X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2019, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna faktycznie brzmi rozsądnie ! Oby było po Twojej myśli ! Mam nadzieje, że atak Cię nie złapie :/

Luna1993 lubi tę wiadomość

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2019, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melevis,trzymaj się ciepło.

• summer86 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2019, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melevis, jestem dziś myślami z Tobą. Dużo sił kochana!

Lunaris, przykro mi, że Staś tyle płacze i że znów masz pod górkę. Życzę żeby jak najszybciej się wszystko unormowało. Może warto pójść do pediatry, tak jak pisze Luna.

Bajkaaa, gratulacje nowych umiejętności dla Zosi. Im bardziej mobilne dziecko tym mniej spokoju ;)

Lunaris, Bajkaaa lubią tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2019, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za podpowiedzi dziewczyny, obstawiam dwa warianty:
    -za dużo powietrza (Anna Stesia),
    -moja zła dieta (Moniśka)
    Wszystkie inne metody wykorzystałam. 5S uwielbiam- przy Franku rewelacyjnie się sprawdzało, Stasia też raczej do spania ciasno otulam bo nie panuje nad rękami i cały czas nimi wymachuje co go rozbudza. JEgo ręce żyja własnym życiem hehe. Delikol jeszcze dokupię bo tego nie próbowałam i chyba faktycznie wcześniej niz na wizytę szczepienną wybierzemy się do pediatry.

Na pewno zrobiłam jeden bład- odstawianie forum na tyle dni ma negatywny skutek psychiczny. Jedna noc z Wami i jakoś od razu lepiej i weselej :) <3 Także ostrzegam: ODSTAWIANIE FORUM MA ZGUBNE KONSEKWENCJE DLA ZDROWIA PSYCHICZNEGO!

Lof Ju <3

summer86, StaraczkaNika, moniśka..., JustynaG, emi2016, Lusesita, Minnie89, Jeżowa, Anna Stesia, Rucola, Achia, KateHawke, Morusek, Lena21, Sarna84, pilik, Nadzieja22, KateKum, Emiilka lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • admiralka Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2019, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris, czyli dobrze zrobiłam, że tu wróciłam :D

Lunaris, JustynaG, Jeżowa, Anna Stesia, Achia, KateHawke, Sarna84, pilik, KateKum lubią tę wiadomość

atdc9vvjhr7v1l6t.png

h84f9vvj1bgblfir.png

03.08.2017 - Nasze cuda 8tc [*]
    16.12.2017 - Marysia 15tc [*]
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2019, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Admirałka- dla własnego dobra BARDZO DOBRZE :D
    Ps moje dziecko właśnie "śpi" i wygląda tak:
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2019, 19:29

moniśka..., Jeżowa, Anna Stesia, KateHawke, Nadzieja22, ibishka, blue00 lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Melevis Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2019, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za wsparcie... naprawdę dziękuję...
    Właśnie jestem po podaniu cytotecu, boję się tego, co może zacząć się dziać. Jeszcze „mam zachować tkanki do badania histopatologicznego”. Jak ja mam na to spojrzeć. Nie dam rady...

l22nj48ay1qfqnoi.png
    klz9jw4z9e5d3ouc.png
    qb3cg7rfn0fbukfn.png
    02.2017 [*] 6tc
    01.2019 [*] 10tc
  • JustynaG Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2019, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melevis, jesteśmy z Tobą i wspieramy całym serduchem.

Szczerze mówiąc, to nie wiem (może ktoś inny się wypowie) ale jeśli nie chcesz badać to chyba nie mogą Cię do tego zmusić...

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • emi2016 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2019, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yos - gratuluję pozbycia się dziadostwa !

Melevis- tak strasznie mi przykro :( Dzisiaj myślami jestem z Tobą...

Lunaris - jesteś wspaniałą matką ! Najlepszą dla Twojegodziecka !!! Czasem dzieci mają różne dolegliwości i trzeba to przetrwać.. współczuję problemów z karmieniem,u mnie było tak samo...

Yoselyn82 lubi tę wiadomość

3jvz3e5e43yz8gvz.png
    3jvzcwa1dqef2qp7.png
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2019, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melevis :(
    W takich sytuacjach to nie wiadomo czego życzyć. Może żeby sprawnie i szybko przebiegło?
    Przykro mi że musisz przez to przechodzić :(

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Lusesita Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2019, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melevis tak mi przykro :-(
    Jestem z Tobą myślami.

