Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Fozzie, też tak właśnie raczej zrobimy, wolę pojechać na krócej, ale żeby było komfortowo i żeby wieczorem można było sobie spokojnie coś porobić.
-
nick nieaktualnyDziewczyny, witam się z Wami już troszkę pewniej: dziś zobaczyłam to upragnione serduszko
, biło jak dzwon, pozostałe parametry w normie, wiec na jakiś jeden dzień odetchnęłam
Termin porodu wypada na 09.10.2019.
Po tych długich staraniach ta ciąża jest dla mnie nadal trochę abstrakcyjna, nadal ciężko mi w nią uwierzyć
Ps. podobnie jak Nowa poza ogroomnym zmęczeniem i sporadycznymi, ale lekkim mdłościami (jest mi po prostu czasami niedobrze), nic mi nie dolega - oczywiście zamiast się cieszyć, to jest to powód do nerwów (choć Wasze ostatnie wpisy mnie trochę uspokoiły).
A oto niecały 1 cm mojego największego szczęścia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2d639524fbf3.jpg
KateKum, summer86, Rucola, Kaczorka, Jeżowa, bazylkove, Anna Stesia, Yoselyn82, Fozzie Bear, Luna1993, Nadzieja22, sliweczka92, nowa na dzielni, Aga9090, Minnie89, Achia, blue00, JustynaG, pilik, emi2016, KateHawke, Bajkaaa, mi88, Siwulec, -Mamunia-, Lena21, Patrycja20, Lusesita, Izape_91, reset, StaraczkaNika, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Mi88 - możliwe, że to ja pisałam o tym KP
ale teraz to już u nas inaczej wygląda :p Aluśka siada na mnie i podnosi sobie bluzkę albo staje koło mnie, łapie za nogi i jęczy, żeby ją przystawić.
Współczuję Wam tego smogu.. aż żal patrzeć przez okno na takie słońce.mi88 lubi tę wiadomość
-
Cabrera!!!! Ogromne gratulacje i uwaga!!! od teraz już zawsze będziesz się martwić
Mi88 to fajnie opisała i taka jest prawda!! Ale szczery uśmiech dziecka to największa nagroda jaką my mamy dostajemy!!!
Cabrera lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Dziewczyny dziękuję za wszystkie komplementy, choć jak patrzę na zdjęcie to stwierdzam, ze mogłam ustawić jakiś filtr to by zmarszczek pod oczami tak nie było widać hahaha no ale peselu nie zmienię#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Cabrera gratulacje!
Cudne małe wielkie szczęście
-
Cabrera, cudowne wieści
Fozzie, my najbliższy wyjazd na pewno jedziemy do hotelu, bo mamy sprawdzoną miejscówkę..z jedzeniem jakos to ogarnę (jest lodówka, czajnik itd. a jak poproszę to i na kuchni cos zorganizują). Jeśli to się nie sprawdzi to pewnie kolejne wyjazdy już będą typowo do apartamentów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 16:09
-
Rucola, my dopiero w maju nad morze się wybieramy, ale przydałoby się już coś zarezerwować.
Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPierwszy raz wyszłam z wózkiem i z psem na spacer. A moja krówka waży 20cos kilo. Dodatkowo totalna z niej wariatka zwłaszcza jak zobaczyła że biorę Oskara ;p
No ale jakoś poszłoCabrera, Kaczorka, KateHawke, KateKum, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
-
Luna1993 wrote:Nie mogę się dokopać gdzie pisałyście o szczepionkach na pneumokoki. Czy znalazłyście jakieś rzetelne artykuły dotyczące tej wadliwej serii (Zuza była nią szczepiona)?
A problemów skórnych nie przypisywałabym szczepionce...
Cerbera, Nowa na dzielni - gratulacje! Bądźcie tu z nami częściej.Będziemy Was trzymać za rączkę.