Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Barbarka, cudownie, że się staracie
przykro mi że we wrześniu się nie udało, mocno trzymam kciuki za rodzeństwo dla Maksia!
AnnaStesia, mi dopiero mój spóźniający się okres do końca uświadomił, że nie jesteśmy z mężem gotowi na drugie. Choć bardzo marzę, żeby Ania była jedynaczką to pewnych rzeczy nie mogę aktualnie przeskoczyć.
Witamy się z milionowej dziś pobudkiwczoraj udało się załapać 5h snu ciągiem i naiwnie liczyłam na powtórkę
Anna Stesia, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
-
Summer, wczoraj był jakiś dzień dobroci dla mam (albo raczej noc), mój tez przespał cięgiem prawie 2,5 godziny, co mu od 5 miechów nie zdarzyło się ani razu!
A robiłaś może test, tak wiesz, dla pewności? Wiadomo, że okres może szaleć, ale ja chyba bym sobie siknęła -
AnnaStesia, wczoraj chyba ten superksiężyc był, niby pełnia działa niekorzystnie na spanie a tu niespodzianka
Co do testu to jak do piątku okres się nie zjawi, wówczas kupię i zrobię. Szans praktycznie nie ma, u nasdwa razy w tygodniu i zawsze z zabezpieczeniem.
Była dyskusja o nosidłach, też planuję wkrotce zakup, postawimy prawdopodobnoe na Tule, ale wcześniej pożyczę coś, żeby sprawdzić czy młoda zaakceptuje taką formę noszenia, bo my się nie chustowałyśmy niestety. -
Mam nadzieję, że Mamunia się nie pogniewa na mnie, ale to były wody! Napisała po 4, że jest na sali i ma skurcze
Barbarka1984, summer86, Achia, moniśka..., Siwulec, Aga9090, Rucola, pilik, Lusesita, ibishka, Anna Stesia, Patrycja20, Karma88, blue00, Jeżowa, Kaczorka, JustynaG, Lunaris, KateHawke, Sarna84, malka lubią tę wiadomość
-
No to Mamunia kciuki
A tak w ogóle to witam po kiepskiej nocy...
Pobudki o 22,23 od 1 do 2:20 nie spała no i teraz nie śpi od 4:30...
Ja jednak potrzebuję więcej snu także każda dziewczyna która ma takie kiepskie noce albo i gorsze współczuję i podziwiamWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 06:41
-
Mamunia, mocne kciuki!
Bajeczko, przykro mi, że noc taka kiepskamasz szansę na pomoc mamy dzisiaj?
-
Mamunia, kciuki zacisniete
Bajeczko, po 8miesiacach chyba sie juz przyzwyczailam do takiej ilosci snu albo i niespania. Maks mi kiedys wstal o 1:30 a zasnal przed 9rano :p -
nick nieaktualnyMamunia kciuki !!
U nas sen od 19.30 Do 7. Pobudek 5 srednio co 2h ja jestem gotowa to kolejnego dnia bo wyspana to za dużo powiedziane
Minnie chyba kazdy noworodek tak ma. Ja też wcześniej nie wiedziałam i myślałam że to coś złego że dziecko chce wisieć na piersi non stop i ciężko mi było to zaakceptować. Teraz myślę że to zupełnie normalne
My też planujemy nosiło i też chyba Tule bardziej dla męża niż dla mnie bo ja sobie z chusta poradzę.
A tak w ogóle to niech się juz skończą wyprzedaże...non stop jestem na innej stronie z ubrankami dziecięcymi i sporo w tym styczniu na to wydałam ale garderobe na 68 mam myślę cała skompletowanaAnna Stesia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUrodziłam! Mam nadzieje ze sie nie obrazicie jak pozniej zdam relacje
Ania1003, Yoselyn82, emi2016, moniśka..., Minnie89, Aga9090, Rucola, pilik, Barbarka1984, Achia, Lusesita, summer86, Anna Stesia, Bajkaaa, Patrycja20, bazylkove, Karma88, blue00, Siwulec, veritaserum, Jeżowa, Malgonia, sliweczka92, Kaczorka, JustynaG, Madzik34, Nadzieja22, Lunaris, KateHawke, Sarna84, Flowwer, Lena21, KateKum, 91Ewela09, malka, StaraczkaNika, Morusek lubią tę wiadomość
-
-Mamunia- wrote:Urodziłam! Mam nadzieje ze sie nie obrazicie jak pozniej zdam relacje
WIELKE GRATULACJE DLA WAS , zdrówka !!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Mamunia ogromnie się cieszę! Pisałaś że się boisz więc życzyłam Ci szybkiego porodu z zaskoczenia i tak też się stało!!! Mam nadzieję że szybko dojedziesz do siebie i zdasz nam relację!!! Buziaki!!!#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
-Mamunia- wrote:Urodziłam! Mam nadzieje ze sie nie obrazicie jak pozniej zdam relacje
Szybka akcja -
Mamunia ale ekspres!! Gratulacje
!
AnnaStesia tak, kavka to wyjątek. Mówiła że mają jakąś inna technikę szycia i ich nosidła są porządne.
Ja się z kołkami nie polubiłam. Dłużej mi się dociagalo niż zwykłą chustę. Ale może teraz do wrzucania na biodrze byłoby inaczej. Ja zakochana w naszych serduszkach od Sarny, nie mam potrzeby na jakieś wypasne chusty na szczęście :p a 4,2 będziesz miała dobrą na pewno
Ci do tuli - jakbyście chciały używaną to kupujcie na sprzedażowych grupach chustowych. Na olx kilku oszustów grasuje
U nas noc kiepska, wczoraj dałam paracetamol bo tak płakała przez zęby to zasnęła od 21 do 23... no ale zjadła i spała dalej na szczęście, ale od 24 przyklejona do cycka bez opcji na odłożenie... więc niby spałyśmy, ale po nocy z dzieckiem na brzuchu, przyklejonym na zmianę raz do jednej raz do drugiej piersi czuje się jak mombie jednak... i już się dzień marudera zapowiada, zęby męczą mocnoAnna Stesia, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Mamunia !!! Wielkie gratulacje
czekam na relacje, ale teraz odpoczywaj
Ania Stesia - dziękujedzieciaki oczywiście ze się cieszą i nie mogą się doczekać, plan co kto robi przy Borysie już ustalony
ja na szczęście tylko karmie
Barbarka - przekazałam terminarz młodemu, kopnął wiec chyba przyjął do wiadomości. Trzymam za Ciebie kciuki :*Anna Stesia, pilik, sliweczka92, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
-
Mamunia miałam pisać kciuki ale zalapalam się na gratulacje
Minnie dasz radę początki są ciężkie musicie się zgrać kochana :*
Rozumiem was z tym drapaniem. Ja. Mam dekolt cały w sznitach a dodatkowo włosy mi wyrywa i jeszcze menda patrzy na swoje ręce potem czy na pewno wyrwala tyle ile chciała.
Pilik zima nie odpuszcza. Doszły mrozy po 20 st. W zeszłym tyg wydostalisny auto i trzymam ulice niżej.. To z kolei przed wczoraj mi nie odpaliło i stałam na 20st mrozie z młodą na rękach czekając jak kolega z kablami przyjedzie. Z emkiem różnie. Ostatnie dni było apogeum że już praktycznie się rozstalismy. Ale próbujemy się dogadać i to posklejac.
Noce też kiepskie.. Wczorjs zobaczyłam że idzie oprócz jedynki dwójka. Paskudnie się. Przebija. Jest tam sine i krew mam. Nadzieję że nie będzie z tego żadnego dziadosta..
Ale.schabik pyszny foziie! Narobilas smaka!Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
Mamunia, gratulacje!!
Pilik, o jakich serduszkach mówisz? Chętnie popatrzę! Masz rację, ze nie przeglądasz sie bliżej chustom, ja to zrobiłam i co drugą bym chciała. A jedna drozsza od drugiej! Kiedyś się śmiałam, jak można za kawałek szmatki dac kilkaset złotych, a teraz sama żałuję, ze np. kupienie kilku fajnych chust jest całkowicie poza moim zasięgiem. Więc lepiej zatrzymać się przed znakiem stop niż obudzić w sobie utracjusza.
Summer, tula to zawsze dobry pomysł! Wielu moich znajomych ma, i to takich, którzy nie nosili w chuscie. To na tyle porządny produkt, ze niewielki odsetek dzieci nie jest w stanie polubić noszenia w nim.Rucola lubi tę wiadomość
-
Mamunia gratuluję
Summer niestety mama przyjdzie tylko na chwilę dziś a na dodatek jutro jest pogrzeb koleżanki ojca, bardzo bym chciała jechać ale sama nie pojadę tam a emek w pracy i nie wiem czy ktokolwiek ze znajomych będzie jechać, kiepski tydzień mam strasznie...
W sumie też zastawialam się nad nosidlem bardzo żałuję że nie kupiłam chusty bo dużo by mi ułatwiło zycie no ale cóż...
Milego dnia życzę i spokojnych dzieciaczkow dziś i zdrowych