Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Ibishka jaki słodki sęp, no i weź tu nie daj
Lena, no to super!ibishka lubi tę wiadomość
-
Lena, cieszę się, że wszystko ok
Justyna, to Twoja Aneczka szybko zaczęła "znęcanie się". Też jest to dla mnie bolesne.. Dziś emek się pyta co za wysypkę mam ja dekolcie, sprawdziłam w lustrze a to tak mnie młoda obszczypała przy zabawie. -
Rucola to jes nosidło wrap tai od lenny lamb. Nosidła ergonomiczne z chusty raczej lepiej nie kupować (chyba że od kavki. Chciałam takie ale doradczyni mi właśnie odradziła). Ja właśnie umówiłam się na testy nosidła (lenny lamb moje pierwsze), które chce kupić jeśli będzie nam odpowiadać.
Summer i to jak! Masakra, obsesyjne obcinam jej pazury (a ucieka i się wyrywa przy tym...)
Luna cieszę się że konie uratowanena pewno się dogracie!
Fozzie piękne zdjęcia pięknej Klary!
Lena super że dobre wieści! A z ciekawości jaki ma obwód głowy?
Nam też mówią żeby nic nie przyspieszać bo niby właśnie przy problemach z napięciem lepiej pozniej (przy czym fizjo uprzedza że przy jej zapędach i tak może szybko zacząć stawać i się wspinać... zobaczymy)
Gabi słodziaki, Ibishka a jak się masz? Zima odpuscila? Z mężem lepiej?
U nas dzisiaj ciężki dzień. Maruder straszny, mam nadzieje, że będzie spała w miarę...
Dziewczyny które macie kojec. Polecacie? Uzywacie? Cały czas się waham ale jestem o krok od kupienia. Chyba potrzebuje kopa który mi potwierdzi że kojce się przydają (żeby zrobić siku bez zawału albo zejść spokojnie do kuriera...) myśle o lionelo stellaRucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPilik- ja nie mam- wiadomo, za małe mam dziecko,ale mam koleżankę, która kojec ma i mówi,że nie wyobraża sobie bez niego funkcjonowania. wrzuca zabawki i ma trochę spokoju, a ona ma też starszego syna -lat 7, 2 psy i kota :p
zresztą może od niej odkupimy kojec jak nadejdzie czas,a już nie będzie używać -
Pilik, też jestem na etapie kojca, miałam już nawet zamówiony drewniany, ale odesłałam (raz uległam namową emka, żeby tyle nie analizować i nie wybierać i taki efekt
). Aktualnie mocno rozważam Lionelo Noor, bo zależy mi żeby był kładziony bezpośrednio na podłodze, a i wymiary ma troszkę większe niż standardowy kojec. Muszę zdecydować w tym tygodniu.
-
Summer, mam wrażenie, że z mojej Aneczki to taka małpka. I ona jak chwyta się bluzki to często złapie skórę. Albo jak się irytuje gdy coś się jej nie podoba...
A jeśli chodzi o drapanie to najbardziej drapie siebie. I też ciągle jej obcinam pazurki a one ciągle są ostre. -
nick nieaktualnyDziewczyny nie jestem pewna ale chyba mi sie wody sączą. Z poczatku myslałam ze to sperma, bo dzisiaj pierwszy raz sie kochaliśmy. Ale tego chyba jest za dużo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2019, 20:07
JustynaG, Achia, Madzik34, Rucola, Flowwer, blue00, malka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fozzie, bardzo ładny
ja ambitnie skroiłam ten schab dość cienko, więc ten farsz wyszedł taki zawijany między mięsem.Wyglądało to ładnie, smakowo też ok, ale przy krojeniu średnio się to trzymało. Następnym razem zrobię po prostu kieszonkę w schabie i ją nadzieję farszem.
-
Mamunia, teraz Twoja kolej
-
Mamunia, jeśli Cię to niepokoi podjedź na IP lub kup papierki lakmusowe i sprawdź odczyn PH.
-
pilik wrote:Rucola to jes nosidło wrap tai od lenny lamb. Nosidła ergonomiczne z chusty raczej lepiej nie kupować (chyba że od kavki. Chciałam takie ale doradczyni mi właśnie odradziła). Ja właśnie umówiłam się na testy nosidła (lenny lamb moje pierwsze), które chce kupić jeśli będzie nam odpowiadać.
Pilik, a dlaczego odradzala? Ja mam właśnie Kavke, ale ostatecznie żałuję, że nie wybrałam tak jak początkowo chciałam tule. Zresztą u nas nosidlo jest i tak tylko dla męża, bo ja motam.
Nawiasem mówiąc Luna- chusta prześliczna! To Kenhuru? Jaka ma gramature i skład? -
Mamunia jedziecie sprawdzić? Kciuki zaciskam na wszelki wypadek.
Fozzie, Summer Wy tu o takich pysznościami a ja o zupie pomidorowej dzisiaj (która mnie uczuliła i ręce mi rozsadza)...
Summer tez myślałam o tym noir bo właśnie na podłodze i podobno łatwo się składa, siedzę od dwóch miesięcy w temacie i nie umiem zdecydować a muszę już. Ninka jeszcze nie raczkuje a już się dorobiła dwóch siniaków mimo że ciagle ja albo eMek przy niej siedzimy (siniaka na policzku nabiła sobie o kolano emka...) ma skore jak ja, siniaki w moment się robią. Już się boje co to będzie jak zacznie raczkować...
AnnaStesia odradzała bo chusta inaczej pracuje. Nie jest sztywna i w momencie kiedy nie mamy możliwości dociągnięcia robi się „dupowpadka” (ciężar ciała dziecka z tego na kolanach często jest). No i też właśnie uszyte fajne a im więcej się nosi tym miększe się robi co nie jest dobre w nosidle. Jej zdaniem powinien być porządny materiał, a jak chusta to jaki ozdobny element raczej. Albo właśnie wrap tai bo tam są pasy i się dociąga.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2019, 20:17
Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
Pilik, tylko teraz czytam, że ten Noor jest do 75 cm.. dziwne ograniczenie, przy mniejszym dziecku kojce raczej nie są potrzebne. Także znów jestem w punkcie wyjścia.
-
nick nieaktualnyGabi słodziaku kochany
tej mince nie można odmówić
Fozzie jadłabym! Muszę się kiedyś wprosić do Ciebie na obiad
Lena cieszę się że wszystko jest dobrze! Mamusia się uspokoiła? Dzielnego masz synka ;*
Mamuniadopakuj torbe! I podjedź na ip jeśli się niepokoisz
AnnaStesia tak to kenhuru kin riddle, moje chustomarzeniema 23%tsumugi, 23%tussah i bawełna czesana. Gramatura aż 360 ale nie mogłam się oprzeć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2019, 20:36
Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
Ania - my mieliśmy 20-letnie łóżeczko, które przy rozkładaniu się trochę rozpadło, więc nie mamy żadnego
ale możesz na FB zajrzeć na "szczecińską giełdę mam" i tam z pewnością się coś znajdzie jak rzucisz hasło, że szukasz
W temacie kojca powiem tyle, że jest dobry do czasu, zanim dziecko nauczy się chodzić. Później Aluśka zaczęła się na niego wspinać od środka, podciągać i bałam się, że mi wypadnie.
No i Aluśka niestety się nie polubiła z nim, bo to egzemplarz, który nie lubi być ograniczony. Ale wiadomo - czasami nie było wyjścia.
Więc jak dla mnie, to taka inwestycja na kilka miesięcy. Nie ma co kupować niczego wyszukanego.
Mamusia - no ciekawe co tam się u Ciebie dzieje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny