Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, chciałam wam napisać jakieś wypasione życzenia na Nowy Rok, ale głowę mam dziś pusta jak lodówki w biedronce (autentycznie były dziś wytrzepane, szok) !
Życzę wam najzwyczajniej samych dobrych chwil, a jeśli pojawia się te gorsze, żeby jak najszybciej minęły.
Nika pięknie ujęła specyfikę tego forum. Wy i wasze wpisy pomoglyscie mi przetrwać niejeden kryzys. Wszystkiego dobrego s Nowym Roku i dziękujęemi2016, Aga9090, KateHawke, summer86, Anna Stesia, pilik, Lunaris, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Achiaaaa ogromne gratulacje ! Piękności ! Wspaniały mały człowiek
Chciałam Wam podziękować z całego serca za to ogromne wsparcie, które tutaj jest cały czas, ale szczególnie za te dni kiedy Franio był w klinice. Dziękuję jak tylko potrafięjestescie wspaniałymi ludźmi, kobietami, mamami !
Co do sylwestra to powiem Wam tylko tyle, że stałam dziś w kuchni i kroiłam jakieś warzywa a w tle słyszałam jak w pokoju mój mąż wygłupia się z Franiem, on się tak śmiał, tak chichotał cały, że ja się popłakałam, bo mam WSZYSTKO i to z pewnością najlepszy sylwester w moim życiu i naszym kochanym Dinusiom życze takiego właśnie za rok
blue00, lamka, Bajkaaa, Lusesita, Aga9090, KateHawke, olik321, summer86, Yoselyn82, Anna Stesia, pilik, Patrycja20, Kaczorka, Lunaris, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane,wszystko co najlepsze w Nowym Roku
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/09fb97cccfa0.jpgBajkaaa, Lusesita, Aga9090, KateHawke, olik321, summer86, Yoselyn82, JustynaG, Luna1993, Anna Stesia, pilik, Patrycja20, Siwulec, Kaczorka, Morusek, Lunaris, Nadzieja22, Emiilka, Madzik34, KateKum, moniśka... lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane ja tez Wam chciałam podziękować za ten rok. Za to, że wspierałyście mnie w każdej chwili, zaczynając od staran, od diagnozy, od rozprawienia sie z dziadem, za wszelkie kciuki za Borysa i za mnie. Dziękuję, że byłyście ze mną, bo był to dla mnie naprawdę ciężki czas. Dzięki Wam jakoś przetrwałam. ❤❤❤❤
Lusesita, blue00, KateHawke, Bajkaaa, summer86, Siwulec, Anna Stesia, pilik, Patrycja20, Morusek, Lunaris, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwego Nowego roku dla wszystkich
Niech ten nowy rok bedzie lepszy od obecnego
Wszystkiego dobrego!!
KateHawke, Patrycja20, Kaczorka, Anna Stesia, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Achia,blue,Luna jakie wasze maluszki cuuudowne!!!!
blue00 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Dziewczyny, również dziękuję za ten wspólny wspaniały rok. Razem przeszłyśmy przez ciążę, przygotowywanie wyprawki i pierwsze 4 miesiące Aneczki
Razem walczyłyśmy o każdy mililitr mleka. Ten rok był dla nas cudowny bo mamy największy skarb - dziecko.
Przed nami pierwszy Sylwester w gronie naszej paczki. A Ania świętuje z namiLusesita, pilik, KateHawke, Patrycja20, Anna Stesia, Aga9090, Lunaris, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo i ja dołączam się do życzeń noworocznych!
Życzę Wam podobnie jak na święta - zdrowia na nowy rok!
Radości z maluszków, bezproblemowych ciąż, łatwych porodów i żeby wszystkie Dinusie tu przeszły
Ja dostałam dziś najpiękniejszy prezent i każdemu takiego życzęa oprócz tego świadomość (po raz kolejny) że mam wspaniałego Męża, bez niego nie dałabym rady!
Czuję się dobrze, choć za wcześnie poszłam do WC i zemdlałam- na szczęście poszedł ze mną mąż więc nic się nie stało
Oskar śpi, trochę possał już cycka. Położna mówiła że po takim porodzie może dzis wyjątkówo spać dłużej i nie muszę go budzić na karmienie. Ale trochę się jeszcze boje go chwycić czy coś, zwłaszcza że powoli wstaje..
No nic. Będziemy się siebie uczyćWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2018, 20:05
blue00, pilik, KateHawke, summer86, Patrycja20, emi2016, Minnie89, Kaczorka, Anna Stesia, Aga9090, Karma88, JuicyB, Lunaris, Ania1003, Morusek, Nadzieja22, Emiilka, Rucola, Madzik34, KateKum lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny i ja chciałam podziękowac Wam za ten rok razem, zżyłam się z Wami ogromnie, bo towarzyszyłyście nam chyba w najbardziej intensywnym pod względem zmian i przeżyć roku w naszym życiu. Bylyście skarbnicą rad, podporą w trudnych momentach, ale i dzieliłam z Wami ogrom tej radości, która dała moja kochana Ania.
