Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamunia, my tu chyba w większości anty-klinowe.
Tu masz artykuł, kiedys chyb Pilik go wrzucała:
http://mamafizjoterapeuta.pl/2018/06/26/poduszka-klin/pilik, Rucola, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Minnie, Patrycja, wymęczą Was te maluszki pod koniec.. Trzymam kciuki, żeby się akcja rozkręciła lub skurcze dały spokój do samego porodu.
Patrycja20 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySummer dziekuje, już usuwam z koszyka. Wogole jak oglądam na allegro różne rzeczy, kupuje a potem widzę jeszcze cudowniejsze od tych co mam... buuu, nie lubię.
Patrycja wody byłyby najpewniejsze. Połóż się zrelaksuj, to przecież ostatnie chwile w takim stanie, mi się poki co nie spieszy do porodu.lubię te kopniaczki w brzuszku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2019, 07:27
-
Mamunia ja tez je bardzo lubię ale już mi strasznie ciężko do tego te spojenie coraz gorzej
także już bym wolała mieć ją po drugiej stronie brzuszka
Chociaż zdaje sobie sprawę, że szybko zatęsknię za tym brzucholemWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2019, 07:36
-
Dzień dobry
Minie i Patrycja, dołączam się do życzeń Summer, niechaj się skurcze wycisza albo niechaj zaczyna się poród
Mamunia, Ty jeszcze chwile dobrze byłoby żebyś wytrzymała co ?
Miłego dzionkaPatrycja20 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMamunia a gdzie suwaczek?
Patrycja, Minnie życzę tego samego, albo odejścia wód albo spokoju do porodu, doskonale pamiętam jaka końcówka była ciężka :* ale bardzo dzielne jesteście
Jak spałaś Summer?
Yos piękna stopkaPatrycja20, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak ten czas leci, dopiero co kibicowałam Ci Siwulec z testem a Ty zaraz rodzisz
Patrycja, Minnie pamiętam swoją końcówkę, to był jakiś koszmar. A potem się okazało że Domin ponad 4kg i dużo wód więc nie dziwota, że ledwo chodziłam.za to pocieszę Was - po porodzie wydolność plus milion. Życzę Wam, żebyście czym prędzej przytuliły dzieciaczki.
Achia no nadal pięknyPatrycja20, Achia lubią tę wiadomość
-
Achia Oskarek cudowny ♥️♥️♥️
Achia lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualnySummer I jak kupiłaś może te ochraniacze na lozeczko?
Wogole jak sobie radzicie gdy dziecko stuknie glowa w szczebelki czy przełoży przez nie nóżki.
Ktoś chętny pokazać lozeczko swojej pociechy? W gratisie proszę o zdjęcie z Maluszkiem, bo uwielbiam się na nie patrzeć.
-
Patrycja, jesteś chyba jedną z nielicznych kobiet która chce by zaczęło się od odejścia wód (i tym samym raczej wywołanie porodu w szpitalu).
Mamunia, jak już dziecko stuknie w szczebelki... to nic nie można zrobić. O dziwo! Moja nie płacze a nawet nie przestaje walić tymi nogami dalej. Nie ma w związku z tym żadnych siniaków (a ja mam na nogach kilka i nie wiem od czego).
Ostatnio włożyłam kokon do łóżeczka i śpi w nim. Też myślę o jakimś ochraniaczu.
Myślę, że do wyprawki ochraniacz nie jest potrzebny.
-Mamunia- lubi tę wiadomość
-
Patrycja i Minnie trzymam kciuki za szybki rozwój akcji to by Wam już lżej było!
Justyna ja mam ciagle pełno siniaków na nogach...! A Patrycja chyba chce odejście wód bo ma mieć cc a wtedy zrobią od razu
AnnaStesia uwielbiam Cię czytać! Zawsze wtedy myśle że chętnie bym Cię poznała!
Mamunia ja mam łóżeczko przystawione do swojego łóżka, ochraniaczy brak. Zdarza się, że sie uderzy ale nie jakoś mocno i nawet jak chwilkę zapłacze to szybko ją czymś zajmuje i prawie zawsze to działaPatrycja20, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMamunia,ja uzywam klina
Nie kupowałam a dostałam.Położna zaleciła przy ulewaniach więc stosuję i maluch ma się dobrze.Ochraniacz na łóżeczko założony,ale ze względu na karuzelę podwinięty z jednej strony.Zdjęcie świeżusie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2129eab3ebfe.jpg
Edith:W sumie ochraniacz przy kokonie niepotrzebny,ale dzięki niemu malec po przebudzeniu mnie nie widzi i jest szansa,że pójdzie dalej spaćWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2019, 08:47
-Mamunia-, Yoselyn82, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo uważacie za bezpieczniejsze:
- jazda autobusem w gondoli, gdzie dziecko nie jest przypięte do wózka
- jazda autobusem w chuście, siedząc tyłem do kierunku jazdy
Chusta mnie nie przekonuje, mimo że wszędzie czytam że to bezpieczniejsze. Sama nie wiem. Czeka nas dziś jasna autobusem a jestem w takim dylemacie, że chyba pójdę 10 km pieszo -
nick nieaktualnyDziewczyny jak akcja u Was,?
Pociesze Was, że chyba nikt na poród nie czekał tyle co ja :p
Dziękujemy za komplementy
O dziwo Oskar wczoraj i w nocy trochę dał mi w kość. Czy to możliwe że po wizycie położnej? W sensie to był pierwszy "gość" u nas, nowy głos dla niego. Wieczorem ciężko mu było zasnąć, rzucał się przy piersi, płakał. Mleko leciało, więc to chyba nie było z głodu. Pomógł mu szumiś, uspokoił go. W nocy pobudki co np 30min, i znów podobnie ciężko mu było zasnąć.. jestem totalnie niewyspana,a dziś ma przyjechać teściowa poznać wnuka...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2019, 08:53
-
nick nieaktualny