X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2019, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ninka cudna i przepiękny uśmiech ;)

Ja o naszych nocach już się nie będę rozpisywać bo są no okropne ;p co więcej Ania zrobiła się strasznym cycoholikiem. Nie ma szans żeby zasnęła bez piersi jak to było jeszcze stosunkowo niedawno... Po prostu usypianie tylko na piersi inaczej krzyczy, złości się, kopię istna histeria. Powiem Wam że trochę mam dół z tego powodu bo czuję się bardziej uwiązana niż te 2 miesiące temu. W tym momencie mąż też nie jest w stanie jej uspokoić , jedyne co ja uspokaja to pierś. Nir wiem czy jest w ogóle szansa że mogę to zmienić i jak to zmienić.

• Minnie89 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2019, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w 39 tygodniu! Chociaż właśnie się dowiedziałam z wizyty że termin mam 20.01 a nie 23.01... KTG w normie, rozwarcie na 1cm, i czekamy :)

Zostawiam swoją kuleczkę i biegnę Was nadrabiać bo mam trochę zaległości!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2019, 19:49

pilik, agulineczka, KateHawke, Morusek, Yoselyn82, Lunaris, admiralka, Patrycja20, Bajkaaa, summer86, emi2016, Fozzie Bear, ibishka, Kaczorka, blue00, lamka, Achia, Luna1993, moniśka..., JustynaG, Izape_91, Jeżowa, Nadzieja22, Rucola, KateKum, Anna Stesia, Emiilka lubią tę wiadomość

dqprhdge2q9dik3m.png
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2019, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ten cyclo3fort mam brać 2 razy dziennie. Rano 2 tabletki, wieczorem jedną.

Aga9090 lubi tę wiadomość

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2019, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agulineczka wrote:
    Aga ten cyclo3fort mam brać 2 razy dziennie. Rano 2 tabletki, wieczorem jedną.
    A jest jakas poprawa u Ciebie?

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2019, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stasio początkowo przy piersi spędzał 3 minuty i wypluwał. Czyli po prostu mu się nie chciało bo łatwiej z butelki (tak było po szpitalu i mało mleka też było).
    Teraz potrafi 10-15 minut ssać i słychać jak łyka, wylewa mu się też bokiem czasem więc wiem że dobrze mu leci i że mam dużo mleka. W czasie ssania-jak go nic nie boli to jest spokojny i nie szarpie. Wydaje mi się że dobrą ilość czasu jest przy piersi a jak go odbiję to podaję drugą. Wisi dotąd przy każdej aż sam wypluje i już nie chce. Jak się odbije i nie chce piersi to jeszcze ma z butelki. A krzyki i nie spanie nadal. Będziemy próbować do skutku- pewnie musi od nowa nauczyć się piersi i trzeba zwalczyć problemy brzuszkowe.

Zmykam ogarnąć siebie i Stacha bo musimy iść do przedszkola. Będę wieczorem zapewne.

Pilik właśnie o taki efekt końcowy mi chodzi jak na Twoim zdjęciu <3 Ninka i jej minka <3

Minnie -piękna kuleczka <3 to już ostatnie chwile w pakiecie!

MELEVIS myślę o Tobie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2019, 13:40

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • admiralka Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2019, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MINNIE pięknie wyglądasz!

Minnie89 lubi tę wiadomość

atdc9vvjhr7v1l6t.png

h84f9vvj1bgblfir.png

03.08.2017 - Nasze cuda 8tc [*]
    16.12.2017 - Marysia 15tc [*]
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2019, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak nazywają się te paski którymi można sprawdzić czy to wody płodowe czy nie ? I czy kupię je w aptece ?

Minie super wyglądasz :*

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2019, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minnie super figurka i brzusio :)

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2019, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga9090 wrote:
    A jest jakas poprawa u Ciebie?
    Wczoraj mi lekarz dopiero przepisał więc za szybko by liczyć na efekt.

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • pilik Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2019, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minnie pięknie!
    Patrycja to paski lakmusowe. Podobno łatwiej w kwiaciarni albo zoologicznym lub przez internet. Ja stacjonarnie w żadnej aptece nie dostałam jak szukałam.

Lunaris to się uda, ale wydaje mi się że musicie odpuścić butle całkowicie, żeby wiedział że jej nie ma ;)...

Patrycja20, Minnie89 lubią tę wiadomość

ds022el.png

u4uGp2.png
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2019, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Pilik :*

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2019, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agulineczka wrote:
    Wczoraj mi lekarz dopiero przepisał więc za szybko by liczyć na efekt.
    Ok to kciuki za szybka poprawę, ja chyba wrócę do tego cyclo 3 forte, bo znowu mi żylaki na nogach powychodzily, a moze i na tyłek tez pomoze

• KateHawke Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2019, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minnie zgrabną masz tę kuleczkę <3 brzusio jak marzenie :)

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2019, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie śliczna Ty :*

• JustynaG Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2019, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,
    Kolejny słaby dzień. Gdzie podziało się moje pogodne dziecko? Cały dzień marudzi... Nic jej nie pasuje. W łóżeczku źle. Na rękach źle. Na macie jeszcze gorzej. Eh...
    Mając katar i zapchany nos była przesłodka.

Uwielbiam dołeczki w policzkach! :) Ninka, cudo <3 a w mamusie czy w tatusia masz te dołeczki dziecinko??

Jestem ciekawa czy moja panienka też będzie miała dołeczki...

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2019, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna, u Was chyba teraz czwarty skok rozwojowy, moim zdaniem najcięższy, ale i największe postępy są po nim. Druga opcja to ząbki. Możliwe, że obie te rzeczy się nałożyły czasowo. Dużo sił życzę :*

Ninka jest cudna i ta radość na jej buźce <3

JustynaG lubi tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Minnie89 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2019, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobione!
    Jakieś cięższe dni nastały...to takie naiwne, że w głowie siedzi taka natrętna myśl "spokojnie, może nas to ominie". Ale screeny robię i tak! Będą mi ratować tyłek za miesiąc pewnie :)

Melevis - nie umiem Ci doradzić i nawet ciężko mi sobie wyobrazić jak się czujesz... Życzę Ci dużo siły.

LUNARIS - współczuję bardzo tych problemów. Tak ładnie się zaczęło...ale może te sposoby dziewczyn coś pomogą. Jest ich cała masa, no kurde coś musi zadziałać!

Pilik - Ninka przepiękna <3 widać charakter w tej słodkiej buźce.
    A ja też mam dołeczek, ale tylko z jednej strony. Ciekawe czy Milan odziedziczy :)

Anna Stesia - Ty to jesteś nasz najtroskliwszy anioł stróż na tym forum! <3 uwielbiam Cię, i dziękuję że jesteś z nami :)

Anna Stesia lubi tę wiadomość

dqprhdge2q9dik3m.png
  • StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2019, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja20 wrote:
    Dziewczyny jak nazywają się te paski którymi można sprawdzić czy to wody płodowe czy nie ? I czy kupię je w aptece ?

Minie super wyglądasz :*
    Tak jak Pilik mówi. Ja kupiłam w akwarystycznym. W Rossmanie jest Ph test - to jest niby test na wykrycie infekcji, ale działa tak samo - sprawdza pH wydzieliny. Mozna uzyć w potrzebie, chociaż jrest wielokrotnie droższy niż paski z zoologicznego.

EDIT: spojrzałam na swój post i głupio mi się zrobiło, że tyle tam literówek (ale już je poprawiłam, żeby było czytelniej). Zwykle teraz piszę trzymając pierś w 1 rece, a w drugiej telefon. Przepraszam za wszelkie już popełnione jak i przyszle zbrodnie na ortografii i interpunkcji.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2019, 14:52

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2019, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minnie pięknie wyglądasz <3

Ninka księżniczko nasza jaka Ty jesteś rozkoszna!

Minnie89, pilik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2019, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik- śliczna Ninka i cudny uśmiech :)
    Minnie- celebruj te ostatnie chwile w dwupaku:) a wyglądasz super!

My po wizycie położnej. Powiem tak- warto było czekać, bo babeczka jest extra! Poślizg w spotkaniu wynikł po prostu z sytuacji jaka się wydarzyła ( ja nie zauważyłam tel, a ona też miała jakąś operacje)
    Widać że doświadczona, na pewno po 40, ale zna wszystkie "dobre rady babć i mam" i każe je wpuszczać jednym,a wypuszczać drugim uchem zwłaszcza jeśli dotyczą diety matki karmiącej ;)
    Oskar wg jej wagi waży 3450! A ze szpitala wyszliśmy mając 3060, więc chyba mam treściwy pokarm ;) choć ona mówi, że waga wadze nierówna - teraz będziemy sprawdzać przyrosty wg jej wagi
    Młody zdrowy, wszystko w porządku, odruchy prawidłowe. Dała parę cennych wskazówek, a jeśli chce by dłużej spał i to gdzieś obok to na jednej sesji karmienia trwać ok 40min a nie np 10 - jak się zdarzało,bo on wtedy się tylko napoi ,a nie naje i zmęczy ssaniem. Spróbujemy- zobaczymy :)
    Moja rana w porządku, goi się ładnie.
    Ogólnie jesteśmy b. Zadowoloni
    A i moja matczyna próżność została zaspokojona,bo pani położna nie mogła przestać komplementować urody i uroku Oskara :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2019, 15:07

Minnie89, Yoselyn82, Luna1993, KateHawke, JustynaG, Bajkaaa, Patrycja20, StaraczkaNika, pilik, Nadzieja22, emi2016, Aga9090, Kaczorka, blue00, Rucola, KateKum, Lena21, Anna Stesia, Lusesita, Emiilka lubią tę wiadomość

‹‹ 2686 2687 2688 2689 2690 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