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2019, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melevis kochana, aż za dobrze wiem przez co przechodzisz. Dla mnie dzień w szpitalu był tym najgorszym. Dobrze, że masz już do kogo wracać. Trzymaj się biedna :*

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2019, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melevis wrote:
    Dziękuję za wsparcie... naprawdę dziękuję...
    Właśnie jestem po podaniu cytotecu, boję się tego, co może zacząć się dziać. Jeszcze „mam zachować tkanki do badania histopatologicznego”. Jak ja mam na to spojrzeć. Nie dam rady...
    Nie patrz. Jakby coś to wezwij położną i pomoże Ci. Mi zalożyli ten lek i powiedzieli, że mam czekać na skurcze, a jeśli pójdzie dobrze to zacznę krwawić. Powiedzieli że poczuję, kiedy usunie się jajo płodowe i wtedy mam poprosić położną. Tyle że u mnie lek nie podziałał i wzięli mnie na zabieg z mechanicznym rozwieraniem szyjki. Źle się to dla szyjki skończyło, więc odradzam łyżeczkowanie zanim leki wywołają skurcze.

Mel, ja wiem, że wolisz teraz o tym nie myśleć, ale że to już kolejna taka sytuacja to może warto przebadać kilka rzeczy i obstawić się lekami? Jak będziesz gotowa to pisz i razem wymyślimy jak tu o Ciebie zadbać. Jestem z Tobą

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2019, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Stesia i Jeżowa dziękuję za troskę :*

Jeżowa, Anna Stesia lubią tę wiadomość

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • emi2016 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2019, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melevis - no nie mogę... Cieszyłam się z Twojej ciąży tak jak i ze swojej :( Nie mogę przestać o Tobie myśleć... Trzymaj się ciepło :(

3jvz3e5e43yz8gvz.png
    3jvzcwa1dqef2qp7.png
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2019, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agulineczka wrote:
    Anna Stesia i Jeżowa dziękuję za troskę :*

:-*

Jak sie masz dzisiaj?

Magdala lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2019, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris- przykro mi ,że napotkały Cię problemy..ale mam nadzieję, że rady dziewczyn pomogą i uda się znaleźć źródło zachowanie synka.. trzymam kciuki!

Melevis- myślę o Tobie od rana,mam nadzieję że w szpitalu zachowają się właściwie i pomogą Ci przez to przejść. Pamiętaj, że jestesmy tu w razie co!

Lunaris lubi tę wiadomość

• Rucola Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2019, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melevis Kochana nie potrafię Ci nic doradzić ale wiedz że jestem z Tobą myślami :*
    Lunaris ogromnie Ci współczuję :( jak piszecie o tym że Wasze dzieci tak placzay przy piersi to pęka mi serce. To nie tak powinno być :( w takich sytuacjach człowiek glupieje i chce zrobić wszystko żeby dziecko nie cierpiało i jak widać są sytuacje (o których pisze moniska) że mm jest wyjściem. Ale najgorzej jeśli jeśli mm nie pomaga a czasem nie ma powrotu do kp lub kpi dlatego jak pisze Jeżowa jeśli masz siłę to spróbuj jeszcze powalczyć... Jak patrzę na zdjęcie Stasia to nie wiem jaką decyzję podjęłabym na Twoim miejscu :(

Lunaris lubi tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2019, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja dzisiaj mialam tak realistyczny sen ze urodzilam przez cc mojego malucha i jest juz zemna. I cieszymy sie soba nawzajem :) uff ale mi goraco bylo :)

Lunaris, Rucola, Patrycja20, pilik lubią tę wiadomość

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2019, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melevis kochana trzymaj sie mocno. Mnie tez proponowano zebym oddala material do badania ale ja nie bylam wstanie. Balam sie tego co wyjdzie a moze co nie wyjdzie. Nie chcialam przez to przechodzic. Chcialam zeby juz bylo po wszystkim. Duzo sil zycze tobie, tule mocno

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
‹‹ 2684 2685 2686 2687 2688 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