X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2019, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Siwulcu jaki piękny Tygrys <3 ! Nie słodzę porannej kawy.

Ef36 wielkie kciuki za piękną betę :)

Siwulec, ef36 lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • KateKum Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2019, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aicha idąc tokiem myślenia koleżanki, większość leków to sama chemia. Ważne, że jest to lek a nie suplement, masz pewność stałości dawki i kontroli farmaceutycznej.

xnw4lbete8c7uekt.png

10.2017 [*] 8tc
  • KateKum Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2019, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siwulec ja chyba pierwszy raz widzę Twojego tygryska, sama słodycz :)

Ef trzymam kciuki.

Siwulec, ef36 lubią tę wiadomość

xnw4lbete8c7uekt.png

10.2017 [*] 8tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2019, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateKum wrote:
    Aicha idąc tokiem myślenia koleżanki, większość leków to sama chemia. Ważne, że jest to lek a nie suplement, masz pewność stałości dawki i kontroli farmaceutycznej.
    To nawet nie jej tok myślenia, ale to jej siostrze powiedział lekarz... A sama miała i przestała podawać.
    Ale masz rację to pisząc ;) o chemii w jedzeniu nie wspominając :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 08:22

KateKum lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2019, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cebion to popularna witaminka dla najmłodszych.Spokojnie możesz podawać małemu.

Achia lubi tę wiadomość

• KateKum Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2019, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris jak tam u Ciebie?

xnw4lbete8c7uekt.png

10.2017 [*] 8tc
  • Siwulec Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2019, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ef36 wrote:
    ach, nie mogę się napatrzyć! Chyaba tak się zapatrzyłam że niedługo do Was dołączę na tym wątku :)
    U mnie powoli do przodu, po odpoczynku wróciłam do starań. W sobotę miałam transfer, zabralam ❄ do domu i mam nadzieję że mu się podoba :-) betę powinnam zrobić we wtorek, ale chyba znowu nie wytrzymam tak długo.

Bardzo mnie cieszy ta informacja <3
    Ja już zaciskam kciuki za mrozaczka ! Daj znać kiedy pójdziesz na betę to i zęby będę zaciskać za Was <3

Dziękuje dziewczyny za miłe słowa i porady kp :* :*

Fuck, dziś walentynki ! Czyli u nas 10 rocznica ślubu a ja nic nie mam aaaaaaaaa ! Nawet Gertruda jeszcze nie gotowana świętowanie... żona na medal ze mnie ;/

ef36 lubi tę wiadomość

relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2019, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry !
    Dzieciaczki cudowne <3
    Siwulec wszystkiego najpiękniejszego z okazji 10 rocznicy :)

A to moje dzisiejsze walentynki :)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3587eb909c20.jpg

Fozzie Bear, Bajkaaa, Jeżowa, blue00, Minnie89, Lunaris, summer86, Luna1993, Siwulec, Achia, Aga9090, Lusesita, veritaserum, Nadzieja22, sliweczka92, ef36, pilik, KateHawke, JustynaG, Rucola, Yoselyn82, KateKum, Kaczorka, -Mamunia-, Cccierpliwa, emi2016, malka, Anna Stesia, Izape_91 lubią tę wiadomość

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2019, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! Przyszłam z rana dołożyć słodyczy!

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7007c.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 14:05

Bajkaaa, Patrycja20, blue00, Minnie89, Jeżowa, Lunaris, summer86, Luna1993, Siwulec, Achia, Lusesita, veritaserum, Nadzieja22, sliweczka92, ef36, pilik, KateHawke, JustynaG, Rucola, Yoselyn82, KateKum, Kaczorka, Karma88, -Mamunia-, Anna Stesia lubią tę wiadomość

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2019, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siwulec spokojnie, Gertruda obecnie na zasłużonym urlopie :D wszystkiego najlepszego z okazji dziesiątej rocznicy ślubu!!! Myślę, że w rękach trzymasz najpiękniejszy prezent i mąż nie będzie narzekał, że nic innego dla niego nie masz :) kciuki żeby bilirubina pięknie dalej spadała :* super, że odciągasz pokarm! Fajnie mieć zapasy.

Ef kciuki za mrozaczka i piękną betę. Mam nadzieję, że w końcu zaświeci dla Was słońce!

Poduszki motylka już nie używam (od kilku dni w zasadzie), bo głowa Agatce urosła bardzo i się ledwo mieściła już na tej płaskiej części. Ale ogólnie to polecam, u nas zdecydowanie poprawiła jakość spacerów, czytaj: Agatka smacznie spała, zamiast się denerwować, że głowa lata jej na wszystkie strony. Teraz już jest taka bardziej stabilna i śpi smacznie bez podusi :)

Achia, och tak, Agatka zdecydowanie ma diabełki w oczach :D

Fozzie piękną masz córeczkę! :)

Z okazji walentynek życzę dużo miłości! Ja w tym roku jestem zakochana przede wszystkim w mojej córeczce <3 i z tej okazji popełniłam zbrodnię poetycką i napisałam wierszyk!

