Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Nika - dobra z Ciebie istota. Bardziej się przejmujesz bezpieczeństwem cudzego dziecka niż jego prywatni rodzice.
Nadzieja - ze skurczami nie pomogę, ale chciałam powiedzieć, że podziwiam za opanowanie
Patrycja - pięknie wyglądasz
Też jestem z maja, ale dziecka z maja bym nie chciała mieć. Całe życie z mamą swoją świętuję, bo ma urodziny 2 dni po mnie i niby fajnie, ale czasami bym wolała, żeby tak nie było. Zwłaszcza, że 2 dni przed urodzinami jest dzień matki. I wszystko takie skumulowane.
A tymczasem weszłam wczoraj na jakiś początkowy wątek na fioletowej stronie i trochę sobie poczytałam i jakieś takie zmęczenie poczułam.. :p już trochę zapomniałam jakie to emocje są w tym pierwszym trymestrze.Nadzieja22, Patrycja20 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeżowa mojej też się fałdka robi jak jest w innej pozycji niż leżąca, ale nigdy nie miała nic odciśnięte, czy czerwone
Patrycja jak Ty bosko wyglądasz, a dopiero co urodziłaś :*
Nika my mieliśmy Caretero ze smyka, ja polecam, ale nie pamiętam ile Tosia miała jak kupiliśmy
Nadzieja jak nie bolą to bym nie jechała, porodowych nie pomyślisz z niczym innym
Moje smoczątko nauczyło się, że jak pacnie łapką w radio od karuzelki w łóżeczku to zmienia się muzykawięc od 6 rano mam dyskotekę
Nadzieja22, StaraczkaNika, Kaczorka, Achia, Aga9090, pilik, Patrycja20, Jeżowa, sliweczka92 lubią tę wiadomość
-
Nigdzie nie jadę
Właśnie mam taką nadzieję, że nie pomylę tych właściwych skurczy.
Po prysznicu to już w ogóle przeszło, zjadłam śniadanko i trochę odeśpię, bo w nocy kiepsko mi się spało (a może to te oskary oglądane jednym okiem)
-
Luna super wieści! Będziesz śliczna Panią młodą przy ołtarzu!!
To ja dołączam, do dietujacych:)
Przemyślenia tesciowych jsk zwykle rozbrajajace hehe.
Patrycja wyglądasz sztos!
U nas kolejna tragiczna noc. Do tego stopnia że rano wstałam z myślą że nie będzie już produkcji potomkow:(Patrycja20, sliweczka92, Luna1993 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też jestem z maja
o bardzo to sobie chwalę, mimo że w maju mam też imieniny i jest dzień matki :p
Nika- naprawdę dobra z Ciebie istota. Karma wraca, więc nie musisz się o siebie martwici dobrze, że ten weekend już za Tobą
Ja jakoś specjalnie dużo słodkiego nie jem,ale waga stoi w miejscu i ani drgnie w dół ;/ liczę że wiosna i codzienne spacery zrobią swoje..
Pati- super wyglądasz
Nadzieja- jak po prysznicu przeszlo, to jeszcze chwila. Mi nawet w szpitalu mówili, że jak po prysznicu nie przejdą, to mam podejść i powiedzieć. Ale to może też znaczyć że coś się dzieje i jeszcze dziś może nam napiszesz, że skurcze jednak są regularne i przybierają na sile
Mój pięknooki książe jadł o 22/00/2:00/3:30 a potem od 5 znów się wiercił. Wstał o 7 na godzinkę, potem poszliśmy jeszcze spać. I teraz leżymy w łóżku, ale właśnie poszła kupa, więc zaraz wstajemy :pWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2019, 08:50
Patrycja20, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Nika, masz bardzo dobre serce, naprawdę! Co do fotelika, nie doradzę konkretnego modelu, ale warto sprawdzić modele pod kątek auta, które posiada Twoja szwagierka.
Powodzenia na rozmowie, daj znać po. A Łusia cudowna jak zawsze
Fozzie, Ibishka, łączę się w bólu po fatalnej nocy.
Patrycja, ale laska z Ciebie!
Mamunia, jesteś dopiero miesiąc po porodzie, jeszcze masz czas na dietę
Nadzieja, ja w drodze do szpitala miałam skurcze mniej więcej co 4 minuty. Trzymam mocno kciuki!Patrycja20, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się z porannego spaceru z przedszkola
Młody śpi w wózku, a ja pije kawę, chwilo trwaj w tej ciszy
Luna gratuluję będziesz piękna panną młodą :*
My się zabieramy do tego kościelnego i jakoś się zabrać nie umiemy...
Nadzieja kciuków nie puszczam, jeszcze chwilka :*
Nika na temat teściowej, a raczej szwagierki brak słów...
Patrycja ty piękna kobieto ale zazdroszczę tak pozytywnie!! U mnie jeszcze 5 kg do wagi 60 (a do porodu było 79) ale przyjdzie wiosna to kiedyś się tam zrzuci
Yos?!
No i skończyłam pisać to Borys wstał haha
Miłego dnia
Edit. Kinga jest z maja i to chyba najlepszy miesiąc na przyjście na światWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2019, 09:01
Patrycja20, Kaczorka, Luna1993, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Luna super wieści.
