Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Siwulec gratuluję i udanej wizyty
Patrycja ale nam emocji serwujesz
Luna wszystkiego najlepszego :* Oby kolacja się udała
Wojtuś, Gabi, Ninka, Oskar cuda piękne
A my zaczynamy 33 tydzieńSiwulec, Rucola lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny !
Tyyyyyle stron do nadrobienia ! Nadrobiłam ile dałam radę...
Malka - Wszystkiego najlepszego dla Feli z okazji półroczku !
Kaczorka - trzyma kciuki, żeby ala zaczęła ładnie chodzić w Waszym mieszkaniu
Fozzie - neistety nie załapałam się na zdjęcie, ale współczuję zespołu popunkcyjnego - oby przeszedł jak najszybciej !
Aga - współczuję stresu u przyjaciółkiMam nadzieję, że to jednak nie będzie to !
Moja sisotra miała podejrzenie, w pewnym momencie byłą sparaliżowana od pasa w dół. Po niecąłym miesiący wszystko wróciło do normy i nikt nie wie co to było ! Od ponad 20 lat wszystko jest ok
Z kolei moja koleżanka z pracy ma stwierdzone SM chyba od 27 r.ż. bierze regularnie leki, ćwiczy na siłowni i odpukać jest w remisji, teraz jest w ciąży, ma 32 lata. Na początku była załamana, ale jakoś jej się poukładało. Ważne żeby regualrnie brać leki, chodzić do lekarza i wzmacniać mięśnie na siłowni...
Veritaserum - mam nadzieję, że nabierzesz trochę dystansu do stanu zdrowia dzicka- wiem jakie to trudne - dlatego mocno trzymam kciuki !Mniej zmartwień życzę, a więcej radości z macierzyństwa
Patrycja - Gratuluję donoszonej ciąży !
Melevis - sto lat dla Leny !Przesłodka dziewczynka ! <# A kreacja widzę bardzo podobna do naszej
Blue - Cudny WojtuśCo do spania z dzieckiem - ja po raz kolejny piszę, że dlam nei spanie z dzieciekiem to mordęga
Dla Młodej też, więc z ulgą odkładam ją dołóżeczka, nawet jeśli muszę wstać (jak ostatnie 3 noce) po kilka razy
Luna - współczuję weekenduI życzę szybkiego powrotu do zdrowia ! Wszystkiego najlepszego z okazji 4 rocznicy ślubu !
Co do problemów toaletowych - u mnie zniknęły odkąd piję kawę rozpuszczalną z mlekiemJedna kawa jedna wizyta
Nadzieja - szkoda, że nei załapałam się na zdjęcie
Jeżowa - współczuję problemów z jedzeniem u Agataki - u nas o początku to samo, Łucja je jak ptaszek, przybiera ale powoli... Wszystkie wyniki badań wzorowe a lekare mówią, że taka jej uroda.. Mamy jeszcze usg brzuszka do zrobienia i jesli wszystko będzie ok, to mamy robić swoje i zaakceptować, że dziecko takie po prostu jest. Może u Was jest to samo ? Nie zaszkodzi oczywiście przebadać dziecko ! Ale dopóki maluch jest ruchliwy, żywotny, przybiera na wadze i dobrze się rozwija - to wg. naszej pediatry nie ma czym się matrwić. Jeśli to jest tylko okresowe, to może być skok rozwojowy lub początek wyżynania zębów. Dziąsła swędzą nadługo zanim zęby wyjdą, a maluch się meczy..
Oczywiście życzę Agatce lepszego apetytu !
Co do aplikacji - ja jestem najbardziej zadowlona z MojeDziecko
Siwulec - gratuluję 36tc
Ibishka - jaka spryciula z GabiPoranna gimnastyka !
Pilik - Ninka jest przesłodkaKołderka jest przepiękna !!!
