Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Buziaki dla 4romiesięcznej Agatki ale także dla wszystkich dzisiejszych 4romiesięczniaków i dla Frania!!!
A to my!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2019, 20:28
Yoselyn82, Jeżowa, Minnie89, malka, Patrycja20, blue00, JustynaG, summer86, Kaczorka, emi2016, Cabrera, Lunaris, Nadzieja22, Anna Stesia lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyHej, Justyna dziękuję że spytałas ;* żyjemy, wszystko ok, tylko bardzo nam ciężko po diagnozie Zuzi, jakoś tak psychicznie nas to przytłoczyło. Ale czytam Was na bieżąco, dajcie mi chwilę żeby ochłonąć. Na pewno rozumiecie... Zostawiamy dla cioć fotki w ramach rekompensaty za milczenie
]
(Nie cytujcie proszę)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2019, 12:03
Yoselyn82, Jeżowa, malka, Achia, Patrycja20, blue00, Bajkaaa, summer86, Kaczorka, Cabrera, Lunaris, Nadzieja22, Anna Stesia, nowa na dzielni, pilik, sliweczka92, Lusesita, Siwulec, KateHawke, Flowwer, Malwas, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d10f8382e3c0.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ffa111c2bd78.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2019, 08:29
Achia, Patrycja20, Jeżowa, blue00, Bajkaaa, JustynaG, summer86, Yoselyn82, Luna1993, Kaczorka, Cabrera, Lunaris, Nadzieja22, Anna Stesia, Rucola, Lena21, emi2016, pilik, sliweczka92, Siwulec, KateHawke, Flowwer, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucola fajowo wyglądacie razem z Lewkiem w basenie
Lew jako ssak wodny, ciekawe zjawisko
Luna po prostu cudoooTy, Twoje córeczki i Twoja piękna chusta w pięknym kangurku!
Malka jestem absolutnie zakochana w uśmiechu Felite dwa ząbki są przesłodkie. Cieszę się, że spędziłyście miły dzień. Gdzieś umknęło mi, co Ci dolega, ale dużo zdrowia szczerze życzę! A sensorek bardzo ładny
Pilik to zdolniacha bez dwóch zdań.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2019, 19:00
Luna1993, malka, Rucola lubią tę wiadomość
-
Rucola, super zdjęcie i cieszę sië, że wypad na basen udany. A Lewcio może być też lwem morskim
Jeżowa, Rucola lubią tę wiadomość
-
Lewko, Zuzia, Tosia, Fela cuuuudowni
Agatka jaka cudowna i sliczny usmiech
Achia cudownie nad morzem i super wyglądaszWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2019, 19:27
malka lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Rucola pięknie się prezentujecie z Lewkiem w wodzie
cieszę się, że na basenie Wam się spodobało. To jest super sprawa. My się zapisaliśmy na kontynuację kursu.
Luna piękne z Was dziewczyny
Agatkaboska jesteś!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2019, 19:19
Rucola lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, taki pałąk to polecała JuicyB, nie ja, myśmy nie mieli, więc nie doradzę. Mieliśmy natomiast matę z pałąkiem robioną przez Bobo Bum (znajdziecie ich na Fejsie) - jest w porzadku, ale na jakieś pierwsze 2-3 miesiące. Choć jeśli dziecko jest mocno ulewające to bym się zastanowiła (oczywiście tego nie zrobiłam i musiałam niemal codziennie ją prać).
Zdjęcia cudowne, dzieciaczki do zacałowania! -
Dziewczyny mam pytanie w temacie rozszerzania diety. Podajcie jakiś olej? A jeśli tak to jaki?
Edit. Dziś zaczęliśmy wielopielo-nie taki diabeł straszny. Póki co były same siuśki ale przed samą kąpielą zdjęłam pieluchę i posadziłam Lewka na kolanach żeby sobie patrzył jak się woda nalewa do wanienki i zrobił kupę na mnie :p na razie mamy 4 kieszonki ale dokupilam już 5 otulaczy. Myślę że na dzień, po domu będą wielopielo a na noc i wyjścia pampersyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2019, 20:45
Jeżowa, Anna Stesia, pilik, Patrycja20, blue00, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Hej eksiaki!
ja tak na razie bardzo nieśmiało się witam bo póki nie zobaczę fasola we władnej osobie na usg to podchodzę jeszcze ostrożnie
. Muszę poczytać co u Was bo bałam się tu wcześniej zaglądać
Powiedzcie, jak się czulyscie na tym etapie ciąży? Mnie strasznie stresuje ze poza zmęczeniem nic mi nie dolega. Cycki wreszcie zaczęły bolec i sutki rosną, czasami wieczorem mam nadmuchany, lekko opuchnięty w środku brzuch (pewnie czuć te napinające narządy) ale to bardziej rozpieranie niż większy ból, tak to nic. Na fioletowej większość już rzyga jak koty i leży trupem prawie
jeny, powiedzcie ze bez takich objawów na tym etapie tez jest ok. Zwariuje do wizyty w czwartek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2019, 20:42
Anna Stesia, Jeżowa, Lunaris, emi2016, summer86, Rucola, Minnie89, Nadzieja22, pilik, malka, Achia, Kaczorka, Lusesita, KateHawke, Flowwer, JustynaG, Patrycja20, blue00, Aga9090 lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Nowa witaj!
cudownie Cię tutaj widzieć
ja na tym etapie w ogóle nie czułam, że jestem w ciąży, żadnych mdłości, bóli piersi, zmęczenia. Wszystko się rozkręciło w dokładnie 8t1d - wierz mi, że potem wielokrotnie tęskniłam za tymi dwoma tygodniami, kiedy czułam się wyśmienicie, bo potem do 14 tygodnia zdychałam, a tak naprawdę to odlotowo poczułam się dopiero w 22 tygodniu. Więc wszystko przed Tobą jeszcze zapewne
kiedy masz wizytę?
