Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Achia Oskarek ma po Tobie usta! Śliczny jest
Ja też dziś miałam wizytę ale bez USG
Na KTG płasko - macica jakos się nie szykuje do porodu. Czekamy dalej. Trochę mi smutno, ale trudno. Tutaj nie ja decyduję.
Lamka ja też nic nie mam dla męża - w ramach prezentu będę go może trochę mniej dręczyćA u Ciebie jeszcze może się rozkręcić w ciągu doby!
-
nick nieaktualny
-
Nikuś, ja tam w ktg już nie wierzę, przypominam że mi na żadnym się nic nigdy nie pisało, nawet o 8 w szpitalu a urodziłam chwilę po 12
Głowa do góry, pij napar z liści malin, jedz daktyle, chodź dużo i jak bardzo chcesz przyspieszyć to pomyśl o stymulacji sutków.
Rucola, mężczyźni są podatni na to co mówią im inni, dajcie sobie chwilę na przemyślenie i pogadajcie na spokojnie. Najważniejsze, że jest chętny do obowiązków przy Lewku, musisz jedynie pomyśleć nad sposobem żeby mu to sprawniej szło.Rucola, StaraczkaNika, JustynaG lubią tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:Ja obstawiam kolejność jak na liście, z tym że Karma i Fozzie pewnie przyspieszą
Niech któraś wstrzeli się w Boćkowe IUI 17.12
Będę wdzięcznaBocianiątko, Rucola, pilik, summer86, Lusesita, KateHawke, Sarna84, StaraczkaNika, Nadzieja22, Jeżowa, blue00, Kaczorka lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Kurczę dziewczyny nie odniosę się nawet, właśnie się dowiedzieliśmy, że zmarła babcia Mka, jedyna prababcia Frania - tak mi smutno okropnie, bo to byla wspaniała kobieta, dożyła 90 lat. Można się było od niej wiele nauczyć, przede wszystkim cieszenia się życiem, ludźmi, spkokojem i z pewnością wielkiego dystansu do dóbr materialnych. Była skromna, dobra i miała wielkie serce... jestem z moim mężem 13 lat i naprawdę była mi bliska jak własna babcia. Już nie będę Wam tu smutać, cieszcie się swoimi bliskimi kiedy możecie
-
Achia - Oskar wyglądana wystrojonego na wyjście. Śliczny chłopak!
Justyna - dziękuję za opinie! Pewnie na początku użyjemy tego hamaczku w wannie, mniejszy stres że nam się wyślizgnie itp. A reszta wyjdzie w praniu, i możliwe że przestaniemy używać. Dam znać jak się sprawdza w praktyce
Co do Mikołajek - u nas też nic, tak się zajęliśmy prezentami na święta że zapomnieliśmy... Więc pewnie będzie stary dobry masaż + kolacja. Czas we dwoje to też prezent!
A ja właśnie wróciłam z Bohemian Rapsody! Tak namawiałyście że się skusilismy. I nawet zadowolona wyszłam, chociaż myślę że Milan może mieć inne zdanie, szalał przez pół seansupilik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena przykro mi z powodu babci.
Melevis boskie te spiworki. Chyba musze zobaczyć ile mam jeszcze na koncie.
Dziewczyny wszystkie Wasze dzieciaczki wczoraj widziałem (nie załapałam się tylko na Huba) piękne mamy te nasze forumowe urwisy
Lunaris przykro mi, że lekarka tak Cię potraktowała. Ale w sumie czy CC nie powinno być wczesniej umówione w szpitalu i że skierowaniem? Mam nadzieję, że pójdzie szybko i odbędzie się bez takich komplikacji jak z Frankiem. Teraz raczej nikt tak długi już nie czeka. U mnie 11 dni po terminie to już lekarze ponaglali. Trzymam za Was kciuki!
U nas dziś stuknęło 5 miesięcy. Jak ten czas leci! Od wczoraj Fela obraca się na brzuch (w końcu wiek do czegoś zobowiązuje)
-Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2018, 13:12
KateHawke, Yoselyn82, Lusesita, JustynaG, Nadzieja22, Lunaris, Jeżowa, Patrycja20, pilik, blue00, JuicyB, Bajkaaa, Lena21, Siwulec, Kaczorka, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Achia, jak ładnie się Oskar pokazał
Ninka i Fela dwie ślicznotki
Pilik, mi w smyku już 3 albo 4 razy anulowali część zamówienia, bo brak na magazynie... Dzielenie paczek to już standard.
Minnie mój synek też szalał na Bohemian Rhapsody, wręcz jak dzik w szyszkach bym powiedziała
Lena, bardzo mi przykro -
Lena
smutna wiadomość, wyrazy współczucia dla Was
Malka Fela prześlicznai piękne ma siekacze! dla mnie to jeszcze szok że tak może być na tym etapie bo nasze pierwsze zęby przebiły się dzień po 1 urodzinach dopiero.
U nas cesarkę ustala się z lekarzem prowadzącym i on ją robi na swoim dyżurze więc nie musi być ani skierowania ani zapisu w szpitalu. No chyba że coś pójdzie inaczej niż w planie. Ja się nie pchałam- to dr wyznaczyła ten piątkowy termin i mówiła o cc... nic już z tego nie rozumiem. Co będzie- kiedyś ciąża musi się i tak skończyć, mam tylko nadzieję że bezpiecznie dla nas obojga.malka lubi tę wiadomość
-
HO HO HO !!! Tylko ja czekam na Mikołaja?
JustynaG, pilik, Lusesita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzepraszam, że tak tylko o sobie. Przemek zawiózł mnie w nocy do szpitala. Tępy, ciągły ból po prawej stronie pleców promieniujący do nogi, nie mogłam chodzić. W badaniach na razie nic nie wyszło. Czuję się lepiej po kroplówce i zastrzyku. Z Dominisiem wszystko ok, skurczy brak, porodu brak.