobi, no ale właśnie skąd pewność i takiego malucha że na pewno wszystko ok?Patrycja20, KateHawke, Anna Stesia, Lena21 lubią tę wiadomość
-
Mamunia, sukienka trochę inna niż Patrycji, ale materiał świetny i dobrze mi się ją nosiło:
https://m.happymum.pl/d820b,outlet-relax_black_dress_sale!.html
Na żywo wygląda lepiej niż na foto a i cena przystępna.
Drugą czarną kupilam pod koniec ciaży w New Yorkerze i mimo że nie była ciążowa to super się układała, więc warto w sieciówkach poszukać takich dobrze rozciągajacych się.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2018, 11:14
-Mamunia- lubi tę wiadomość
-
Pilik ten mój stojaczek to jest super lekki i przez to wydaję się mało solidny. Jednak leżał do tej pory raz... na mojej głowie jak go zle przestawilam podczas ćwiczeń
Mały od miesięcy testuje jego wytrzymałość i tak jak pisałam wcześniej nie czuję potrzeby wymiany na cos solidniejszego poki co. To jest tak lekkie ze nawet jak się przewróci, to dużej krzywdy nie zrobi. Mam wrażenie ze wieksze zniszczenie sieją wszystkie twarde grzechotki, ktorymi moj Terminator potrafi okładać się po calym ciele.
Dziewczyny przecież dobry bujak/lezak jest tak samo wyprofilowany jak fotelik samochodowy. 5-20 min krzywdy nie zrobi. Znam jednak takich rodziców co w tym kładą dzieci spać w ciągu dnia i to jest już szkodliwe. Jeśli uzywasz tego doraźnie to naprawdę daje duzo w kwestii organizacji życia domowegopilik, Rucola, Rucola, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Patrycja, również dołaczam do zachwytów - pięknie wygladasz.
Patrycja20 lubi tę wiadomość
-
A w ogóle to mam pytanie (kolejne) kiedy skonczyliscie używać wkładki do fotelika tej dla noworodka? Bo ja dziś wyjelam by sprawdzić jak to będzie wyglądać i o dziwo Zosia wysiedziala wysiedziala w nim cały mój prysznic i suszenie włosów, bo z tą wkładka nogi ma już na zewnątrz i tak jakby dziwne wygląda
Rucola lubi tę wiadomość
-
Bajka a spróbuj matę z wiszącymi zabawkami lub wlasnie taki stojak. U nas czasami zabawa 30 minut trwa sam na sam, a ja wtedy mogę wszystko. No prawie wszystko
lezaczek tez bym na Twoim miejscu kupiła. Nika ma rację z olx, tam są cuda w super cenie. Ja sprzedaję/kupuję na okrągło.