Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Anna Stesia wrote:Nadzieja, jesli zabraknie Ci okien to zapraszam do mnie!
Ps. jak Ci się sprawdza Karcher?
Ja korzystam z myjki również do luster, kabin i płytek w łazience.
Jak okna są bardzo brudne to myję razem z ramami normalnie, a karcher pózniej. Zero czyszczenia i smug
Nadzieja22, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Domi jaka słodka! To musi być cudne
faktycznie masz bardzo rezolutną córeczkę
Rucola mamy chyba ten sam typ co do imienia synka Anny Stesi
Agat było trochę mniej w 2018 roku niż w 2017 co mnie cieszyco ciekawe na forum najbardziej popularna jest Ania (tak mi się zdaje przynajmniej), ale w ogólnopolskim rankingu jest dopiero w trzeciej dziesiątce. Imię Anna bardzo mi się podoba niezmiennie.
Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
Jeżowa, nam zarówno w szpitalu jak i położna środowiskowa mówili, że Anna jest teraz dość mało popularnym imieniem dla rodzących się dziewczynek.
Choć jeśli chodzi o najpopularniejsze kobiece imię w Polsce chyba jest nadal nr 1, ze względu na popularność w starszych pokoleniach -
Kaczorka starsza nie raczkowala, a że wstawaniem i pierwszymi krokami wyprzedziła młodsza o 2 miesiące
Za to w mówieniu była ostrożne. Jak nie umiała czegoś powiedzieć, to nie mówiła. Taki wstydzioch. Domi z kolei mowi to co umie plus to co wymyśliKaczorka lubi tę wiadomość
-
Lusesita wrote:Kaczorka starsza nie raczkowala, a że wstawaniem i pierwszymi krokami wyprzedziła młodsza o 2 miesiące
Za to w mówieniu była ostrożne. Jak nie umiała czegoś powiedzieć, to nie mówiła. Taki wstydzioch. Domi z kolei mowi to co umie plus to co wymyśli
To jak Aluśka - jak nie wie o co ją pytamy, to pokazuje cokolwiekz mówieniem to samo. I buzia się nie zamyka :p
Z tymi imionami, to ja cały czas szukam kolejnych na "A". I o ile dla dziewczynki mi się podoba Aniela, to mężowi już nie. A z męskich to już kompletnie nic.. -
Anna Stesia wrote:Justyna, nagroda Złotej Litrówki wędruje dzisiaj do Ciebie (za Cerbera zamiast Cabrera)
Od zawsze marzyłam by taką nagrodę otrzymać.
Imię Anna jest najpopularniejszym imieniem w Polsce. No nie oszukujmy się - kto nie zna jakiejś Ani? No i 3000 dziewczynek to wcale nie jest tak mało. (Moje imię jest na tyle mało popularne, że nawet 200 dziewczynek rocznie tak nie nazwano).
Ale zarówno w żłobku, położna, w szpitalu - komentowano, że dawno żadnej Ani nie było.
Kaczorka, jak już wysikasz te dwie kreski to my Ci tu imię na A znajdziemyRucola, Kaczorka, pilik, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Mógłby być, tylko kurcze nie ma go na liście z małopolskiego
Zgadywanie detali dotyczących Anny Stesi to chyba ostatnio moja druga pasja. Muszę odkopać wierszyk o jej zawodzie, bo ostatnio pod prysznicem przyszedł mi do głowy poprawczak
Lusesita, super Domi!
Jeżowa, obejrzeliśmy pierwszy odcinek Safe, fajny!!Lusesita, Anna Stesia, Jeżowa lubią tę wiadomość
DziewczynkaDwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Cześć dziewczyny,
U nas właśnie szalony jubileuszowy weekend się kończy.Bylismy w rodzinnych stronach eMka, świętowanie z zespołem bardzo udane. Oby jak najwięcej takich imprez. Haneczka wybawiona przez babcię i ciocię. Mieliśmy próby w piątek, sobotę i niedzielę przed koncertem. W piątek szwagierka nam troszkę przy Małej pomogła,ale już w sobotę i niedzielę pelnoetatowa opieka i wszyscy zadowoleni
Fajnie było, ale już jesteśmy w domku.
