Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Pilik też polubiłam
Zdolniacha z Ciebie!
Luna udanej rocznicy!!!
Agulineczka miałam pisać to samo co Anna zsStesia - jak potrzebujesz czegoś i Ci źle i smutno, a nie chcesz pisać na forum to pisz na priv. Mi rozmowa z Anną Stesią (telefoniczna) BARDZO pomogła!
pilik, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
AnnaStesia dla trochę starszych robiłam takie kostki
https://m.facebook.com/cudapii/photos/a.1436510696593243/1965207237056917/?type=3&source=54 a nad przytulankami właśnie się głowie, jestem na etapie testów, jak tylko wyjdzie coś sensownego czego bym się podjęła na pewno dam znać (cudownego lwa mam na oku :p)
StaraczkaNika, Rucola, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Pilik - cuda
również zalajkowalam i bacznie będę obserwować
Luna - cudownej i niezapomnianej rocznicy
Kurczę Patrycja ja bóle @ tez już mam od czasu do czasu, ale bardziej martwią mnie te kłucia w kroczu... mam nadzieje ze mnie dziś doktorek uspokoi i będzie delikatny podczas badaniapilik lubi tę wiadomość
-
pilik wrote:Minnie szyje różne rzeczy, w większości na własny użytek, ale myśle coraz intensywniej. Trzeba coś wymyslic żeby na wychowawczym przetrwać :p...
Mam zaległości i ogólnie dopiero wracam do szycia, ale mam nadzieje że się uda w miarę regularnie(pozwolę sobie na chwile wrzucić link
)
[url
I zaszalałam i złożyłam zamówienie na minkyitkaninki. Pokochałam wzór z listkami i wzięłam ten
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c44a2ed7671e.jpgKaczorka, summer86, pilik, Jeżowa, Emiilka, Nadzieja22, Rucola lubią tę wiadomość
-
Jeżowa wrote:Siwulec ale to ciągłe kłucie? Czy łapie, kłuje kłuje i puszcza?
Ciagle nie, są takie chwile ze zakłuje, najbardziej czuje jak wysiadam z samochodu albo jak brzuch lekko pobolewa
-
Siwulec wrote:Ciagle nie, są takie chwile ze zakłuje, najbardziej czuje jak wysiadam z samochodu albo jak brzuch lekko pobolewa
To ja miałam podobnie, szyjki to kompletnie nie ruszało w moim przypadku. Na "pocieszenie" tylko powiem, że do końca ciąży to zostało i było tylko gorzej i częściej. Na końcówce to kłuło przy byle ruchuSiwulec lubi tę wiadomość
-
Jeżowa wrote:To ja miałam podobnie, szyjki to kompletnie nie ruszało w moim przypadku. Na "pocieszenie" tylko powiem, że do końca ciąży to zostało i było tylko gorzej i częściej. Na końcówce to kłuło przy byle ruchu
To po co to kłuje i wkurza człowieka ??
A za pocieszenie dziękuje -
Luna - operacji na rocznicę ślubu Ci życzę! Mam nadzieję, że Ci szybko ktos wreszcie pomoże!
Achia, ha! wiedziałam, że te oczyska będą cudne i są! I to jak
Mam propozycję - koniecznie zapozamy nasze dzieciaki, bo przeciez jeśli połączyć ten gen wielkich oczysk i gen bujnej czupryny to będziemy mieć wnuki idealne!
Właśnie u nas był pan fizjoterapeuta - nie doszukał się jakichś poważnych problemów, ale mamy kilka drobnych rzeczy do korekty - rozkladanie bioderek..zaciskanie piąstek, lekka asymetria, układanie główki. Podpowiedział co i jak robić, żeby problemy się nie pogłębiały i dziecko harmonijnie się rozwijało. Bardzo mnie uspokoiła ta rozmowa i czuję że teraz lepiej zadbamy o córcię. Pan fizjo naprawdę sensowny i z podejściem do dzieci - Łusia przepłakała moze ostatnie 10 minut z przeszło godzinnej wizyty, ale to dlatego że już była głodna, a ja (niedobra madka!) nie chciałam wyskakiwać ze stanika przy obcym facecie. Generalnie sprawdził wszystko, odginał kończynki, uciskał, sprawdzał, a ani razu nie sprawił dziecku bólu. Jakby którąś trójmieszczankę coś niepokoiło to polecam pana Łukasza i mogę przesłać namiary.
-
nick nieaktualny
-
Achia wrote:Nika a zaprosiłaś pana fizjo z jakiegoś powodu czy tak po prostu żeby sprawdził co i jak?
A jak się nazywa i ile taka wizyta kosztuje?
Ps. Namiar wyślij
Wysyłam Ci namiary na priv.Achia lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny!
Z mojej strony dzisiaj cisza, bo byłam pozałatwiać sprawy urzędowe i macierzyński i nawet w Tescoczuję się jak młody Bóg! Muszę pochwalić nawet, że miałam pierwsza noc bez leków na kaszel - chyba będę żyć
malutka póki co grzeczna, straszny glodomor z niej, ojciec się nie wyprze!
Zaraz mam zamiar was nadrobić, więc pewnie edytuje ten post sto razy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2019, 16:18
Nadzieja22, summer86, Siwulec, Achia, Minnie89, Rucola lubią tę wiadomość
-
Jak odróżnić wypychanie dziecka od chyba skurczu? Już parę razy w ostatnich tygodniach mi się zdarzało, ale ostatnio coraz częściej mam wrażenie, że albo się wypycha albo to jakieś twardnienie.
-
Fozzie Bear wrote:Dzień dobry dziewczyny!
Z mojej strony dzisiaj cisza, bo byłam pozałatwiać sprawy urzędowe i macierzyński i
nawet w Tescoczuję się jak młody Bóg!
hahaha Fozzie, ja wiem, że głodnemu chleb na myśli ale w pierwszym momencie zaczęłam się zastanawiać... ale jak to??? Przecież ona dopiero co rodziła? I to jeszcze w Tesco??
Achia, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFozzie- jesteś niezła. Jak to zrobiłaś?:p u mnie wyjście na 10min z psem może byc trudne, bo młody jest nieprzewidywalny..a co dopiero np na godzinę. Bo dać jednorazowo butelke i zostawić go z mężem? Chyba od razu cyca nie odrzuci? Tak myślę "w razie co"
Kiedy powinna pojawić się położna? Ja mam ze szkoły rodzenia. Miała dzwonić, się umawiać i jeszcze nie zadzwoniła. Nie wiem czy robić już alarm?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2019, 17:28
-
Achia, a kiedy dawałaś znać do sr, że urodziłaś?
-
nick nieaktualnyJustynaG wrote:Achia, a kiedy dawałaś znać do sr, że urodziłaś?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2019, 17:47
-
Dziwne bo powinna w ciągu kilku dni od wyjścia ze szpitala do Was zawitać.