X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2018, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu spokojnie poradzisz sobie z ślubem i później jak emek popłynie, ja sama organizowałam swój ślub (ale cywilny), zamawiałam obrączki (emek dopiero dzień przed ślubem mierzył), ciasta zamawiałam etc. Mój emek przyjechał w piątek rano, ślub w sobotę, a w niedziele wieczorem wyjechał. Dasz sobie radę, zobaczysz, UWIERZ W SIEBIE :*

Nika lubię, za to, ze Renatka już taka duża i wszystko u niej w porządku, wody sa dalej w normie -nie panikuj, a z przepływami tez będzie dobrze, bo będą kontrolowane.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2018, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po nadrobieniu :

Achia cudny brzuszek :)

Luna no Zuzia przeslodka, bardzo dużo włosków ma i chyba faktycznie podobna do Twojego Emka :)

Ewela Anastazji jak widac deszcz nie przeszkadza , ja też staram się wychodzić z Ania codziennie chociaż przyznam że znosić gondole z dzieckiem już coraz ciężej a mieszkamy na 3 piętrze bez windy...no ale :)

Lunaris super wyglądasz a starszy synio to niezły przystojniak !!

Nika super że Renatka już taka duża. Koszta niestety są ogromne ja tyle pieniędzyco miesiąc zostawiałam w ciąży u gina że szok. Przez te 9 miesięcy to mogłabym fajny samochód sobie kupić ale to szczęście teraz jest warte każdych pieniędzy :)

Rucola Twój Lew to prawdziwy książę :) bardzo duży mi się wydaje. Ile wazy ? Wiem że pisałaś ale zapomniałam.

Lena Franio jak zwykle uroczy. Przepiękna ma tę buźkę a w tym kolorku wygląda jeszcze bardziej twarzowo niż zwykle.

Ibishka prosiłaś o kciuki ja ciągle trzymam !!

Jak o kimś zapomniałam to przepraszam.

Swoją drogą nie wiedziałam że te szczepienia nierefundowane są tak drogie...też majątek tam zostawimy.

Lunaris lubi tę wiadomość

• Rucola Autorytet

Wysłany: 25 października 2018, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Veritaserum lewcio wydaje się być duży na zdjęciach. Na żywo jest raczej szczupły i dość długi, waży około 5kg

veritaserum lubi tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • pilik Autorytet

Wysłany: 25 października 2018, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Veritaserum asymetria ulozeniowa jest całkowicie normalna i fizjologiczne, w zależności w która stronę maluch byk obrócony w brzuchu, tą preferuje. Dawaj wszystko na lewą stronę, jak się bawicie to tylko z lewej itd. Jeżeli potrafi obracać bez problemu na drugą stronę to nie ma kręczu i w okolicach trzeciego miesiąca pewnie wszystko minie, ale warto walczyć właśnie żeby głowa się nie spłaszczała.

Na koniec dnia dorzucam mojego łobuza. Daje mi popalić ostatnie dni, nie powiem... Ale kiedy wieczorne mnie przytyła i głaszcze, łapie za rękę swoją delikatną małą rączką... to wiem że warto i że kiedyś będzie lepiej.
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dde83f5004d7.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2018, 18:54

Achia, Aga9090, Luna1993, Yoselyn82, Rucola, Lunaris, KateHawke, lamka, Karma88, Patrycja20, blue00, veritaserum, -Mamunia-, Anna Stesia, Bajkaaa, malka, Nadzieja22, Lena21, KateKum, Lusesita, JustynaG, Flowwer, Jeżowa, emi2016 lubią tę wiadomość

ds022el.png

u4uGp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2018, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Veritaserum nie bardzo się znam, ale nie raz słyszałam że dziecko lubi któraś stronę bardziej, może się przyzwyczai że niestety na drugą też trzeba ;)

Pilik z tej uroczej Ninki taki urwis? Bo oczy to ma aniołka :)

Wrzucam na chwilę dla Was, no stary się jej nie wyprze ;)
    ]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2018, 07:47

Lunaris, KateHawke, Aga9090, lamka, Achia, Karma88, Patrycja20, Bocianiątko, blue00, -Mamunia-, Anna Stesia, Morusek, malka, Kaczorka, pilik, Nadzieja22, Yoselyn82, olik321, Lena21, KateKum, Lusesita, JustynaG, Bobisia lubią tę wiadomość

• Rucola Autorytet

Wysłany: 25 października 2018, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ninka Śliczna Łobuziaro, zluzuj tej mamie!!!
    Lunka no nie wyprze się na pewno ;)

pilik lubi tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2018, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie Rucola, miałam wyrazić swój zachwyt nad stylówką Lewka, zakochana jestem <3 ma chłopak wyczucie stylu od małego ;)

Rucola, pilik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2018, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ninka & Zuzia- jesteście przesłodkie <3 <3

Tyle słodyczy mamy tutaj dzięki wszystkim forumowym maleństwom! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2018, 19:23

Luna1993, Rucola lubią tę wiadomość

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 25 października 2018, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena- no niezła kupohistoria :D aniołki faktycznie tak nie robią :P ale to przecież z miłości : dzieli się tym co ma :D <3

Lewko rośnie jak na drożdżach! Czym Wy te dzieci karmicie? przyznajcie się? zamiast wody redbule wziągacie mamuśki ;)

Ewelka popieram kwestie spacerów- z Frankiem latałam nawet przy -15. Nie wiem co prawda czy teraz ze Staszkiem będzie mi się tak 2 razy dziennie chciało latać... ale w sumie i tak do przedszkola ze starszym trzeba to choć by te 10 min bedzie. Anastazja piękne oczyska ma <3

Lunka do twarzy Zuzi z Tatą :)

Luna1993 lubi tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2018, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik mam nadzieję, że się nie obrazisz, bo nie chciałabym żeby to jakoś źle zabrzmiało, że Ninka coraz bardziej dziewczęca. Piękna jest i oczka faktycznie na pół twarzyczki.