Agatko, Agatko, moja Agatko!
    Jesteś dla mnie największą zagadką.
    Codziennie rano myślę więc sobie,
    Jaki to humor dziś kryje się w Tobie.
    Czy będą to słodkie jak lukier uśmieszki,
    Czy raczej niemiłe dziecięce grzeszki?
    Czy dasz mi zjeść dzisiaj choćby śniadanie
    Bym nie musiała żyć tylko o kawie?
    Drzemki Twe trwają tak krótkie chwile,
    że ledwo w tym czasie dwa kubki umyję.
    Jeśli chcę pyszny obiad ugotować,
    Najpierw Cię w chustę trzeba zamotać.
    Koło południa na spacer idziemy,
    Stały punkt programu, obie to wiemy.
    Żwawo więc śmigam po tej samej trasie,
    Bo Ty śpisz najlepiej przy aut hałasie.
    Z powrotem w domu, chcesz tylko cyca
    Choć czasem skutecznie smoczek przemycam.
    Popołudniami jest chyba najciężej,
    Bo wszystko nudzi Ciebie najprędzej.
    Zmęczone czekamy już tylko na tatę:
    Ma dużo siły, na pewno da radę!
    Cieplutką wodą napełni wanienkę,
    Ochoczo umyje swą małą panienkę.
    Czyściutką Ciebie dostaję na ręce,
    W mięciutki rożek owijam czym prędzej.
    Noszę Cię, tulę, śpiewam do uszka,
    Me twarde ramię to Twoja poduszka.
    W końcu zasypiasz, lądujesz w łóżeczku,
    Jesteś prześliczna mój słodki Kwiateczku.
    Teraz czas dla nas, dla mamy i taty,
    Film oglądamy, choć często na raty.
    Padnięci jesteśmy, więc nie zwlekamy,
    Szybko wkładamy nasze piżamy.
    Kiedy się budzisz, mama Cię karmi,
    Tata śpi smacznie i mamę drażni.
    Czymże jest jednak wygodne łóżko,
    Gdy wiem, że mam Ciebie, moje Serduszko!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 09:01

Patrycja20, blue00, StaraczkaNika, Minnie89, Luna1993, Lunaris, summer86, Siwulec, Achia, Aga9090, Nadzieja22, ef36, Sarna84, sliweczka92, Anna Stesia, pilik, veritaserum, KateHawke, JustynaG, Rucola, Cabrera, KateKum, Kaczorka, Malgonia, emi2016, Lena21 lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2019, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja cudne masz dzieciaczki! Jak słodko Olivier całuje Kaję <3 serce mi się roztopiło <3

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2019, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa cieszę się, że odkryłas przed nami swój talent poetycki :D

Rucola lubi tę wiadomość

• Minnie89 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2019, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siwulcu - piękna rocznica! Wszystkiego najlepszego dla Was (chociaż chyba już to wszystko macie... :))

Jeżowa <3 rozłożyłaś mnie, pięknie!

Ef - trzymamy kciuki i czekamy tu na Ciebie!

Forum pięknie zalane dzieciaczkami. Ale z nas szczęściary :)

A ja...ja wiem że dla Was to normalka i nic niezwykłego bo macie tak na co dzień. Ale dla mnie to ogromny sukces - Milan zjadł śniadanko bez nakładki. 12 minut ssania non stop. Nigdy nie byłam bardziej dumna <3

Jeżowa, Lunaris, Siwulec, Achia, Aga9090, Nadzieja22, ef36, pilik, Rucola, KateKum, mi88, Karma88, malka, Anna Stesia lubią tę wiadomość

dqprhdge2q9dik3m.png
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2019, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezowa ona ja by chciał ciagle tak całować :D i ciagle mówi „Kajusia ja Cię kocham „ jestem z niego dumna <3
    A talent poetycki faktycznie masz ! :)
    Minnie moje gratulacje ! Wiem jaka to radość :)

summer86, Jeżowa, Nadzieja22, KateHawke lubią tę wiadomość

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2019, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No takie walentynki to możemy sobie robić codziennie :D <3

Siwulec -dlatego się cieszę że Ciastek weekendowy- zdążę jeszcze cokolwiek ogarnąć :P pomysłu na prezent brak. Co prawda to jakiś drobiazg zwykle ale jednak staram się wykazać pomysłowością.
    Wszystkiego najlepszego z okazji 10 rocznicy! :)

