Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8ca9a96a7106.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8804602e9bb0.jpg
Felka pozdrawia ciocie na forum
Wszytsko w porządku, mała ma 565g i wszytsko u niej w jak najlepszym porządku szyjka długa, zamknięta.
Jedynie co to przeraziła mnie waga mam już 7,3kg na plusie masakra. Od dzisiaj codziennie dużo ruchu, zero słodyczy i zero niezdrowego jedzenia! Moja waga cały czas mnie okłamywała troszkę mi to dzisiaj zepsuło humorJeżowa, Anna Stesia, Lusesita, Emiilka, Kaczorka, Siwulec, Barbarka1984, Lena21, pilik, KateHawke, Flowwer, Sarna84, summer86, olik321, moniśka..., Lunaris, JustynaG, Rucola, Bajkaaa, staraczka1111, Czrna 81, blue00, E_w_c_i_a, MaryAnn lubią tę wiadomość
-
Inna powodzenia i szybkiego i łatwego porodu! Michasiu czekamy
-
Maleczko, co za śliczności słodkie! I ta buzia pyzata Cudna jest! A co do wagi - łączę się w bólu, u mnie nagle zrobiło się +12 na liczniku. Doktor mi mówiła, że ok. 20 tc jest nagły skok wagi i że to normalne, ale nie powinnam mieć na początku siódmego miesiąca tyle kilogramów balastu. U Ciebie chyba przyrost jest jeszcze w normie.
malka lubi tę wiadomość
-
Malkuś, Felcia cudowna! Wspaniałe są te zdjęcia 3D Już się nie mogę doczekać, kiedy też sobie takie zafunduję Rośnijcie dalej, zdrowo!
malka lubi tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Inna wczystkie czekamy niecierpliwe na Michasia, nie wiem jak ale zawsze w poniedziałki są na of emocje.
Malka a stopki słodkie ♡♡
A co do wagi ja nadal 1kg na + ale liczę na taki skok za miesiąc.malka lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Emiilka wrote:Malkuś, Felcia cudowna! Wspaniałe są te zdjęcia 3D Już się nie mogę doczekać, kiedy też sobie takie zafunduję Rośnijcie dalej, zdrowo!
Doktor Mędrek w Diagenie na Wojciecha robi fajne fotki 3D i to już na pierwszych prenatalnych!
Malka - te nóżki i rączką są cudne!!
A u nas w domu choróbsko dopadło już moją mamę czyli jest kolejna ofiara..
Unikam kontaktu, ale niestety mamy wspólną kuchnię i łazienkę, więc całkowicie się nie da.malka, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Malka wspaniałe stopki omal nie zemdlałam bo w pierwszej chwili zrozumiałam że to Felka ma już 7kg więc przeczytałam jeszcze raz i odetchnęłam (głupia ja)
Kaczorka uważaj na siebie :*
ja dziś oczywiście walczę ze sobą aby nie zadzwonić do doktorka i przyspieszyć wizytę (planowaną mam 5 marca) ale im bliżej terminu tym mocniej się denerwuje... tak bardzo chciałabym aby serduszko biło a głupi pęcherzyk zmalał
Nie zadzwonię, będę dzielna !
Anna Stesia, malka, Emiilka, Bajkaaa, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
Siwulec skad ja to znam.
Dopóki nie poczułam regularnych ruchów, to po kilku dniach od wizyty umieralam ze strachu i walczyłam ze sobą, żeby nie przyspieszyć wizyty.
Ja jestem zła, bo potrzebuje się dostać z córka do przychodni na dzieci zdrowe po kilka skierowań itd, a tam jak zwykle albo zajęte, albo nie odbierają.
Siwulec lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny też mi się strasznie te stópki podobają a te nogi wyglądają jakby były takie umięśnione
Anna Stesia chciałbym wierzyć, że ta waga źle pokazuje. Tylko zwykłe pokazywała mniej niż mi się wydawało. A teraz szok. Nie czuje, żebym aż tyle przybrała. No ale, będę się pilnować i ruszać. Postanowione!
Kaczorka nie dajcie się chorobie! Paskudne te wirusy teraz panują.
Flo u mnie też na początku z wagą szło powoli, ale nie aż tak jak u Ciebie
Siwulec, będzie dobrze, nie martw się i czekaj spokojnie do wizyty. Już nie długo zostało.
Teraz to już chce żeby się wiosna robiła. Spacery w słoneczku jednak są przyjemniejsze niż przy -12Siwulec lubi tę wiadomość
-
Lusesita wrote:Siwulec skad ja to znam.
Dopóki nie poczułam regularnych ruchów, to po kilku dniach od wizyty umieralam ze strachu i walczyłam ze sobą, żeby nie przyspieszyć wizyty.
Ja jestem zła, bo potrzebuje się dostać z córka do przychodni na dzieci zdrowe po kilka skierowań itd, a tam jak zwykle albo zajęte, albo nie odbierają.
no właśnie teraz mam taki czas, że kompletnie tej ciąży nie czuję co oczywiście jest mega okazją do panikowania.
też czekam na wiosnę już od listopada -
Bajkaaa wrote:Ciekawe jak sytuacja u Innej
właśnie chciałam napisać, że długo się nie odzywa - liczę że to dobry znak
-
nick nieaktualnyInna wchodze specjalnie zobaczyć co u Was! Mooooocne kciuki za Was czekamy
Ja chciałam tylko, ze jeżeli ktoś jeszcze ma jakiegoś kciuka na zbyciu to my poprosimy bo o 16 mamy połówkowemalka, Lena21, Lusesita, Jeżowa, JuicyB, Siwulec, Rucola, Kaczorka, Flowwer, ibishka, MamaFabianka, KateHawke, pilik, Jadranka, Emiilka, lamka, summer86, olik321, Barbarka1984, Anna Stesia, Bocianiątko, Czrna 81, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość