Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNinka cudna i przepiękny uśmiech
Ja o naszych nocach już się nie będę rozpisywać bo są no okropne ;p co więcej Ania zrobiła się strasznym cycoholikiem. Nie ma szans żeby zasnęła bez piersi jak to było jeszcze stosunkowo niedawno... Po prostu usypianie tylko na piersi inaczej krzyczy, złości się, kopię istna histeria. Powiem Wam że trochę mam dół z tego powodu bo czuję się bardziej uwiązana niż te 2 miesiące temu. W tym momencie mąż też nie jest w stanie jej uspokoić , jedyne co ja uspokaja to pierś. Nir wiem czy jest w ogóle szansa że mogę to zmienić i jak to zmienić. -
Witam się w 39 tygodniu! Chociaż właśnie się dowiedziałam z wizyty że termin mam 20.01 a nie 23.01... KTG w normie, rozwarcie na 1cm, i czekamy
Zostawiam swoją kuleczkę i biegnę Was nadrabiać bo mam trochę zaległości!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2019, 19:49
pilik, agulineczka, KateHawke, Morusek, Yoselyn82, Lunaris, admiralka, Patrycja20, Bajkaaa, summer86, emi2016, Fozzie Bear, ibishka, Kaczorka, blue00, lamka, Achia, Luna1993, moniśka..., JustynaG, Izape_91, Jeżowa, Nadzieja22, Rucola, KateKum, Anna Stesia, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Stasio początkowo przy piersi spędzał 3 minuty i wypluwał. Czyli po prostu mu się nie chciało bo łatwiej z butelki (tak było po szpitalu i mało mleka też było).
Teraz potrafi 10-15 minut ssać i słychać jak łyka, wylewa mu się też bokiem czasem więc wiem że dobrze mu leci i że mam dużo mleka. W czasie ssania-jak go nic nie boli to jest spokojny i nie szarpie. Wydaje mi się że dobrą ilość czasu jest przy piersi a jak go odbiję to podaję drugą. Wisi dotąd przy każdej aż sam wypluje i już nie chce. Jak się odbije i nie chce piersi to jeszcze ma z butelki. A krzyki i nie spanie nadal. Będziemy próbować do skutku- pewnie musi od nowa nauczyć się piersi i trzeba zwalczyć problemy brzuszkowe.
Zmykam ogarnąć siebie i Stacha bo musimy iść do przedszkola. Będę wieczorem zapewne.
Pilik właśnie o taki efekt końcowy mi chodzi jak na Twoim zdjęciuNinka i jej minka
Minnie -piękna kuleczkato już ostatnie chwile w pakiecie!
MELEVIS myślę o Tobie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2019, 13:40
-
Minnie pięknie!
Patrycja to paski lakmusowe. Podobno łatwiej w kwiaciarni albo zoologicznym lub przez internet. Ja stacjonarnie w żadnej aptece nie dostałam jak szukałam.
Lunaris to się uda, ale wydaje mi się że musicie odpuścić butle całkowicie, żeby wiedział że jej nie ma...
Patrycja20, Minnie89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry,
Kolejny słaby dzień. Gdzie podziało się moje pogodne dziecko? Cały dzień marudzi... Nic jej nie pasuje. W łóżeczku źle. Na rękach źle. Na macie jeszcze gorzej. Eh...
Mając katar i zapchany nos była przesłodka.
Uwielbiam dołeczki w policzkach!Ninka, cudo
a w mamusie czy w tatusia masz te dołeczki dziecinko??
Jestem ciekawa czy moja panienka też będzie miała dołeczki...
-
Justyna, u Was chyba teraz czwarty skok rozwojowy, moim zdaniem najcięższy, ale i największe postępy są po nim. Druga opcja to ząbki. Możliwe, że obie te rzeczy się nałożyły czasowo. Dużo sił życzę :*
Ninka jest cudna i ta radość na jej buźceJustynaG lubi tę wiadomość
-
Nadrobione!
Jakieś cięższe dni nastały...to takie naiwne, że w głowie siedzi taka natrętna myśl "spokojnie, może nas to ominie". Ale screeny robię i tak! Będą mi ratować tyłek za miesiąc pewnie
Melevis - nie umiem Ci doradzić i nawet ciężko mi sobie wyobrazić jak się czujesz... Życzę Ci dużo siły.
LUNARIS - współczuję bardzo tych problemów. Tak ładnie się zaczęło...ale może te sposoby dziewczyn coś pomogą. Jest ich cała masa, no kurde coś musi zadziałać!
Pilik - Ninka przepięknawidać charakter w tej słodkiej buźce.
A ja też mam dołeczek, ale tylko z jednej strony. Ciekawe czy Milan odziedziczy
Anna Stesia - Ty to jesteś nasz najtroskliwszy anioł stróż na tym forum!uwielbiam Cię, i dziękuję że jesteś z nami
Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
Patrycja20 wrote:Dziewczyny jak nazywają się te paski którymi można sprawdzić czy to wody płodowe czy nie ? I czy kupię je w aptece ?
Minie super wyglądasz :*
EDIT: spojrzałam na swój post i głupio mi się zrobiło, że tyle tam literówek (ale już je poprawiłam, żeby było czytelniej). Zwykle teraz piszę trzymając pierś w 1 rece, a w drugiej telefon. Przepraszam za wszelkie już popełnione jak i przyszle zbrodnie na ortografii i interpunkcji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2019, 14:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPilik- śliczna Ninka i cudny uśmiech
Minnie- celebruj te ostatnie chwile w dwupaku:) a wyglądasz super!
My po wizycie położnej. Powiem tak- warto było czekać, bo babeczka jest extra! Poślizg w spotkaniu wynikł po prostu z sytuacji jaka się wydarzyła ( ja nie zauważyłam tel, a ona też miała jakąś operacje)
Widać że doświadczona, na pewno po 40, ale zna wszystkie "dobre rady babć i mam" i każe je wpuszczać jednym,a wypuszczać drugim uchem zwłaszcza jeśli dotyczą diety matki karmiącej
Oskar wg jej wagi waży 3450! A ze szpitala wyszliśmy mając 3060, więc chyba mam treściwy pokarmchoć ona mówi, że waga wadze nierówna - teraz będziemy sprawdzać przyrosty wg jej wagi
Młody zdrowy, wszystko w porządku, odruchy prawidłowe. Dała parę cennych wskazówek, a jeśli chce by dłużej spał i to gdzieś obok to na jednej sesji karmienia trwać ok 40min a nie np 10 - jak się zdarzało,bo on wtedy się tylko napoi ,a nie naje i zmęczy ssaniem. Spróbujemy- zobaczymy
Moja rana w porządku, goi się ładnie.
Ogólnie jesteśmy b. Zadowoloni
A i moja matczyna próżność została zaspokojona,bo pani położna nie mogła przestać komplementować urody i uroku Oskara
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2019, 15:07
Minnie89, Yoselyn82, Luna1993, KateHawke, JustynaG, Bajkaaa, Patrycja20, StaraczkaNika, pilik, Nadzieja22, emi2016, Aga9090, Kaczorka, blue00, Rucola, KateKum, Lena21, Anna Stesia, Lusesita, Emiilka lubią tę wiadomość