KToś pisała o suchych plackach na rączkach i nóżkach - u nas też to było i wystarczyło dobre nawilżanie. Ja też takie czasem mam gdy nie używam balsamu powyżej tygodnia
Achia ! Jaki piękny jest Oskar ! Aż nie mogę się doczekać noworodka w domu
My wczoraj mieliśmy imprezę roczkową Łujcji - wszystko się udało, jedenia mamy jecze na tydzień !
Z dobrych wieści przestałam plamić, ale po za bólem cycków (biorę duphaston więc to może od tego) nie mam żadnych objawów ciążowych, więc mimo, że miałam odwołać wizytę z 9.01 na nfz to jednak pójdę podejrzeć czy wszystko dobrze... I odpadła mnie rwa kulszowa ( z Łucją też miałam jakoś na początku ciąży i chyba do końca 2 trymestru) i wczorajszy wieczór przeleżałam, bo odejmowało mi nogę
Przerąbane.Podobno mam taką budowę miednicy, że w ciąży dochodzi do ucisku na nerw kulszowy...
Zostawiam Wam jeszcze mojego roczniaczka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2019, 14:24
moniśka..., Achia, pilik, Siwulec, Minnie89, Kaczorka, Patrycja20, KateHawke, Nadzieja22, Lusesita, Madzik34, Yoselyn82, Rucola, Jeżowa, Anna Stesia, malka lubią tę wiadomość
-
Witam sie po ciezkiej nocce, Leon nie spal od 3 do 7,wiekszosc czasu plakal, znowu zabki daja w kosc. Pozniej pospal do 8 i wstal pełen energii, dopiero przed chwila zasnal.
Patrycja kciuki bo juz pewnie dni dziela Cie od poznania maluszka. Chociaz kolezanka z regularnymi skurczami co ok 5 min chodzila tydzień, ustępowaly tylko na chwile, takze z 2 strony moze byc różnie.
Ibishka nasze maluchy z tego samego dnia ale Gabi juz super staje.Leos to cos tam sie poprzesuwa na podlodze i tylko przyjmuje pozycje do raczkowania ale ruszyc jeszcze nie potrafi.
Pilik sliczna kolderka, ja czasem żałuję ze mam wszystko po starszaku i nie ma sensu za duzo Leonowi kupować bo się i tak nie zuzyje a tyle pięknych rzeczy jest.
Wojtus i Oskar super chlopaki.
Luna wszystkiego najlepszego i duzo zdrowka dla Ciebie
Ja sie delektuje teraz ciepla kawa, ostatnio zapomnialam juz jak cieple picie smakujepranie, sprzątanie i obiad dzisiaj moze poczekac.
Milego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2019, 11:17
Patrycja20 lubi tę wiadomość
-
Lunka, dziękuję bardzo. Sorki, że Cię zadręczam po prostu wcześniej nie zapisałam.
Kate, Blue - również dziękuję za rady!
Ibishka, czyżby Gabi naśladuje rodziców?Przyznaj się kto tak ładnie ćwiczy - Ty czy tatuś?
Pilik, nie uwierzyłabyś, że masz takiego głodomorka w domkuA kołderka cudowna!
Achia! Jakie Oskarek ma wielkie oczyska! Czy prowadzisz jakieś rezerwacje?? To może ja bym go zarezerwowała dla Aneczki??Daleko do siebie nie mają a to taki cudowny chłopak!
Achia, pilik lubią tę wiadomość
-
Jeżowa, AnnaStesia, Nika - dzięki dziewczyny za wszystkie odpowiedzi.
Mnie chyba będzie teraz trochę mniej, choć i tak za dużo się nie udzielam. Jak mi się nastrój poprawi to pewnie wrócę.
Achia piękny synuś
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualny
-
Emi, tak patrzę na tę Twoją córcię ... ale ona ma długie rzęsy! i gęste. no wygląda jakbyś jej kreskę tuszem do kresek zrobiła. Bomba!
emi2016 lubi tę wiadomość
-
Lunka odpisałam
Achia Oskar będzie rwał dziewczyny na te oczka
W ogóle te dzieciaczki nasze są przesłodkiedo wycałowania !
