Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Agulineczka i phnappy gratulacje!!
To teraz dinki muszą zrobić akcje masowego przejmowania brzuchów !
Morusek piękny brzuszek, no to teraz będziecie rosnąć
Frez odezwij się do mnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2018, 23:04
Morusek, pilik lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Phnappy, gratulacje kochana! Zdrowia i wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Grochów
Nadzieja, gdy byłam na Twoim etapie ciąży taka sama sytuacja miała miejsce na czerwcówkach. Bardzo mnie to dotknęło, na kilka dni zniknęłam z forum, bo nie umiałam sobie z tym za bardzo poradzić. Wtedy zaczęłam też bardziej sprawdzać czy nie sączą mi się wody.
Mam nadzieję, że dziewczyna, którą to spotkało otrzyma dużo wsparcia i zrozumienia od swoich nabliższych. -
Phnappy, moje gratulacje! Dzielna mamusiu!
Czekamy na relację z Twojego porodu
Nika, i jak tam ilość Twoich posiłków/przekąsek/picia w ciągu dnia? Udało Ci się zliczyć? :p -
nick nieaktualny
-
Phnappy wrote:Groszki sa juz z nami
jednak kruszyny 2380 i 2600, 10/10
Odpoczywamy
WIELKIE GRATULACJE MAMUSIU, zdrówka dla wasMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Phnappy swietnie, ze juz po. Groszki drobne, ale najwazniejsze, ze juz z Wami. Czekamy w baaaaaardzo wolniejszej chwili na relacje. Cieszcie sie soba i nabierajcie sil!Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Phnappy wspaniałe wieści! Gratulacje dla świeżo upieczonych rodziców i Groszków z piękną wagą!
Dla mnie osobiście Wasze narodziny to TEN moment kiedy patrząc na listę mogę powiedzieć do Staszka: 3...2...1... START!Lamka, Nika -spinamy poślady
Nadzieja nie lubię takich wieścinajgorsze dla mnie to jak dzieją się takie rzeczy. Nie umiem sobie wyobrazić jak bym to przetrwała. Dużo dobrych myśli wysyłam w kierunku tej osoby.
pilik lubi tę wiadomość
-
U nas chyba regres snu w pełni
po zaśnięciu nadal 2 pobudki a później co 1,5-2h. Nie liczac tych po zaśnięciu, zaliczamy właśnie 4.
-
nick nieaktualny
-
Ja też już nie śpię. Nawet udało mi się troszkę zasnąć. Cewnik wyciągnięty, o 8 rano mam ruszyć o własnych siłach na drugą salę wtedy już dostanę córeczkę. Nie mogę się juz doczekać
córeczki oczywiście, nie wstawania po cc
Achia, summer86, Siwulec, Aga9090, pilik, Lunaris, Rucola lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
JustynaG wrote:Phnappy, moje gratulacje! Dzielna mamusiu!
Czekamy na relację z Twojego porodu
Nika, i jak tam ilość Twoich posiłków/przekąsek/picia w ciągu dnia? Udało Ci się zliczyć? :p
Lunaris - jeszcze Blue przed nami i Admirałka. A potem grudniówki jadą z koksem... trochę cieszy, trochę przeraża mnie że to już tak niedługo.
Phnappy - gratulacje i gratulacje
JustynaG lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś od rana schizy i czytanie o starym łożysku (wczoraj nie spodobało się gince
).
Dobrze że mam jutro KTG - może się trochę uspokoję.
Jak mi się marzy, żeby w całej tej ciąży mieć taką jedną wizytę z której nie wyjdę nastraszona! Nie ma szans