Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Achia Oskarek ma po Tobie usta! Śliczny jest

Ja też dziś miałam wizytę ale bez USG
Na KTG płasko - macica jakos się nie szykuje do porodu. Czekamy dalej. Trochę mi smutno, ale trudno. Tutaj nie ja decyduję.
Lamka ja też nic nie mam dla męża - w ramach prezentu będę go może trochę mniej dręczyć
A u Ciebie jeszcze może się rozkręcić w ciągu doby!
-
nick nieaktualny
-
Nikuś, ja tam w ktg już nie wierzę, przypominam że mi na żadnym się nic nigdy nie pisało, nawet o 8 w szpitalu a urodziłam chwilę po 12
Głowa do góry, pij napar z liści malin, jedz daktyle, chodź dużo i jak bardzo chcesz przyspieszyć to pomyśl o stymulacji sutków.
Rucola, mężczyźni są podatni na to co mówią im inni, dajcie sobie chwilę na przemyślenie i pogadajcie na spokojnie. Najważniejsze, że jest chętny do obowiązków przy Lewku, musisz jedynie pomyśleć nad sposobem żeby mu to sprawniej szło.
Rucola, StaraczkaNika, JustynaG lubią tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:Ja obstawiam kolejność jak na liście, z tym że Karma i Fozzie pewnie przyspieszą
Niech któraś wstrzeli się w Boćkowe IUI 17.12
Będę wdzięczna
Bocianiątko, Rucola, pilik, summer86, Lusesita, KateHawke, Sarna84, StaraczkaNika, Nadzieja22, Jeżowa, blue00, Kaczorka lubią tę wiadomość

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Kurczę dziewczyny nie odniosę się nawet, właśnie się dowiedzieliśmy, że zmarła babcia Mka, jedyna prababcia Frania - tak mi smutno okropnie, bo to byla wspaniała kobieta, dożyła 90 lat. Można się było od niej wiele nauczyć, przede wszystkim cieszenia się życiem, ludźmi, spkokojem i z pewnością wielkiego dystansu do dóbr materialnych. Była skromna, dobra i miała wielkie serce... jestem z moim mężem 13 lat i naprawdę była mi bliska jak własna babcia. Już nie będę Wam tu smutać, cieszcie się swoimi bliskimi kiedy możecie
-
Achia - Oskar wyglądana wystrojonego na wyjście. Śliczny chłopak!

Justyna - dziękuję za opinie! Pewnie na początku użyjemy tego hamaczku w wannie, mniejszy stres że nam się wyślizgnie itp. A reszta wyjdzie w praniu, i możliwe że przestaniemy używać. Dam znać jak się sprawdza w praktyce
Co do Mikołajek - u nas też nic, tak się zajęliśmy prezentami na święta że zapomnieliśmy... Więc pewnie będzie stary dobry masaż + kolacja. Czas we dwoje to też prezent!
A ja właśnie wróciłam z Bohemian Rapsody! Tak namawiałyście że się skusilismy. I nawet zadowolona wyszłam, chociaż myślę że Milan może mieć inne zdanie, szalał przez pół seansu
pilik lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Lena przykro mi z powodu babci.
Melevis boskie te spiworki. Chyba musze zobaczyć ile mam jeszcze na koncie.
Dziewczyny wszystkie Wasze dzieciaczki wczoraj widziałem (nie załapałam się tylko na Huba
) piękne mamy te nasze forumowe urwisy 
Lunaris przykro mi, że lekarka tak Cię potraktowała. Ale w sumie czy CC nie powinno być wczesniej umówione w szpitalu i że skierowaniem? Mam nadzieję, że pójdzie szybko i odbędzie się bez takich komplikacji jak z Frankiem. Teraz raczej nikt tak długi już nie czeka. U mnie 11 dni po terminie to już lekarze ponaglali. Trzymam za Was kciuki!
U nas dziś stuknęło 5 miesięcy. Jak ten czas leci! Od wczoraj Fela obraca się na brzuch (w końcu wiek do czegoś zobowiązuje
)
-Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2018, 13:12
KateHawke, Yoselyn82, Lusesita, JustynaG, Nadzieja22, Lunaris, Jeżowa, Patrycja20, pilik, blue00, JuicyB, Bajkaaa, Lena21, Siwulec, Kaczorka, Sarna84 lubią tę wiadomość

-
Achia, jak ładnie się Oskar pokazał

Ninka i Fela dwie ślicznotki
Pilik, mi w smyku już 3 albo 4 razy anulowali część zamówienia, bo brak na magazynie... Dzielenie paczek to już standard.
Minnie mój synek też szalał na Bohemian Rhapsody, wręcz jak dzik w szyszkach bym powiedziała
Lena, bardzo mi przykro
-
Lena
smutna wiadomość, wyrazy współczucia dla Was 
Malka Fela prześliczna
i piękne ma siekacze! dla mnie to jeszcze szok że tak może być na tym etapie bo nasze pierwsze zęby przebiły się dzień po 1 urodzinach dopiero.
U nas cesarkę ustala się z lekarzem prowadzącym i on ją robi na swoim dyżurze więc nie musi być ani skierowania ani zapisu w szpitalu. No chyba że coś pójdzie inaczej niż w planie. Ja się nie pchałam- to dr wyznaczyła ten piątkowy termin i mówiła o cc... nic już z tego nie rozumiem. Co będzie- kiedyś ciąża musi się i tak skończyć, mam tylko nadzieję że bezpiecznie dla nas obojga.
malka lubi tę wiadomość
-
HO HO HO !!! Tylko ja czekam na Mikołaja?
JustynaG, pilik, Lusesita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzepraszam, że tak tylko o sobie. Przemek zawiózł mnie w nocy do szpitala. Tępy, ciągły ból po prawej stronie pleców promieniujący do nogi, nie mogłam chodzić. W badaniach na razie nic nie wyszło. Czuję się lepiej po kroplówce i zastrzyku. Z Dominisiem wszystko ok, skurczy brak, porodu brak.