Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
To ja do kompletu wrzucę Wam swojego owulaka z 8dpo :p
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c2120281e20a.jpg
Dali 7 to jednego z ciekawości obsikałamBarbarka1984, reset, Achia, summer86, Lena21, JustynaG, -Mamunia-, Rucola, malka, moniśka..., sliweczka92, pilik, Yoselyn82, Lunaris, Siwulec, Cabrera, Nadzieja22, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:To ja do kompletu wrzucę Wam swojego owulaka z 8dpo :p
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c2120281e20a.jpg
Dali 7 to jednego z ciekawości obsikałam
U Ciebie kochana widac cuuuudnie, a kiedy sikasz na hcg? Juz czuje te emocje -
Kaczorka, ja chciałam tylko powiedzieć, że mnie 8 dpo owulak wyszedł negatywny. Pozytywny owulak miałam dopiero wczoraj... a ten Twój taki obiecujący
Masz na jutro testy ciążowe? Żeby potem nie było, że 'nie sikałam, bo nie miałam'!
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
reset wrote:Kaczorka, ja chciałam tylko powiedzieć, że mnie 8 dpo owulak wyszedł negatywny. Pozytywny owulak miałam dopiero wczoraj... a ten Twój taki obiecujący
Masz na jutro testy ciążowe? Żeby potem nie było, że 'nie sikałam, bo nie miałam'!
Mam 2 bobki.. może faktycznie siknę jutro.reset, Barbarka1984, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Barbarka kciuki za betę
Reset U Ciebie to formalność
img][/url]
A moja Zosia dziś kończy 7 miesięcyfaktycznie czas leci szybko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 22:46
Kaczorka, -Mamunia-, veritaserum, Barbarka1984, summer86, KateKum, KateHawke, Karma88, Lena21, Jeżowa, Rucola, malka, moniśka..., Achia, Yoselyn82, blue00, sliweczka92, pilik, frezyjciada, Lunaris, Patrycja20, Lusesita, Nadzieja22, Bunia86, Morusek, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Ojejku, ile tu emocji od rana!!
Dawno nie patrzyłam na tyle testów w poszukiwaniu kreski.
I jak sobie przypomnę, że mój test 10dpo potraktowałam jako "Biel wizira" i dopiero gdy zobaczyłam kreskę 12dpo to wyciągnęłam poprzedni ze śmietnika i był cień cienia tylko ja go nie dostrzegłam
Barbarka1984, Rucola lubią tę wiadomość
-
Bajeczko- Zosia cudna! I pomyśleć, że chwilę temu 'widziałam' ją jeszcze w brzuchu
A beta wiem, że wyjdzie pozytywna, tylko chciałabym dalej utrzymać dobre przyrosty. Może by mnie to choć na kilka godzin uspokoiło?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2019, 09:33
Bajkaaa, pilik lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Sto latek dla Zosi
Powiem Wam, że z jednej strony fajnie by było, gdyby się udało, a z drugiej wiem, że zacznie się jazda..
Będę musiała przerwać wychowawczy, żeby iść na L4. I w tym czasie musielibyśmy ogarniać chatę. Tylko czy jak będę na L4, to jakiś bank da nam kredyt? (Tak, wiem, szybko się obudziłam z tym tematem..)
Barbarka - za betę trzymam kciuki
Reset - za Twoją oczywiście też, choć to tylko formalnośćWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2019, 09:45
Barbarka1984 lubi tę wiadomość
-
Mamunia, wyglda na tradzik
Bajeczko najlepszego dla Zosi
Justyna, ja tez mam manie wyciagania ze smietnika hahahha
Reseciku przy taaaaakich krechach przyrasta na bank pieknie :*Bajkaaa, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Reset super kreska ! Czekamy na betę i mam nadzieję, że ona Cię choć trochę uspokoi (swoją drogą doceniam moje lab, bo wyniki z bety zawsze były za ok 2-3h)
Barbarka kreskę widaćbardzo wcześnie ją wyłapałaś wiec czekamy na betę
Kaczorka mam nadzieję, że dołączysz do zielonej fali już jutro albo w najbliższych dniach
Jak dziś taki „staraniowy dzień” to się pochwalę : wszystkie znaki wskakuzją na to, że wczoraj miałam pierwszą po porodzie owulację więc idziemy w dobrym kierunku i marzy mi się, na dzień matki wysikać 2 kreskiBajkaaa, KateHawke, Barbarka1984, reset, Kaczorka, agulineczka, -Mamunia-, Jeżowa, Rucola, Achia, summer86, JustynaG, pilik, Lunaris, Patrycja20, Nadzieja22, Bunia86, Morusek, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny wkońcu jakieś emocje na tym forum.
Czekamy na bete resecika i barbary ❤❤
Kaczorka ja jutri wskakuje na forum i oczekuje takiego testa ale ciążowego.
Lena mam nadzieję tegoroczny dzień kobiet będzie niezapomniany 😚
Bajeczko Cudowna śmieszna 😍😍😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2019, 09:47
Bajkaaa, Barbarka1984, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Matko, takie emocje tutaj że ho ho!
Reset twoja beta to już dla formalności, będzie piękna, krecha coraz tłustsza
Barbarka to ja życzę pięknej beci, kreskę widzę na zdjęciu z obrączką na bank!
Lena to owocnego cyklu
Zosieńko śliczna jesteś jak zawsze! Sto lat kochana!
Co do dolegliwości po porodzie to moja alergia na trawy pewnie niedługo "rozkwitnie" ale teraz borykam się z wysypką na dłonach i przesuszoną na nich skórą - nigdy tak nie miałam a teraz wygląda jakbym była uczulona na mydło albo płyn do naczyń.
A do tego bolą mnie "flaki" co jakiś czas. I to dosyć mocno nieraz. Nawet nie wiem z czego to. I czy nie łączyć tego z tym na buzi u Nat. Nic nie wiem.
Edit: zapomniałam... Mamunia Nat miała taki sam trądzik. Najpierw Ryłko wodą przemywałam. A potem Emolium parę razy i zeszło ładnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2019, 09:50
Bajkaaa, -Mamunia-, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry.
Ale tutaj się dzieje, super będą na nowo emocje i nowe zdjęcia brzuszków.
Zosieńko wszystkiego najlepszego
Reset, Barbarka kciuki za bety, i kolejne przyrosty
Kaczorka czekam na jutrzejszego sikanca
Barbarka1984, Bajkaaa, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBajka! To wszystkiego dobrego dla Zosi!
Lena- kciuki za 2 kreski w maju
Barbarka o której ma być beta?
Mąż pojechał mi rano po odkurzacz do Lidla :p ładuje się, także popołudniu zobaczę czy jest coś wart
A my ćwiczymy od rana! Przechylanie na boki idzie nam całkiem nieźle
Dziś kawa w McDonald's za 2zl. Szkoda że mój może nawet nie jest super daleko ale po drodze nie ma chodnika - także spacer z wózkiem mógłby być niebezpieczny:/
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3267dc392e42.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2019, 10:05
JustynaG, blue00, moniśka..., Bajkaaa, KateHawke, Lunaris, Karma88, Kaczorka, Patrycja20, Lena21, Lusesita, Cabrera, Nadzieja22, Bunia86, Anna Stesia lubią tę wiadomość