Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Cabarera gratulacje!!
Luna nie ma rzetelnych artykułów. Wszystkie pochodzą z stopnop i jak dla mnie są mocno naciągane. Ninka miała wszystkie szczepienia z tej serii i nawet gorączki nie miała
Mam do sprzedania raz użyty (nie zaciągnęła nawet więc nawet nie wiem czy można powiedzieć że użyty) smoczek medela calma z nową butelką. Może któraś planuje kupować?
Poza tym mam żel pupik na brzuszek (trzy razy użyty), nie używane, zapakowane osłonki na sutki, prawie całą paczkę wkładek laktacyjnych rossmanowskich. Może któraś chce przygarnąć (za nie wiele poza kw).
Robię mega porządku i czystki póki mąż w domu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 16:59
Cabrera, Rucola, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jakiś czas temu przewijał się tu temat 'samolocika" który robi dziecko
Aktualnie jesteśmy na etapie w miarę bezproblemowego leżenia na brzuszku dłuższą chwilę a od kilku dni zauważyłam, ze Lewko najpierw zaczął się ładnie podpierać na prostych rączkach a potem zaczął się "puszczać" tzn ręce na boki i do góry, nóżki do góry. czy to normalny etap czy to jest coś niepokojącego?? W dalszym ciągu nie potrafi się przemieszczać na moich oczach bo jak Go chwilę zostawię w łózeczku to zastaję zawsze w innych miejscu hahah nie wiem czy się przyciąga za szczebelki, nie mam bladego pojęcia bo jak próbuję podglądać to mnie momentalnie wyczuwa i się smieje#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola, samolocik jest normalny
Ania dużo "latała", tu art o tym:
http://mamafizjoterapeuta.pl/2018/04/10/plywanie/Rucola lubi tę wiadomość
-
Hm no to jak sie ogłaszamy...
mam do sprzedania wanienkę Shnugle, u nas się nie sprawdziła, w kolorze szarym, praktycznie nówka sztuka
https://www.ceneo.pl/53777821
Oprócz tego mam polarek do nosidełka dla noworodka, ale polecam na okres jesienno-zimowy, czerwono-szary ale jest ewidentnie dla dziecka 0-3 so 4 miesięcy więc idealny dla dziecka urodzonego październik-listopad
https://allegro.pl/oferta/otulacz-kocyk-do-fotelika-nowosc-caloroczny-cieply-6799321959?snapshot=MjAxOC0xMS0yNVQxMzoyMjowNC42NTVaO2J1eWVyOzFlNmRjNTJjOTIyNDI1YjI0YzE1ZmNkYzI4OGM4YWJmNjAxM2Q0ZGU5MGJjZjQ5NWFlMGEwZWJiOTY3OTVmODY%3D
Sprzedam oczywiście w dobrej cenie#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
summer86 wrote:Rucola, samolocik jest normalny
Ania dużo "latała", tu art o tym:
http://mamafizjoterapeuta.pl/2018/04/10/plywanie/summer86 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualnyUśmiech złapany w locie
a w ndz Anulka Justyny też robiła piękny samolocik
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 21:30
emi2016, Yoselyn82, Luna1993, Jeżowa, Nadzieja22, JustynaG, sliweczka92, Rucola, pilik, KateHawke, Kaczorka, Anna Stesia, Minnie89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
4 okna umyte, na dzisiaj więcej nie dałam rady. Jutro lecę z kolejnymi. Jeśli nie urodze, to chociaż okna będą czyste
A może powinnam myć je bez karchera, to byłoby więcej roboty?
No, ale jutro pełnia, także no
Yos, a jak u Ciebie?
Oskar jaki śmieszek
Luna, przez vimeo ktoś kiedyś wrzucał. Na Youtube też pewnie można i ustawić prywatność filmu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 19:38
Luna1993, pilik, KateKum lubią tę wiadomość
-
Nadzieja, już miałam to jakiś czas temu pisać, Twoja ciąża tu na forum tak szybko przeleciała, że aż cieżko w to uwierzyć. Ale to chyba dlatego, że dołaczyłas tu do nas z brzuszkiem prawie dokładnie wtedy gdy urodziłam moją Anię
Nadzieja22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Summer my jesteśmy z Felką drugi raz na wyjeździe i mamy apartament taki jak Fozzie pisała. Sypialnia i salon z kuchnią. W sypialni mamy wstawione łóżeczko. Super się to sprawdza. Chociaż tym razem z salonu na
nie skorzystamy bo jesteśmy z teściową
Samolocik to normalny etap. Felka do teraz czasem robi, ale coraz mniej. Już się martwiłam, że za długo ale ostatnio znajoma fizjo powiedziała, że ok.summer86 lubi tę wiadomość
-
Piękny uśmiech!
Rucola u nas jeszcze samolot (ale ze zlostkami) był grany jak chciała na ręce.
Luna Ninka też warczy! Najczęściej na mnie jak jej czegoś nie pozwalał,
Hahaha, takie charakterne dziewczyny ;p choć Twoja szybciej zaczyna
Nadzieja nam położna na sr mówiła że okna ne pomagają tak jak szorowanie podłóg/dywanów. W każdym razie sprzątanie na kolanach. I szczerze może zbieg okoliczności, ale w czwartek byłam na IP wieczorem, rozwarcie na opuszek, szyjka twarda, skurczy brak, w piątek wysprzatalam wannę i szafki przy podłodze i zaczęłam rodzic ;pRucola, Nadzieja22, summer86, Luna1993, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Malka, może uda się znaleźć inne dogodne miejsce i chwilę na
Też chcielibyśmy w maju jechać z moimi rodzicami (braliby osobny nocleg), ale coś ich entuzjazm opadł.
Przy okazji pytania o samolocik, nasza Ania od jakiegoś czasu przyjmuje taką dziwną pozycję (zdjęcie z neta):
Jeżowa, Luna1993, Achia, sliweczka92, pilik, Anna Stesia, Rucola, Karma88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Summer no dokładnie
Właśnie sprawdziłam i pierwszy wpis ciążowy 25.06, czyli tuż po narodzinach Ani
Luna, wierzę i wiem, że brzmi to śmieszniePewnie gdyby nie aktualna pogoda, to w nosie miałabym mycie okien
Achia, a jak ja się nie mogę doczekać
Pilik na kolanach niestety nie dam rady, plecy zaraz mnie zaczynają bolećsummer86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZuzanna numerem 1
myślę że moja babcia, która chciała tak nazwać mnie, moją siostrę, Tosie aż wreszcie w 2018 się doczekała, nie była świadoma te 26 lat temu że to imię będzie tak popularne
Anna Stesia, Jeżowa, pilik, sliweczka92, -Mamunia-, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Summer, Rucola dołączam do grona wyjeżdzających w maju
tez mamy domek z luxcampu tyle, że w Toskanii i trochę mnie przeraża ta trasa, ale wierzę, że będzie super - jeśli ktoś lubi takie klimaty to bardzo polecam, koszt domku na tydzień w długi weekend majowy to 1400 zł (2 sypialnie, łazienka, salonik z kuchnią i zadaszony taras -do 6 osob) w Park Albatros
Rucola, Jeżowa, pilik, Lunaris lubią tę wiadomość