X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2018, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka możesz interpretować moje zachowanie jako nagonke, to przecież Twoje zdanie. Ja nie mam tego na celu. jesli coś Ci sie nie podoba w tym co pisze to możesz to komentować, ja bardzo lubię konstruktywną krytyke

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2018, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, Dziewczyny. Przykro mi się robi jak ktoś chce odejść z forum, bo źle się tu czuje...
    Luna, Rucola - macie skrajne poglądy, ale skoro już o tym wiecie, to będziecie omijać te tematy po prostu?
    Wszyscy wiemy, że poruszamy tu sporo rozniastych i każda wnosi wiele do forum i bez jednej z Was (mówię teraz o Tobie Luna) to nie będzie to samo.. no kurczaki nie podoba mi się to.

pilik, Lunaris, StaraczkaNika lubią tę wiadomość

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2018, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JuicyB muszę jeszcze jedno NAJLEPSZE - kocham ten Twój post! jesteś NAJLEPSZA :D

Bajka Zosia ma już 4 mieszki! <3 o mamo! Co prawda nie z powodu dźwigania ale kocham ten etap wałeczków <3 dzieciaki są takie słodkie wtedy :D U mojego ojca wisi zdjęcie Frania z tego okresu i myślę sobie że fajnie jak by trochę mu tych wałeczków zostało bo czasem mam obawy że Panie w przedszkolu zadzwonią do opieki społecznej przez tego mojego szkielecika...

Bajkaaa, pilik lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2018, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ey dziewczyny przestańcie!

Zapędziłyście się trochę.
    Jestem pewna, że Rucola nie miała zamiaru robić nagonki na mm czy tym bardziej Lunę.

Juicy ma rację - trzeba szykować dupy! Każda z nas będzie oceniania czy tego chce czy nie. I fakt, same doszukujemy się często krytyki tam, gdzie jej nie ma.

I ja serio nie czuję tutaj podziału równi, równiejsi.. nie wiem może to też kwestia dystansu do siebie i tego co mówią inni.
    ( teraz się boję, że zaraz ktoś wyskoczy, że mu sugeruje ze nie ma do siebie dystansu) No to bezsensu! Za chwile nic nie będzie można napisać.

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2018, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia dziękuję, że tak uważasz, jak widzisz siedziałam już cicho, nie miałam zamiaru nic pisać, ale nie pozwolę sobie na takie śmieszne aluzje. Nie jestem głupia, mimo że za taką się mnie uważa. Jedyna osoba która ciągnie temat, bo jej musi być na wierzchu jest Rucola, która ewidentnie nie umie odpuścić.

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2018, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola nie ty nie lubisz krytyki ale to tylko Moje zdanie haha :)
    Wybacz juz mnie to śmieszy wszystko.

A ja bije brawo Lunie bo przynajmniej nie udaje że pada deszcz gdy ktoś pluje w twarz

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2018, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EY ey Luna kto Ci napisał, że uważa Cię za głupią? no weź...

10 wdechów i koniec tematu kp czy mm plissss

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • Melevis Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2018, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja znajoma, jak urodziłam Lenę, napisała mi sms „No! Teraz już wiesz, co to jest prawdziwy poród!” Wiem, że nie miała nic złego na myśli, nie chciała mi zrobić na złość czy mnie skrzywdzić tym stwierdzeniem. Po prostu tak napisała nie wiedząc, jak mnie to zaboli. Myślę, że u Ciebie Rucola jest podobnie - pewnie po prostu nie spodziewałaś się, że tak to dotknie Lunę. Oczywiście mogę się mylić, bo to tylko słowo pisane i nigdy nie zrozumie się przekazu w 100% jak przy rozmowie twarzą w twarz.

