Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nika, super, że mala rośnie jak na drożdżach! Z duza głowa współczuję, bo rodzi sie taka nieciekawie - mówię po sobie
. Problemy z przepkywami miała Aiwlys i chyba jakieś nasza Ania, ale może cos mi sie myli. To trzeba kontrolować, me może wszystko będzie dobrze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2018, 14:54
-
dzień dobry Dziewczyny!!!
ja dopiero nadrabiam bo emek dziś ma wolne i byliśmy podpisywac umowę zakupu mieszkania
Nika polubiłam za to, ze ogólnie jest ok i jestem przekonana, ze tak będzie do końca!!!
Jakie piekne zdjęcia dziś na forum... ja zaraz dorzucę mojego Słodziaka
Fela i Lew to będzie pierwsza forumowa para cos czujęo ile młodszy partner Feli nie będzie przeszkadzać
( mój emek jest 2 lata młodszy ode mnie i jest spoko
)
Zuzia faktycznie bardzo podobna do Emka, takze mama trzymaj kciuki za te oczy po Tobie bo reszta to wykapany tata
Anastazja juz tak mądrze patrzy, mój zamyka oczy jak Go wkładam do wózka i otwiera jak zdejmuję kombinezon po spacerze
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0ceb54e6f2d7.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2018, 15:02
lamka, Achia, Anna Stesia, JustynaG, Lena21, Aga9090, malka, Bajkaaa, Morusek, Luna1993, KateHawke, Jeżowa, KateKum, Kaczorka, pilik, veritaserum, Izape_91, Patrycja20, Lunaris, Yoselyn82, blue00, -Mamunia-, Nadzieja22, Flowwer, Sarna84, emi2016 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyNika niestety z przepływami nie pomogę, ale bardzo się cieszę że z Renatka wszystko dobrze a poziom wód się trzyma tak jak był
Rucola oczy też po ojcu, coraz jaśniejszechyba że mogą jeszcze ściemnieć? czekamy na nasze Lwiątko
Achia zapomniałam wcześniej, pięknie wyglądasz i śliczny brzuszekWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2018, 14:59
Achia lubi tę wiadomość
-
Nikuś lubię oczywiście za piękna wagę Renatki, dobrze, że lekarz ogarnięty i kontroluje sytuację :*
Achia uwielbiam oglądać ciążowe brzuszkipięknie
Lunaris świetnie wyglądasz a te body to naprawdę genialny pomysł !
Lewko nasz mały gentelman robi konkurencję Franiowi w staraniach o słodką Felę
Lunaris moj syn chyba jakimś magicznym sposobem dowiedział się, że matka go obgaduje na forum i pokazał co potrafi: 10 minut do wyjścia z domu, ja ubrana, dziecko nakarmione, ubrane. Wkładam do fotelika i słyszę kupęwyciągam go, przebieram a on puścił taką petardę, że miałam zapaskudzoną bluzę, spodnie, buty i podłogę - myślałam, że się popłaczę a on się śmiał w najlepsze. Na szczęście zadzwoniłam po mamę i przyszła z pomocą
kosmos, 1 raz po 4 miesiącach mnie tak załatwił
Bajkaaa, JustynaG, pilik, Rucola, Lunaris, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Summer oglądamy "czarne lustro" na netfixie. Bardzo fajne. Może serial to za dużo powiedziane, bo każdy odcinek jest o czymś innym. W ogole nie są ze sobą powiązane. Osobne historie. Super się je ogląda, bo ciężko stwierdzić w jakich czasach są osadzone. Często są odcinki, że stylizacja bohaterów jest taka retro, a są elementy science-fiction. Ogólnie w większości to są takie thrillery. Polecam
Rucola, Lena, ja zostawiam Feli wolną rękę
Lena, ale Cię Franio zrobił z tą kupą! Uwielbiam takie historie
Lusesita, tak jak pisze summer, można z blizną podziałać laserem. Popytaj u jakiegoś prywatnego gina.
Summer jeśli u Ciebie jest to samo tonzwroc też uwagę na śluz. U mnie było baaaardzo dużo takiego żółtawego, całkiem innego niż z szyjki. To ponoć ta ziarnina produkowała.
Lunaris, super wyglądacie! A synka masz przepięknegoprzystojniak!
Achia cudny brzuch
Franio, Oskar, Zuzia, Anastazja i Lewkouwielbiam na Was patrzeć
Nika z przepływami dama nic nie zrobisz, trzeba kontrolować. Dobrze, że lekarz wyłapał. Może to była tylko jednorazowa akcja, ale już wiesz, że trzeba sprawdzać. Super, że Renatka ma się dobrzeLunaris lubi tę wiadomość
-
Dzięki, dziewczyny. No właśnie sprawdzać będziemy co tydzień (co doprowadzi nas szybko na skraj bankructwa, bo ten doktor bierze 250 za wizytę, ale najważniejsze żeby z dzieckiem było dobrze).
Zmęczona już jestem tym, że zawsze coś ze mną nie tak. Chciałabym trochę nudy w ciążyNo nic - nie można mieć wszystkiego.
-
StaraczkaNika wrote:Dzięki, dziewczyny. No właśnie sprawdzać będziemy co tydzień (co doprowadzi nas szybko na skraj bankructwa, bo ten doktor bierze 250 za wizytę, ale najważniejsze żeby z dzieckiem było dobrze).
Zmęczona już jestem tym, że zawsze coś ze mną nie tak. Chciałabym trochę nudy w ciążyNo nic - nie można mieć wszystkiego.