Kate u nas dobrze :) Franek jest na feriach u swojego taty (mam nadzieję że nie wróci bardziej chory niż pojechał). Stasio nawet daje pospać w nocy od 22-23 ma jedną pobudkę do 4-5 rano a potem jak zje z cyca to jeszcze dosypia do 7. Przestał robić brzuchowe awantury, czasem tylko ma gorszy dzień. Jak sie źle czuje to domaga się pionowej pozycji i trzeba go nosić (złoto temu kto wynalazł chustę!). Jeszcze większą część dnia przesypia ale już patrzę kiedy mi się to urwie :P
    A jak dziś Twój brzuszek? przestał twardnieć?

blue00, Siwulec, Rucola, KateKum lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2019, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cudowne te Wasze dzieciaczki <3

Malka, mam nadzieję, że katar Feli szybko minie. Oby te nasze córy zaczęły w końcu lepiej spać.

Kaja, Oli i Klarcia - cudowne słodziaki na rozpoczęcie dnia <3

Siwulec, Tygrysek jest prześliczny i tak jak napisała Jeżowa, najpiękniejszy prezent rocznicowy już mężowi sprawiłaś.

Rucola, zdjęcie Lewcia w misce było przeurocze :D do kiedy zostajecie u rodziców?

Jeżowa, cudownie oglądać coraz więcej uśmiechniętej Agatki :) A wierszyk przepiękny <3 mam nadzieję, że zachowasz go na przyszłosć dla dużej Agatki.

Wiem, że zdjęc dzieciaczków było więcej, ale moja głowa dziś nie najlepiej pracuje, wybaczcie.
    U nas noc masakra, zasnęła o 2 i o 6:30 wstała na dobre (pod drodze dwie krótkie pobudki na cyca), o 7:30 ją ululałam i dospałyśmy jeszcze godzinę. Czuję się jak na kacu. Próbuję dodać sobie energii owsianką na mleku kokosowym z orzechami, ale chyba za słaby kaliber.

Życzę Wam wszystkim cudownym Walentynek, niech dzieci nie marudzą i pięknie śpią a mężowie zaskoczą Was jakimś upominkiem lub miłym gestem <3

Edit: Achia, my podawaliśmy Cebion przy katarku, a koleżanka to chyba z tych co przemywają dzieciom twarz rosą zebraną o świcie z górskich łąk (czy jak to tam nasza AnnaStesia pisała ;) )?

Minnie, ogromne gratulacje! Pamiętam jaka dla mnie była to radość, gdy po dwóch miesiącach udało nam się odstawić nakładki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 09:26

Minnie89, Siwulec, Patrycja20, Jeżowa, Anna Stesia lubią tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2019, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa <3 boski wiersz! oczyma wyobraźni widzę jak w któreś walentynki z 15-20 lat później dajesz go Agatce -chciałabym zobaczyć jej minę wtedy :) <3

Achia, Jeżowa, Patrycja20, Rucola lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2019, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,prosimy dziś o kciuki przy szczepieniu,idziemy na 14-tą.Przy okazji zapisałam dziecia do alergologa na 8 marca.Jestem na 100% pewna,że ma AZS.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2019, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siwulec- wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy <3

Summer-hahaha, chyba masz rację ;) ale współczuję nocki... Może zrob sobie prezent i zamów coś dobrego do jedzenia do domu? W końcu Walentynki!

Jeżowa- Ty zdolna bestio! Piękny wierszyk!!

A w Lidlu w następnym tyg odzież dla maluszków, ciuchy ciążowe i do karmienia ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 09:47

Jeżowa, Siwulec, Rucola lubią tę wiadomość

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2019, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minnie super wiadomość! To duże osiągnięcie, oczywiście, że jesteś dumna ze swojego synka, że dał radę! Mam nadzieję, że teraz coraz częściej będziecie się karmić bez nakładek :)

Summer przykro mi, że kolejna tak ciężka noc za Wami :( kofeinę w kroplówkach powinnaś chyba dostawać...

Lunaris bardzo się cieszę, że z brzuszkiem Stasia lepiej! A chusta to cudowny wynalazek, masz rację :)

Patrycja ojj to do Kai żaden amant się nie zbliży przez wiele lat, bo Olivier na to nie pozwoli, coś tak czuję :D wspaniały starszy brat! Ja mojego też uwielbiam i w sumie to chciałabym, żeby Agatka miała starszego brata, no ale cóż, tego już się nie da zrobić :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 09:43

Patrycja20, Rucola, Anna Stesia lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
‹‹ 2920 2921 2922 2923 2924 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