X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2018, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i dziękuję za wszystkie życzenia! :)

Kate tak właśnie myślę, że to trądzik niemowlęcy. Sporo ulewa, to dodatkowo pogrążona pewnie. Też zacznę czymś smarować, bo naprawdę bardzo szorstkie to jest.

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2018, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie chce kablować :D ale Bunia o którą niektóre z Was pytały napisała na dinusiach

pilik, Luna1993, KateHawke, Anna Stesia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2018, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje ja Cie pamiętam, :D beta i progesteron wporzadku :D

MOJE lubi tę wiadomość

• Lusesita Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2018, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, chciałam wam napisać jakieś wypasione życzenia na Nowy Rok, ale głowę mam dziś pusta jak lodówki w biedronce (autentycznie były dziś wytrzepane, szok) !
    Życzę wam najzwyczajniej samych dobrych chwil, a jeśli pojawia się te gorsze, żeby jak najszybciej minęły.
    Nika pięknie ujęła specyfikę tego forum. Wy i wasze wpisy pomoglyscie mi przetrwać niejeden kryzys. Wszystkiego dobrego s Nowym Roku i dziękuję <3

emi2016, Aga9090, KateHawke, summer86, Anna Stesia, pilik, Lunaris, Nadzieja22 lubią tę wiadomość

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2018, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achiaaaa ogromne gratulacje ! Piękności ! Wspaniały mały człowiek

Chciałam Wam podziękować z całego serca za to ogromne wsparcie, które tutaj jest cały czas, ale szczególnie za te dni kiedy Franio był w klinice. Dziękuję jak tylko potrafię <3 jestescie wspaniałymi ludźmi, kobietami, mamami !

Co do sylwestra to powiem Wam tylko tyle, że stałam dziś w kuchni i kroiłam jakieś warzywa a w tle słyszałam jak w pokoju mój mąż wygłupia się z Franiem, on się tak śmiał, tak chichotał cały, że ja się popłakałam, bo mam WSZYSTKO i to z pewnością najlepszy sylwester w moim życiu i naszym kochanym Dinusiom życze takiego właśnie za rok

blue00, lamka, Bajkaaa, Lusesita, Aga9090, KateHawke, olik321, summer86, Yoselyn82, Anna Stesia, pilik, Patrycja20, Kaczorka, Lunaris, Nadzieja22 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2018, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane,wszystko co najlepsze w Nowym Roku :)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/09fb97cccfa0.jpg

Bajkaaa, Lusesita, Aga9090, KateHawke, olik321, summer86, Yoselyn82, JustynaG, Luna1993, Anna Stesia, pilik, Patrycja20, Siwulec, Kaczorka, Morusek, Lunaris, Nadzieja22, Emiilka, Madzik34, KateKum, moniśka... lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2018, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane ja tez Wam chciałam podziękować za ten rok. Za to, że wspierałyście mnie w każdej chwili, zaczynając od staran, od diagnozy, od rozprawienia sie z dziadem, za wszelkie kciuki za Borysa i za mnie. Dziękuję, że byłyście ze mną, bo był to dla mnie naprawdę ciężki czas. Dzięki Wam jakoś przetrwałam. ❤❤❤❤

Lusesita, blue00, KateHawke, Bajkaaa, summer86, Siwulec, Anna Stesia, pilik, Patrycja20, Morusek, Lunaris, Nadzieja22 lubią tę wiadomość

• JuicyB Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2018, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia, warto było czekać na takie cudo! Gratulacje dzielna mamo :)
    MOJE - super wyniki, nie ma to jak zakończyć rok w taki sposób :)

age.png
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2018, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwego Nowego roku dla wszystkich

Niech ten nowy rok bedzie lepszy od obecnego :)

Wszystkiego dobrego!!

KateHawke, Patrycja20, Kaczorka, Anna Stesia, Nadzieja22 lubią tę wiadomość

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2018, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia,blue,Luna jakie wasze maluszki cuuudowne!!!! :)

blue00 lubi tę wiadomość

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • JustynaG Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2018, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, również dziękuję za ten wspólny wspaniały rok. Razem przeszłyśmy przez ciążę, przygotowywanie wyprawki i pierwsze 4 miesiące Aneczki
    Razem walczyłyśmy o każdy mililitr mleka. Ten rok był dla nas cudowny bo mamy największy skarb - dziecko.

Przed nami pierwszy Sylwester w gronie naszej paczki. A Ania świętuje z nami

Lusesita, pilik, KateHawke, Patrycja20, Anna Stesia, Aga9090, Lunaris, Nadzieja22 lubią tę wiadomość

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2018, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja dołączam się do życzeń noworocznych!
    Życzę Wam podobnie jak na święta - zdrowia na nowy rok!
    Radości z maluszków, bezproblemowych ciąż, łatwych porodów i żeby wszystkie Dinusie tu przeszły

Ja dostałam dziś najpiękniejszy prezent i każdemu takiego życzę :) a oprócz tego świadomość (po raz kolejny) że mam wspaniałego Męża, bez niego nie dałabym rady!