Pogoda nas ostatnio rozpieszcza. Szkoda tylko, że powietrze nie idzie w parze ze słoneczkiem i temperatura...
Załapałam się na zdjęcia Rucoli i Lewka, cudni jesteście!
Nam podróże też niestraszne, już w styczniu zaliczyliśmy podróż Hania nad morze (620km w jedną strone)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 23:20
pilik, Rucola, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Wrzucę wam jedno z moich ulubionych zdjęć
Mój mól ksiazkowy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6770e3bc8c28.jpgNadzieja22, pilik, sliweczka92, Minnie89, JustynaG, Patrycja20, Karma88, Kaczorka, Achia, -Mamunia-, summer86, veritaserum, Yoselyn82, Bajkaaa, Rucola, blue00, Jeżowa, nowa na dzielni, Aga9090, Anna Stesia, Cabrera, emi2016, KateHawke, StaraczkaNika, KateKum, Lena21, malka, Cccierpliwa, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Anna Stesia, dzięki! Mam swoich ponad 20, wystarczy
Karcher sprawdza się super, mam już chyba z 2 lata, ale pewna nie jestem. Myje nim też kafle w łazience, lustra i szkło nad blatem w kuchni
Pytanie techniczne, czy któraś z Was stosowała czopek glicerolowy przed porodem?Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
Lusesita zakochalam sie w tej fotce.
Karmienie nr 2. Gdyby wieczorne bylo troche pozniej to w nocy bysmy mieli tylko jedna pobudke. A tak obecna obsluga konczy sie kupskiem z rozmarzonymi oczami Emilii.
Nadzieja ja nie stosowalam, wiec nie pomoge.
Spokojnego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2019, 04:21
Lusesita, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Lusesita - cudna jest Dominika
Rucola - imię Anastazja wydaje mi się za delikatne i nie do końca współgra z nazwiskiem.
Justyna - obawiam się, że te 9 miesięcy ciąży może być za mało :p
Nadzieja - przed porodem czopka nie stosowałam. Miałam lewatywę. Ale używałam ich w czasie ciąży.Lusesita, Nadzieja22, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Lusesita - piękna sukienka i piękna Domi!
My dzisiaj mamy miesiąc
I z tej okazji Milan zasnął SAM o 5 rano. Po prostu zgasiliśmy mu światło i sami poszliśmy spać. Wow.Achia, JustynaG, pilik, Karma88, Bajkaaa, Luna1993, Lusesita, Rucola, Nadzieja22, Patrycja20, Anna Stesia, KateHawke, KateKum, malka lubią tę wiadomość
-
Minnie - gratulacje z okazji ukończenia pierwszego miesiąca życia dla Milana
On chyba z Aluśką się wymienił, bo u nas pobudka równo o 5!Wstała, oznajmiła że głodna i trzeba było nakarmić :p
A teraz właśnie znów zasnęłaMinnie89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLusesita piękne ujęcie Domi udało się złapać ! Cud.
Co do imion to nam się prawie nic nigdy nie podoba, Ania została Ania i się bardzo cieszę że tak wyszło. Może to dziwne ale kierując się imieniem nie chcieliśmy żeby było w 10 najbardziej popularnych ;p to że jest to imię najpopularniejsze a Polsce głównie przez dawne lata nam nie przeszkadzało
Nadzieja ja przed porodem nic nie stosowałam ani lewatywy ani czopka ale chyba dlatego że miałam totalny spadek formy dzień przed i nic nie byłam w stanie wcisnąć w siebie.
My właśnie rozpoczynamy dzień i na dzień dobry idzie duuuuza kupa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2019, 07:12
Lusesita, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadzieja- ja też nic nie stosowałam, ale neo wiem jak bym wyglądała, gdybym przed każdą próbą wywołania fundowała sobie czopek :p
Więc powiem Ci, że nawet bez czopku czy lewatywy, nawet nie wiem co tam się wydarzyło
Mogę się domyślać, ale położne są absolutnie dyskretne i nie ma się czego bać.
Minnie- gratulacje z okazji 1 mca!Minnie89, Nadzieja22 lubią tę wiadomość