Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też nie śpię.
Patrycja trzymam kciuki !
Pilik dzięki też zainstalowałem aplikacje.
Ja nadsluchuje czy Anula zaśnie po karmieniu i jest ogromna szansaw ogóle to jest cudowna noc i mam nadzieję że nie zapesze bo się obudziła od 20.30 tylko dwa razy! O 23.30 i p 3.30. wczoraj cały dzień była z dziadkami
pilik, KateHawke, Rucola, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Hmm to co? Chyba trzeba złapać kciuki za Patrycję
Ja się witam w 36tc, dziś wieczorem wizytuje...KateHawke, Nadzieja22, emi2016 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPatrycja w sumie ciaza donoszona, miejmy nadzieje ze wszystko pójdzie po Twojej myśli.
Skurcze są nadal więc bedzie coś na rzeczy.
U mnie zaczęły się dziwne sny i śni mi się nie tyle poród, a noworodek który chce wskoczyć do szamba.
Siwulec trzymam kciuki za wizytę, ja dzisiaj mialam robic badania ale oczywiwcie sie wysiusialam i nie mam juz z czym. W sumie od poniedziałku zaczynać nie będę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2019, 07:11
Siwulec lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySiwulec gratuluję i mocno trzymam kciuki za same dobre informacje
:*
Patrycja kurczę jeśli skurcze nie mina to może faktycznie warto się przejechać zobaczyć jak szyjka wygląda, malutka charakterna od początku jak Klara i Zuziadawaj koniecznie znać na bieżąco :*
Siwulec lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie wiem kochana jak bardzo są bolesne, więc ciężko mi powiedzieć... Zauważyłaś czop albo wystąpiło jakieś krwawienie? Jeśli nie i czujesz się w miarę spokojna, a księżniczka się rusza tyle co zawsze to chyba mogłabyś poczekać
Wiem że u każdego jest inaczej, ale ja miałam takie skurcze naprawę kilka tygodni, w tym na egzaminie, że wysiedzieć nie mogłam. Ale wiedziałam że to jeszcze nie to, bo za długo one występowałyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2019, 08:16
-
Dziękuje za kciuki :*
Mamunia, sny u mnie tez przeróżne i czasem baaardzo realistyczne
Patrycja, myśle podobnie jak Luna, obserwuj się i jak dasz radę to poczekaj na wizytę, ale gdyby tylko coś Cię zaniepokoiło to jedz do szpitala (w końcu nie bez powodu mówi się o kobiecej intuicjia ze to nie jest Twoja pierwsza ciąża to i doświadczenie jako takie masz)
-
nick nieaktualnyWitam i ja.Kolejny raz maluch mnie zaskoczył.Poszedł spać przed 22-gą a pierwsza pobudka była o 2-giej.To mi się podoba
.Potem o czwartej gdzie wzięłam go na klatę bo cały czas się wiercił i tak pospaliśmy do 7.30
Obudził się,podjadł i tak narobił w pieluchę,że głowa mała.A jego mina mówi wszystko
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ec8a14ef61fa.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2019, 08:32
Yoselyn82, KateHawke, JustynaG, pilik, Nadzieja22, emi2016, Lusesita, Lunaris lubią tę wiadomość
-
-Mamunia- wrote:
Siwulec trzymam kciuki za wizytę, ja dzisiaj mialam robic badania ale oczywiwcie sie wysiusialam i nie mam juz z czym. W sumie od poniedziałku zaczynać nie będę.
Ja dziś bez wynikow, doktorek będzie tylko robił mi badanie na paciorkowca, mam nadzieje ze już nie będzie mi kazał żadnych wyników robić, chociaż nie mogę znaleźć po tej przeprowadzce mojej grupy krwi wiec wizyta w labo będzie chyba nieunikniona