Cieszę sie, że moglam rownież przeżyważ z Wami Wasze ciąże, narodziny maluszków i pierwsze miesiące macierzyństwa. Życzę aby nadchodzący rok był wyjatkowy, przede wszystkim obfitowal w zdrowie dla Was i Waszych najbliższych oraz przyniósł ze sobą same szczęśliwe chwile.
Specjalne miejsce w moim sercu mają nasze Dinusie, to z Wami tu zaczynałam i Wasz los jest dla mnie bardzo ważny. Jesteście cudowymi kobietami i marzę o tym aby Wasze marzenie się spełniło właśnie w tym nowym roku. Życzę Wam dużo siłKateHawke, Patrycja20, Anna Stesia, Aga9090, JuicyB, Lunaris, Ania1003, Nadzieja22, Emiilka, ibishka, Rucola lubią tę wiadomość
-
Pilik mąż wpadł na pomysł aby w rogu pokoju przy oknie dać cyrkulator, bo latem mała oswoiła się z jego dźwiękiem a zagłusza mocno hałasy. Póki co było kilka wystrzałów i mała śpi. Może i u Was by się sprawdziło z cyrkulatorem/wiatrakiem.
pilik lubi tę wiadomość
-
Achia gratulacje!!! Oskarek cudowny!!
Dziewczyny rownież chcę podziękować za ten rok i życzyć Wam samych wspaniałych chwil w nowym roku. I żeby każda z nas mogła narzekać na niewyspanie/płacz maluszka/ czy pierwsze ząbki. Toż to czasami zdarza się raz jedyny w życiu!
A ja jak zwykle boję się nadchodzącego roku... czuję niepokój czy sobie ze wszystkim poradzimy. Ale przecież musimyPatrycja20, KateHawke, Anna Stesia, Aga9090, Kaczorka, Lunaris, Ania1003, Nadzieja22, Emiilka, Rucola lubią tę wiadomość
-
Achia wymiary Oskara prawie identyczne jak Ninki
nie mogę się napatrzeć! Cudowny jest.
Nika ach ta malutka główka
Summer dziękuje za pomysł! Póki co zasypia a wystrzały jej zupełnie nie ruszają. Myśle czy Jej nie zostawić dzisiaj włączonego szumu. Ale chyba dopiero jakby się zaczęła denerwować.
Olik chyba zawsze obawy... ja już przerażona na myśl że miałabym wrócić do pracy itp. Ale musi się poukładać. Czy tak jak zaplanowaliśmy dopiero się okaże, ale poukłada się na pewno!
Wiecie że to drugi sylwester naszego wątku?
Luna Zuzia już cudne pucusie ma!
Ania Oskar też spory chłopak
Wrzucam też moją sylwestrową panienkę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9927fbfd095a.jpgsummer86, Patrycja20, olik321, blue00, Jeżowa, KateHawke, Anna Stesia, Yoselyn82, emi2016, Achia, Luna1993, Siwulec, JustynaG, Aga9090, JuicyB, Kaczorka, Lusesita, Lunaris, Ania1003, Nadzieja22, Sarna84, Emiilka, ibishka, Rucola, Madzik34, KateKum, moniśka... lubią tę wiadomość
-
Za ten rok owocny i pomocny bardzo dziękuję i życzę Wam nowego pełnego szczęścia i miłości roku
Anna Stesia, Aga9090, emi2016, Kaczorka, Lusesita, Lunaris, Ania1003, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Drogie Dziewczyny, ja również dziękuję za wspaniały rok i za wsparcie, jakie od Was otrzymywałam przez ten miniony czas. Na nowy rok życzę Wam samych szczęśliwych chwil – abyśmy tworzyły wartościowe wspomnienia dla nas i naszych dzieci i aby nasze towarzyszenie im w usamodzielnianiu się było dla nas przygodą życia! I abyśmy mogły uczyć się od nich tego czystego zadziwienia światem.
Życzę też:
- świeżo upieczonym mamom – by ich pociechy na przewijaku zawsze obsikiwały tatę, a nie mamę, by dawały w nocy spać, a w dzień by dom rozbrzmiewał ich perlistym śmiechem,
- mamom przy nadziei – grzecznych szyjek, umiarkowanych w swojej mocy kopniaków, idealnych wyników badań, smacznej glukozy i szybkich porodów (ale na porodówkach, nie w aucie),
- dinusiom – by nie traciły nadziei, kiedyś ta zima musi w końcu minąć
emi2016, JustynaG, Aga9090, KateHawke, JuicyB, Kaczorka, Lusesita, Lunaris, Ania1003, Nadzieja22, Emiilka, ibishka, Rucola, Madzik34 lubią tę wiadomość