Edit: tak, już wiem, że we czwartek, doczytałam
Rucola brawo dla Lewcia za wyczuciehahaha! Ma chłopak cela
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2019, 20:46
nowa na dzielni, Rucola lubią tę wiadomość
-
Rucola, daję kropelkę oleju lnianego.
Nowa!!!!!!Dlatego lepiej byc na różowej, z nami
a tak serio - każda z nas w sumie chyba inaczej się czuła w ciąży. Ja miałam umiarkowane mdłości, choć na tym etapie, na którym tym jesteś to chyba oprócz senności i wrażliwych piersi nie czułam się jakoś tragicznie.
nowa na dzielni, Rucola lubią tę wiadomość
-
Rucola, ja podaję oliwę z oliwek, olej z pestek winogron i masło (Wy chyba nie używacie).
Ania dość często je awokado, więc to też niezłe źródło.
Jeśli planujesz zamawiać z neta to sprawdź Olini Olej dla dziecka.
Edit: Nowa witaj i rozgość sięu mnie mdłości praktycznie nie było, też sie martwiłam, ale wszystko było dobrzd.
U mnie było na tyle słabo z objawami, że z Malką pisałyśmy na priv co jak u której wygląda i się wspierałyśmy. Piersi to też taki objaw, że może się pojawiać i nagle zanikać na kilka dni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2019, 20:52
Rucola lubi tę wiadomość
-
A ja przejadę hurtem po miesięcznicy: WSZYSTKIEGO RADOSNEGO BEJBISY!
Alusia, Franio, Agatka, Dominik, Wojtuś
Lunka jak zawsze śliczne z Was dziewczyny!
Rucola zazdraszczam kąpieli, super że Lewkowi się podoba. W sumie to nie wzięłam pod uwagę że jak Stasio nie znosi mycia to co będzie z basenem...?
Malka świetny ten sensorek i jak widać Feli się podoba
A to mój prezent walentynkowy od Ciastka... jak on mnie zna...
[urWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2019, 07:31
Anna Stesia, Jeżowa, nowa na dzielni, Lena21, Rucola, summer86, Nadzieja22, pilik, sliweczka92, Yoselyn82, Achia, Kaczorka, Siwulec, KateHawke, Cabrera, JustynaG, Patrycja20, blue00 lubią tę wiadomość
-
Nowa ja nie miałam żadnych mdłości ani żadnych objawów ciąży poza brakiem @, mega mnie to stresowalo bo nawet w tym debilnym quizie "czy jesteś w ciąży" wychodziło że NIE hehe
także to że one rzygaja jak koty nie oznacza to że ty też musisz
tak btw mi Zośka nawet delikatne tylko kopniaki dawala do tego stopnia rzadko że musiałam ja budzić na ktg a jest jyz przeszło pół roku ze mną także głowa do góry
nowa na dzielni, Lunaris lubią tę wiadomość
-
W ogóle streszcze Wam, bo może nie zaglądajcie na dinozaury tak często - byliśmy przygotowywani do IVF, zmienili eMkowi tabletki na inne, mi zrobili sono HSG i się udało w tym cyklu, cały czas nie wierze
widziałam piękny pęcherzyk na początku 5 tygodnia ale bardzo czekam na zarodek i serducho, eM nie pozwala nikomu prawie gadać póki go nie zobaczymy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2019, 21:17
Anna Stesia, Lunaris, Rucola, summer86, Minnie89, Nadzieja22, pilik, Jeżowa, sliweczka92, Siwulec, KateHawke, JustynaG, Patrycja20, blue00, Aga9090 lubią tę wiadomość
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualnyJustyna dzięki za wytłumaczenie o co chodzi z tym pitem w tym roku. Wreszcie wszystko zrozumiałam !!
Dzieciaki wszystkie przecudowne jak zawsze !
Rucola co ile mniej więcej zmieniłaś pieluchę ?
A ja Wam powiem że dzisiaj mieliśmy na 3h dziecko znajomych pod opieką ( 18 miesięcy ) i to jest hardcore ! Podziwiam wszystkie mamy co mają dzieci z tak mała przerwa . Mi się po dzisiejszym dniu trochę odechciało drugiego dziecka tak szybko mimo że mój mąż mi pomagaal i w zasadzie ogarniał dwójkę :pJustynaG lubi tę wiadomość
-
I raczej na fioletowa się nie wybieram, zrobiłam rozeznanie ale jakoś się słabo tam odnajduje
Zostanę tu z Wami jak pozwolicie
Mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze
Lunaris, summer86, Bajkaaa, Jeżowa, pilik, sliweczka92, Achia, Rucola, Kaczorka, Karma88, Siwulec, KateHawke, Cabrera, JustynaG, Aga9090 lubią tę wiadomość
NOWA
U mnie nie było nic: ni cycków, ni zmęczenia, ni rzyganka ale najważniejsze ni to ni @spadki cukru z mega apetytem dopiero uświadamiały mnie że faktycznie jest ciążunia.
Z dedykacją dla Ciebie moje urodzinowe prezenty (miałam na dinki wrzucic a tu pyk i ściągnęłam Cię myślami):
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/aef738584e8a.jpg
summer86, sliweczka92 lubią tę wiadomość