Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Kate kochana, gratuluje ślicznej córeczki

Współczuję całego stresu i tego krwotoku, dobrze że byłaś w szpitalu i lekarze szybko zareagowali. Życzę szybkiego powrotu do sił!
KateHawke lubi tę wiadomość
-
Jak na tyle krwi przetoczone to czuję się dobrze (a może właśnie dlatego
). Schodzi mi ogólne teraz to czuję w barkach. No i trochę smutno bo sama leżę. Nat mi wzięli i czekam aż oddadzą
-
nick nieaktualnyKate- gratuluję pięknej córeczki! Niech rośnie zdrowa i szczęśliwa
Mamusiu- odpoczywaj , mam nadzieję że szybko dojdziesz do siebie,a nieprzyjemne wspomnienia szybko znikną!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2018, 09:03
-
Ibishka , Gabi po prostu podziwia świat

Jakiś czas temu Melevis opowiadala, ze jej mala schowała się (jeśli dobrze pamiętam) do szafki na buty
No zabawa w chowanego pełną parą.
Olik udanej imprezy życzę.
Kate , zamarłam czytając Twój opis. Polubiłam tylko za fakt, że z Natalką wszystko dobrze.
KateHawke, ibishka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kate
moje gratulacje !!! Wspaniała dziecina
ściskam Was obie i całuje mocno :* :*
Trzymam kciuki żeby szybko oddali Natalkę
-
Zapomniałam dodać, że witam się w 26tc

My lecimy do babci na wioskę bo pogoda dziś ma być piękna u nas
Dobrego dnia dziewczyny :*
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c1676a1abc7e.jpg
KateHawke, Karma88, Luna1993, lamka, Bajkaaa, Aga9090, Achia, malka, ibishka, Siwulec, Yoselyn82, Jeżowa, Kaczorka, Emiilka, veritaserum, Lunaris, -Mamunia-, pilik, Izape_91, JustynaG, Lusesita, Rucola, olik321, Madzik34, moniśka..., Nadzieja22, Anna Stesia, Morusek, Lena21 lubią tę wiadomość
-
Ale powiem wam że miałam czuja żeby iść w sobotę Anię niedzielę. I zobaczcie, jeden dzień po terminie a tu już coś się stało. Doktorek trochę racji miał.
Najgorsze to było że trzęsłam się jak osika z nerwów a lekarz z anestezjologiem nie chciał współpracować i się na głos kłócili jak szybko podać znieczulenie... To było żałosne i mnie bardziej zestresowało. Położna mi po cichu powiedziała że oni tak zawsze i mam się nie przejmować. -
Ja tu wczodze z mysla, ze leniwa niedziela bedzie i co czytam?!
Kate gratuluje, ze Natalka z Wami. Ale stresu bylo, dobrze, ze bylas w szpitalu.
Ja sje zdenerwowalam, bo w nocy czulam taki cykliczny, tepy bol w szyjke (?). Wieczorem w pachwinje.
Zestresowalam sie, ale przekrecilam sie na drugi bok i spokoj. Wiec wydaje mi sie, ze Mala po prostu kopala w tamta okolice.
Pytanie do dziewczyn, ktore mialy/maja pessar i maja luteine dopochwowo. Czy pessar czujecie jak wsadzacie luteine? Sa tu takie?
Emilka

Od 09.2013:02.2014-5t6dc
07.2015-12tc 
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczyny

Po pierwsze Kate - tak, jak wczoraj psioczyłam, że Cię zostawili w szpitalu, tak teraz ogromnie się z tego cieszę. Ktoś czuwał nad Wami. Natalia jest pięknym noworodziem i mam nadzieję, że balonik pomógł i krwawienie się nie ponowi. Ogromne gratulacje dla Ciebie, ciesz się z córci (oby szybko ją przynieśli do Ciebie).
Ibishka Gabi kochana
a widoki masz przepiękne!
Patrycja wyglądasz prześlicznie
Jeżowa Twoja szwagierka to taka trochę moja teścióweczka
a co do nietrafionych kosmetyków, to też dostaliśmy jakieś johnson&johnson dla Dominka, których używam teraz pod prysznic. No i sudocrem 
Olik brawa dla Marcelka, życzę Wam cudownego dnia
i liczymy oczywiście na foteczki!
Ja zaraz się zbieram na festiwal dyni z przyjaciółką i chrześnicą.
Miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2018, 09:15
KateHawke, ibishka, Patrycja20, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ojej dzieki za info. Na zdrowy rozum tak myslalam, ze to normalne. Wczoraj nie czulam, bo lutki nie wsadzalam tak gleboko ze strachu. A dzis zdziwienie.
No wlasnie wiem, ale czlowiek z tych nerwow traci naprawde rozum.
Zajelam sie skladaniem ciuszkow, to czas jakos minie. Maz na szmacie dzis lata, bo jest w domu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2018, 09:43
Emilka

Od 09.2013:02.2014-5t6dc
07.2015-12tc 
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Kate najważniejsze, że wszystko się dobrze, skończyło, zarówno dla Ciebie, jak i Natalii! Ogromne gratulacje
Jesteś bardzo dzielna i naprawdę ktoś nad Wami czuwał, że byliście w szpitalu... Całe szczęście! Nat jest prześliczna
już niedługo znowu będziecie razem. Informuj nas, jak będziesz miała siłę, żebyśmy się nie martwiły za bardzo :*
Patrycja wyglądasz BARDZO SEXY! O mamuniu
Lamka festiwal dyni we Wrocławiu jest? Ja oczywiście nic nie słyszałam
Achia weszłam na srokao i widzę, że się z mężem nie pomyliliśmy, co do jakości tych kosmetyków
nie wiem na czym ma polegać konkurencyjność tej linii, bo mam wrażenie, że świadomość w społeczeństwie odnośnie kosmetyków też rośnie ostatnimi czasy... Faktem jest, że ja często używam Dove, myję twarz tylko ich mydłem a i żele pod prysznic kupuję czasem, no ale kosmetykom dla dzieci mówię NIE
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2018, 09:55
KateHawke, Achia, Patrycja20 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH