Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Achia, dzięki! Coś Ty, tablet wrzy
Ani spać, ani jeść mi się nie chce.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalka wrote:Achia, dla mnie w zupie dyniowej curry i imbir jest niezbędny. Do tego czosnek. I ja często zabielam mleczkiem kokosowym. Wtedy się robi taka bardziej orientalna, ale jest mega dobra.
Luna zdrówka!malka lubi tę wiadomość
-
Lamka powodzenia na usg, na pewno bedzie wszytko dobrze
Ja za tydzien mam ostatnia wizyte z usg, a za 2'tyg bedziemy sie juz tulic razemnadal w to nie wierze. Dzisiaj zamierzam spakować torbe do szpitala.
Lunaris, JustynaG, Luna1993, Aga9090, Achia, lamka, olik321, malka, Nadzieja22, Kaczorka, KateHawke, pilik, Emiilka lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Lamka daj znać po badaniu koniecznie
moje jutro. Może to już nasza przedostatnia wizyta?
Agulineczka -ja też nie mogę w to uwierzyć! Listopad is comming!
Ps o! znalazłam 7 kolejnych odcinków serialu który wczoraj zaczęłam "Ślepnąc od świateł". Krwawy nieco i ciężkawy jak dla mojego Staszkaale zobaczę czy kolejne odcinki mi podejdą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2018, 10:05
-
Mnie też wzięło na dynie w weekend. Kupiliśmy 4,5kg okaz.
Mąż ją pokroił w kostkę, połowa trafiła do zamrażalnika a połowa do zupy.
Też robiłam proporcje na oko i wyszło nam sporo tej zupy więc 2 litrowe słoiki również zostały zmagazynowane w zamrażalniku. -
nick nieaktualnyNadzieja kciuki za wyniki! I podziwiam że się tak dobrze czujesz, zakupy się należą
Lunaris, Agulineczka jeszcze chwila i będziemy podziwiać Wasze dzieciaczki
Pierwszy raz wyszłam od porodu sama. Dziwne uczuciei hit! Dupsko weszło na ścisk w spodnie sprzed ciąży
+100 do dobrego humoru
]
Od kilku dni trzymam dietę, co by przed aplikacją kupić porządne ciuchy w docelowym rozmiarzeWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2018, 13:19
Lunaris, JustynaG, Yoselyn82, Achia, Aga9090, Bajkaaa, Patrycja20, lamka, olik321, Fozzie Bear, Nadzieja22, Karma88, Kaczorka, Jeżowa, agulineczka, KateHawke, emi2016, Morusek, pilik lubią tę wiadomość
-
Lunka figura klasa!
Ja raczej rozważam szaleństwo zakupów w nowych rozmiarach po porodzie
Nadzieja również podziwiam dobrego samopoczucia poglukozowego i jestem przeszczęśliwa że mam już to za sobą. Kup sobie coś pięknego -
Luna1993 wrote:Od kilku dni trzymam dietę, co by przed aplikacją kupić porządne ciuchy w docelowym rozmiarze
Już współczuję zakupówPotem Wam napiszę, jak w weekend zostałam podsumowana w sklepie Simpla, gdzie próbowałam kupić sukienki do pracy
Za to gratuluję figury! I rozumiem jak to humor poprawia - wbiłam się dziś w koszulę z LO
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Lamka kciuki za USG - czekamy na świetne informacje
Nadzieja mam nadzieje że dobrze przetrwałaś glukozę...
Luna wyglądasz oszałamiająco !
nie pamiętam czy jeszcze za kogoś dziś kciukamy..
witam się w 26tc, plotka głosi że za tydzień zaczynam 7 miesiąc
miłego dnia !!!Achia, Lunaris, Lusesita, lamka, StaraczkaNika, Luna1993, Nadzieja22, Patrycja20, Jeżowa, KateHawke, Flowwer, pilik, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuna nie widać tych 10kg! super wyglądasz!
ja się wziełąm i.... utowrzyłam folder do wywołania! mam tam wrzucone 150 zdjęć,różne óżniaste! czekam na zdjęcia z sesji i będę wywoływać! album znalazłam, który dostaliśmy w prezencie ślubnym, więc teraz mam nadzieję robić to na bieżącoSiwulec lubi tę wiadomość
-
Achia, miałaś pokazać foty z sesji
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Od środy w lidlu: https://www.lidl.pl/pl/Asortyment.htm?id=1002&week=1
-
Akurat jak miałam zmobilizować męża do roboty to ten odbiera tekefon z pracy i nagke musi tam pilnie jechać na cały dzień. Czarno widzę te nasze przygotowania do przybycia dziecka. Zawsze coś.
Za to mam prawie spakowane torby.
Czy mam spakować szczotkę dla dziecka?
Wczoraj mąż rozmawiał z mamą i potwierdziły się moje obawy - urodził się wlochaty jak małpka- tylko twarz, dlonie i stopy bez włosków. Ehh, musimy szybko zacząć odkładać na depilację laserową dla młodej, bo inaczej znienawidzi nas za te geny.Lunaris, Siwulec, Lusesita, pilik, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny, serio było spoko, w sumie w kwietniu robiłam i też było tak samo (tylko wtedy nie zapomniałam cytryny z domu, ale było mi to bez różnicy)
A zakupy niestety tylko spożywcze (znaczy mnie tam cieszą, bo mam co żreć
). Jestem już po śniadaniu i idę się przespać trochę.
Luna bosko wyglądasz! Kilogramów w ogóle nie widać