Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
KateHawke wrote:Fozzie biedna ty z tym kaszlem... Oby przeszło szybko. No i 02.01 to piękny dzień na poród
taki mało allahowy
Siwulec, KateHawke, ibishka, Rucola, pilik lubią tę wiadomość
-
Siwulec, piękny brzuch, piękne płytki
Gdzie kupiłaś?
A Łusiaczek-kudłaczek dziękuje za komplementy odnośnie jej fryzurki
Pozdrawiamy znad cyca, wśród zapachu przypalającego się sernika. Ehh, dzieciuś ważniejszy.Siwulec, Rucola lubią tę wiadomość
-
Cały czas zaglądamy w poszukiwaniu wieści od Achii:-)
Oj jak my Lusi tych kudlow zazdrościmy:-)
Brzuszki super.!
Fozzie 2.01 świetna data a tekst szwagra rozbroil mnie całkiem.
Wszystkim Wam życzymy aby 2019 przyniósł Wam to czego pragniecie.
Życzenia oczywiście ode mnie i mojej stajacej wszedzie"żyły" która Coraz rzadziej ma czas na spokojnie zapozowac:-)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/937c010d9654.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/41e1b353fb75.jpg-Mamunia-, Luna1993, blue00, emi2016, Bajkaaa, KateHawke, Rucola, Patrycja20, JustynaG, StaraczkaNika, Nadzieja22, Lunaris, pilik, Lusesita, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Nika - płytki są ze sklepu Cermag :*
StaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOskar na świecie !
płacze jak Wam to pisze ze szczęścia
Achia się odezwie jak nabierze sił, oboje czują się dobrze, a mamusia była najdzielniejsza!
Siwulec, Anna Stesia, Aga9090, Patrycja20, JustynaG, Fozzie Bear, Karma88, emi2016, StaraczkaNika, Kaczorka, Morusek, ibishka, Minnie89, KateHawke, Nadzieja22, Sarna84, Lunaris, lamka, blue00, Yoselyn82, pilik, Barbarka1984, Lusesita, Bobisia, frezyjciada, Emiilka, moniśka..., KateKum lubią tę wiadomość
-
Luna1993 wrote:Oskar na świecie !
płacze jak Wam to pisze ze szczęścia
Achia się odezwie jak nabierze sił, oboje czują się dobrze, a mamusia była najdzielniejsza!
Aż mnie ciarki przeszły !!!!!
Achiagratulacje !!!!
-
nick nieaktualny
-
Achia gratulacje !
Siwulec piękny brzusio! A płytki faktycznie bardzo ładne
21.01 poznam swoją księżniczkęSiwulec, Fozzie Bear, Luna1993, Anna Stesia, Bajkaaa, Kaczorka, Minnie89, KateHawke, Aga9090, Nadzieja22, Lunaris, lamka, blue00, pilik lubią tę wiadomość
-
Achia, gratuluję!
-
Patrycja, ale będzie prezent na dzień babci
Patrycja20 lubi tę wiadomość
-
Achia
gratulacje, to chyba jeden z najbardziej wyczekanych dzieciaczków forumowych!
Czekamy na Twoje wrażenia i zdjęcie Oskara!
Przede wszystkim - odetchnij, odpoczywaj, i ciesz się nim razem z Mężem ;*
Patrycja - no to masz "termin" przed moim. Reszta w rękach Milanka, zobaczymy kiedy wykopie sobie tunel do wyjścia. A trzeba mu przyznać, że nie próżnujePatrycja20 lubi tę wiadomość