Czuję się dobrze, choć za wcześnie poszłam do WC i zemdlałam- na szczęście poszedł ze mną mąż więc nic się nie stało
    Oskar śpi, trochę possał już cycka. Położna mówiła że po takim porodzie może dzis wyjątkówo spać dłużej i nie muszę go budzić na karmienie. Ale trochę się jeszcze boje go chwycić czy coś, zwłaszcza że powoli wstaje..
    No nic. Będziemy się siebie uczyć :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2018, 20:05

blue00, pilik, KateHawke, summer86, Patrycja20, emi2016, Minnie89, Kaczorka, Anna Stesia, Aga9090, Karma88, JuicyB, Lunaris, Ania1003, Morusek, Nadzieja22, Emiilka, Rucola, Madzik34, KateKum lubią tę wiadomość

• summer86 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2018, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny i ja chciałam podziękowac Wam za ten rok razem, zżyłam się z Wami ogromnie, bo towarzyszyłyście nam chyba w najbardziej intensywnym pod względem zmian i przeżyć roku w naszym życiu. Bylyście skarbnicą rad, podporą w trudnych momentach, ale i dzieliłam z Wami ogrom tej radości, która dała moja kochana Ania.
    Cieszę sie, że moglam rownież przeżyważ z Wami Wasze ciąże, narodziny maluszków i pierwsze miesiące macierzyństwa. Życzę aby nadchodzący rok był wyjatkowy, przede wszystkim obfitowal w zdrowie dla Was i Waszych najbliższych oraz przyniósł ze sobą same szczęśliwe chwile.

Specjalne miejsce w moim sercu mają nasze Dinusie, to z Wami tu zaczynałam i Wasz los jest dla mnie bardzo ważny. Jesteście cudowymi kobietami i marzę o tym aby Wasze marzenie się spełniło właśnie w tym nowym roku. Życzę Wam dużo sił <3

KateHawke, Patrycja20, Anna Stesia, Aga9090, JuicyB, Lunaris, Ania1003, Nadzieja22, Emiilka, ibishka, Rucola lubią tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2018, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik mąż wpadł na pomysł aby w rogu pokoju przy oknie dać cyrkulator, bo latem mała oswoiła się z jego dźwiękiem a zagłusza mocno hałasy. Póki co było kilka wystrzałów i mała śpi. Może i u Was by się sprawdziło z cyrkulatorem/wiatrakiem.

pilik lubi tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2018, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia gratulacje!!! Oskarek jest prześliczny :*

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • olik321 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2018, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia gratulacje!!! Oskarek cudowny!!

Dziewczyny rownież chcę podziękować za ten rok i życzyć Wam samych wspaniałych chwil w nowym roku. I żeby każda z nas mogła narzekać na niewyspanie/płacz maluszka/ czy pierwsze ząbki. Toż to czasami zdarza się raz jedyny w życiu!

A ja jak zwykle boję się nadchodzącego roku... czuję niepokój czy sobie ze wszystkim poradzimy. Ale przecież musimy :)

Patrycja20, KateHawke, Anna Stesia, Aga9090, Kaczorka, Lunaris, Ania1003, Nadzieja22, Emiilka, Rucola lubią tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • pilik Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2018, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wymiary Oskara prawie identyczne jak Ninki :) nie mogę się napatrzeć! Cudowny jest.

Nika ach ta malutka główka <3

Summer dziękuje za pomysł! Póki co zasypia a wystrzały jej zupełnie nie ruszają. Myśle czy Jej nie zostawić dzisiaj włączonego szumu. Ale chyba dopiero jakby się zaczęła denerwować.

Olik chyba zawsze obawy... ja już przerażona na myśl że miałabym wrócić do pracy itp. Ale musi się poukładać. Czy tak jak zaplanowaliśmy dopiero się okaże, ale poukłada się na pewno!

Wiecie że to drugi sylwester naszego wątku?

Luna Zuzia już cudne pucusie ma! :)

Ania Oskar też spory chłopak :)

Wrzucam też moją sylwestrową panienkę :)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9927fbfd095a.jpg

summer86, Patrycja20, olik321, blue00, Jeżowa, KateHawke, Anna Stesia, Yoselyn82, emi2016, Achia, Luna1993, Siwulec, JustynaG, Aga9090, JuicyB, Kaczorka, Lusesita, Lunaris, Ania1003, Nadzieja22, Sarna84, Emiilka, ibishka, Rucola, Madzik34, KateKum, moniśka... lubią tę wiadomość

ds022el.png

u4uGp2.png
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2018, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny i ja Wam dziękuje za te wspólne chwile spędzone na forum !!!
    Życzę Wam szczęśliwego nowego roku !!

KateHawke, Anna Stesia, Aga9090, emi2016, Lusesita, Lunaris, Nadzieja22 lubią tę wiadomość

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2018, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za ten rok owocny i pomocny bardzo dziękuję i życzę Wam nowego pełnego szczęścia i miłości roku <3

Anna Stesia, Aga9090, emi2016, Kaczorka, Lusesita, Lunaris, Ania1003, Nadzieja22 lubią tę wiadomość

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2018, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie Dziewczyny, ja również dziękuję za wspaniały rok i za wsparcie, jakie od Was otrzymywałam przez ten miniony czas. Na nowy rok życzę Wam samych szczęśliwych chwil – abyśmy tworzyły wartościowe wspomnienia dla nas i naszych dzieci i aby nasze towarzyszenie im w usamodzielnianiu się było dla nas przygodą życia! I abyśmy mogły uczyć się od nich tego czystego zadziwienia światem.

Życzę też:
    - świeżo upieczonym mamom – by ich pociechy na przewijaku zawsze obsikiwały tatę, a nie mamę, by dawały w nocy spać, a w dzień by dom rozbrzmiewał ich perlistym śmiechem,
    - mamom przy nadziei – grzecznych szyjek, umiarkowanych w swojej mocy kopniaków, idealnych wyników badań, smacznej glukozy i szybkich porodów (ale na porodówkach, nie w aucie),
    - dinusiom – by nie traciły nadziei, kiedyś ta zima musi w końcu minąć <3

emi2016, JustynaG, Aga9090, KateHawke, JuicyB, Kaczorka, Lusesita, Lunaris, Ania1003, Nadzieja22, Emiilka, ibishka, Rucola, Madzik34 lubią tę wiadomość

‹‹ 2625 2626 2627 2628 2629 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