Ex-testerki. Cudzie trwaj
- 

WIADOMOŚĆ
- 

A mnie cały czas dość ostro pobolewa, regularnie, trenuje oddech, czyżby Adaś naprawdę przestraszył się oxy? summer86, Jadranka, olik321, Bajkaaa, Anna Stesia, Rucola, Justya85, innamorata88, KateHawke, malka, Flowwer, -Mamunia-, Siwulec, Emiilka, Barbarka1984 lubią tę wiadomość summer86, Jadranka, olik321, Bajkaaa, Anna Stesia, Rucola, Justya85, innamorata88, KateHawke, malka, Flowwer, -Mamunia-, Siwulec, Emiilka, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualny
- 

Aaaa czuje w kościach, że dzisiejsza nocka należy do AdasiaSarna84 wrote:A mnie cały czas dość ostro pobolewa, regularnie, trenuje oddech, czyżby Adaś naprawdę przestraszył się oxy?   Anna Stesia, Sarna84 lubią tę wiadomość
                                Mikołaj 25.04.2011 Anna Stesia, Sarna84 lubią tę wiadomość
                                Mikołaj 25.04.2011

08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
 27.02 3480g Michaś 56cm długości 

- 

Sarna, trzymamy kciuki za Ciebie i Adasia   Sarna84 lubi tę wiadomość Sarna84 lubi tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualny
- 

Sarna wszystkie jesteśmy z tobą !!!

Buko jak się czyjesz? Kiedy wizyta ? Sarna84 lubi tę wiadomość Sarna84 lubi tę wiadomość 
 112 cs o syna, 15 lat walki !!
 Provita-Paliga
 NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
 Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
 ⛄⛄⛄

- 
                        nick nieaktualny
- 

Sarna i ja przyłączam się do fanek Adasia kciuki zaciśnięte kciuki zaciśnięte a nocne porody są najlepsze a nocne porody są najlepsze   
 czekam na wieści   Sarna84 lubi tę wiadomość Sarna84 lubi tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualnyMiło że PytaszFlowwer wrote:Sarna wszystkie jesteśmy z tobą !!!

Buko jak się czyjesz? Kiedy wizyta ? 
 Czuje się dobrze, nic mi nie dolega, tylko przesypiam teraz kilkanaście godzin na dobę i właśnie obudziłam się po drzemce 
 Wizytę mam w poniedziałek w klinice i kolejna w środę na NFZ. Mam nadzieję se wszystko będzie dobrze, a mój mąż krzyczy na mnie za to czarnowidztwo.
 A co u Ciebie?
- 

Dziewczyny jeśli któraś z was ma nadwagę taka dość sporą a ja np taką mam to nie polecam nowego artykułu mamy ginekolog ja nie przeczytałam do końca bo się wystraszylam być może na końcu coś dobrego jest napisane ale ja jestem panikara a ten artykuł tylko mnie bardziej przestraszył