Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry!
Siwulcu jaki piękny Tygrys! Nie słodzę porannej kawy.
Ef36 wielkie kciuki za piękną betęSiwulec, ef36 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKateKum wrote:Aicha idąc tokiem myślenia koleżanki, większość leków to sama chemia. Ważne, że jest to lek a nie suplement, masz pewność stałości dawki i kontroli farmaceutycznej.
Ale masz rację to pisząco chemii w jedzeniu nie wspominając :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 08:22
KateKum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ef36 wrote:ach, nie mogę się napatrzyć! Chyaba tak się zapatrzyłam że niedługo do Was dołączę na tym wątku
U mnie powoli do przodu, po odpoczynku wróciłam do starań. W sobotę miałam transfer, zabralam ❄ do domu i mam nadzieję że mu się podobabetę powinnam zrobić we wtorek, ale chyba znowu nie wytrzymam tak długo.
Bardzo mnie cieszy ta informacja
Ja już zaciskam kciuki za mrozaczka ! Daj znać kiedy pójdziesz na betę to i zęby będę zaciskać za Was
Dziękuje dziewczyny za miłe słowa i porady kp :* :*
Fuck, dziś walentynki ! Czyli u nas 10 rocznica ślubu a ja nic nie mam aaaaaaaaa ! Nawet Gertruda jeszcze nie gotowana świętowanie... żona na medal ze mnie ;/ef36 lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry !
Dzieciaczki cudowne
Siwulec wszystkiego najpiękniejszego z okazji 10 rocznicy
A to moje dzisiejsze walentynki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3587eb909c20.jpgFozzie Bear, Bajkaaa, Jeżowa, blue00, Minnie89, Lunaris, summer86, Luna1993, Siwulec, Achia, Aga9090, Lusesita, veritaserum, Nadzieja22, sliweczka92, ef36, pilik, KateHawke, JustynaG, Rucola, Yoselyn82, KateKum, Kaczorka, -Mamunia-, Cccierpliwa, emi2016, malka, Anna Stesia, Izape_91 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry! Przyszłam z rana dołożyć słodyczy!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7007c.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 14:05
Bajkaaa, Patrycja20, blue00, Minnie89, Jeżowa, Lunaris, summer86, Luna1993, Siwulec, Achia, Lusesita, veritaserum, Nadzieja22, sliweczka92, ef36, pilik, KateHawke, JustynaG, Rucola, Yoselyn82, KateKum, Kaczorka, Karma88, -Mamunia-, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Siwulec spokojnie, Gertruda obecnie na zasłużonym urlopie
wszystkiego najlepszego z okazji dziesiątej rocznicy ślubu!!! Myślę, że w rękach trzymasz najpiękniejszy prezent i mąż nie będzie narzekał, że nic innego dla niego nie masz
kciuki żeby bilirubina pięknie dalej spadała :* super, że odciągasz pokarm! Fajnie mieć zapasy.
Ef kciuki za mrozaczka i piękną betę. Mam nadzieję, że w końcu zaświeci dla Was słońce!
Poduszki motylka już nie używam (od kilku dni w zasadzie), bo głowa Agatce urosła bardzo i się ledwo mieściła już na tej płaskiej części. Ale ogólnie to polecam, u nas zdecydowanie poprawiła jakość spacerów, czytaj: Agatka smacznie spała, zamiast się denerwować, że głowa lata jej na wszystkie strony. Teraz już jest taka bardziej stabilna i śpi smacznie bez podusi
Achia, och tak, Agatka zdecydowanie ma diabełki w oczach
Fozzie piękną masz córeczkę!
Z okazji walentynek życzę dużo miłości! Ja w tym roku jestem zakochana przede wszystkim w mojej córeczcei z tej okazji popełniłam zbrodnię poetycką i napisałam wierszyk!
Agatko, Agatko, moja Agatko!
Jesteś dla mnie największą zagadką.
Codziennie rano myślę więc sobie,
Jaki to humor dziś kryje się w Tobie.
