Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Minnie jeszcze nic straconego! Napisz do kilku fotografów, może ktoś ma w najbliższych dniach czas
My też generalnie na zdjęciach wychodzimy różnie, ale fotograf jest od tego, żeby wydobyć piękno z każdego
-
Jadranka przyjełam
i Agulineczka też!
Dzięki Pilik! A co to za aplikacja? Wygląda na taką, której potrzebuję w swoim życiu.
Dobra, to ja już zacznę doceniać te nowe umiejętności Agatki! Powinnam się chyba bardziej doedukować
Rucola no to musisz mieć cudny widok na swoich dwóch mężczyzn
-
Nadzieja świetne zdjęcie i przepiękna sukienka!!!! Kaczorka też szalała z czerwienią
AnnaStesia dziękuję za komplement
Justyna a co do ziemniaków do obiadu to ziemniaki gotowane (wbrew pozorom) mają ogrom wartości!!! Jak tylko jemy jakieś kotlety to zazwyczaj z ziemniakami
A co do odżywiania to tak jak piszesz Nadzieja, racjonalne jedzenie przynosi przede wszystkim zdrowie, fizyczne i psychiczne, ale czasem trzeba zgrzeszyćNadzieja22 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Jeżowa wrote:
Rucola no to musisz mieć cudny widok na swoich dwóch mężczyzn#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Matko z córką jak można się tak cieszyć z kuuupy
Nat po 4 dniach w końcu zrobiła dwójeczkę i to taką że ciuchy do prania a dziecko do mycia
po tym już nic nie zrobiła ale może na razie opróżniła wszystko. Nie wiem co pomogło. Może ksiądz na kolędzie
Jeżowa, pilik, Aga9090, Patrycja20, Rucola, Achia, summer86, Lusesita, Emiilka, JustynaG, -Mamunia-, veritaserum, KateKum, blue00, Kaczorka, Morusek, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Minnie ja z dziecięcych polecam do opisów skoków Preglife, do zapisów drzemek/karmienia/brudzonyvh pieluszek uGrow, do kontroli wagi na siatkach centylowych Growth na ios/child Growth tracker na androida
Kate przyznam Ci się, że ja ostatnio mam ulubiony odgłos - bąki mojej córki! Serio, za każdym razem jak jakiegoś wypuści bez wysiłku jestem zachwycona! Zawsze sobie przypominam jaką jeszcze nie dawno jej to trudność sprawiało. A teraz i przez sen bączki puszcza a ja się jak głupia uśmiecham pod nosemJeżowa, Patrycja20, KateHawke, Anna Stesia, Minnie89, Rucola, JustynaG, veritaserum, Lunaris lubią tę wiadomość
-
O tak sobie leżąWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2019, 23:41
Aga9090, Jeżowa, Patrycja20, pilik, Achia, KateHawke, Anna Stesia, Nadzieja22, -Mamunia-, Yoselyn82, JuicyB, summer86, Emiilka, Lusesita, JustynaG, moniśka..., Siwulec lubią tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Dziękuję Pilik, już mam
doskonale rozumiem z tymi bąkami
Kate hip hip hurra z okazji kupy! Ja generalnie uważam obecnie dźwięk robionej kupki przez Agatkę za jeden z bardziej satysfakcjonujących
Rucola ale ekstra chłopaki!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2019, 22:31
pilik, KateHawke, agulineczka, Rucola lubią tę wiadomość
-
Rucola, ziemniaki gotowane są generalnie spoko, ale np teściowie mają mega nadwagę (naprawdę nie przesadzam), a praktycznie codziennie jedzą smażone kotlety z ziemniakami. Teść ma cukrzycę, a ponoć ziemniory w tej sytuacji nie są wskazane.
-
Kate gratuluję kupy!!!
A co do bąków to dziś rano z emkiem chcieliśmy się trochę poprzytulac, zrobiło się już romantycznie a z łóżeczka obok poszła taka salwa pierdów że zaczęliśmy się tak śmiać że obudziliśmy Malca i wylądował z nami w łóżkuWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2019, 22:16
KateHawke, Jeżowa, pilik, Nadzieja22, Emiilka, blue00 lubią tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Annastesia co ro jedzenia - Ninka jest fanką cukini, brukselki, batatów i ziemniaków. Jutro jadę na polowanie (do Lidla) po pasternak, topinambur, kalafior i szpinak na ten tydzień. Marchewka i dynia smakują, ale zatwardzają na tyle że przerwę robię. Z mięs chciałabym w tym tygodniu może spróbować krolika, ale nie mam jakiegoś ciśnienia na mięso póki co (pulpety drobiowe póki co też nie znalazły super uznania
)
Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
Dobry wieczór Dziewczyny,
Cześć kochana Jeżowa!
Czytam codziennie wieczorem w kąpieli (moja rozrywka) albo w nocy, kiedy nie mogę spać, bo np. słucham czy Domiś po karmieniu zaśnie. Podziwiam Te, które dają radę czytać podczas karmienia! U nas to nie wchodzi w grę, bo synuś albo trzyma mnie za wolną rękę albo muszę interweniować, gdy się krztusi, czy zbyt łapczywie je. Je na szczęście ładnie - w zeszłym tygodniu, podczas ważenia do rota, na liczniku było 6,66 kgGdybym pisała dzisiaj rano, to na pewno pochwalilabym go za piękny sen. Zasnął o 21:00 i spał do 5:00. Gdy kładłam się spać o 1:00 - pozdrawiam Jeżowa, znad publikacji - miałam chwilę zwątpienia, czy go nie wybudzić i nie nakarmić. Zwykle wstaje tak koło 1:00 na karmienie, a ja chciałam już nakarmić i spać. Myszka spała do 5:00
Ale, ale! Zanim ukłuje Was nutka zazdrości, doniosę, że dzisiaj usypiałam ksieciunia od 19:00 do 22:30. Od dawna nie było tak źle, więc liczę, że to jednorazowa akcja. Jestem tak zmęczona (większość usypiania się nosiliśmy, a Emka niestety nie było), że dzisiaj nie napiszę tej mojej nieszczęsnej 1 strony tekstu (taki mam codziennie cel).
Dziewczyny, za każdą z Was nieustannie trzymam kciuki, każdej kibicuje i uśmiecham się do telefonu, gdy załapię się na fotkę forumkowego dzieciątkaMam nadzieję, że wybaczycie, że obecnie Was tylko stalkuję i lajkuję
Dziękuje za wszystkie wpisy od starszych stażem Mam. Wciąż jesteście dla mnie skarbnicą wiedzy!
Całuje w czółko! DobranockaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2019, 23:31
Anna Stesia, Nadzieja22, Siwulec, summer86, JustynaG, Aga9090, Jeżowa, KateHawke lubią tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc.