Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Fozzie, mój eMek jest z 2.01
trzymam kciuki za Klarę
Fozzie Bear lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane wszystkiego najlepszego w Nowym Roku i wspaniałego Sylwestra.
Achia lekkiego porodu, już bardzo niewiele zostało do poznania Oskarka.
W ogóle chciałam zaznaczyć, że bardzo się rozleniwiłyście ze zdjęciami brzuszków. Proszę to nadrobić.Siwulec a Ty chyba jeszcze wcale nie pokazywałaś.
summer86, -Mamunia-, JustynaG, Fozzie Bear, Rucola, Siwulec, KateHawke, pilik, Anna Stesia, Nadzieja22, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny !
Szczęśliwego Nowego Roku !
Fozzie - oby Klara wytrzymała do 2.01 i oby była śpiochem
Achia - Trzymam kciuki ! Powodzenia !
Siwulec - u mnie też kp nie wyszł - karmiłam 3 miesiące - życzę Ci aby tym razem się udałoSobie też
Patrycja - wspoółczuję wymiotów
agulineczka - myślę, że warto to skonsultować z pediatrą - Łuja miała taką wysypkę i okazało się, że to aleria na białko mleka krowiego, przeszło ok 6-7 miesiaca.
Lunaris - współczuję nocy...
Udanego Sylwestra !
Fozzie Bear, Siwulec lubią tę wiadomość
-
No właśnie pokazywać brzuchy w ten ostatni dzień tego roku !
Siwulec Ty to chyba w ogóle się nie chwalilas ??!!
Edit : ale ze mnie Mongoł dopiero zobaczyłam, ze Lamka napisalas to samo o brzuszku Siwulca
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/351196c645f6.jpg
Emi dziś już jest ok :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2018, 11:10
blue00, olik321, -Mamunia-, JustynaG, Anna Stesia, Fozzie Bear, moniśka..., Lusesita, ibishka, Rucola, Malgonia, Siwulec, KateHawke, lamka, Yoselyn82, Kaczorka, Madzik34, pilik, emi2016, Nadzieja22, Sarna84, Lunaris, Lena21, Achia, Jeżowa, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Achia, trzymamy kciuki za Ciebie i Oskara:
MOJE - no nareszcie
Cudowne zakończenie starego roku i zapowiedź,cże 2019 będzie szczęśliwy
Pisz tu nam!
Patrycja20, olik321, -Mamunia-, JustynaG, Anna Stesia, Fozzie Bear, moniśka..., Lusesita, Malgonia, Rucola, Siwulec, KateHawke, lamka, Yoselyn82, Kaczorka, blue00, Madzik34, Bajkaaa, MOJE, pilik, emi2016, Sarna84, Lunaris, Lena21, Achia, Jeżowa, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Łusia, ile Ty masz włosów! Mama już by mogła Ci fryzury robić
Patrycja, przepiękny brzusioWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2018, 11:22
Patrycja20, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny niech w końcu w Nowym Roku przestanie się Nam marzyć, a zacznie dziać!
A my - tym czasem - spinamy dupe i czekamy na 2019! Całujemy Was we troje!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7bc3b7c28f7f.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2018, 11:26
Morusek, Patrycja20, moniśka..., Lusesita, ibishka, Karma88, JustynaG, Malgonia, Rucola, Siwulec, olik321, StaraczkaNika, KateHawke, lamka, summer86, Yoselyn82, Kaczorka, blue00, Bajkaaa, Madzik34, pilik, emi2016, Anna Stesia, Sarna84, Lunaris, Lena21, Achia, Jeżowa, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Agulineczka moj starszak mial taka wysypke jak mial uczulenie na mleko krowie, a oczka masuj i jeszcze razm masuj. Pooglądaj filmiki jak to sie robi i dzialaj. Ja nieumiejętnie masowalam i musiał mieć przetykany kanalik. A przemywaj tylko sola fizjologiczna, rumianek odradzaja.
A nas dopada przeziębienie, starszak juz smarka, Leon pokasluje ja tez juz kaszle. Zobacze jak sie rozwinie bo maja dzisiaj przyjść znajomi z dziecmi, ale cos mi sie wydaje ze to odwolam -
Patrycja20 wrote:Fozzie uwielbiam takie zdjęcia
mój synek tez lubi całować po brzuszku
chłopaki czekają na siostry
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2018, 11:32
Patrycja20, Rucola, summer86 lubią tę wiadomość
-
Patrycja20 wrote:Dziewczyny, które miały, maja planowane cięcie (Fozzie) do kogo zglaszalas się w szpitalu na ustalenie cesarki ??? Bo będę pierwszy raz w tym szpitalu i nie wiem do kogo się zgłosić
od pn-czw w godz 8-13, ale między 9/11 jest na bloku zazwyczaj, więc każą być z samego rana
Zapisałaś się już? -
Niedawno kurier odebrał kolejną partię mleczka. W tym roku przekazałam 3 litry do banku
No to pompujemy dalej!
Dziewczyny, mam dylemat dotyczący obiadu po chrzcinach. Większość gości będzie dojezdna. Obiad będzie około 14. Zastanawiam się ile trwa taki obiad? Po obiedzie będzie tort. Zastanawiam się jednak czy domawiać ciasto w restauracji czy raczej zaprosić gości do domu (bardzo blisko restauracji).