Dzięki za wsparcie dziewczyny ! Duzo dla mnie znaczy ! Co próbuje zasnąć to budzą mnie skurcze albo ból taki jakbym za chwile okres miała dostać
Chyba w drodze powrotnej z przedszkola podjedziemy po wanienkę bo tylko tego nam brakujeWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2019, 11:57
-
Siwulec kciuki mocne za wizyte!!
Blue ale piekny usmiechaz serce sie raduje
Patrycja trzymam kciuki!
Rucola super fotka mezczyznpieknie razem spia
Ibishka widze ze Gabi zaczyna cwiczyc wstawanie i sliczny usmiech
Pilik kolderka supera Ninka jaka sliczna!
Achia jaki Oscarek sliczny i jakie piekne oczka!!
Emi ale masz sliczna solenizantke i krolewne!!
emi2016, Siwulec lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Luna - zapomniałam napisać! Gratuluję rocznicy
Patrycja - ja ból okresowy też mam cały czas prawie. Po spacerze mi trochę przeszedł o dziwo... Ale pamiętając nasza Achie, która też bolało tyle dni, to ja się jeszcze nie przejmuje.
No ale skurcze mam tylko bezbolesne, chociaż brzuch jak kamień. -
O kuzwa jak mogłam przegapić !!! Luna duzo miłości z okazji rocznicy !!
Minnie moje wydają się coraz silniejsze ale już sama nie wiem czy po prostu nie panikuje bo na ogół straszna panikara ze mnienawet jak Olivier powie, że coś go tam boli to już zaczynam się stresować i ciagle pytam czy już przeszło
-
agulineczka wrote:Jeżowa, AnnaStesia, Nika - dzięki dziewczyny za wszystkie odpowiedzi.
Mnie chyba będzie teraz trochę mniej, choć i tak za dużo się nie udzielam. Jak mi się nastrój poprawi to pewnie wrócę.
Achia piękny synuś
Agulineczko, martwi mnie bardzo to, co napisałaś. Czy to baby blues czy może coś więcej? Nie bój się, kochana, szukać pomocy. Gdybyś chciała pogadać daj znać na priv.
Moniska, nasze dzieci się chyba zmowily. U nas dziś urzędowanie od 2 do 5:30. Smacznej kawy!
Achia, pięknego masz synka! To spojrzenie przypomniało mi, jak moje dziecko patrzylo na początku swojej ziemskiej drogi- jak kosmita na obcej planecie! -
Achia Oskar jest prześliczny! I taki maleńki
ochhh...!
Emi Łucja to już duża panienka! Kiedy to zleciało... pamietam jak urodziłaś. Oby dolegliwości Cię mocno nie męczyły! Trzymam kciuki za wizytę!
U nas dzisiaj pracowity poranek, Ninka na szczęście współpracuje.
Coraz częściej myśle o szyciu sensorycznych zabawek na zamówienie, na początek sensoraki z różnymi dodatkami.
Może ktoś zainteresowany?
(Btw Jezowa często będziemy o Was myśleć :p)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4fbe9f598146.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/120fedcd0f5a.jpgPatrycja20, blue00, Kaczorka, emi2016, Yoselyn82, Nadzieja22, Anna Stesia, Jeżowa, Lusesita, veritaserum, KateHawke, Achia, Bajkaaa, Emiilka, KateKum, Rucola, malka, Sarna84, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Pilik, wysyłam zaproszenie na priv bo jestem zainteresowana i proszę szczegóły
pilik lubi tę wiadomość
-
Minnie szyje różne rzeczy, w większości na własny użytek, ale myśle coraz intensywniej. Trzeba coś wymyslic żeby na wychowawczym przetrwać :p...
Mam zaległości i ogólnie dopiero wracam do szycia, ale mam nadzieje że się uda w miarę regularnie(pozwolę sobie na chwile wrzucić link
)
https://m.facebook.com/cudapiiJeżowa, blue00, Minnie89, Lusesita, Nadzieja22, Rucola, malka lubią tę wiadomość