I Luna proszę nie odchodzić! Dobrze wiesz, że nieważne, jak karmisz, tylko jaką jesteś Mamą. A jesteś najlepszą Mamą i najlepiej wiesz, co jest dla dziewczyn dobre <3

l22nj48ay1qfqnoi.png
    klz9jw4z9e5d3ouc.png
    qb3cg7rfn0fbukfn.png
    02.2017 [*] 6tc
    01.2019 [*] 10tc
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2018, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris tak moja cukruwa ma 4 miesiące i uwielbiam jej każdy zwaleczek i te zapocone stópki haha
    Teraz zaczyna się ten najlepszy okres u dziecka :)

Lunaris lubi tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2018, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co, przez tą cała dyskusję jestem już dobrze nabuzowana i chcę wyrzucić z siebie wszystko do końca.
    Wkurwia mnie powtarzanie "każda matka jest najlepszą matką dla swojego dziecka" bo to nie jest prawda. Gdyby tak było to opieka społeczna nie zabierałaby dzieci i nie umieszczała ich w rodzinach zastępczych.
    Przepraszam jeśli Was dziewczyny uraziłam swoimi opiniami, nie chciałam tego zrobić ale nie mogę (dla swojego zdrowia psychicznego) udawać kogos kim nie jestem. Uzycie słowa ALE było tu niezbędne ;)
    Luna nie wiem jakim jestem człowiekiem w Twoim odczuciu, ale w swoim jestem szczera a nie złośliwa.

Synek 💚 31.08.2018r.
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2018, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajkaaa wrote:
    Rucola nie ty nie lubisz krytyki ale to tylko Moje zdanie haha :)
    Wybacz juz mnie to śmieszy wszystko.
    Ja się nie boję krytyki, po prostu umiem bronić swojego zdania.

Synek 💚 31.08.2018r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2018, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna- własnie, zgadzam sie z Melevis. ja to Cię już dorwałam na IG i mogę sobie osładzać dzień oglądając zdjęcia Twoich pięknych dzieci ( teraz wyjdę na stalkerkę :p) ale inne nie mają takiej możliwości, a sporo stracą! :)
    nie odchodź,a nawet jeśli - to tylko na chwilkę dobraaaa?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2018, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka- Zosia jest przeurocza! tylko czemu ten czas tak zapierd****??

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2018, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia dlatego żebyś mogła zaraz urodzić i wrzucać sweetfocie Oskara :D

Achia, Rucola, KateHawke, pilik lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • admiralka Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2018, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JUICY ode mnie też wielkie pokłony za tak długie karmienie KPI! Naprawdę jesteś wielka!

Do nas dziś przychodzi położna po raz trzeci i chyba ostatni. A Tosia kończy 3 tygodnie :)

Lunaris, summer86, JuicyB, pilik lubią tę wiadomość

atdc9vvjhr7v1l6t.png

h84f9vvj1bgblfir.png

03.08.2017 - Nasze cuda 8tc [*]
    16.12.2017 - Marysia 15tc [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2018, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:
    Achia dlatego żebyś mogła zaraz urodzić i wrzucać sweetfocie Oskara :D
    Może jutro jakąś wrzuce- póki co jeszcze z USG ;)

Lunaris lubi tę wiadomość

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2018, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka śliczna Zosia!!! <3

Zapomniałam się pochwalić, że moja 7tygodniowa Kluska waży 5600g!

Lunaris, summer86, olik321, Rucola, Bajkaaa, Patrycja20, Lusesita, Yoselyn82, JustynaG, KateHawke, Lena21, Sarna84, pilik, Nadzieja22, Kaczorka, -Mamunia- lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2018, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze mam w planie zdjęcie ostatniego brzucha tylko chciałabym się zmieścić w coś normalnego :P

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2018, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:
    Ja jeszcze mam w planie zdjęcie ostatniego brzucha tylko chciałabym się zmieścić w coś normalnego :P
    Czekamy! :)

• Melevis Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2018, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola gwoli ścisłości - nie napisałam (i chyba żadna z nas) nie pisała o „wszystkich” mamach. Tylko o nas. Personalnie. Bo dobrze wiemy, że niestety nie KAŻDA matka jest najlepszą matką.

Rucola lubi tę wiadomość

l22nj48ay1qfqnoi.png
    klz9jw4z9e5d3ouc.png
    qb3cg7rfn0fbukfn.png
    02.2017 [*] 6tc
    01.2019 [*] 10tc
‹‹ 2449 2450 2451 2452 2453 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