O kurczaki, to faktycznie drogocenny, ale tak jak piszesz najważniejsze, że z małą ok. Swoją droga mój doktorek brał tylko stówkę, a i tak jak musiałam mieć częściej wizytę to kazał przyjechać do szpitala jak on miał dyżur i nic nie kasował -
Lena21 wrote:O kurczaki, to faktycznie drogocenny, ale tak jak piszesz najważniejsze, że z małą ok. Swoją droga mój doktorek brał tylko stówkę, a i tak jak musiałam mieć częściej wizytę to kazał przyjechać do szpitala jak on miał dyżur i nic nie kasował
-
Nika, wiem jakie to obciażenie, mój lekarz bral 200 za każda wizytę a jeszcze pod koniec chodzilam do drugiego, u którego wizyta kosztowała 150.
Ale Twoj spokój i zdrowie Renatki są najważniejsze. Ewentualnie zasugeruj, że kiepsko u Was z kasą, może obniży cene za tak częste wizyty. -
nick nieaktualnyTak. Ja miałam pogorszone przepływy u mojej gin przez co trafiłam do szpitala i do tego było podejrzenie hipotrofii.
Natomiast w szpitalach nikt brzydkich przepływów nie widział.
Wczoraj byłam u endo w końcu na wizycie i pytała o małego. Stwierdziła że przy tej wadze, wzrost świadczył o hipotrofii.
Ja na to że szpital nic nie wpisał w książeczkę, bo było więcej jak 2,5kg. Położna twierdziła że jest hipo. A pediatra że 'będziemy się obserwować'.
Endo kazała przy 6mż zrobić tsh i ft4.
Pytałam o ten wzrost wagi małego- obserwować pod względem io bo u hipo to norma przeważnie. -
Nika ladnie Renatka rosnie. Wody plodowe jeszcze w normie, wazne, ze ilosc nie maleje. Gorsze przepływy trzeba często kontrolowac, ale i z takimi mozna ciążę donosic.
U mnie Ulcia cos mniej aktywna i oczywiscie zaczynam sie martwic. Na weekend szalala jak mały dzik, a teraz przesypia chyba wiekszosc dnia. Czulam ja troche po 11 i po 15, ale bardzo niemrawo.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualnyMy dzisiaj po pierwszyn szczepieniu. Oczywiście płakała ale ja to chyba gorzej zniosła. Nasza kluseczka ostatnio pięknie przybiera bo ma już 4600 kg
jestem zadowolona. Mam nadzieję że nic zlego się dziać nie będzie.
Nadrabiać będę Was późnejLena21, summer86, Aga9090, Rucola, Anna Stesia, Kaczorka, KateHawke, Lunaris, Nadzieja22, olik321 lubią tę wiadomość
-
Veritaserum, lubię za piękną wagę
Cieszę się, że wszystko ok i mam nadzieję, że Ania będzie dobrze dziś znosić szczepienie.
veritaserum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucola wczoraj pytałaś o kupki Ani. I wywołałas chyba wilka z lasu bo wczoraj było jeszcze 8 a dzisiaj tylko 1 ale za to bomba : D
A co do tej wagi Ani to się bardzo martwiłam bo ta nasza pediatra ten przyrost to po prostu traktuje śmiertelnie poważnie ale obliczyła że przybiera średnio 250 g na tydzień i ja to zadowoliło no i ja odetchnęłam.
-
Piękne te nasze dzieciaczki
Mamusie też niczego sobie!
Zuzia cały tata za to Lewcio mam wrażenie cała mama?
Nika dobrze że z Renatką wszytko dobrze! A nie myślałaś żeby do innego lekarza chodzić sprawdzać przepływy...? Na pewno ktoś dobry by się znalazł i tańszy...
Ania trzymam kciuki za ostatnie przygotowania. Tańcem się nie martw, próbujące się i tyle, wybierzcie piosenkę, będzie dobrze! Mały (nie tako znowu mały...) idzie z Wami na wesele czy z kimś zostaje?
Lena o jejku! Mnie Ninka nigdy nie uraczyła czymś takim i będę jej wdzięczna jak tak zostanie :p
Veritaserum piękna waga Aneczki! Po cicho Wam zawsze zazdroszczę takich pięknych przyrostów u dzieciaków... a z drugiej strony plecy i ręce wysiadają przy moim wymagającym okruszki więc może tak powinno być? Jutro idziemy na rehabilitacje, potem usg bioderek a w środę kontrola w szpitalu.
-
Ibishka daj znać jak tam po wizycie z tatą w Krakowie.
Lunaris , brawo! cieszę się, że rozmowa z mechanikami przebiegła pomyślnie.
Aniu , też denerwowałam się własnym weselem. Rozumiem Cię i zdaję sobie sprawę, że z małym dzieckiem jest jeszcze trudniej.
Nie wszystkie Młode Pary tańczą na wlasnym weselu. Zawsze można zatańczyć w kółeczku a potem zniknąć "na karmienie", "na uśpienie" a potem zjeść coś trzeba. Goście powinni zrozumieć.
Nie wiem ilu masz gości ale My nie mieliśmy czasu na długie pogawędki. Będzie dobrze!
Lena Franio cudowny
A kupą oberwałaś bo nie dałaś synkowi spokojnie dokończyć produkcji ;p On jeszcze nie skończył.
Achia Piękny brzuszek
Nika to rzeczywiście lekarz się ceni... a nie masz opci kontrolowania przepływów u kogoś innego taniej?Lunaris lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas tylko mnie niepokoi że Ania ciągle głowę na te prawa strone układa. Potrafi ja odkręcać na lewo i prawo ale jak ma wybór to zawsze na prawo. Przez to ma już troszkę spłaszczona. Podkładam jej walki z pieluch i w ogóle ale ona skubana płacze i tak chce się przekręcić na to prawo.
Tylko mam wrażenie że i tak jest lepiej bo na poczatku to ona cała na prawo leciała a teraz tylko głowa.