Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Bajka możesz interpretować moje zachowanie jako nagonke, to przecież Twoje zdanie. Ja nie mam tego na celu. jesli coś Ci sie nie podoba w tym co pisze to możesz to komentować, ja bardzo lubię konstruktywną krytyke#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyKurcze, Dziewczyny. Przykro mi się robi jak ktoś chce odejść z forum, bo źle się tu czuje...
Luna, Rucola - macie skrajne poglądy, ale skoro już o tym wiecie, to będziecie omijać te tematy po prostu?
Wszyscy wiemy, że poruszamy tu sporo rozniastych i każda wnosi wiele do forum i bez jednej z Was (mówię teraz o Tobie Luna) to nie będzie to samo.. no kurczaki nie podoba mi się to.pilik, Lunaris, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
-
JuicyB muszę jeszcze jedno NAJLEPSZE - kocham ten Twój post! jesteś NAJLEPSZA
Bajka Zosia ma już 4 mieszki!o mamo! Co prawda nie z powodu dźwigania ale kocham ten etap wałeczków
dzieciaki są takie słodkie wtedy
U mojego ojca wisi zdjęcie Frania z tego okresu i myślę sobie że fajnie jak by trochę mu tych wałeczków zostało bo czasem mam obawy że Panie w przedszkolu zadzwonią do opieki społecznej przez tego mojego szkielecika...
Bajkaaa, pilik lubią tę wiadomość
-
Ey dziewczyny przestańcie!
Zapędziłyście się trochę.
Jestem pewna, że Rucola nie miała zamiaru robić nagonki na mm czy tym bardziej Lunę.
Juicy ma rację - trzeba szykować dupy! Każda z nas będzie oceniania czy tego chce czy nie. I fakt, same doszukujemy się często krytyki tam, gdzie jej nie ma.
I ja serio nie czuję tutaj podziału równi, równiejsi.. nie wiem może to też kwestia dystansu do siebie i tego co mówią inni.
( teraz się boję, że zaraz ktoś wyskoczy, że mu sugeruje ze nie ma do siebie dystansu) No to bezsensu! Za chwile nic nie będzie można napisać. -
nick nieaktualnyAchia dziękuję, że tak uważasz, jak widzisz siedziałam już cicho, nie miałam zamiaru nic pisać, ale nie pozwolę sobie na takie śmieszne aluzje. Nie jestem głupia, mimo że za taką się mnie uważa. Jedyna osoba która ciągnie temat, bo jej musi być na wierzchu jest Rucola, która ewidentnie nie umie odpuścić.
-
Moja znajoma, jak urodziłam Lenę, napisała mi sms „No! Teraz już wiesz, co to jest prawdziwy poród!” Wiem, że nie miała nic złego na myśli, nie chciała mi zrobić na złość czy mnie skrzywdzić tym stwierdzeniem. Po prostu tak napisała nie wiedząc, jak mnie to zaboli. Myślę, że u Ciebie Rucola jest podobnie - pewnie po prostu nie spodziewałaś się, że tak to dotknie Lunę. Oczywiście mogę się mylić, bo to tylko słowo pisane i nigdy nie zrozumie się przekazu w 100% jak przy rozmowie twarzą w twarz.
I Luna proszę nie odchodzić! Dobrze wiesz, że nieważne, jak karmisz, tylko jaką jesteś Mamą. A jesteś najlepszą Mamą i najlepiej wiesz, co jest dla dziewczyn dobre -
Wiecie co, przez tą cała dyskusję jestem już dobrze nabuzowana i chcę wyrzucić z siebie wszystko do końca.
Wkurwia mnie powtarzanie "każda matka jest najlepszą matką dla swojego dziecka" bo to nie jest prawda. Gdyby tak było to opieka społeczna nie zabierałaby dzieci i nie umieszczała ich w rodzinach zastępczych.
Przepraszam jeśli Was dziewczyny uraziłam swoimi opiniami, nie chciałam tego zrobić ale nie mogę (dla swojego zdrowia psychicznego) udawać kogos kim nie jestem. Uzycie słowa ALE było tu niezbędne
Luna nie wiem jakim jestem człowiekiem w Twoim odczuciu, ale w swoim jestem szczera a nie złośliwa.#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Bajkaaa wrote:Rucola nie ty nie lubisz krytyki ale to tylko Moje zdanie haha
Wybacz juz mnie to śmieszy wszystko.
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualnyLuna- własnie, zgadzam sie z Melevis. ja to Cię już dorwałam na IG i mogę sobie osładzać dzień oglądając zdjęcia Twoich pięknych dzieci ( teraz wyjdę na stalkerkę :p) ale inne nie mają takiej możliwości, a sporo stracą!
nie odchodź,a nawet jeśli - to tylko na chwilkę dobraaaa? -
nick nieaktualny
-
Achia dlatego żebyś mogła zaraz urodzić i wrzucać sweetfocie Oskara
Achia, Rucola, KateHawke, pilik lubią tę wiadomość
-
JUICY ode mnie też wielkie pokłony za tak długie karmienie KPI! Naprawdę jesteś wielka!
Do nas dziś przychodzi położna po raz trzeci i chyba ostatni. A Tosia kończy 3 tygodnieLunaris, summer86, JuicyB, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bajka śliczna Zosia!!!
Zapomniałam się pochwalić, że moja 7tygodniowa Kluska waży 5600g!Lunaris, summer86, olik321, Rucola, Bajkaaa, Patrycja20, Lusesita, Yoselyn82, JustynaG, KateHawke, Lena21, Sarna84, pilik, Nadzieja22, Kaczorka, -Mamunia- lubią tę wiadomość
-
Ja jeszcze mam w planie zdjęcie ostatniego brzucha tylko chciałabym się zmieścić w coś normalnego
-
nick nieaktualny