Czy będą to słodkie jak lukier uśmieszki,
Czy raczej niemiłe dziecięce grzeszki?
Czy dasz mi zjeść dzisiaj choćby śniadanie
Bym nie musiała żyć tylko o kawie?
Drzemki Twe trwają tak krótkie chwile,
że ledwo w tym czasie dwa kubki umyję.
Jeśli chcę pyszny obiad ugotować,
Najpierw Cię w chustę trzeba zamotać.
Koło południa na spacer idziemy,
Stały punkt programu, obie to wiemy.
Żwawo więc śmigam po tej samej trasie,
Bo Ty śpisz najlepiej przy aut hałasie.
Z powrotem w domu, chcesz tylko cyca
Choć czasem skutecznie smoczek przemycam.
Popołudniami jest chyba najciężej,
Bo wszystko nudzi Ciebie najprędzej.
Zmęczone czekamy już tylko na tatę:
Ma dużo siły, na pewno da radę!
Cieplutką wodą napełni wanienkę,
Ochoczo umyje swą małą panienkę.
Czyściutką Ciebie dostaję na ręce,
W mięciutki rożek owijam czym prędzej.
Noszę Cię, tulę, śpiewam do uszka,
Me twarde ramię to Twoja poduszka.
W końcu zasypiasz, lądujesz w łóżeczku,
Jesteś prześliczna mój słodki Kwiateczku.
Teraz czas dla nas, dla mamy i taty,
Film oglądamy, choć często na raty.
Padnięci jesteśmy, więc nie zwlekamy,
Szybko wkładamy nasze piżamy.
Kiedy się budzisz, mama Cię karmi,
Tata śpi smacznie i mamę drażni.
Czymże jest jednak wygodne łóżko,
Gdy wiem, że mam Ciebie, moje Serduszko!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 09:01
Patrycja20, blue00, StaraczkaNika, Minnie89, Luna1993, Lunaris, summer86, Siwulec, Achia, Aga9090, Nadzieja22, ef36, Sarna84, sliweczka92, Anna Stesia, pilik, veritaserum, KateHawke, JustynaG, Rucola, Cabrera, KateKum, Kaczorka, Malgonia, emi2016, Lena21 lubią tę wiadomość
-
Siwulcu - piękna rocznica! Wszystkiego najlepszego dla Was (chociaż chyba już to wszystko macie...
)
Jeżowarozłożyłaś mnie, pięknie!
Ef - trzymamy kciuki i czekamy tu na Ciebie!
Forum pięknie zalane dzieciaczkami. Ale z nas szczęściary
A ja...ja wiem że dla Was to normalka i nic niezwykłego bo macie tak na co dzień. Ale dla mnie to ogromny sukces - Milan zjadł śniadanko bez nakładki. 12 minut ssania non stop. Nigdy nie byłam bardziej dumnaJeżowa, Lunaris, Siwulec, Achia, Aga9090, Nadzieja22, ef36, pilik, Rucola, KateKum, mi88, Karma88, malka, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Jezowa ona ja by chciał ciagle tak całować
i ciagle mówi „Kajusia ja Cię kocham „ jestem z niego dumna
A talent poetycki faktycznie masz !
Minnie moje gratulacje ! Wiem jaka to radośćsummer86, Jeżowa, Nadzieja22, KateHawke lubią tę wiadomość
-
No takie walentynki to możemy sobie robić codziennie
Siwulec -dlatego się cieszę że Ciastek weekendowy- zdążę jeszcze cokolwiek ogarnąćpomysłu na prezent brak. Co prawda to jakiś drobiazg zwykle ale jednak staram się wykazać pomysłowością.
Wszystkiego najlepszego z okazji 10 rocznicy!