Dorosłych będzie 12-14osób plus 4 dzieci.
Fozzie, hahaha rozbawiłaś mnie tą Kinder Niespodzanką
Siwulec, Patrycja20, ibishka, Rucola, lamka, summer86, Kaczorka, Bajkaaa, pilik, Anna Stesia, Nadzieja22, Lunaris, Lusesita, Lena21, Jeżowa, olik321 lubią tę wiadomość
-
Achia ja też bym się na wszystko zgodzila, byle miec juz synka przy sobie. Sama mialam poród oxy, konska dawka, szybki przepływ, po godzinie odeszły wody i wtedy ruszyło na Maxa. Skurcze non stop praktycznie, bóle krzyżowe, ja nie bylam w stanie spacerować, skakać na piłce bo bóle były tak intensywne.. Ale 4h po odejściu wód już tulilam synka. Życzę Ci, żeby dzisiaj już się udało.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
dzień dobry Dziewczyny!!!!!
Achia Ty bidaku!!!! Oskar to charakterny chłopakBardzo Ci współczuję bólu, jak opisujecie porody to przypomina mi się mój... Ale jak ciężki nie byłby poród, to naprawde warto!!!
Justyna ja nie zakładam małemu półspiochów ale w ciągu dnia ma zawsze spodnie i jeszcze ani raz się z nimi nie rozprawił, za skarpetki tylko ciagnie ale póki co nie zdejmuje , takze Twoja Ania to niezła spryciula, albo mój póki co trochę nieogaralbo leniuch!!!!
Patrycja, Fozzie piekne brzuchy. W ogóle jesteście bardzo zgrabne.
Łusia masz piękną fryzurke, taką jak Nat Kateuwielbiam takie kudłate maluszki. W ogóle mam coraz większa ochotę na kolejnego brzdąca, tym bardziej ze teraz jest okres, kiedy rok temu czekałam na bety, codziennie sikałam na testy po parę razy bo nie mogłam uwierzyc... to jest dla mnie magiczny czas
Życzę wam dziewczyny aby w 2019roku spełniły się wasz marzenia, które jeszcze nie zdążyły się spełnić i przede wszystkim ZDROWIA dla Was i Waszych Rodzin :*
edit. Justyna podziwiam za mleko!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2018, 12:04
JustynaG, summer86, Patrycja20, pilik, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Niestety nie mam jeszcze odpowiedniego do zdjęc lustra w domu
przesyłam wiec brzuszek na tle moich zajebistych płytek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ea9c1af1bf80.jpglamka, JustynaG, KateHawke, summer86, Yoselyn82, Kaczorka, Madzik34, Bajkaaa, -Mamunia-, Luna1993, pilik, Morusek, blue00, emi2016, Rucola, Anna Stesia, Patrycja20, Karma88, Nadzieja22, Sarna84, Lunaris, olik321, Barbarka1984, Lusesita, Lena21, Jeżowa, Emiilka, KateKum lubią tę wiadomość
-
Dzieńdoberek wszystkim!
Oskar dziś jest piękny dzień na wyjście więc pomóż mamusi i wychodź już do nas. E-ciocie czekają żeby cię wybuziaczkować!Achia trzymam kciuki cały czas tylko nie chcę cię denerwować bo wiem że teraz ciężki czas tego czekania więc kciuki tylko trzymam &&&
Justyna 3 litry już! To 3 litry szczęścia dla dzieciaczkówFontanny mleka ci życzę na przyszły rok!
Agulineczka moja ma taką "wysypkę" i to u niej trądzik niemowlęcy. Położna kazała przemywać tylko wodą przegotowaną. Ale to nie znikało więc mama kupiła mi balsam do ciała z Emolium - i zaczęło zanikać po smarowaniu tym. Jeszcze trochę jest ale już nie jest suche i chropowate no i nie ma tego aż tyle.
Nika Łusia ma cuuuudowne włoski!Nat takie miała tylko teraz jestem smutna bo się wycierają na tyle. I ma taką łysinkę na środku głowy - śmieję się że to po teściu
Nasze ciężaróweczki brzuszki macie meeeega seksowne!
Fozzie biedna ty z tym kaszlem... Oby przeszło szybko. No i 02.01 to piękny dzień na poródtaki mało allahowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2018, 12:29
JustynaG, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Justyna, u nas też obiad zaczął sie jakoś około 14 a skonczyliśmy wszystko około 16:30-17. Oprócz tortu domówilam jeszcze ciasto w restauracji. Mi by się nie chciało zapraszać pozniej do domu, bo jednak kawe herbate trzeba podac, talerze naszykować a i nie wiadomo jak długo wtedy by goście zostali, a przyznam że ja po chrzcinach byłam zmęczona i cieszylam się z powrotu do domu.
Chyba że ktoś Ci ciasto upiecze i pomoże w obsłudze gości, to inna sprawa. -
Rucola, wyjątkowo założyłam jej półśpiochy do spania bo śpiworek był w praniu a spod kocyka się rozkopuje. Skarpetki mi ściąga notorycznie. Stąd też pomysł by założyć półśpiochy. No fakt, miały luźniejszą gumkę i troszkę za długie... ale mimo wszystko nadal się zastanawiam jak ona to zrobiła.
Rucola lubi tę wiadomość