Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Kate kochana, gratuluje ślicznej córeczki
Współczuję całego stresu i tego krwotoku, dobrze że byłaś w szpitalu i lekarze szybko zareagowali. Życzę szybkiego powrotu do sił!KateHawke lubi tę wiadomość
-
Jak na tyle krwi przetoczone to czuję się dobrze (a może właśnie dlatego
). Schodzi mi ogólne teraz to czuję w barkach. No i trochę smutno bo sama leżę. Nat mi wzięli i czekam aż oddadzą
-
nick nieaktualnyKate- gratuluję pięknej córeczki! Niech rośnie zdrowa i szczęśliwa
Mamusiu- odpoczywaj , mam nadzieję że szybko dojdziesz do siebie,a nieprzyjemne wspomnienia szybko znikną!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2018, 09:03
KateHawke lubi tę wiadomość
-
Ibishka , Gabi po prostu podziwia świat
Jakiś czas temu Melevis opowiadala, ze jej mala schowała się (jeśli dobrze pamiętam) do szafki na butyNo zabawa w chowanego pełną parą.
Olik udanej imprezy życzę.
Kate , zamarłam czytając Twój opis. Polubiłam tylko za fakt, że z Natalką wszystko dobrze.KateHawke, ibishka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kate
moje gratulacje !!! Wspaniała dziecina
ściskam Was obie i całuje mocno :* :*
Trzymam kciuki żeby szybko oddali NatalkęKateHawke lubi tę wiadomość
-
Zapomniałam dodać, że witam się w 26tc
My lecimy do babci na wioskę bo pogoda dziś ma być piękna u nas
Dobrego dnia dziewczyny :*
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c1676a1abc7e.jpgKateHawke, Karma88, Luna1993, lamka, Bajkaaa, Aga9090, Achia, malka, ibishka, Siwulec, Yoselyn82, Jeżowa, Kaczorka, Emiilka, veritaserum, Lunaris, -Mamunia-, pilik, Izape_91, JustynaG, Lusesita, Rucola, olik321, Madzik34, moniśka..., Nadzieja22, Anna Stesia, Morusek, Lena21 lubią tę wiadomość
-
Ale powiem wam że miałam czuja żeby iść w sobotę Anię niedzielę. I zobaczcie, jeden dzień po terminie a tu już coś się stało. Doktorek trochę racji miał.
Najgorsze to było że trzęsłam się jak osika z nerwów a lekarz z anestezjologiem nie chciał współpracować i się na głos kłócili jak szybko podać znieczulenie... To było żałosne i mnie bardziej zestresowało. Położna mi po cichu powiedziała że oni tak zawsze i mam się nie przejmować. -
Ja tu wczodze z mysla, ze leniwa niedziela bedzie i co czytam?!
Kate gratuluje, ze Natalka z Wami. Ale stresu bylo, dobrze, ze bylas w szpitalu.
Ja sje zdenerwowalam, bo w nocy czulam taki cykliczny, tepy bol w szyjke (?). Wieczorem w pachwinje.
Zestresowalam sie, ale przekrecilam sie na drugi bok i spokoj. Wiec wydaje mi sie, ze Mala po prostu kopala w tamta okolice.
Pytanie do dziewczyn, ktore mialy/maja pessar i maja luteine dopochwowo. Czy pessar czujecie jak wsadzacie luteine? Sa tu takie?KateHawke lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczyny
Po pierwsze Kate - tak, jak wczoraj psioczyłam, że Cię zostawili w szpitalu, tak teraz ogromnie się z tego cieszę. Ktoś czuwał nad Wami. Natalia jest pięknym noworodziem i mam nadzieję, że balonik pomógł i krwawienie się nie ponowi. Ogromne gratulacje dla Ciebie, ciesz się z córci (oby szybko ją przynieśli do Ciebie).
Ibishka Gabi kochanaa widoki masz przepiękne!
Patrycja wyglądasz prześlicznie
Jeżowa Twoja szwagierka to taka trochę moja teścióweczkaa co do nietrafionych kosmetyków, to też dostaliśmy jakieś johnson&johnson dla Dominka, których używam teraz pod prysznic. No i sudocrem
Olik brawa dla Marcelka, życzę Wam cudownego dniai liczymy oczywiście na foteczki!
Ja zaraz się zbieram na festiwal dyni z przyjaciółką i chrześnicą.
Miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2018, 09:15
KateHawke, ibishka, Patrycja20, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ojej dzieki za info. Na zdrowy rozum tak myslalam, ze to normalne. Wczoraj nie czulam, bo lutki nie wsadzalam tak gleboko ze strachu. A dzis zdziwienie.
No wlasnie wiem, ale czlowiek z tych nerwow traci naprawde rozum.
Zajelam sie skladaniem ciuszkow, to czas jakos minie. Maz na szmacie dzis lata, bo jest w domu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2018, 09:43
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Kate najważniejsze, że wszystko się dobrze, skończyło, zarówno dla Ciebie, jak i Natalii! Ogromne gratulacje
Jesteś bardzo dzielna i naprawdę ktoś nad Wami czuwał, że byliście w szpitalu... Całe szczęście! Nat jest prześliczna
już niedługo znowu będziecie razem. Informuj nas, jak będziesz miała siłę, żebyśmy się nie martwiły za bardzo :*
Patrycja wyglądasz BARDZO SEXY! O mamuniu
Lamka festiwal dyni we Wrocławiu jest? Ja oczywiście nic nie słyszałam
Achia weszłam na srokao i widzę, że się z mężem nie pomyliliśmy, co do jakości tych kosmetykównie wiem na czym ma polegać konkurencyjność tej linii, bo mam wrażenie, że świadomość w społeczeństwie odnośnie kosmetyków też rośnie ostatnimi czasy... Faktem jest, że ja często używam Dove, myję twarz tylko ich mydłem a i żele pod prysznic kupuję czasem, no ale kosmetykom dla dzieci mówię NIE
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2018, 09:55
KateHawke, Achia, Patrycja20 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny