Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniechaaaa wrote:Inna wchodze specjalnie zobaczyć co u Was! Mooooocne kciuki za Was czekamy
Ja chciałam tylko, ze jeżeli ktoś jeszcze ma jakiegoś kciuka na zbyciu to my poprosimy bo o 16 mamy połówkowe
W sumie to już mogły być wcześniej patrząc że ty już w 22 tc cieszę się strasznie że tak się tu nam wszystkim układa dobrze -
nick nieaktualny
-
Agniecha oczywiście, że mamy wolne kciuki także dla Ciebie i Twoich Chłopaków
Siwulec kciuki za wytrwałość, a 5 marca na pewno wszystko będzie ok
Ja też ledwo co miałam wizytę serduszkową w zeszłą środę, a już bym chciała iść znowu na jakieś USG tym bardziej, że nie mam żadnych objawów :(znaczy cieszę się, że nie wymiotuję, ale halo zupełnie żadnych objawów?Siwulec lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:U mnie ginek najbardziej lubi robić w 22tc a ja sie nie sprzeciwiałam
Jezowa ja do tej pory nie mam objawów czasem może senna jestem ale ja zawsze mogłam spać w ciągu dnia, no i ostatnio mam mega zaparcia hehehe
I poza tym że niewygodnie mi leżeć na brzuchu to nie czuje tej ciąży a tak bardzo chcialam rzygać heheJeżowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziś wszystkie Kciuki za : Michasia, Radka i Czarka!!
Naszych dzielnych chłopaków!!!Agniechaaaa, Flowwer, MamaFabianka, Lusesita, Emiilka, Anna Stesia lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Agniecha kciuki zaciśnięte czekamy na relację
mój mąż do mnie: kiedy masz te badania permanentne ??Kaczorka, Jeżowa, PodwojnaMamaWdwupaku, Lusesita, Emiilka, malka, Anna Stesia, JustynaG lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeden kciuk za Inna a drugi za Ciebie i Twoich chłopaków Aguś
A ja planuje kupić bezrękawnik na wiosnę dla młodej, ale tak, żeby najlepiej do jesieni był i mam rozkminę nad rozmiarem..
Teraz ma 68, więc na wiosnę pewnie będzie 74. I tylko nie wiem jak szybko będzie rosła -
Agniechaaaa wrote:Inna wchodze specjalnie zobaczyć co u Was! Mooooocne kciuki za Was czekamy
Ja chciałam tylko, ze jeżeli ktoś jeszcze ma jakiegoś kciuka na zbyciu to my poprosimy bo o 16 mamy połówkowe
Moje kciuki się właśnie cudownie rozmnożyły i są mocno zaciśnięteLusesita, Agniechaaaa, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Anna i Malka ja nadrobię w 3 trymestrze ale przypominam przed ciąża przytyłam 13 kg
A tak wyglądam 14 kg na plusie
Aga trzymam kciuki za chłopaków i czekamy na sesję
Inna cisza przed burzą?!ibishka, Siwulec, Jeżowa, Buko, Bajkaaa, pilik, PodwojnaMamaWdwupaku, Kaczorka, Sarna84, Lusesita, Jadranka, Agniechaaaa, Emiilka, lamka, Yoselyn82, malka, KateHawke, Barbarka1984, Lunaris, Anna Stesia, JustynaG, Kargo31, Rucola, Bocianiątko, nowa na dzielni, staraczka1111, Czrna 81, blue00, Amy333, Lena21, E_w_c_i_a, MaryAnn lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
moja silna wola jest tak silna, że zadzwoniłam do doktorka i umówiłam się na dzisiaj
więc jak już będziecie miały rozgrzane kciuki to w wolnej chwili możecie jeszcze na chwilkę je ścisnąć o 20:10 będę bardzo wdzięczna :*Jeżowa, Bajkaaa, Lusesita, Kaczorka, Emiilka, malka, summer86, KateHawke, Anna Stesia, pilik, lamka, Rucola lubią tę wiadomość
-
Siwulec oczywiście, że rozgrzane kciuki będą trzymane także za Ciebie wszystko będzie dobrze
Siwulec lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny