Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lena, Franio cudny! Też trzymam kciuki za wizytę. Oby była to już ostatnia!
Malka, Fela śliczna. Cały czas mi się mylicie z Achia, bo macie avatarki w takiej samej kolorystyce i takie same suwaczki
Zuzia, ale śmieszek. Super czuprynka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2019, 13:21
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
Jakie cuuudowne maluszki od rana serwujecie nam
piękne!!!Luna1993 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Minnie i Patrycja super ze idziecie do domku, w domu najlepiej
Patrycja20 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Minnie i Patrycja - gratuluję wypisów !
Luna - współczuję trudnej sytuacji, wypłacz się i mam nadzieję, że odczujesz ulgę ! Jestem silną, mądrą kobietą ! Dasz sobie radę !
Lena - Kciuki dla Frania ! i trzymam kciuki za taką samą rozmowę w lipcu !
Fozzie - Klara jak zwykle cudowna !Patrycja20 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPatrycja, Mamunia dziękuję
Minnie nie ma to jak w domu, najlepiej się sami siebie nauczycie w domu, bez osób trzecich ;*
Pilik u nas też gigantyczny smog... Jesli możesz to poczekaj na emka i skocz sama :*
Jeżowa dasz radę, może u Ciebie powietrze lepsze i skoczycie na spacer? Albo koleżanka by Was odwiedziła?
Achia miłego spaceru
Blue lubię za wagę synka, szkoda że i Was dosięgnęły problemy skórne
Lena dziś kciuki należą do Franiaon zawsze taki pogodny, kochany. Doskonale rozumiem Twój stres, jak pomyślę o tym ostatnim echoserca Zuzi to aż mi słabo. Jesteśmy z Tobą!
Lusesita dobrze że Domi zasnęła, jak trochę pospi to lepiej się poczuje. Moja Tosia nie śpi od 6 i nadal biedna nie chce zasnąćniewychowawczo włączyłam jej bajki bo strasznie mi jej szkoda
i chce ją zatrzymać w łóżku żeby się wygrzała
Sliweczka fajnie że jesteś tak zadowolona ze szpitala. Ja jak będę ponownie kiedyś rodzić (daj Boże!) To już nie mam żadnego do dyspozycjichyba pojadę do innego miasta. Twoja Hania przeslodka
My już w lepszych humorach, chusta działa cuda
]Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 07:36
Achia, Lusesita, JustynaG, Yoselyn82, Kaczorka, Siwulec, Rucola, sliweczka92, KateKum, blue00, moniśka..., Jeżowa, Bajkaaa, KateHawke, Nadzieja22, pilik, 91Ewela09, Patrycja20, emi2016, ibishka, Aga9090, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Luna i Lusesita - zdrówka dla Was
Może niedługo i ja dołączę, bo czuję się z dupy dziś..
Minnie i Patrycja - super, że dziś już w domku będziecienie ma to jak cisza, spokój i własne łóżeczko
Lena - za przystojniaka Frania zaciskam kciuki
Malka - Fela jest tak śliczną dziewczynką, że się napatrzeć nie mogę
Fozzie - ekstra sesja wyszłaKlara coraz bardziej mamusiowa się robi
To ja też Wam pospamuję Aluśką z bluzką brudną od zupy :p
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0032d1312b7a.jpg
Złapać ją do zdjęcia graniczy z cudem..
Siwulec, Rucola, Luna1993, Achia, sliweczka92, blue00, moniśka..., Jeżowa, Bajkaaa, Yoselyn82, pilik, summer86, JustynaG, 91Ewela09, Patrycja20, KateHawke, Nadzieja22, emi2016, Aga9090, Izape_91, Lusesita, malka, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny super że dziś do domu idziecie ,kciuki się przydaly !
Fozzie Klara to księżniczkaślicznie i też podziwiam za obiad u mnie tylko fasolowa i naleśniki z jabłkami ;p
Malka Fela jest prześliczna. Ma cudowne dołeczki ! Mam nadzieję ze będzie Was tu troszkę więcej
Lena Franek jak zawsze przecudowny.kcuki za wizytę
Zuzia śmieszek kochanu !
Aluska jak zawsze w biegu a plamy to ja tam nie widzę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyByłam na spacerku ok 25min, potem mąż poszedł dalej sam, ja wróciłam, ogarnęłam trochę mieszkanie i poszłam na drzemkę
teraz wrócili i się karmimy.a mąż będzie odkurzać
a na obiad zamawiamy pizzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2019, 18:13
Luna1993, sliweczka92, Kaczorka, blue00, Siwulec, Jeżowa, Lena21, Yoselyn82, Nadzieja22, pilik, Rucola, JustynaG, 91Ewela09, KateHawke, Izape_91, Patrycja20, emi2016, ibishka, Aga9090, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySliweczka- my Trójmiasto. Jeszcze nie widziałam informacji żeby lepiej nie wychodzić
.a dziś idealnie, mały mróz, piękne słońce i śnieg taki ubity, co sie fajnie po nim chodzi
Szkoda że wszędzie tak nie może być!sliweczka92, Rucola lubią tę wiadomość
-
Luna1993 wrote:Kaczorka broń Boże nie pozwalam do nas dołączyć ;* Alusia kochana
jest taka dziewczęca, ma piękne oczy! Ale widać w nich też charakterek
No z chęcią bym się wyłamała z towarzystwa :p
A Aluśka to mały agent. Z jednej strony ciągle się chce przytulać i całować a z drugiej kombinuje co tu narozrabiać :p
Gorzej, że jak jest coś nie po jej myśli, to robi histerię.. wczoraj np. rozdarła się, bo chciała pudełko. Pech chciał, że je zamknęłam a ona akurat chciała otwarte! I wyła z 10 minut, mało się nie zakrztusiła.
Za to Zuzia rozbraja uśmiechem
W ogóle uśmiechnięte dzieci są megami zawsze mięknie serce!
Achia - macie śnieg!
Chyba serio tylko w Szczecinie go brakuje..
Super, że mąż się tak angażuje w opiekę nad OskaremLuna1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia piękne zdjęcia!
i mam nadzieję,że sprawę z wózkiem zakończą jak najszybciej i to na Twoją korzyść..
Kaczorka- mąż robi wszystko, kąpie, przewija, pielęgnuje, oczywiście masuje nam Oskarka, sam wyrzuca się na spacer,żebym mogła pospać..pewnie by też karmił gdyby mógłdodatkowo gotuje i też ogarnia mieszkanie. nie wiem jak będe wyglądać jak wróci do pracy..w sume w domu siedzi cały styczeń.. jest totalnie zakochany w Oskarze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2019, 14:15
Kaczorka, pilik, JustynaG, Ania1003 lubią tę wiadomość