X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • JustynaG Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2019, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwaga Uwaga! Promka w Rossmanie! 2+2 Gratis.
    I co ciekawe, produkty dla dzieci Hipp też się liczą. Można więc mieć 4 słoiczki w cenie 2.

pilik, Rucola lubią tę wiadomość

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2019, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się :) nie udzielamy się ale czytamy na bieżąco, i wpadamy rozdać troszkę uśmiechów przed snem... :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f6d4a842cf01.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d65a47a9b7bf.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/256a16505205.jpg
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9de94ed55f38.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d7eb24d212f8.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4d008a2dbd01.jpg
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0104029970ca.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/75193a5314bd.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/da1b3e93fbef.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f2b5b4c61f03.jpg

Miłego wieczoru i żeby wszystkie urwisy grzecznie spaly w nocy :)

PS. Czemu to zawsze przekreca na bok :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2019, 19:14

Yoselyn82, Aga9090, emi2016, Patrycja20, Achia, pilik, Lunaris, Rucola, KateKum, KateHawke, Morusek, Nadzieja22, Anna Stesia, Lusesita, Emiilka, ibishka, blue00 lubią tę wiadomość

• Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2019, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amal twoja krolewna jest boska!! i ten piekny usmiech na kazdym zdjeciu.. cudo :)

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2019, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer przykro, że teściowie tak zrobili :(

Jeżowa no co za gałgan z twojego emka..

Yos tule, bo wiem jak kazania wkurzają...

Amal co zdjęcie wrzucasz to Nadia tylko się śmieje, słodkości :*

Lamka milo Cie widzieć, jeny jaka Domiś ma czuprynkę:D

Patrycja no skoro pani z apteki tak twierdzi to musisz do sanepidu iść no nie ma wyjścia :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2019, 19:15

Patrycja20 lubi tę wiadomość

• summer86 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2019, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa, chyba po tym tekście ten hummus psułby się dalej na jego twarzy.. Z tym facetami to jest masakra czasem.

Yos, postaraj się nie brac tego do siebie. Niestety po porodzie też będzie gadabie mamy i teściowej.

Skoro Justyna wspomniała o Rossmannie, to w Lidlu chyba od jutra promo na zestawy podwójne słoiczków HIPP a od poniedziałku ubranka dziecięce.

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2019, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga tez tak myśle haha :D

Aga9090 lubi tę wiadomość

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2019, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja chciałabym widzieć ich miny :D

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2019, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna Ty nasza promo-dziewczyno :D zawsze aktualne informacje <3

Summer dzięki też za info o Lidlu :)

JustynaG lubi tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2019, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    summer86, Aga wiem ze nie powinnam sie przejmowac, ale czasem juz nie daje rady, rzadko mam takie sytuacje ale dzisiaj to chyba rozdraznilo mnie na maksa.

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2019, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! Chyba nie miałam dzisiaj okazji tu być? Dzień jakoś mi prseciekl między palcami! I sama nie wiem co było dzisiaj, a co wczoraj?

Minnie, widziałam zdjęcie - super! Mi jakoś dziwnie widzieć siebie bez brzucha :O

Patrycja ja bym się nie zdziwiła jakby mąż zapytał o coś kompletnie innego - mój no zawsze chodzi do fryzjera i mówi, żeby go ściąć na długość 6 - Pani całe szeście wie, że chodzi mu o 9 mm :D

Achia - super, że położna Ci przypadła do serca! Moja będzie jutro - okna już pomyte :D (żartuje, ale umylam dzisiaj lazienke i piekarnik!)
    Co do promocji, to was nie czytam - zalogowałam się dzisiaj na konto. Powiem tyle - dramat. Całe szczęście mam dużo mrożonek ;)

Ja dzisiaj byłam ściągnąć szwy! Pani położna miła bardzo, ale mogła sobie darować komentarz, że rana goi się lepiej jak na psie - no cóż!
    Za to waga dzisiaj pokazała -1 kg z wagi wyjściowej sprzed ciazy - świętowalam ten fakt cały dzień słodyczami :)
    I miałam wychodne dzisiaj! Stas miał jasełka w przedszkolu - popłakałam się dwa razy - zanim zaczęli :D
    Malutka grzeczna - na razie śpi, budzi się na mleko - przy którym przysypia, robi od razu kupę, a w zwolnione miejsce w brzuszku dojada i idzie dalej spać!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2019, 20:00

summer86, Patrycja20, Rucola, JustynaG, Lunaris, Nadzieja22, Anna Stesia, moniśka..., Lusesita, Emiilka, Kaczorka lubią tę wiadomość

• pilik Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2019, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka Domiś jest cudowny! Cieszę się że u Was już lepiej <3 i fajnie Cię tu czytać :)

Dzięki za info o promce! Na codzień nie daje słoiczków, ale na wyjścia czy coś to suoer opcja. A jak musy w tubce też będą w promocji to jeszcze założę mężowi kartę i kupię też :p

Amal czy Nadia kiedykolwiek się nie uśmiecha?! Cudowna!

A Ninka doleczek chyba po mnie. Ja mam jeden i właśnie nie w policzku tylko wyżej i wydaje mi się że Ninka identycznie ma i też z jednej strony ;)

Yos przykro mi że nerwy takie, hormony na pewno nie pomagają. Pięknie zmieniłaś podpis w stopce <3 a zdradzisz na kiedy termin?

Summer szkoda słów na teściów...Jeżowa na tekst Twojego męża też!

Yoselyn82 lubi tę wiadomość

ds022el.png

u4uGp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2019, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie: -1kg? przestaje Cię lubić! :p ja dopiero zeszłam -9... do wagi sprzed ciąży jeszcze troche czyt.sporo brakuje...

Yos- super stopka!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2019, 20:05

Yoselyn82 lubi tę wiadomość

• Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2019, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie wooow zazdroszczę tej wagi !!!

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2019, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie nie lubię Cię :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2019, 20:19

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • KateKum Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2019, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie to ma taką figurę, że nawet jakby było plus 5 sprzed ciąży, to i tak mogłybyśmy jej zazdrościć :)

xnw4lbete8c7uekt.png

10.2017 [*] 8tc
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2019, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie, a idź Ty :P żałuję, że przeczytałam. Od nowego roku nic słodkiego nie jadłam.. I nadal mam 1,5 kg do wagi sprzed ciąży. No i walcze z pociążowym płaskodupiem.

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2019, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór Dziewczyny!!! Ciekawe czy wszystko zapamietałam :P
    Melevis jak Ty się czujesz??? Napisz nam co u Ciebie....
    Summer kurcze słabo z tymi twoimi teściami ale myslę, ze jeśli zrobisz roczek Ani pod ich nieobecnośc to coś zrozumieją....
    Amal, nadia chyba cały czas się uśmiecha :) Uwielbiam takie pogodne Maluchy!!!
    Lamka, super że sie odezwałać, Dominik już jest duży!! I ma cudną czuprynkę, a najwazniejsze jest to, że jest zdrowiutki i gratuluję sukcesu z kp!!! AnnaStesia i Pilik mają moc. Kocham to forum za to!!!
    Justyna ja obstawiam zeby u Ani. My też kończymy 4ty skok rozwojowy i w tym miejscu chciałam się odnieśc do Veritaserum, ze mój Mały od 3 dni zasypia praktycznie wyłącznie na cycku i Jego przerwy między drzemkami wydłużają się do 3 godzin...., w nocy zachowuje się dziwne, bo wali nogami w materacyk jak opetany, dziś u mamy wziełam Go do siebie do łóżka i przytrzymywałam mu kolanka póki się nie uspokoił a takich akcji w nocy miał no nie wiem z 5, moze 6...
    Fozzie super czytać że Klara tak kakochana a Ty już w formie. Ty jesteś jak petarda :)
    Jeżowa chyba miałabym niezłego wk**wa jakby mi emek tak powiedział ;/ albo byłoby mi najzwyczajniej smutno i na pewno dałabym mu odczuć na skórze że nie wolno tak się zachowywać a jeśli już się zdarzy to nalezy natychmiast przeprosić. I tyle.
    Achia ja Cię doskonale rozumiem... i zeby jeszcze bardziej umilić Ci ten dzień to napiszę Ci, ze masz naprawdę slicznego bobasa i fantastycznie, ze udaje się Wam kp :)
    Yos nie wiem co Ci nagadały mamuśki, ale nie daj się złym myslom, bo pod sercem nosisz najwspanialszy Cud i wychowasz Go po swojemu i nikomu nic do tego!!! Takze głowa do góry :) a swoją drogą w którym teraz jesteś tygodniu??

Anna Stesia lubi tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2019, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż dzisiaj wybiera nr z mojego telefonu żeby umówić Zuze na USG bioder.
    - dzień dobry, chciałbym umówić córkę na usg bioderek, Zuzanna XY, PESEL .....
    - dzień dobry, ale pan się dodzwonił do Okręgowej Rady Adwokackiej... ;)

Można? Można :D

Jeżowa, JustynaG, pilik, Achia, emi2016, Bajkaaa, Patrycja20, Lunaris, Morusek, Nadzieja22, Karma88, Madzik34, Anna Stesia, KateHawke, summer86, moniśka..., Minnie89, Lusesita, Aga9090, Emiilka, Kaczorka, blue00, KateKum lubią tę wiadomość

• JustynaG Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2019, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie, polubiłam za:
    - Klarę, co wreszcie daje odetchnąć mamusi
    - wagę! Brawo!

Nie lubię za szwy i stan konta.
    U mnie jutro wypłata więc dzisiejsze pustki tak nie bolą :P

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2019, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Fozzie nie odniosłam sie do wagi :) Super, ze tak ładnie zeszłaś, masz extra metabolizm :) A jesli chodzi o mnie, dalej jestem 3kg na plusie, ale nie bardzo mi to przeszkadza. Wiem, ze gdybym "wzięła" sie za siebie to w miesiąc byłoby po krzyku ale nie chcę tego cudownego czasu przeznaczac na jakieś diety czy treningi, bo po pierwsze karmie piersią a po drugie szkoda mi na to nerwów. Schudnąc zawsze zdążę a to naprawde nie jest najważniejsze, takze Dziewczyny uszy do góry!!! Tym bardziej ze zawsze sie widzimy gorzej niż jestesmy naprawdę!!! A gdybysmy cały czas były takie idealne to nie byłoby do czego dążyć :)

Anna Stesia, summer86, Aga9090 lubią tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
‹‹ 2688 2689 2690 2691 2692 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