Już się nie mogę doczekać tych wszystkich przygotowań
Nika nie mam doświadczenia z średniej klasy fotelikami, ale mogę polecić ten
https://m.ceneo.pl/57602585;24276-0v.htm
Co prawda nowy kosztuje troszkę, ale można też dostać używamy np. dwuletni.
P.S. duże stopy Łusi mnie rozwaliły. Teściowa ci się (nie) udała.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2019, 09:40
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aga, właśnie miałam wcześniej już pisać, że Ty młodziutka jesteś. Widziałam Twoje zdjęcie i wyglądasz jak podlotek, a nie jak mama 4 dzieci!
Nika, tak jak pisze Summer, taki fotelik najlepiej jest dobierać pod model auta. W idealnym świecie rodzice jaką np.do ośmiu gwiazdek i tam doradcy dopasowują odpowiedni model. Najważniejsze, żeby to był rwf. Z drugiej strony chyba każdy fotelik będzie lepszy od tego kupionego przez szwagierke.Rucola lubi tę wiadomość
-
dzień dobry Dziewczyny!!!!
Śliweczka jak najbardziej!!!! Pisz jak Ci idzie, czego sobie odmówiłas, co zjadłasja tez postaram się przyznawać do grzeszków, bo na pewno będą hahahaha
Nika napiszę Ci szczerze, ze moi rodzice kompletnie nie orientują sie ile kosztują gadżety dla dzieci. Jak mój tata zapytał ile kosztował fotelik do auta i powiedzieliśmy 700zł to się za głowe złapał, na szczęście nie powiedzieliśmy, ze baza kosztowała drugie 700zł. Starsi ludzie tego nie rozumieją, nie zdają sobie sprawy z kwestii bezpieczeństwa wiec się trochę nie dziwię Twojej teściowej ze nie skumała. Ale za to Twoja szwagierka to jakas masakra... Jak można być takim ignorantem w kwestii bezpieczeństwa dzieckajesli jest taką skąpą ignorantką to nie wiem jak zareaguje na Waszą chęć pomocy... Ale uważam ze to wspaniałe zachowanie z Waszej strony ze chcecie jej kupić fotelik.
Patrycja, super wyglądasz!!!!
Dziewczyny i faktycznie wchodzi w życie 500+ na każde dziecko hahaha a nasi rodzice, którzy mają przynajmniej troje dzieci moga sobie założyć kartę dużej rodziny ;] ciekawe czy skoro już sa tacy rozrzutni dorzucą cokolwiek na problemy z płodnością....Patrycja20, sliweczka92 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyLuna! Będziesz piękną panną młodą! Nie mogę się doczekać wyboru sukienki
U mojego męża w pracy w zeszłym tygodniu była jedna chora babka, oczywiście ledwo stała na nogach, ale w pracy była. Kazałam mężowi trzymać się od niej z daleka i właśnie mi napisał smsa że teraz już wszyscy są chorzymam nadzieję,że on mi niczego nie złapie.
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo właśnie wkurza mnie takie myślenie jednokierunkowe. Zwłaszcza że ona wie, że mamy maleńkie dziecko. Wszyscy tam wiedzą.
Kazałam mu kupić sobie maseczkę i nosić w pracy.no bo co innego. Antygrypine pił,bo zrobiłam. Teraz chyba napar o którym pisałyście- imbir, cytryna, miód. -
Dzień dobry
U mnie chorowania ciąg dalszy. Także mocy brak.
Nika gratuluje wytrwałości. Ja jestem praktycznie krytykowana po każdej mojej wypowiedzi, także chyba muszę przywyknąć. Zresztą co ja tam mogę wiedzieć o dzieciach.
Co do fotelika jak zapytali mnie co i jak i przede wszystkim za ile, to usłyszałam, że w Tesco można kupić za 200 zł bardzo ładne.
Lunka bardzo Ci gratuluje. Ja bardzo dobrze wspominam swój ślub i wesele. Najlepsza impreza ever.
Patrycja wyglądacie pięknie
AnnaStesia nie jadam słodyczy praktycznie wcale, ale tiramisu jest pyszne. Normalnie mi ochoty narobiłaś.
Dziewczyny z Wrocławia i okolic 1-3 marca jest otwarcie nowego sklepu dla maluchów U Kubusia na Krzywoustego. Może będą jakieś promocje. Liczę na to
Patrycja20 lubi tę wiadomość
-
Justyna jak tam po chrzcinach?
Achia u nas była podobna sytuacja, tylko emek pracuje w dużej firmie i był taki okres, że chora była co druga osoba. No i emek faktycznie coś przyniósł, bo Mały złapał katarek ;/ Oby u Was było inaczej.
KateKum ja myślę, ze nie musisz tego znosić, chyba ze Twoja teściowa jest typem mojej mamy, której można powtarzac milion razy, ze to nie jej dziecko i ze miała swoje... Moja w takich sytuacjach powtarza ja tylko mówię co uważam a Ty i tak zrobisz swoje... hahaha no na taki typ nie ma mocnychAle uważam ze powinnaś jasno zakomunikować, ze nie życzysz sobie wtrącanie się.
KateKum lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021