Zuzia czysty stary ;-)

Nika może podpytaj lekarza o jakieś obniżenie ceny, bo umówmy się, ale sprawdzenie przepływów to nie jest "pełna" wizyta ginekologiczna, a wydawać 1000zł na miesiąc to jest niewyobrażalna kwota. Może chłop coś wymyśli.

Luna1993, pilik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2018, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do zacałowania te Wasze szkraby :*

Luna1993 lubi tę wiadomość

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 25 października 2018, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    c.d. (w przerwie na robienie kolacji dla synka)

Amal- dobrze że w domu dolegliwości ustąpiły.

Nika -w zasadzie jesteśmy na końcówce co by nie patrzeć. Znowu sobie przypomniałam pomysł ze zrzutką na nasze własne forumowe USG : przydało by się, kasa by w kieszeni została a i człowiek spokojniejszy. Obyśmy do końca listopada bez sensacji dotrwały.

StaraczkaNika lubi tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2018, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brwi zrobione, paznokcie też. Zadowolona nie jestem. Ale już nawet nie mam sił się denerwować. Nie umiem spodni z tymi paznokciami rozpiąć :D

pilik Młody będzie z nami na weselu. Nie mamy opiekunki. Chodzi spać o 23 i śpi do 8 bez pobudek, także będzie dobrze. Wypożyczyliśmy słuchawki i mam nadzieję że ich nie zauważy.
    JustynaG ja liczę że Oskar będzie chciał cyca bardziej niż zwykle i ja będę z nim chodzić do pokoju na karmienie. Ale znając życie i jego imprezowy charakter, to największa frajda będzie w lataniu po rękach u wszystkich i karmieniu z butelki na sali. I cycuś będzie zapomniany. Mimo wszystko żyję nadzieją na ucieczki do pokoju :D
    Nenusia ja też sama ogarniałam cywilny i M wrócił na gotowe. Powiedziałam nigdy więcej. A teraz mam powtórkę. Ale dzisiaj powiedziałam pierdzielę. M teraz obdzwania wszystko a jutro ja mam dzień z Oskarem, M ma pozawozić wszystko do hotelu. Szkoda mi jedynie ostatnich chwil razem a jednak nie wiadomo w co ręce włożyć.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2018, 19:55

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2018, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Pilik uspokoilas mnie mimo że tez tak słyszałam ale oczywiście pediatra do neurologa wysyła. Poczekam do 3 miesiąca. Ninka cudowna ale to przecież wiesz.

Luna Zuzia to też niezła modelka od małego :)

Dziewczyny Ania po szczepieniu ciągle śpi. Zjadła i od razu zasnęła i śpi już 4h co jej się nie zdarza o tej porze. Matka oczywisci siedzi przy łóżeczku i patrzy bo się doszukuje nie wiadomo czego. To normalne ?

Jak się obudzi to może być niezła nocka bo zazwyczaj zasypia miedzy 20-21 a teraz wszystko jej się przesunie ale dam jej spać bo za dużo wrażeń dzisiaj.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2018, 20:02

Luna1993, pilik lubią tę wiadomość

• Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 25 października 2018, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna, padlam, gdy zobaczyłam te skarpetunie! Bardzo pasują do Waszej iskiereczki!

Ninka ma takie głębokie spojrzenie, takie mądre i mówiące 'wiem więcej niż wam sie wszystkim wydaje'.

Ibishka, daj kochana znać, jak w Krakowie. Jeśli czegoś Wam trzeba to ja tu jestem na posterunku!

Rucola, summer86, pilik lubią tę wiadomość

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 25 października 2018, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś

To i ja dodam moja Zośke :) potem się odniosę do reszty jak będę mała karmić

Boże powiem wam że kocham tego niespioszka nad życie <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2018, 21:50

Aga9090, lamka, Luna1993, Patrycja20, Morusek, Achia, Rucola, Kaczorka, pilik, blue00, -Mamunia-, Nadzieja22, Yoselyn82, KateKum, Lena21, Lusesita, JustynaG, malka, Bobisia, Flowwer, Jeżowa, KateHawke, emi2016 lubią tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2018, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu i dobrze zrobiłaś, niech się facet zaangażuje :) mocno trzymam aby TEN DZIEŃ był taki jak sobie wymarzyłaś:*

Kurczę coraz częściej myślę o kościelnym :O

Ania1003 lubi tę wiadomość

• Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 25 października 2018, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Veritaserum - pytasz czy to normalne, że matka się doszukuje, czy że mała śpi po szczepieniu? Tak czy owak obie rzeczy są jak najbardziej normalne!!:-)

Aga9090, veritaserum, Luna1993, Rucola, JustynaG lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2018, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Stesia wrote:
    Veritaserum - pytasz czy to normalne, że matka się doszukuje, czy że mała śpi po szczepieniu? Tak czy owak obie rzeczy są jak najbardziej normalne!!:-)
    Miałam to samo napisać. :D

Anna Stesia lubi tę wiadomość

• Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 25 października 2018, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosienka od małego z punkowa stylowką! :-) Ale ma cudne, magnetyczne oczy!

Bajkaaa lubi tę wiadomość

‹‹ 2183 2184 2185 2186 2187 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