Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
A mnie cały czas dość ostro pobolewa, regularnie, trenuje oddech, czyżby Adaś naprawdę przestraszył się oxy?
summer86, Jadranka, olik321, Bajkaaa, Anna Stesia, Rucola, Justya85, innamorata88, KateHawke, malka, Flowwer, -Mamunia-, Siwulec, Emiilka, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sarna84 wrote:A mnie cały czas dość ostro pobolewa, regularnie, trenuje oddech, czyżby Adaś naprawdę przestraszył się oxy?
Anna Stesia, Sarna84 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Sarna, trzymamy kciuki za Ciebie i Adasia
Sarna84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sarna wszystkie jesteśmy z tobą !!!
Buko jak się czyjesz? Kiedy wizyta ?Sarna84 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Sarna i ja przyłączam się do fanek Adasia kciuki zaciśnięte a nocne porody są najlepsze
czekam na wieściSarna84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Sarna wszystkie jesteśmy z tobą !!!
Buko jak się czyjesz? Kiedy wizyta ?
Czuje się dobrze, nic mi nie dolega, tylko przesypiam teraz kilkanaście godzin na dobę i właśnie obudziłam się po drzemce
Wizytę mam w poniedziałek w klinice i kolejna w środę na NFZ. Mam nadzieję se wszystko będzie dobrze, a mój mąż krzyczy na mnie za to czarnowidztwo.
A co u Ciebie? -
Dziewczyny jeśli któraś z was ma nadwagę taka dość sporą a ja np taką mam to nie polecam nowego artykułu mamy ginekolog ja nie przeczytałam do końca bo się wystraszylam być może na końcu coś dobrego jest napisane ale ja jestem panikara a ten artykuł tylko mnie bardziej przestraszył