Kate u nas dobrzeFranek jest na feriach u swojego taty (mam nadzieję że nie wróci bardziej chory niż pojechał). Stasio nawet daje pospać w nocy od 22-23 ma jedną pobudkę do 4-5 rano a potem jak zje z cyca to jeszcze dosypia do 7. Przestał robić brzuchowe awantury, czasem tylko ma gorszy dzień. Jak sie źle czuje to domaga się pionowej pozycji i trzeba go nosić (złoto temu kto wynalazł chustę!). Jeszcze większą część dnia przesypia ale już patrzę kiedy mi się to urwie
A jak dziś Twój brzuszek? przestał twardnieć?blue00, Siwulec, Rucola, KateKum lubią tę wiadomość
-
Cudowne te Wasze dzieciaczki
Malka, mam nadzieję, że katar Feli szybko minie. Oby te nasze córy zaczęły w końcu lepiej spać.
Kaja, Oli i Klarcia - cudowne słodziaki na rozpoczęcie dnia
Siwulec, Tygrysek jest prześliczny i tak jak napisała Jeżowa, najpiękniejszy prezent rocznicowy już mężowi sprawiłaś.
Rucola, zdjęcie Lewcia w misce było przeuroczedo kiedy zostajecie u rodziców?
Jeżowa, cudownie oglądać coraz więcej uśmiechniętej AgatkiA wierszyk przepiękny
mam nadzieję, że zachowasz go na przyszłosć dla dużej Agatki.
Wiem, że zdjęc dzieciaczków było więcej, ale moja głowa dziś nie najlepiej pracuje, wybaczcie.
U nas noc masakra, zasnęła o 2 i o 6:30 wstała na dobre (pod drodze dwie krótkie pobudki na cyca), o 7:30 ją ululałam i dospałyśmy jeszcze godzinę. Czuję się jak na kacu. Próbuję dodać sobie energii owsianką na mleku kokosowym z orzechami, ale chyba za słaby kaliber.
Życzę Wam wszystkim cudownym Walentynek, niech dzieci nie marudzą i pięknie śpią a mężowie zaskoczą Was jakimś upominkiem lub miłym gestem
Edit: Achia, my podawaliśmy Cebion przy katarku, a koleżanka to chyba z tych co przemywają dzieciom twarz rosą zebraną o świcie z górskich łąk (czy jak to tam nasza AnnaStesia pisała)?
Minnie, ogromne gratulacje! Pamiętam jaka dla mnie była to radość, gdy po dwóch miesiącach udało nam się odstawić nakładki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 09:26
Minnie89, Siwulec, Patrycja20, Jeżowa, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Jeżowa
boski wiersz! oczyma wyobraźni widzę jak w któreś walentynki z 15-20 lat później dajesz go Agatce -chciałabym zobaczyć jej minę wtedy
Achia, Jeżowa, Patrycja20, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySiwulec- wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
Summer-hahaha, chyba masz racjęale współczuję nocki... Może zrob sobie prezent i zamów coś dobrego do jedzenia do domu? W końcu Walentynki!
Jeżowa- Ty zdolna bestio! Piękny wierszyk!!
A w Lidlu w następnym tyg odzież dla maluszków, ciuchy ciążowe i do karmieniaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 09:47
Jeżowa, Siwulec, Rucola lubią tę wiadomość
-
Minnie super wiadomość! To duże osiągnięcie, oczywiście, że jesteś dumna ze swojego synka, że dał radę! Mam nadzieję, że teraz coraz częściej będziecie się karmić bez nakładek
Summer przykro mi, że kolejna tak ciężka noc za Wamikofeinę w kroplówkach powinnaś chyba dostawać...
Lunaris bardzo się cieszę, że z brzuszkiem Stasia lepiej! A chusta to cudowny wynalazek, masz rację
Patrycja ojj to do Kai żaden amant się nie zbliży przez wiele lat, bo Olivier na to nie pozwoli, coś tak czujęwspaniały starszy brat! Ja mojego też uwielbiam i w sumie to chciałabym, żeby Agatka miała starszego brata, no ale cóż, tego już się nie da zrobić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 09:43
Patrycja20, Rucola, Anna Stesia lubią tę wiadomość